Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης

Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης

17 Ιουλίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:484
Μοίρασέ το

Αντεπίθεση Μαξίμου για να προλάβει νέες διαδηλώσεις

Κινητοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεν έμαθε ο λαός από το πάθημα των γιγαντιαίων συλλαλητηρίων που ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ο λαός πως Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ο λαός, πως Ο ΧΑΛΔΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ;

Μια είναι η λύση και όσο καθυστερεί η υλοποίησή της, τόσο θα σκληραίνει Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ – ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Οι διαδηλώσεις δεν προσφέρουν τίποτα, εκτός από την δυνατότητα κάποιων “όψιμων σωτήρων” να μαζέψουν ψηφαλάκια.

ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ… ανέξοδα συλλαλητήρια και η ανόητη άποψη πως συμμετείχαμε, άρα κάναμε το καθήκον μας και ξαναγυρίζουμε στους καναπέδες μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.

 

Υ.Γ.2. Στις εκλογές που θα ‘ρθουν, όποτε κι αν γίνουν αυτές, ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΧΗ.

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

 

 

 

 

Παρά τις επίσημες και απαξιωτικές αντιδράσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τις πρόσφατες διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει προφανής ανησυχία.

Για την ακρίβεια, ουδείς περίμενε να υπάρχει τέτοια συμμετοχή και στις δύο συγκεντρώσεις, καθώς οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στο κυβερνητικό επιτελείο μιλούσαν για συγκέντρωση μερικών εκατοντάδων «γραφικών».

Στο Μαξίμου λοιπόν έχει σημάνει συναγερμός και κύριο μέλημα είναι η αναχαίτιση αυτού του κύματος εκδηλώσεων πριν η κατάσταση ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Από εκεί που υπήρχε πλήρης αδιαφορία και καμία ανησυχία παρά το ότι ήταν ενήμεροι για τα ηλεκτρονικά καλέσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα επικρατεί το ακριβώς αντίθετο.

Η αντιμετώπιση της κυβέρνησης θυμίζει πόλεμο σε εσωτερικό εχθρό, ο οποίος θα διεξαχθεί με όλες τα μέσα που διαθέτει το Μαξίμου.

Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης

Η κυρία έμφαση για την αντιμετώπιση του φαινομένου, προκειμένου να μην μετεξελιχθεί σε ένα νέο κύμα αγανακτισμένων που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, δίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήδη, έχουν εντοπιστεί η κύριοι λογαριασμοί κυρίως στο facebook αλλά και στο Twitter που πρωταγωνιστούν στην κοινοποίηση των συγκεντρώσεων και ενδέχεται ακόμα και να υπάρξει πλήρης απαγόρευση της λειτουργίας τους.

Παράλληλα έχει εξαπολυθεί επικοινωνιακή αντεπίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Twitter, όπου εκατοντάδες λογαριασμοί που πρόσκεινται στο Μέγαρο Μαξίμου, απαξιώνουν οποιαδήποτε αναφορά στις πρόσφατες συγκεντρώσεις με στόχο να παρεμποδίσουν το φαινόμενο ηλεκτρονικού τσουνάμι, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί σε πολυπληθή συμμετοχή στο δρόμο.

Είναι αυτονόητο ότι τα μεγάλα ΜΜΕ απέφυγαν οποιαδήποτε δημοσιοποίηση φωτογραφιών που να δείχνει το εύρος των συγκεντρώσεων. Αντίθετα, περιορίστηκαν σε ορισμένα στιγμιότυπα με τις γραφικότερες φιγούρες που πρωταγωνίστησαν, προκειμένου να αποτρέψουν τους λεγόμενους «νοικοκυραίους» να συνταχθούν μαζί τους, όπως είχε γίνει στους Αγανακτισμένους.

Τέλος, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παρέμβαση της δικαιοσύνης για να στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα διασποράς ψευδών ειδήσεων αλλά και ακόμα βαρύτερα που σχετίζονται με την διάδοση της πανδημίας και την μη τήρηση των μέτρων κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων, αλλά κυρίως στα καλέσματα που γίνονται από το διαδίκτυο.

Να μην απορήσουμε εάν δούμε να ασκούνται διώξεις για προτροπή σε κακουργηματική πράξη, κατά διοργανωτών.

Στο πλευρό του Μαξίμου η αξιωματική αντιπολίτευση

Πολύτιμος παραστάτης σε αυτή την προσπάθεια αναχαίτισης του κλίματος των συγκεντρώσεων, είναι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόσο επίσημα όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχεδόν το σύνολο των αναρτήσεων λογαριασμών φιλικά προσκείμενος τον ΣυΡιζΑ, είναι ειρωνικές απέναντι στις πρόσφατες διαδηλώσεις, ενώ ενισχύουν το αφήγημα της κυβέρνησης ότι πρόκειται για γραφικούς και ακραίους συμμετέχοντες και διοργανωτές, δημοσιεύοντας τις ίδιες φωτογραφίες που έχει διαρρεύσει η κυβέρνηση στα συστημικά ΜΜΕ.

Το γεγονός αυτό δίνει την δυνατότητα στην κυβέρνηση να αντιδράσει με σκληρότητα απέναντι στους διοργανωτές των επόμενων συγκεντρώσεων, διότι εάν έχει την αξιωματική αντιπολίτευση στο πλευρό της, μπορεί να πάρει σκληρά μέτρα για την πάταξη του κύματος αμφισβήτησης των κυβερνητικών μέτρων αναφορικά με την πανδημία, χωρίς να υπάρξει σοβαρή, θεσμική κοινοβουλευτική αντίδραση.

 

Πηγή

Προβολές : 484


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα