Η Pfizer Απαιτεί Τραπεζικά Αποθεματικά, Στρατιωτικές Βάσεις Και Κτίρια Πρεσβειών Ως Εγγύηση Για Τα Εμβόλια COVID-19!!!!!!!!!!!!!

Η Pfizer Απαιτεί Τραπεζικά Αποθεματικά, Στρατιωτικές Βάσεις Και Κτίρια Πρεσβειών Ως Εγγύηση Για Τα Εμβόλια COVID-19!!!!!!!!!!!!!

1 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:803
Μοίρασέ το
Η Pfizer Απαιτεί Τραπεζικά Αποθεματικά, Στρατιωτικές Βάσεις Και Κτίρια Πρεσβειών Ως Εγγύηση Για Τα Εμβόλια COVID-19!!!!!!!!!!!!!

 

 

Οι απαιτήσεις της Pfizer από τα κράτη:

  • Η Βραζιλία παραιτείται της κυριαρχίας των περιουσιακών της στοιχείων στο εξωτερικό υπέρ της Pfizer,
  • ότι οι νόμοι της γης – δεν εφαρμόζονται για την Pfizer,
  • ότι η Βραζιλία λαμβάνει υπόψη την καθυστέρηση παράδοσης,
  • ότι η Pfizer δεν τιμωρείται για καθυστερημένη παράδοση, και
  • ότι σε περίπτωση παρενεργειών, η Pfizer εξαιρείται από κάθε αστική ευθύνη.

 

 

 

Τα κράτη, όμηροι μιας ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΑΣ.

Το Κου-λι όμως, θα το υπογράψει και θα το ψηφίσουν τα βολευτάκια της…

Δεν θα μου κάνει εντύπωση, να το ψηφίσουν και τα βολευτάκια της αντιπολίτευσης.

Λέτε να παίρνουν μίζες και από την εκποίηση εθνικής γης;;;

Ούτε αυτό θα μου κάνει εντύπωση.

Στο Κοινοβούλιο του Ρότσιλντ, μόνον ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, υπάρχουν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Pfizer Απαιτεί Τραπεζικά Αποθεματικά, Στρατιωτικές Βάσεις Και Κτίρια Πρεσβειών Ως Εγγύηση Για Τα Εμβόλια COVID-19!!!!!!!!!!!!!

27 Φεβρουαρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3c3V  [1]

Ο φαρμακευτικός γίγαντας Pfizer  κρατά κυρίαρχες κυβερνήσεις σε ομηρία με αντάλλαγμα λύτρα, θέτοντας παράξενες απαιτήσεις ζητώντας τραπεζικά αποθέματα, κτίρια πρεσβειών και στρατιωτικές βάσεις ως εγγύηση ως αντάλλαγμα για τα εμβόλια COVID-19 .

Η εταιρεία Pfizer με έδρα τις ΗΠΑ κρατά κυβερνήσεις για λύτρα, παρεμβαίνοντας στη νομοθεσία τους, και ακόμη και απαιτώντας στρατιωτικές βάσεις ως εγγύηση.

Η Pfizer ζήτησε από την Κυβέρνηση της Αργεντινής να αποζημιωθεί για το κόστος τυχόν μελλοντικών αστικών αγωγών , ανέφερε η WION .

Εάν κάποιος καταθέσει αστική αγωγή εναντίον της Pfizer στην Αργεντινή και κερδίσει την υπόθεση, η κυβέρνηση της Αργεντινής και όχι η Pfizer  θα πληρώσει την αποζημίωση.

Έτσι, το κοινοβούλιο της Αργεντινής ψήφισε νέο νόμο τον Οκτώβριο του 2020, αλλά η Pfizer ήταν δυσαρεστημένη με τη διατύπωση του.

Σύμφωνα με τον νόμο, η Pfizer πρέπει τουλάχιστον να πληρώσει για αμέλεια, για τα δικά της λάθη εάν συμβεί να κάνει κάποιο στο μέλλον.

Η Pfizer το απέρριψε, στη συνέχεια η Αργεντινή προσφέρθηκε να τροποποιήσει τον νόμο για να ορίσει πιο ξεκάθαρα την αμέλεια – για να συμπεριλάβει μόνο την διανομή και την παράδοση εμβολίων από αμέλεια.

Η Pfizer όμως δεν ήταν ακόμη ικανοποιημένη και ζήτησε την τροποποίηση του νόμου με ένα νέο διάταγμα, το οποίο η Αργεντινή αρνήθηκε.

Στη συνέχεια, η Pfizer  ζήτησε από την Αργεντινή  να αγοράσει μια διεθνή ασφάλιση για να πληρώσει πιθανές μελλοντικές υποθέσεις εναντίον της Pfizer, απαίτηση με την οποία η Αργεντινή συμφώνησε.

Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, τον Δεκέμβριο του 2020, η Pfizer επέστρεψε ξανά με περισσότερες απαιτήσεις.

Και αυτή τη φορά η Pfizer απαίτησε τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία της Αργεντινής ως εγγύηση.

Η Pfizer ζήτησε από την Αργεντινή να θέσει σε κίνδυνο τα τραπεζικά της αποθέματα, τις στρατιωτικές βάσεις και τα κτίρια της πρεσβειών της.

Η Αργεντινή δεν συμφώνησε με τα αιτήματα της Pfizer.

Μια άλλη χώρα που η Pfizer υπέβαλλε τόσο περίεργες απαιτήσεις είναι με η Βραζιλία.

Η Pfizer είπε στην Κυβέρνηση της Βραζιλίας να δημιουργήσει ένα ταμείο εγγύησης και να καταθέσει χρήματα σε ξένο τραπεζικό λογαριασμό.

Στις 23 Ιανουαρίου 2021 – το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας δημοσίευσε μια δήλωση αναφέροντας αποσπάσματα από τις ρήτρες των προ-συμβάσεων με την Pfizer.

Ακολουθεί μια λίστα με τις απαιτήσεις της Pfizer:

 • Η Βραζιλία παραιτείται της κυριαρχίας των περιουσιακών της στοιχείων στο εξωτερικό υπέρ της Pfizer,
 • ότι οι νόμοι της γης – δεν εφαρμόζονται για την Pfizer,
 • ότι η Βραζιλία λαμβάνει υπόψη την καθυστέρηση παράδοσης,
 • ότι η Pfizer δεν τιμωρείται για καθυστερημένη παράδοση, και
 • ότι σε περίπτωση παρενεργειών, η Pfizer εξαιρείται από κάθε αστική ευθύνη.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας κατήγγειλε αυτές τις ρήτρες ως καταχρηστικές.

Η συμφωνία της Pfizer με τη Βραζιλία απέτυχε επίσης.

Η Pfizer ήθελε ακόμη και την Ινδία να παραγγείλει τα εμβόλια COVID-19 χωρίς να διενεργηθούν τοπικές δοκιμές για τα εμβόλια .

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της BioNTech Dr.Ugur Sahin, το εμβόλιο COVID-19 που σχεδίασε για τη Pfizer σχεδιάστηκε σε λίγες ώρες σε μία μόνο ημέρα στις 25 Ιανουαρίου 2020.

Κανένα άλλο εμβόλιο στην ιστορία δεν έχει δημιουργηθεί και κατασκευαστεί τόσο γρήγορα.

Προηγουμένως, το ταχύτερο εμβόλιο που αναπτύχθηκε ποτέ χρειάστηκε περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα από την GreatGameIndia , η Pfizer έχει πληρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια στον μεγαλύτερο διακανονισμό απάτης στην υγεία στην ιστορία για την επίλυση της ποινικής και αστικής ευθύνης που προκύπτει από την παράνομη προώθηση ορισμένων φαρμακευτικών προϊόντων.

Ακόμη και η αμερικανική κυβέρνηση πλήρωσε πάνω από 57 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για τραυματισμούς και θανάτους από εμβόλια μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

 

Πηγή: GreatGameIndia.com / Αναφορά: WIONews.com

 

Δικτυογραφία:

1.— 1.–Pfizer Demanding Bank Reserves, Military Bases And Embassy Buildings As Collateral For COVID-19 Vaccines

https://humansarefree.com/2021/02/pfizer-demanding-bank-reserves-military-bases-and-embassy-buildings-as-collateral-for-covid-19-vaccines.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=4t6xqq96qtqdrkuud4w4vb

2.–How Pfizer tried to bully Argentina and Brazil in exchange for vaccines, World News | wionews.com

https://www.wionews.com/world/how-pfizer-tried-to-bully-argentina-and-brazil-in-exchange-for-vaccines-366037

3.–Pfizer Wants India To Order Its COVID-19 Vaccines Without Any Local Trials | GreatGameIndia

https://greatgameindia.com/pfizer-india-local-trials/

4.–BioNTech Co-founder: Pfizer’s COVID-19 Vaccine Was Designed in Just Few Hours

https://humansarefree.com/2020/12/biontech-co-founder-pfizers-covid-19-vaccine-was-designed-in-just-few-hours.html

5.–COVID-19 Vaccine Maker Pfizer Paid $2.3 Billion In Largest Healthcare Fraud Settlement in History | GreatGameIndia

https://greatgameindia.com/pfizer-fraud-settlement/

 

Πηγή

Προβολές : 803


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα