Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΘΑ Τ Ι Μ Ω Ρ Η Θ Ο Υ Ν -Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Ι Κ Α- ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ... (συγκλονιστικό βίντεο, αφυπνιστικό κείμενο)

26 Αυγούστου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:722
Μοίρασέ το
 
Άν τα καταφέρουν με τα παιδιά μας, κέρδισαν.
 
Το νου σου στα παιδιά!!
Μην τους επιτρέπεις να σκύβουν το κεφάλι, για να έχουμε μέλλον…

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

 

 

 

Ότι πιο ιερό, είναι τα παιδιά μας.

Ότι πιο ανίερο, η σατανικότητά τους, που τα θέλουν για το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ και τις ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΕΣ.

ΔΙΑΛΕΞΕ… ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ;

ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΟΥ… ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ…

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.

ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ… ΤΟ ΦΩΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 
 
Το βίντεο αντιπροσωπεύει ξεκάθαρα την εποχή της παράνοιας που βιώνουμε :
 
Είναι γνωστό ότι ἡ Ν.Τ.Π., και ο πολιτιστικός μαρξισμός εχουν παρεισφρήσει σέ όλες τις ἐκφάνσεις της ζωής καί της καθημερινότητάς μας, προκειμένου νά μετατρέψουν κάθε υγιές πιστεύω, κάθε φυσιολογική συμπεριφορά καί κάθε ἠθικό τρόπο διαβίωσης, σέ μία στυγνή χειραγώγηση, επιβολή καί υποταγή στα σατανικά σχέδιά τους.
 
Σχέδια πού ἀποσκοπουν και λειτουργούν ὑπόγεια καί μεθοδικά, για το στήσιμο μίας Παγκόσμιας Κοινωνίας με κυβερνήτη της τον Αντίχριστο και με τούς ἀνθρώπους ὡς μία ἐνιαία πολτοποιημένη μάζα, να σκύβουν ἀναντίρρητα το κεφάλι τους σ’ αὐτόν.
 
Άν τα καταφέρουν με τα παιδιά μας κέρδισαν.
Το νου σας στα παιδιά!!
Μην τους επιτρέπετε να σκύβουν το κεφάλι για να έχουμε μέλλον…

Ζούμε τις πιο σκληρές εποχές του Ψυχο-φασισμού. Του πραγματικού φασισμού των δήθεν πολιτικών, που ψηφίσαμε και εμπιστευτήκαμε τόσα χρόνια.

Των πολιτικών, αυτών των παιδόφιλων, σατανιστών και των υπολοίπων που δεν διστάζουν να μας στείλουν στον θάνατο, αρκεί και μόνο να κρατήσουν την πολιτική καρέκλα τους.

Ακολουθώντας τον λευκό λαγό (follow the white rabbit) και στην συνέχεια, πέφτοντας μέσα στην λαγότρυπα, όπως έπεσε και η χιονάτη, βλέπουμε μια πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει, δηλαδή το matrix που ζούμε, εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα βγαίνουν στην φόρα.

 
Αποκαλύψεις για πολιτικούς, γιατρούς, δικαστικούς και πώς η το μεγαλύτερο μέρος αυτών, συνωμοτεί εναντίων του κόσμου,εναντίον του απροστάτευτου πολίτη, του πολίτη που έχει δίκιο.
 
Του πολίτη που δεν είναι διαπλεκόμενος και δεν έχει υποχρεωθεί σε κανέναν τους.

Φυσικά πέφτουν οι μάσκες του χαρακτήρα του καθενός, με την βοήθεια αυτής της ψευτο- πανδημίας.ΟΛΟΙ φανερώθηκαν !

 
Ποιοι είναι οι ανόητοι, αυτοί δηλαδή που δεν έχουν την κατάλληλη αντίληψη, για να καταλάβουν το ψέμα, οι βολεμένοι και τα κομματόσκυλα που είναι συνειδητά υποδουλωμένα στα κόμματά τους και υπακούουν στους πολιτικούς τους, που και αυτοί ανήκουν στην κατηγορία των ανόητων καθαρμάτων.
 
Αλλά βέβαια και τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που κοιτάζουν το χρήμα, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια και παρόλα αυτά, δεν διστάζουν να σκοτώσουν τον συνάνθρωπό τους, αρκεί να “τα κονομήσουν” ….

Όμως τα νέα είναι καλά με την αμετανόητη – λόγω Γερμανίας (νέας Ιερουσαλήμ) – Ευρώπη να ακολουθεί αργά αλλά σταθερά :

Το παιχνίδι έ χ ε ι τ ε λ ε ι ώ σ ε ι …
 
Η cabal έχει κατατροπωθεί.
 
Ο ψεύτικος κόσμος που ζούμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά δημιούργημα της σατανικής χ α ζ α ρ ι κ ή ς μ α φ ί α ς που μέχρι πρότινος διαφέντευε τον πλανήτη …
 
Βιάζονται γιατί κυνηγημένοι,υποχωρούν άτακτα και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο …
 
Μη βλέπεις εκεί που σου δείχνουν …
 
Βλέπε εκεί που χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά …
 
Βγές έξω από την εικονική πραγματικότητα και διαχειρίσου το χρόνο σου όπως χρειάζεται.
 
Στάσου όρθιος και αντιστάσου στό μεθοδευόμενο χάος.
 
Είπαμε,”ο νούς μας είναι  α λ η τ α ρ ι ό  και  π ά ν τ α   δ ρ α π ε τ ε ύ ε ι” …
 
Μείνε ό ρ θ ι ο ς και υ γ ι ή ς στην ψυχή και το σώμα σου και άσ’τους να φοβερίζουν
 
Απλά αρνήσου να παίξεις το παιχνίδι τους μέχρι το τέλος και μη σκύβεις το κεφάλι !!
 
Την ψυχή σου ζητάνε … την ψυχή και την απόλυτη προσοχή σου !!
 
Βγές έξω από τον πλασματικό καί εφήμερο κόσμο τους και συνέχισε να χτίζεις το δικό σου.
 
Δέν είσαι μόνος,είμαστε πολλοί που δουλεύουμε γιά το κοινό όραμα καί την τελική απελευθέρωση !!
 
Αρνήσου τους καί σταμάτα να τους υπακούς … θα πέσουν με πάταγο …
 
Η παλιά τάξη πραγμάτων θα εξαφανιστεί από προσώπου γής.
 
Εμείς,εγώ καί σύ είμαστε η νέα … καί ουαί κι’αλλοίμονο σ’αυτούς που θα σταθούν στο δρόμο μας …

Και μην ξεχνάς :

Άν τα καταφέρουν με τα παιδιά μας κέρδισαν.

Το νου σου στα παιδιά!!
Μην τους επιτρέπεις να σκύβουν το κεφάλι, για να έχουμε μέλλον…

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα