Η υστερία της μετάλλαξης Δ αποκαλύπτει την πραγματικότητα

Η υστερία της μετάλλαξης Δ αποκαλύπτει την πραγματικότητα

7 Ιουλίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:713
Μοίρασέ το

Για πολλούς ανθρώπους, μετά τη λήψη του mβολίου και πολλαπλές επαναληπτικές λήψεις, θα είναι τυχεροί που ζουν ακόμη και. 

Οι μαζικοί θάνατοι από τα mβόλια είναι πολύ κοντά, και περίπου η μισή χώρα κινδυνεύει να πεθάνει από τα mβόλια που έλαβαν, αγνοώντας το γεγονός ότι όλα τα mβόλια κατασκευάστηκαν ως βιολογικά όπλα από την αρχή.

 

 

Στον καιρό του internet, δεν νοείται κανείς να αγνοεί την αλήθεια.

Άρα όσοι έχουν μπολιαστεί, φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη και οι δυσμενείς εξελίξεις, είναι ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κανονικός τίτλος:

Η υστερία της μετάλλαξης Δ αποκαλύπτει την πραγματικότητα: Τα mβόλια δεν λειτουργούν και οι «μεταλλάξεις» ωθούνται ως τρομακτικές ιστορίες για να απαιτήσουν περισσότερα mβόλια, εντολές μάσκας και καταστροφικά κλειδώματα.

 

Natural News ) Έχουμε φτάσει τώρα σε ένα εκπληκτικό σημείο ανατροπής στην παγκόσμια ώθηση για μαζικούς mβολιασμούς που εγχέουν ανθρώπους με βιολογικά όπλα πρωτεϊνών.

 Νέα έρευνα διαπιστώνει ότι τα «πλήρως mβολιασμένα» άτομα έχουν οκτώ φορές υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από ό, τι τα μη mβολιασμένα. 

Και μια εκπληκτική έκθεση από το Ηνωμένο Βασίλειο διαπιστώνει ότι το 62% αυτών που πεθαίνουν από τον κορ. είναι άτομα που έχουν mβολιαστεί .

Το κορ. mβόλιο, αποδεικνύεται ότι δε λειτουργεί πραγματικά.

Πιο συγκεκριμένα, δεν παρέχει μη ειδική ανοσία ακόμη και σε μικρές παραλλαγές στη μορφολογία του κορ. 

Ενώ η φυσική ανοσία παράγει περισσότερα «γενικά» αντισώματα που λειτουργούν ενάντια σε κάθε είδους μετάλλαξη, το κορ. mβόλιο – που αποτελείται από βιολογικά όπλα πρωτεΐνης ακίδων που εγχέονται σε ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια ως μέρος ενός παγκόσμιου ιατρικού πειράματος – παρέχει μικρή ή καθόλου ανοσία έναντι των ιογενών μεταλλάξεων (ακόμη και υποθέτοντας ότι λειτουργεί ενάντια στο αρχικό στέλεχος, που είναι αρκετά μεγάλο άλμα)

Οι συνέπειες αυτού είναι βαθιές. 

Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα που έχουν επιλέξει τη διαδρομή mβολίου αντί της οδού φυσικής ανοσίας θα εξαρτώνται για πάντα από τα «ενισχυτικά» mβόλια για να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν κάθε νέα μετάλλαξη καθώς οι μεταλλάξεις εμφανίζονται στη φύση. 

Αυτό σημαίνει επαναλαμβανόμενες ενέσεις με περισσότερα βιολογικά όπλα, και αυτό σημαίνει ότι τα mβόλια που προωθήθηκαν αρχικά ως ένα μονοπάτι για «ελευθερία» και ασυλία δεν είναι κάτι τέτοιο. 

Είναι περισσότερο σαν εθισμός στη βελόνα, επειδή χρειάζεστε ατελείωτες ενέσεις μόνο και μόνο για να παραμείνετε αναβαθμισμένοι, καθώς οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς στη φύση.

Ενώ ένα φυσικά ανοσοποιημένο άτομο έχει αποκτήσει πραγματική ελευθερία με ένα πλήρως λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα, ένα άτομο που εξαρτάται από το mβόλιο δεν έχει γενικές προστασίες και πρέπει να ζει με συνεχή φόβο ότι μια νέα μετάλλαξη θα καταστήσει ξαφνικά τα υπάρχοντα, περιορισμένα αντισώματά τους εντελώς ξεπερασμένα.

Ωστόσο, τα διαβατήρια mβολίων δίνονται στους mβολιασμένους – τους πιο ευάλωτους – όχι σε εκείνους που έχουν επιτύχει περισσότερο ισχυρή φυσική ανοσία. 

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ολόκληρη η πανδημική απόκριση έχει σχεδιαστεί για να συνεχίσει να διαδίδει τις λοιμώξεις, έτσι ώστε τα κλεισίματα, οι εντολές μάσκας και οι εντολές mβολίων να μπορούν να δικαιολογηθούν με χαρά από γραφειοκράτες με εξουσία και ιατρικούς τυράννους (όπως ο Φάουτσι).

Η αποτυχία του mβολίου της μετάλλαξης Δ χρησιμοποιείται τώρα για να απαιτήσει επιστροφή σε κλεισίματα, μάσκες και κοινωνικές αποστάσεις

Όπως προέβλεψα δημοσίως πριν από μήνες, αυτές οι νέες «μεταλλάξεις» επικαλούνται απροκάλυπτα από τους τυράννους υγείας για να εξαπολύσουν την επιστροφή στα αυταρχικά κλειδώματα, τις εντολές μάσκας και άλλες απαιτήσεις που καταστρέφουν την ελευθερία. Η αποτυχία του δικού τους mβολίου δημιουργεί τις ίδιες συνθήκες που τους δίνουν τη δύναμη να αφαιρέσουν ακόμη περισσότερες ανθρώπινες ελευθερίες. 

Και μόνο για να προσθέσουν προσβολή από παρενέργειες, απαιτούν τη συγκατάθεσή σας για κάθε νέο mβόλιο που δημιουργούν, πάντα με το ίδιο υπολογιζόμενο ψέμα: «Εάν πάρετε απλώς αυτό το mβόλιο, τότε θα είστε ασφαλείς και ελεύθεροι!»

Αλλά είναι πάντα ψέμα. Τα εμmβόλια δεν λειτουργούν πραγματικά όπως υποσχέθηκαν, και δεν είστε ποτέ ελεύθεροι μέχρι να σταθείτε στο έδαφος και να πείτε όχι στους ιατρικούς τυράννους.

Είναι σημαντικό, δεδομένου ότι οι ιοί μεταλλάσσονται διαρκώς στην άγρια φύση, δεν υπάρχει μέλλον όπου οι ιατροί τύραννοι θα δήλωναν εθελοντικά ότι η πανδημία «έχει τελειώσει» και θα σταματήσουννα απαιτούν κλείδωμα, μάσκες και ενέσεις mβολίων .

Βρήκαν την απόλυτη απάτη, και θα συνεχίσουν να την ωθούν όσο μπορούν. Και για εκείνους που είναι πρόθυμοι να είναι υπάκουοι πρόβατα – κυρίως Δημοκρατικοί και Αριστεροί, φυσικά – αυτό σημαίνει ατελείωτη υποδούλωση στο Βιομηχανικό Συγκρότημα Πανδημικών ιών.

Θυμάστε την υπόσχεση από το 2020; «Δώστε μας δύο εβδομάδες για να ισιώσουμε την καμπύλη. Σύντομα θα είναι δύο χρόνια και μετράμε.» 

Δεν υπάρχει σενάριο όπου αυτοί οι εγκληματίες τύραννοι απελευθερώνουν από τη σιδερένια τους λαβή την ανθρωπότητα. 

Δεν έχει νόημα να λένε, «αρκετά mβολιάστηκες». 

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση υπό την οποία θα υποχωρήσουν από την αρπαγή της εξουσίας τους και να εμπιστευτούν τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις.

Ως απόδειξη αυτού, το LA County μόλις εξέδωσε μια νέα δήλωση , απαιτώντας από όλους να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους – ακόμη και αν έχετε mβολιαστεί – λόγω της παραλλαγής Δ. 

Δεν είναι αυτή η κατάφωρη παραδοχή ότι η υπόσχεση των mβολίων ήταν εντελώς απάτη; Άρα κάθε φορά που έρχεται μια νέα μετάλλαξη, όλοι πρέπει να παραδοθούν στους τυράννους της δημόσιας υγείας;

Το σημερινό podcast Update Situation αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ύπουλη συνωμοσία υποδούλωσης της ανθρωπότητας για πάντα. 

Δεν θα είστε ποτέ ελεύθεροι μέχρι να σταματήσετε να ενεργείτε σαν σκλάβοι. 

Αλλά για πολλούς ανθρώπους, μετά τη λήψη του mβολίου και πολλαπλές επαναληπτικές λήψεις, θα είναι τυχεροί που ζουν ακόμη και. 

Οι μαζικοί θάνατοι από τα mβόλια είναι πολύ κοντά, και περίπου η μισή χώρα κινδυνεύει να πεθάνει από τα mβόλια που έλαβαν, αγνοώντας το γεγονός ότι όλα τα mβόλια κατασκευάστηκαν ως βιολογικά όπλα από την αρχή.

Ακούστε ολόκληρο το podcast εδώ:

Brighteon.com/454b1f37-52be-49a0-b92c-b6cc36827d51

 

πηγή: Natural News

Πηγή

Προβολές : 713


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα