Η ώρα του Κώστα Μπακογιάννη. Η ΔΙΩΞΗ, ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ

Η ώρα του Κώστα Μπακογιάννη. Η ΔΙΩΞΗ, ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ

27 Σεπτεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:514
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ :
 
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ”

 
 
 
 
Μπακογιάννη, καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια…
 
170 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΡΩΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
 
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ…
 
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Δεν είναι μόνον η ώρα του Μπακογιάννη… είναι και η ώρα της… “δικαιοσύνης”…
 
Ο Νίκος Αντωνιάδης, “τους έχει δέσει και τους δυο… χειροπόδαρα…”
 
 
ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,
 
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ
__________________
 
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:
 
ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 
ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ:
 
Η ΔΙΩΞΗ, ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ
 
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ:
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 1 + 1 = 2
__________________
 
Χθες, μέσα σε μία θυελλώδη ημέρα που ξεκίνησε με δίκες, συνέχισε με ΓΑΔΑ, με την κατάθεση μηνύσεως κατά Ευαγγελάτου και γιατρών, και τελείωσε πάλι στη ΓΑΔΑ στις 11 το βράδυ (γιατί έχουμε και μία οπλοφορία να κανονίσουμε, μία απόπειρα ανθρωποκτονίας να παρακολουθήσουμε και κάποιες μηνύσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να καταθέσουμε), κάπου εκεί στα μέσα της ημέρας, κατέθεσα στην 8η Πταισματοδίκη εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη.
 
Επειδή κάποιοι μπερδεύονται από το ότι η κατάθεση γίνεται σε Πταισματοδίκη και νομίζουν ότι πρόκειται για πταίσμα, να διευκρινίσω ότι όταν διατάσσεται προκαταρκτική εξέταση μετά από μήνυση, ακόμη και αν πρόκειται για κακουργηματική πράξη, η προκαταρκτική εξέταση διενεργείται στα πταισματοδικεία ή σε αστυνομικά τμήματα, τα οποία είναι διεκπεραιωτικά όργανα. Συγκεντρώνουν δηλαδή το υλικό της δικογραφίας, κατόπιν της σχετικής εντολής του εισαγγελέα.
 
Μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης, η δικογραφία επιστρέφει στην Εισαγγελία και ο εισαγγελέας που θα χρεωθεί την δικογραφία θα αποφασίσει για την αρχειοθέτησή της ή την άσκηση ποινικής δίωξης και την παραπομπή του κατηγορουμένου στο ακροατήριο, όταν η πράξη είναι πλημμέλημα, ή διατάσσει ανάκριση, όταν είναι κακούργημα.
 
Εδώ είναι πλημμέλημα (άρθρο 285 § 1 Π.Κ.), με απειλούμενη ποινή έως 5 έτη.
 
Υπό προϋποθέσεις, εάν δηλαδή αποδειχθεί ότι υπήρξε κρούσμα λόγω των παραβιάσεων, η πράξη γίνεται κακουργηματική, με απειλούμενη ποινή αυτή της κάθειρξης έως 10 έτη.
 
Αν προκύψει θάνατος, η ποινή είναι αυτή της ισόβιας κάθειρξης.
 
Σειρά έχει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
 
Και μετά είναι η ώρα του Κώστα Μπακογιάννη να δώσει έγγραφες εξηγήσεις. Στον Εισαγγελέα και πρωτίστως στους Έλληνες πολίτες.
 
Δεν ξέρω αν τελικά θα βγάλω άκρη με την απάτη.
 
Μια φορά όμως, ποινικό δίκαιο και ποινική δικονομία θα σας μάθω!
 
Παραθέτω ένα απόσπασμα από το υπόμνημα που κατέθεσα:
__________________________
 
Ο ίδιος ο κ. Μπακογιάννης παραδέχθηκε το “λάθος” και ζήτησε “συγγνώμη”, αφού βεβαίως προηγουμένως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους Έλληνες πολίτες για τις μαζικές παραβιάσεις των μέτρων για την προστασία από τη μετάδοση του νέου κορωνοϊού. Θύελλα αντιδράσεων από τους πολίτες, οι οποίοι, την ίδια ώρα που ο κ. Μπακογιάννης έκανε το ένα “πάρτι” μετά το άλλο με εκατοντάδες ανθρώπους, αυτοί καταδυναστεύονταν και διώκονταν για τις ίδιες παραβάσεις, πλην όμως σαφέστατα πολύ μικρότερης κλίμακας και ποινικής απαξίας.
 
Φυσικά, ο κ. Μπακογιάννης με τη “συγγνώμη”και την αναγνώριση του “λάθους” ομολόγησε την ενοχή του για την παράβαση του άρθρου 285 § 1 Π.Κ., πράξη η οποία πλέον πρέπει να του αποδοθεί ως κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα. Οι “συγγνώμες” και η αναγνώριση των “λαθών” δεν αναιρούν την ποινική ευθύνη αλλά, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, λαμβάνονται υπόψη μόνο για την αναγνώριση ελαφρυντικών και στην επιμέτρηση της ποινής. Όταν έρθει αυτή η ώρα όμως, ούτε αυτά τα ελαφρυντικά θα πρέπει να αναγνωριστούν στον κ. Μπακογιάννη, αφού είναι πλέον υπότροπος.
 
Όλως ενδεικτικώς προσκομίζω δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας (ο κ. Μπακογιάννης είναι ανιψιός του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη) του τηλεοπτικού σταθμού MEGA TV (Σχετικό υπομνήματος υπ’ αριθμ. 1). Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε σχετικά (βλ. το δημοσίευμα), κατηγορώντας τον κ. Μπακογιάννη για τις παραβιάσεις των μέτρων, ότι “ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις”.
 
Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τού από εμέ μηνυθέντος δημάρχου Αθηναίων κ. Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, και η παραπομπή του στο αρμόδιο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών συνιστά μονόδρομο για την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 
Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε για την παράβαση του κ. Μπακογιάννη ότι ο “κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις”. Ο ελληνικός λαός τώρα αναμένει να μην κάνει διακρίσεις ούτε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών:
 
Ο νόμος ισχύει για όλους.
 
Θυμίζω ότι έχουν ασκηθεί πλείστες ποινικές διώξεις ανά τη χώρα για όμοιες παραβάσεις του άρθρου 285 Π.Κ.
 
Ήδη, δε, έχουν λάβει ευρύτατη δημοσιότητα οι κατ’ άρθρο 285 Π.Κ. καταδίκες για την παραβίαση των ίδιων μέτρων ή παρεμφερών, των Ροδιτών πολιτών, για την περιφορά του Επιταφίου το ΠΑΣΧΑ, και του επιχειρηματία της Μυκόνου, για το περιβόητο “πάρτι της Μυκόνου” στο οποίο βρέθηκαν 469 άνθρωποι. Στην Πλατεία Ομονοίας ήταν πολύ περισσότεροι.
 
Οι ποινές που επιβλήθηκαν ήταν 6 μήνες και 4 χρόνια αντίστοιχα (Σχετικά υπομνήματος υπ’ αριθμ. 3 & 4).
 
Ο μόνος λόγος για να αρχειοθετήσετε την σε βάρος του κ. Μπακογιάννη μήνυσή μου είναι να δεχθείτε ότι τα μέτρα για την πρόληψη της διάδοσης του νέου κορωνοϊού παραβιάστηκαν μεν (δεν μπορείτε να πείτε διαφορετικά: όλη η Ελλάδα είδε τις παραβάσεις, ενώ ειδικά στην περίπτωση της Πλατείας Ομονοίας ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε και συγγνώμη, η οποία όμως, επαναλαμβάνω, δεν αναιρεί την ποινική ευθύνη του), αλλά να δεχθείτε ότι τα μέτρα αυτά δεν είχαν καμία ουσιαστική σημασία και δεν προστάτευαν από τη διάδοση οποιασδήποτε ασθένειας, διότι ο κορωνοϊός δεν έχει την επικινδυνότητα που αναφέρουν οι ειδικοί επιστήμονες που εισηγούνται τα μέτρα στην κυβέρνηση.
 
Εάν δεν κάνετε αυτήν την παραδοχή, οφείλετε να ασκήσετε ποινική δίωξη και να παραπέμψετε τον κ. Μπακογιάννη στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
 
Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει.

 
 
 
 
 
 

 

Πηγή

Προβολές : 514


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα