Η φάρσα του κορωνοϊού μπορεί να είναι η ΑΙΧΜΗ ΕΝΟΣ ΔΟΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.  “Triad Claw” – ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ : ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ @Α@Α@ΙΚΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ

Η φάρσα του κορωνοϊού μπορεί να είναι η ΑΙΧΜΗ ΕΝΟΣ ΔΟΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. “Triad Claw” – ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ : ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ @Α@Α@ΙΚΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ

12 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,017
Μοίρασέ το

 

Το “Triad Claw” (“Τριαδικό Νύχι”) συνιστά μια τεράστια @α@α@ική εβραϊκή συνωμοσία

 

Στα τρεις χιλιάδες χρόνια και πλέον που υπάρχουν, μπορείτε να μου δείξετε ΕΝΑ… ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ;

Μόνο δια@ολ#κά πράγματα και καταστροφή της ανθρωπότητας, αποτελούν.

Χωμένοι σε όλες τις εξουσίες, επί χιλιάδες χρόνια, δουλεύουν προς την καταστροφή της ανθρωπότητας και κυρίως του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

( Το σύμβολο “Triad Claw” (“Τριαδικό Νύχι”) που σχηματίζουν τα δάχτυλα — κρατώντας το μεσαίο δάχτυλο μαζί — σηματοδοτεί την συμμετοχή στη συνωμοσία των Καμπαλιστών. ΟΛΟΙ τους συμμετείχαν.

Δείτε εδώ την πλήρη λίστα : https://web.archive.org/web/20140419215337/http://www.pseudoreality.org/westside.html )

Η φάρσα του κορωνοϊού μπορεί να είναι η ΑΙΧΜΗ ΕΝΟΣ ΔΟΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

“Triad Claw” – ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ : ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑΣ @Α@Α@ΙΚΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ

( εδώ ο σύνδεσμος : https://www.henrymakow.com/2020/01/Hand-Sign-Indicates-Massive-Satanic-Conspiracy.html?_ga=2.260247050.688576618.1633215244-346964864.1627224119 )

Είναι δυνατόν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ [ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ] ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΡΥΠΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ @Α@Α@ΙΣΤΕΣ;

Ο Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν εντοπίζει τη σύγχρονη προέλευση της συνωμοσίας των Ιλλουμινάτι (@α@α@ική) στην εκδίωξη των Μαρράνο από την Ισπανία το 1492. (Οι Μαρράνο ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ που ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ)

Ιδού η σύνοψή του:

“Η εκδίωξη των Εβραίων Μαρράνο από την Ισπανία το 1492 δημιούργησε μια μεσσιανική ζέση, η οποία ενέπνευσε την Καμπάλα του Ισαάκ Λούρια.
Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ, ο ΚΟΡΤΕΣ, ο ΠΙΖΑΡΟ ήταν ΟΛΟΙ ΜΑΡΡΑΝΟ , που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΕΔΑΦΗ ΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Οι Μαρράνο εισχώρησαν στους Φραγκισκανούς, τους Δομινικανούς και τους Καρμελίτες, συμπεριλαμβανομένης της Αγίας Τερέζας της Άβιλα.

Οι Μαρρανό ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ. Οι Μαρράνο πήγαν στην Ιταλία και προώθησαν την Αναγέννηση, που ήταν η “χριστιανική” εκδοχή της Καμπάλα.

Ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ήταν ο Ρόϋχλιν (Reuchlin), ο οποίος ήταν ο μεγάλος θείος του συντρόφου του Λούθηρου.

Ο ΛΟΥΘΗΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

(φωτό του Ντόναλντ Τράμπ και της κόρης του Ιβάνα Μαρί (“Ιβάνκα”)

Στην Αγγλία, η Χριστιανική Καμπάλα εκφράστηκε από τους Spenser, Marlowe και John Dee που ενέπνευσαν τους Ροδόσταυρους, οι οποίοι βασίστηκαν στην Καμπάλα του Ισαάκ Λούρια.

Οι ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΗΣ “ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ” ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1666. (!!!)

Στο επίκεντρο βρισκόταν ο Menasseh ben Israel, αρχιραβίνος του Άμστερνταμ, ο οποίος ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΟΜΓΟΥΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

Ο κύκλος του Menasseh, γνωστός ως “Κύκλος Hartlib”, ή “Αόρατο Κολλέγιο”, εξελίχθηκε στην “Βασιλική Εταιρεία” και συνδέθηκε με τον Sabbetai Zevi και την αποστολή του.

Περιλάμβανε επίσης τον John Milton, τον William Penn, ιδρυτή της Pennsylvania και τον John Winthrop, τον ιδρυτή της αποικίας του Κόλπου της Μασαχουσέτης.

Οι λεγόμενοι “Προσκυνητές” (Pilgrims Society”) ήταν Ροδόσταυροι, που γλίτωσαν τον “διωγμό” ιδρύοντας μια εβραιοχριστιανική αποικία στον Νέο Κόσμο, σύμφωνα με το πρότυπο του Ροδόσταυρου του ουτοπικού μυθιστορήματος του Φράνσις Μπέικον, “Η Νέα Ατλαντίδα”.

Μια πολύ μεγαλύτερη και πιο λεπτομερής έκδοση του άρθρου παρακάτω.
και σε αυτό το κεφάλαιο (εδώ : https://ordoabchao.ca/volume-one/renaissance-reformation ) από το τελευταίο του βιβλίο “Ordo Ab Chao” που διατίθεται από την Amazon (εδώ : https://www.amazon.com/dp/B09GBG4PHM?binding=paperback&ref=dbs_dp_rwt_sb_tpbk )

από 9 Σεπτεμβρίου 2019
του Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν
(henrymakow.com)

Η Ισπανική Ιερά Εξέταση και η Απέλαση από την Ισπανία το 1492, ήταν μερικά από τα πιο κομβικά γεγονότα στη σύγχρονη εποχή.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΟΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ. Όταν μπήκαν στην Ιταλία, ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, και στο Άμστερνταμ τη Βόρεια Αναγέννηση.

Ο ΛΟΥΘΗΡΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΧΙΣΜΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ : ΤΟΥ SABBATAI ZEVI.

Φεύγοντας από την Ολλανδία, αυτοί οι μυστικοί Ροδόσταυροι, γνωστοί στην αμερικανική ιστορία ως “Προσκυνητές (Pilgrims), έπλευσαν για τον Νέο Κόσμο μέσω Αγγλίας, όπου ΗΛΠΙΖΑΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ “Η ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ”.

Το 1290, ο βασιλιάς Εδουάρδος εξέδωσε διάταγμα για την εκδίωξη όλων των Εβραίων από την Αγγλία. Το παράδειγμά του ακολούθησαν τότε όλα τα εστεμμένα κεφάλια της Ευρώπης. Η Γαλλία έδιωξε τους Εβραίους το 1306. Το 1348 ακολούθησε η Σαξονία. Το 1360 η Ουγγαρία, το 1370 το Βέλγιο, το 1380 η Σλοβακία, το 1420 η Αυστρία, το 1444 η Ολλανδία.

Όπως και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, οι βίαιες διώξεις αυξάνονταν στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπου το 1391, εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίοι αναγκάστηκαν να προσηλυτιστούν στον Καθολικισμό.

Δημόσια, οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΟΙ ήταν ΓΝΩΣΤΟΙ ως ΜΑΡΡΑΝΟS, και επίσης ως CONVERSOS ήταν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΚΡΥΦΑ, ΩΣΤΟΣΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ.

Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1492

(εικόνα από το εξώφυλλο “Secret Jews” (Κρυπτοεβραίοι) του ραββίνου Joachim Prinz)

Ενώ η μυστική μεταστροφή των Εβραίων σε άλλη θρησκεία κατά τη διάρκεια της Ισπανικής Ιεράς Εξέτασης είναι το πιο γνωστό παράδειγμα, όπως εξήγησε ο ραβίνος Joachim Prinz στους “Μυστικούς Εβραίους”, “η συγκεκαλυμμένη εβραϊκή ύπαρξη προϋπήρχε της Ιεράς Εξέτασης για περισσότερα από χίλια χρόνια”. [1]

Υπήρχαν επίσης τα παραδείγματα των πρώτων Γνωστικών αιρέσεων, που αποτελούνταν από Μύστες Merkabah που εισήλθαν στον Χριστιανισμό. Ομοίως, τον έβδομο αιώνα, το Κοράνι συμβούλευε την πρώιμη μουσουλμανική κοινότητα ως εξής: “Και μια φατρία των ανθρώπων της Γραφής λένε [η μία στην άλλη]: “Πίστη σε αυτό που αποκαλύφθηκε στους πιστούς στην αρχή και απόρριψη στο τέλος, ότι ίσως εγκαταλείψουν τη θρησκεία τους”[2]

Όπως καταδεικνύεται από τον Louis I. Newman στο “Jewish Influences on Christian Reform Movements” (Εβραϊκές επιρροές στα Χριστιανικά μεταρρυθμιστικά κινήματα”), μια παρόμοια τάση μπορεί να αποδοθεί στην έλευση του “Καθαρισμού” και τελικά στον Προτεσταντισμό και άλλες χριστιανικές αιρέσεις.

Οι “Καθαροί”, γνωστοί και ως Αλβιγένσιοι, ήταν μια Γνωστική αίρεση του 13ου αιώνα που ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ. Η επιρροή τους επεκτάθηκε στους θρύλους του Αγίου Δισκοπότηρου, μέσω των Ναϊτών, και ως εκ τούτου στον Ροδοσταυρισμό και τον Τεκτονισμό. Στην καταγγελία του για την αίρεση, το “Adversus Albigenses”, ο Lucas of Tuy, ένας Ισπανός μοναχός, σημειώνει:

“Οι κοσμικοί αρχηγοί και δικαστές των πόλεων ακούνε τα ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, τους οποίους συγκαταλέγουν στους οικείους και φίλους τους… ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ να προτείνουν τις βλασφημίες τους εναντίον των Χριστιανών, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΙΣΤΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΗΘΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, και ΕΞΕΥΜΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΔΩΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ …” [3]

(πίνακας με τον Αδόλφο Χίτλερ)

Οι Μαρράνος προσχώρησαν σε τάγματα όπως οι Φραγκισκανοί, οι Δομινικανοί και οι Αποκλεισμένοι Καρμελίτες, όπου η προφητική εσχατολογία τους συχνά χαρακτηριζόταν ως αίρεση. [4] Οι Αποκομμένοι Καρμελίτες ιδρύθηκαν το 1593 από δύο Ισπανούς αγίους, την Αγία Τερέζα της Άβιλα και τον Άγιο Ιωάννη του Σταυρού.

Ο Ιωάννης του Σταυρού γεννήθηκε ως Juan de Yepes y Alvarez, σε οικογένεια Marrano. [5] Η μυστικιστική θεολογία του Ιωάννη είναι επηρεασμένη από τη νεοπλατωνική παράδοση του ψευδο-Διονύσου, ενός χριστιανού θεολόγου και φιλοσόφου του τέλους του πέμπτου έως τις αρχές του έκτου αιώνα. [6]

Ο συγγραφέας αυτοπροσδιορίζεται ψευδώνυμα ως η μορφή του Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, του Αθηναίου που κατηχήθηκε στον Χριστιανισμό από τον Απόστολο Παύλο.

Οι διονυσιακές μυστικιστικές διδασκαλίες ήταν καθολικά αποδεκτές σε όλη την Ανατολή, μεταξύ των Χαλκηδόνων και των μη Χαλκηδόνων, και είχαν επίσης ισχυρό αντίκτυπο στον μεταγενέστερο μεσαιωνικό δυτικό μυστικισμό, με πιο αξιοσημείωτο τον Meister Eckhart.

Με βάση προκαταρκτικές αναφορές που έγιναν από μέλη της αποστολής των Αποκλεισμένων Καρμελιτών στη Βασόρα κατά τον 16ο αιώνα, οι Μανταίοι του Ιράκ αποκαλούνται “Χριστιανοί του Αγίου Ιωάννη”. [7] Συχνά ταυτίζονται με τους Σάβιους, την πηγή των απόκρυφων διδασκαλιών των Ισμαηλιτών, οι οποίες φέρεται να μεταδόθηκαν στους Ναΐτες. Για το λόγο αυτό, οι Μανδαίοι ήταν οι “Ανατολικοί Μύστες” του Ροδοσταυρικού θρύλου, οι οποίοι αργότερα αποτέλεσαν τη βάση της Σαββατιανής αίρεσης των Ασιατών Αδελφών.

Ο παππούς της Τερέζας της Άβιλα, Χουάν Σάντσεθ ντε Τολέδο, ήταν Μαράνο. [8]

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου σοβαρής ασθένειας, η Τερέζα βίωσε περιόδους θρησκευτικής έκστασης. Γύρω στο 1556, όταν διάφοροι φίλοι πρότειναν ότι αυτά ήταν @ια@ο@ικά, ο εξομολογητής της, ο Ιησουίτης Άγιος Φραγκίσκος Βοργία, την καθησύχασε για τη θεϊκή τους έμπνευση.

Ο Οίκος των Βοργία, μια ιταλο-ισπανική οικογένεια ευγενών, που αναδείχθηκε στην Ιταλική Αναγέννηση, φημολογήθηκε ευρέως ότι ήταν καταγωγής από τους Marano. [9]

Οι ΒΟΡΓΙΕΣ έγιναν ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ στις ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ τον 15ο και τον 16ο αιώνα, αναδεικνύοντας δύο Πάπες: τον Πάπα Καλλίξτο Γ’ κατά το 1455-1458 και τον Πάπα Αλέξανδρο ΣΤ’, κατά την περίοδο 1492-1503.

Ειδικά κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Αλεξάνδρου ΣΤ’, ήταν ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, όπως ΜΟΙΧΕΙΑ, ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, ΣΙΜΩΝΙΑ, ΚΛΟΠΗ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. [10]

Στη δημιουργία του τάγματος των Ιησουιτών συμμετείχαν και οι Μαράνοι.

Ο Ιγνάτιος της Λογιόλα, ο οποίος ίδρυσε τους Ιησουίτες το 1534, ήταν μέλος μιας αιρετικής αίρεσης γνωστής ως “Alumbrados”, που σημαίνει “Φωτισμένος”, η οποία αποτελούνταν κυρίως από Conversos. [11]

Αν και δεν υπάρχουν άμεσες αποδείξεις ότι ο ίδιος ο Loyola ήταν Marrano, σύμφωνα με το ” Lo Judeo Conversos en Espana Y America ” (εβραϊκοί Conversos στην Ισπανία και την Αμερική), το Loyola είναι ένα τυπικό όνομα Converso. [12]

Όπως αποκαλύφθηκε από τον Robert Maryks, στο “The Jesuit Order as a Synagogue of Jews” (“Το Τάγμα των Ιησουϊτών ως Συναγωγή των Εβραίων”), ο διάδοχος του Loyola, Diego Laynez ήταν ένας Marrano, όπως και ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΪΤΩΝ που ήρθαν μετά από αυτόν. [13]

Στην πραγματικότητα, οι ΜΑΡΡΑΝΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΟΥ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΝΟΜΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ”, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ.

(φωτογραφία του Θεόδωρου Ρούσβελτ)

(Ο Κολόμβος έψαχνε για μια νέα πατρίδα για τους Εβραίους. Κρίνοντας από τον Θεόδωρο Ρούσβελτ, αριστερά, ο Κολόμβος τη βρήκε)

——————————–

Σημαντικό – Πορτρέτα Συνωμοτών Marano σε όλη την Ιστορία ( εδώ : https://web.archive.org/web/20140419215337/http://www.pseudoreality.org/westside.html )

Ο Λίβινγκστοουν προσθέτει- Νομίζω ότι αυτά τα 2 αποφθέγματα θα σας φανούν ιδιαίτερα συναρπαστικά:

“Ο Samuel Usque (περίπου 1500 – μετά το 1555), ένας Πορτογάλος Μαρράνο που εγκαταστάθηκε στη Φεράρα, έγραψε μια συγγνώμη με τίτλο “Η Παρηγοριά για τις δοκιμασίες του Ισραήλ”, όπου ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΜΟΝΕΣ : “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ … ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ [τους Ευρωπαίους ηγεμόνες]”

Ο εκλεκτός λαός του Θεού, υπενθύμισε ο Usque στους αναγνώστες του, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΟΥΝ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΩΝ ΤΟΥΣ. (!!!!!!!!!!!!) : “ΕΦΟΣΟΝ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΙΣΤΗ …”

Όπως εξήγησε ο Samuel Usque, δεδομένου ότι τόσοι πολλοί Marranos έφυγαν από την Ισπανία για την Αγγλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, καθώς και τις Κάτω Χώρες, “ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΛΟΥΘΗΡΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΘΥΜΑ.”

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Πρώτο σχόλιο από τον James Perloff-

Όποια ελαττώματα και αν υπάρχουν σε αυτό το post -και είναι συχνά δύσκολο να είμαστε σίγουροι για γεγονότα που συνέβησαν αρκετούς αιώνες πριν- αποτυπώνει τη μεγάλη εικόνα με έναν πολύ συνοπτικό και εποικοδομητικό τρόπο.

Συγκλονιστικά σχόλια και από τους αναγνώστες.

Παρεμπιπτόντως, δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει διαβάσει το “Σχετικά με τους Εβραίους και τα ψέματά τους” του Μαρτίνου Λούθηρου θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι ήταν σύμμαχος μαζί τους, τουλάχιστον συνειδητά.

Πολύ αποκαλυπτικό ότι οι Βοργίες ήταν όντως Marranos! Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση σε μια εποχή που η ιστορία συνήθως αγνοείται ευρέως στα εναλλακτικά μέσα.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,017


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα