Η ΩΡΑ ΤΩΝ TROLLS.  ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK, TΩΝ HOAXES ΚΑΙ ΤΟΥ YOUTUBE ,  H ΩΡΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ KAI ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝTOY FACEBOOK , Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !! Ο έγκριτος δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ετοιμάζεται να τους βγάλει τις ... κουκούλες. Και έπεται συνέχεια... νομικών διώξεων.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ TROLLS. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK, TΩΝ HOAXES ΚΑΙ ΤΟΥ YOUTUBE , H ΩΡΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ KAI ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝTOY FACEBOOK , Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !! Ο έγκριτος δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ετοιμάζεται να τους βγάλει τις ... κουκούλες. Και έπεται συνέχεια... νομικών διώξεων.

4 Ιουλίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:557
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ:

ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ, ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!! ΩΣ ΕΔΩ !!!”

Η προηγούμενη ανάρτηση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη στην προσωπική του σελίδα στο f.b. για τον νόμο 4682/202ο τον οποίον πέρασε ύπουλα η κυβέρνηση και ψήφισαν όλα τα κόμματα, και αφορά στον επιτακτικό εμβολιασμό όλων μας για τον … ψευτοκορονοϊό, (εδώ η σχετική ανάρτηση), άναψε φωτιές στα τρολλάκια του συστήματος, που με απρεπή και υβριστικά σχόλια, προσπάθησαν μανιωδώς, να καταρρίψουν τα στοιχεία που παρέθεσε ο έγκριτος νομικός.

Η συνέχεια, όπως δηλώνει στην παρακάτω επίσης σημαντική του ανάρτηση ο κ. Αντωνιάδης, θα γραφτεί είτε για άλλους στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στις αίθουσες των δικαστηρίων, είτε για κάποιους στα… μανταλάκια.

Καιρός ήταν… το φαινόμενο των τρόλλ, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα διάφορα πιόνια του Συστήματος, έχουν ξεπεράσει τα όρια…

Κι αν ψάξει κανείς την ψυχοσύνθεση των τρόλλ, θα διαπιστώσει πως πρόκειται για προβληματικές προσωπικότητες που χρήζουν ιατρικής βοήθειας σε… ψυχιατρεία, καθώς οι άνθρωποι που ασχολούνται με το να τρολαρουν σχετίζονται με το σύνδρομο του σαδισμού,του Μακιαβελισμου (την επιθυμία δηλαδή να χειραγωγούν και να εξαπατούν τους άλλους),τον ναρκισσισμό, τον αυτοθαυμασμό και την φιλαρέσκεια την ψυχοπαθεια, την έλλειψη μετάνοιας, την ύπαρξη τέρψεων και συναισθηματικής εναισθησίας και με μια ιδιαίτερη μορφή σαδισμού.

Κι αυτό, δεν είναι μόνον δική μου διαπίστωση, αλλά και ιατρική. (εδώ)

Το πάρτι, ξεκινάει και… όπως όλα δείχνουν θα έχει πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Δεν χρειαζόμαστε κι άλλα άρρωστα άτομα στη ζωή μας… είναι ήδη πολύ επιβεβαρυμένη η ζωή όλων μας, από τις ενέργειες των πολιτικών μιασμάτων.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ, η συγκέντρωση υπογραφών για την κατάργηση των νομοθετικών διατάξεων, για υποχρεωτικές ισατρικές πράξεις, που έχει ανοίξει ο κ. Αντωνιάδης, έχει συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό υπογραφών και συνεχίζει ακάθεκτα, παρά το γεγονός ότι έχουν διατυπωθεί ενστάσεις από αρκετούς αλλά και από εμένα ως προς τον ρόλο του AVAAZ… (εδώ, όποιος θέλει να υπογράψει)“Παραλήπτες:

 
ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
Απαιτούμε από την Βουλή των Ελλήνων την κατάργηση του άρθρου 1 §§ 1 & 2 περ. α΄ & β΄ του νόμου 4682/2020. Με τις διατάξεις αυτές επιβάλλονται, μετά από γνώμη του ΕΟΔΥ, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, ο υποχρεωτικός κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος, η υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και η υποχρεωτική νοσηλεία όλων των Ελλήνων λόγω κορωνοϊού. Οποιουδήποτε κορωνοϊού και όχι μόνο του Covid-19. Mε απλές υπόνοιες κινδύνου μετάδοσης κορωνοϊού.

Απαιτούμε επίσης την κατάργηση του άρθρου 4 § 3 περ. iii εδ. β΄ του νόμου 4675/2020. Με τη διάταξη αυτή προβλέπεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των Ελλήνων για την αποτροπή διάδοσης νοσημάτων, των κορωνοϊών συμπεριλαμβανομένων.

Πρόκειται για πρωτοφανή στα ιστορικά χρονικά παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Δημοσιεύτηκε: 2 Ιουλίου 2020 (Ενημερώθηκε: 4 Ιουλίου 2020)”
 

…ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ TROLLS

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK, TΩΝ HOAXES ΚΑΙ ΤΟΥ YOUTUBE ,

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ KAI ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝTOY FACEBOOK ,

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!

ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ,

ΜΑΖΕΥΩ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ,

ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ,

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !!

ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ,

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ !!

ΕΝΑΣ – ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ !!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ !!

KAI ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ !!

ΟΜΑΔΙΚΑ !! ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ:

ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ, ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!! ΩΣ ΕΔΩ !!!

ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΕΡΝΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ;;;

Έχετε φυσικά όλοι παρατηρήσει τη σιχαμένη δραστηριότητα των trolls στις αναρτήσεις μου. Κυρίως στην τελευταία ανάρτηση για τον νόμο 4682/2020, έχουν δώσει τα ρέστα τους.

Φυσικά, δεν είναι πολλοί. Μία μικρή λίστα διαμορφώνουμε τελικά στο γραφείο μου. Με τα προφίλ τους και με τα ονοματεπώνυμα και τις διευθύνσεις τους. Όσοι έχουν τα στοιχεία αυτά δημόσια. Όσοι δεν τα έχουν, θα τα μάθουμε στη Διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Εκεί που την Δευτέρα θα μάθουμε και την ταυτότητα των δραστών της διαγραφής της ανάρτησής μου για τα 20 εκατομμύρια στα ΜΜΕ.

Και θα κλάψουν οι μανούλες τους. Γιατί θα ξεφτιλιστούν τα θρασύδειλα ερπετά. Θα αποκαλυφθεί ο συντονισμένος ρόλος τους και η σιχαμένη αποστολή τους. Η οποία είναι να μπαίνουν στις αναρτήσεις, και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, γιατί φυσικά τέτοια δεν υπάρχουν, να βρίζουν, να συκοφαντούν, να ειρωνεύονται, να “γελάνε” στα σχόλια των συνομιλητών που εκφράζουν δημόσια τη συμφωνία τους στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να απορρίπτουν αφοριστικά και απαξιωτικά τις αναρτήσεις.

Και όταν τους απαντάμε, με επιχειρήματα και στοιχεία, να επιμένουν, κάνοντας πως δεν διάβασαν τις απαντήσεις, τα επιχειρήματα και τα στοιχεία, στο παραμυθάκι που τους έχουν πει να γράφουν, σαν σε παραλήρημα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Υπερασπιστές του σάπιου συστήματος, από το οποίο έχουν πάρει εντολή, ή το κάνουν ως αυτόκλητοι προστάτες του, να σαμποτάρουν τις αναρτήσεις, να σώσουν το σύστημα και να το προστατεύσουν, με ύβρεις και συκοφαντίες, σπέροντας αόριστα και αφοριστικά την αμφισβήτηση στην βασιμότητα των αναρτήσεων και των αδιαμφισβήτων γεγονότων και συμπερασμάτων σ’ αυτές.

Το είχαμε πάρει απόφαση στο γραφείο μου να τους βγάλουμε στη σέντρα. Όλους μαζί. Καταγράφουμε όλα τα σχόλιά τους και τις αντιδράσεις τους, μελετάμε τα στοιχεία των προφίλ τους και ετοιμάζουμε τη λίστα για τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αλλά χθες παρατήρησα μία έξαρση της δράσης των trolls. Που έχει εξοργίσει τους 2400 ανθρώπους που αντέδρασαν θετικά στην ανάρτηση για τον νόμο 4682/2020 και τους 3400 που έχουν κοινοποιήσει την ανάρτηση, και με υποχρεώνει να επισπεύσω τη διαδικασία αποκάλυψής τους σε μία ανάρτηση που θα τους ξεγυμνώσει, αυτούς και το σύστημα που τους χρησιμοποιεί.

Είχαμε π.χ. έναν απίστευτο κύριο, ο οποίος ρωτούσε μονότονα “που το λέει ο νόμος ότι είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός”, και όταν του απαντούσαμε, επέμενε να ρωτάει το ίδιο πράγμα, λες και είχε πάθει εγκεφαλικό. Γιατί αυτό του έχουν πει να γράφει. Έγραψε ότι όλοι αυτοί που αντέδρασαν θετικά και κοινοποίησαν την ανάρτηση, δεν έχουν διαβάσει την ανάρτηση και συμφωνούν επειδή παρασύρθηκαν από μένα που “σπέρνω τον πανικό”. Διότι, λέει, είναι μακροσκελές το κείμενο, και δεν το διαβάζει κανείς.

Αυτός, βέβαια, το διάβασε. Όλο ο σύστημα το έχει διαβάσει. Και δεν βρήκε ούτε ένα σημείο στο οποίο να μην είναι απολύτως ακριβές. Γι αυτό και όλα τα trolls δεν έχουν επιχειρήματα. Ούτε ένα. Τι να λέω εγώ ότι έπρεπε να είναι μακροσκελές, διότι έπρεπε να αναδείξω όλες τις πτυχές του εγκλήματος, ότι σε διαφορετική περίπτωση θα έγραφαν “δεν λες αυτό, δεν λες το άλλο”, “δεν το λέει έτσι ο νόμος, το λέει αλλιώς”, και ότι επομένως έπρεπε να γραφούν τα πάντα. Και ότι όσο πιο πλήρες είναι το κείμενο, τόσο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησής του. Ότι αυτή είναι η τεράστια δύναμή του. Ότι απαντάει σε όλα, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσει κανείς.

Και αυτός ο κύριος “αγανάκτησε” που αποκαλώ και τους 300 βουλευτές ηλίθιους, λες και εγώ τους αποκαλώ ηλίθιους και όχι επικίνδυνους που πρέπει να φύγουν. Όταν τον ρώτησα, βέβαια, ποιους ακριβώς υπερασπίζεται από τους 300, δεν απάντησε, γιατί ήταν η ώρα που τον είχε χτυπήσει το εγκεφαλικό.

Ένας άλλος είχε καταληφθεί από “ιερή αγανάκτηση”, γιατί λέει διαμαρτυρόμαστε για το εμβόλιο, ενώ την ίδια ώρα βλάπτουμε την υγεία μας τρώγοντας πιτόγυρα και πατάτες τηγανητές. Είναι γεγονός ότι σ’ αυτό με κέρδισε. Κατά κράτος. Με άφησε άφωνο…

Μία άλλη έγραψε ότι είναι “βλακείες” όλα αυτά, ότι αυτός δεν είναι νόμος “του Συντάγματος” αλλά πράξη νομοθετικού περιεχομένου, ότι έχει ισχύ μόλις 6 μήνες και ότι αυτό το λέει στο τέλος του ΦΕΚ και ότι ο πραγματικός νόμος είναι κάποιος, αόριστα, του 2005. Δεν έκανε τον κόπο να μας πει, βεβαίως, ποιος ακριβώς είναι αυτός, ούτε να μας πει έστω για τον 7 νόμους πιο πριν4675/2020, που πάλι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό λέει, με απόφαση του Υπουργού Υγείας μετά από γνώμη της επιτροπής. Που βεβαίως ωχριά μπροστά στον εγκληματικό 4682.

Η καλή μας αυτή κυρία-troll, ακόμα να απαντήσει όταν της έγραψα “που τα είδε όλα αυτά γραμμένα” και “για ποια πράξη νομοθετικού περιεχομένου μας μιλάει”. Ότι είναι ΝΟΜΟΣ, ο 4682/2020, ο οποίος ΚΥΡΩΣΕ, κατά το άρθρο 44 του Συντάγματος, την ΠΝΠ της 25.2.2020, ότι δεν έχει κανέναν χρονικό περιορισμό, ότι οι 6 μήνες που έγραψε αναφέρονται στη λειτουργία των …υπαίθριων αγορών και μόνο (!). Και τη ρώτησα τι εννοεί ότι δεν είναι νόμος “του Συντάγματος” (ναι, της …Πλατείας Συντάγματος: σιγά μην είναι της Πλατείας Ομονοίας), και ποιος είναι ο “νόμος του 2005” του “Συντάγματος”. Ακόμα ρωτάει αυτούς που την έβαλαν, τι να απαντήσει. Το δουλεύουν ακόμα…

Φυσικά, όταν έγραψα στον πρώτο καλό μας κυριούλη, ότι θα τον βγάλω μαζί με τα υπόλοιπα trolls στη σέντρα, τα εγκεφαλικά του ήρθαν απανωτά. Άρχισε να ψελίζει, σε ένα παραλήρημα ασυναρτησιών, ότι “τα προσωπικά του δεδομένα δεν διατίθενται ελεύθερα” και κάτι τέτοια, ρωτώντας ξανά, για να παραμείνει συνεπής στην αποστολή του ως γνήσιο τρολάκι, “που το λέει ο νόμος ότι είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός”. Τα περισσότερα δε τρολάκια, παραλείπουν σκόπιμα τις υπόλοιπες υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Νοσηλεία, εργαστηριακός και κλινικός έλεγχος και φαρμακευτική αγωγή. Τι να απαντήσει άλλωστε ο χαχανούλης αυτός, όταν του έγραψα ότι εάν δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, γιατί τότε προβλέπεται η φυλάκιση έως δύο χρόνια για όποιον τον αρνηθεί. Έχει ρωτήσει και αυτός αυτούς που τον έβαλαν να αυτογελοιποηθεί, αλλά το δουλεύυν και αυτό ακόμα…

Επέμενε δε, και όχι μόνο αυτός, ότι ο νόμος λέει “μπορεί να είναι” και όχι ότι “είναι”. Δεν “μπόρεσε” κανείς όμως από όλους αυτούς τους εγκάθετους του συστήματος να απαντήσει, όταν τους έγραψα ότι φυσικά και ο νόμος δεν μπορεί να λέει “ΕΙΝΑΙ”, αλλά θέτει τις προϋποθέσεις ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Και οι προϋποθέσεις αυτές είναι κυριολεκτικά αστείες: Απλές ΥΠΟΝΟΙΕΣ και ο χαρακτηρισμός μίας περιοχής ως “κόκκινης” και ιδού οι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ιατρικές πράξεις!!

Τι χρειάζεται; Πολύ απλό. Ο Τσιόδρας θα βγει, όπως έβγαινε κάθε μέρα επί καραντίνας, ενώ ούτε στον πόλεμο δεν είχαμε τέτοια καθημερινή ενημέρωση (!!), για ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ και να ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΠΕΙΛΗ, και θα ανακοινώσει κάμποσα ψεύτικα κρούσματα, θα βγει και ο Χαρδαλιάς και θα μας ανακοινώσει για αρχή 2-3 “κόκκινες” περιοχές, και με μία ισχυρή δόση από “υπόνοιες”, έτοιμη η νομική συνταγή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και για όλα τα υπόλοιπα που θα κάνουν στο σώμα και τη ψυχή μας.

Απλούστατα, δεν είναι “έτοιμο” ακόμα το εμβόλιο! Όταν “αποφασίσουν” ότι θα είναι έτοιμο, το νομικό πλαίσιο, το οποίο κρατούσαν κρυφό το σύστημα και τα μπουκωμένα από τα πενηντόευρα ΜΜΕ, και το αποκάλυψα εγώ (γι αυτό και έχει πέσει όλο το σύστημα πάνω μου για να με “φάει”), ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ, και σε ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ θα αρχίσουν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και όλα τ’ άλλα. Με την απειλή φυλακίσεων!

AΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΡΟΛΑΚΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ;;;

Μία άλλη έγραψε ότι “όλα αυτά ήταν μόνο για την πανδημία”, και ότι “όλα όσα προβλέπει ο νόμος έχουν γίνει”. Όταν της απάντησα ότι έχουν γίνει τα (γ) έως (η), αλλά όχι τα (α) και (β) που είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και τα υπόλοιπα, γιατί γι αυτά περιμένουν να τους πούνε ότι είναι “έτοιμο” το εμβόλιο, εξφανίστηκε. Και αν απαντήσει, το πολύ πολύ να βάλει κανένα “γελάκι” στην απάντηση, σαν γνήσιο τρολάκι που είναι.

Φυσικά, όταν έγραψα στον παραπάνω κύριο, ότι θα τον βγάλω στη σέντρα, έπαθε συμφόρηση και με μπλόκαρε! Ο δυστυχής κ. Petros Karadontis νομίζει ότι έτσι θα αποφύγει τον προβολέα πάνω του! Νομίζει ότι εγώ δεν φωτογράφισα τα πάντα ή ο Δίωξη δεν θα βρει τα πλήρη στοιχεία του.

Αχ, κατακαημένα τρολάκια… Όσοι συμμετείχατε στον “διάλογο” μαζί του, θα τον θυμάστε.

Θα έχετε την ευκαιρία να τον ξαναθυμηθείτε στην ανάρτηση μ’ αυτόν και τους υπόλοιπους της παρέας των trolls. O οποίος, βεβαίως, διαβάζει όλα αυτά εδώ από άλλο προφίλ. Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις τρολάκι μου, αν και νομίζω ότι στο χάλασα…

Λοιπόν στα παραπάνω τρολάκια και σε όλες και όλους τους υβριστές και συκοφάντες, τους ανακοινώνω ότι “θα βγείτε στη σέντρα”!!!

Κανονικά και με τον νόμο!

Δεν υπάρχει καμία παραβίαση των προσωπικών δεδομένων σας, και να το αφήσετε αυτό το παραμυθάκι, επειδή τα κάνατε πάνω σας με αυτήν την προοπτική. Όλα είναι δημόσια!! Και τα προφίλ σας, και οι αναρτήσεις σας και τα σχόλια και οι απαντήσεις σας!! Και όσα δεν είναι θα αποκαλυφθούν στη Δίωξη.

Θα μάθετε μια και καλή ότι τα ψέματα και οι μισές αλήθειες, οι ύβρεις και οι συκοφαντίες, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!!

Τελείωσε η αποστολή σας, τρολάκια !!!

Ως εδώ !!!

Όλοι στη σέντρα !!!

 

Υ.Γ.
-Εν τω μεταξύ, το ψήφισμα δεν πάει απλώς καλά, πάει εκπληκτικά καλά! 4770 υπογραφές αυτή τη στιγμή και συνεχίζετε και υπογράφετε! Μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο από τη δημοσίευσή του στο Avaaz! Είπαμε: Μέσα στο σπίτι τους!

-Δυστυχώς “πολύ καλά” πάει και η συνεχής ροή καταγγελιών, πληροφοριών και στοιχείων για το έγκλημα που έχει διαπραχθεί σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας με τα ψευδή κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους “λόγω Covid-19”. Kαι λέω “δυστυχώς”, γιατί θα ήθελα ειλικρινά να μην είναι αλήθεια, και πρώτος θα έβγαινα δημόσια να το παραδεχθώ. Γιατί έχει να κάνει με την υγεία και τη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας, βαριά νοσούντων από άλλες ασθένειες, τους οποίους έριξαν στο στόμα του λύκου των μονάδων ειδικών λοιμώξεων, για να πεθάνουν βασανιστικά μία ώρα νωρίτερα.

Δυστυχώς, είναι αλήθεια…

 

 

Πηγή

Προβολές : 557


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα