Η Pfizer παραδέχεται ότι η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένας θεωρητικός κίνδυνος που σχετίζεται με την πειραματική γονιδιακή θεραπεία Covid-19, η οποία έχει εγχυθεί στα χέρια εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο

Η Pfizer παραδέχεται ότι η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένας θεωρητικός κίνδυνος που σχετίζεται με την πειραματική γονιδιακή θεραπεία Covid-19, η οποία έχει εγχυθεί στα χέρια εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο

5 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,407
Μοίρασέ το

Τα Εμπιστευτικά Έγγραφα της Pfizer Δηλώνουν ότι “η Ενισχυμένη Νόσος που Σχετίζεται με το Εμβόλιο Covid-19 είναι μια Πραγματική Πιθανότητα”- και Τώρα τα Δεδομένα του Πραγματικού Κόσμου Αποδεικνύουν ότι Ήδη Συμβαίνει

 

Σημασία έχει ποιά θα είναι η αντίδραση όσων εμβολιάστηκαν και ποιά η τιμωρία όσων επέβαλλαν και συνεχίζουν να επιβάλλουν τους εμβολιασμούς.

Σημασία έχει ποιά θα είναι η αντίδραση της Α- δικαιοσύνης.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Διαβάζω πως κατατέθηκαν προσφυγές στο μπουρδέλο που λέγεται Συμβούλιο της Επικρατείας…

ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΥΝΑΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ή … ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;;;

 

Υ.Γ.2. ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ;

 

Υ.Γ.3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;;;

Παρακαλώ όσους φίλους αναγνώστες  διαβάσουν το παρόν, να το εκτυπώσουν και να το τρίψουν στην μούρη των ΖΩΩΝ.

 

Η Pfizer, η εταιρεία που υπέστη τον μεγαλύτερο μέχρι σήμερα διακανονισμό για Απάτη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και το μεγαλύτερο Ποινικό Πρόστιμο το 2009- η οποία τυγχάνει επίσης να είναι η ίδια εταιρεία πίσω από την πρώτη κάθε ένεση γονιδιακής θεραπείας mRNA που χορηγήθηκε στο ευρύ κοινό με άδεια επείγουσας χρήσης με την ονομασία Covid-19, παραδέχθηκε σε εμπιστευτικά έγγραφα, τα οποία προσπάθησε απεγνωσμένα να μην δημοσιοποιήσει, ότι η γονιδιακή θεραπεία της Covid-19 mRNA μπορεί να προκαλέσει Vaccine-Associated Enhanced Disease (Ενισχυμένη Νόσο σχετιζόμενη με το εμβόλιο).

Από το έτος 2000, η Pfizer έχει πληγεί με πρόστιμα ύψους τουλάχιστον 7,5 δισεκατομμυρίων λιρών, συμπεριλαμβανομένου ενός ενιαίου προστίμου ύψους 331,5 εκατομμυρίων λιρών για αδικήματα μίζας και δωροδοκίας, 1,1 δισεκατομμυρίων λιρών σε πρόστιμα για αδικήματα ψευδών ισχυρισμών, και ενός ατομικού προστίμου ρεκόρ ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων λιρών το 2009 για συμμετοχή σε απάτη με λανθασμένη προώθηση ενός παυσίπονου που έχει πλέον αποσυρθεί.

https://violationtracker.goodjobsfirst.org/prog.php?parent=pfizer

Αλλά παρ’ όλα αυτά η εταιρεία εξακολουθούσε να είναι αρκετά έμπιστη από τις ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων σε όλο τον κόσμο ώστε να της χορηγηθεί άδεια χρήσης για την πειραματική ένεση Covid-19. Ίσως η εταιρεία να υποστεί και άλλα μεγάλα πρόστιμα για μίζες και αδικήματα δωροδοκίας στο εγγύς μέλλον;

Αλλά αμφιβάλλουμε αν θα τους ενδιαφέρει πολύ όταν έβγαλαν περίπου 36 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021 χάρη στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποίησαν τα χρήματα των σκληρά εργαζόμενων φορολογουμένων για να αγοράσουν αρκετές δόσεις του “εμβολίου” Covid-19 για να εμβολιάσουν κάθε πολίτη επτά φορές.

Τώρα, σύμφωνα με εμπιστευτικά έγγραφα που συνέταξε η Pfizer και τα οποία ήθελε απεγνωσμένα να κρατήσει μυστικά, η εταιρεία δεν προκάλεσε μόνο ζημιά στο δημόσιο ταμείο, αλλά φαίνεται ότι προκάλεσε επίσης ζημιά στην υγεία του κοινού, επειδή η Pfizer παραδέχεται ότι η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένας πολύ πραγματικός θεωρητικός κίνδυνος για το εμβόλιο Covid-19.

Το εμπιστευτικό έγγραφο με τίτλο “5.3.6 ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ”. (‘5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT)

REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021‘, υποβλήθηκε από την Pfizer-BioNTech στο πλαίσιο της Αίτησης Βιολογικής Άδειας (BLA) στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA).

Ο πίνακας 5, που βρίσκεται στη σελίδα 11 του εγγράφου, παρουσιάζει έναν “Σημαντικό δυνητικό κίνδυνο” και ο κίνδυνος αυτός αναφέρεται ως “Vaccine-Associated Enhanced Disease (VAED), including Vaccine-Associated Enhanced Reporatory Disease (VAERD)”.

https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2022/01/Pfizer-Cumulative-Analysis-of-Post-authorization-Adverse-Event-Reports.pdf

Η Pfizer γράφει στο τμήμα περιγραφής ότι –

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το έγγραφο αυτό εγκρίθηκε στις 30 Απριλίου 2021, και με βάση τα δεδομένα σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες που ελήφθησαν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, η πρόταση αυτή θα πρέπει να προβληματίσει ακόμη και τους πιο πιστούς λάτρεις των φαρμακευτικών προϊόντων.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο το εμβόλιο της Pfizer έλαβε έγκριση επείγουσας χρήσης στις 8 Δεκεμβρίου 20 και η πρώτη ένεση χορηγήθηκε την επόμενη ημέρα. Μέχρι τον Απρίλιο του 2021, 5 μήνες αργότερα, η Pfizer παραδεχόταν ότι δεν είχε ιδέα αν οι ενέσεις Covid-19 της προκαλούσαν VAED και ότι θα το μάθει μόνο όταν θα έχει περισσότερα δεδομένα.

Αυτό επιβεβαιώνει ασπρόμαυρα ότι το ευρύ κοινό συμμετείχε ενδεχομένως στο μεγαλύτερο πείραμα που έχει διεξαχθεί ποτέ, και πρόκειται για ένα πείραμα που έχει κάνει λίγους και εκλεκτούς εξαιρετικά πλούσιους.

Η Pfizer συνεχίζει στην ενότητα της περιγραφής να δηλώνει –

Αυτό που παραδέχεται εδώ η Pfizer είναι ότι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 21, 138 άτομα είχαν αναφέρει ανεπιθύμητα συμβάντα που ήταν δείκτες Ενισχυμένης Νόσου που Σχετίζεται με τον Εμβολιασμό (Vaccine-Associated Enhanced Disease).

Αυτοί οι δείκτες περιορίζονταν σε –

·    Τυπική αναζήτηση μειωμένης θεραπευτικής ανταπόκρισης ΚΑΙ PTs δύσπνοια,

·     Ταχύπνοια,

·      Υποξία,

·      COVID 19 πνευμονία,

·      Αναπνευστική ανεπάρκεια,

·      Σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας,

·      Καρδιακή ανεπάρκεια,

·      Καρδιογενές σοκ,

·      Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου- Αρρυθμία- Μυοκαρδίτιδα,

·      Εμετός; Διάρροια; Κοιλιακό άλγος,

·      Ίκτερος,

·      Οξεία ηπατική ανεπάρκεια,

·      Βαθιά φλεβική θρόμβωση; Πνευμονική εμβολή,

·      Περιφερική ισχαιμία,

·      Αγγειίτιδα,

·      Σοκ,

·      Οξεία νεφρική βλάβη; Νεφρική ανεπάρκεια,

·      Διαταραγμένη κατάσταση συνείδησης,

·      Επιληπτική κρίση,

·      Εγκεφαλοπάθεια,

·      Μηνιγγίτιδα,

·      Εγκεφαλοαγγειακό ατύχημα,

·      Θρομβοπενία,

·      Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη,

·      Χειροτερεύουσες παθήσεις,

·      Πολύμορφο ερύθημα,

·      Σύνδρομο πολλαπλής οργανικής δυσλειτουργίας; Πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο στα παιδιά

Σύμφωνα με την Pfizer αυτές οι 138 περιπτώσεις που ανέφεραν 317 συναφή με το VAED συμβάντα περιελάμβαναν –

• 71 περιστατικά στο Ηνωμένο Βασίλειο,
• 25 περιστατικά στις ΗΠΑ,
• 14 περιστατικά στη Γερμανία,
• 16 περιστατικά στη Γαλλία, την Ιταλία, το Μεξικό και την Ισπανία (4 το καθένα),
• 3 περιστατικά στη Δανία,
• και 9 περιστατικά από 9 διαφορετικές χώρες

Από τα 138 περιστατικά, τα 71 κρίθηκαν “ιατρικά σημαντικά”, εκ των οποίων 8 έμειναν με σοβαρές αναπηρίες Μη θανατηφόρα / μη απειλητικά για τη ζωή νοσηλεία απαιτήθηκε για 16 περιστατικά, εκ των οποίων 1 έμεινε με σοβαρές αναπηρίες. 17 περιπτώσεις θεωρήθηκαν απειλητικές για τη ζωή, εκ των οποίων 7 κρίθηκαν σοβαρές για νοσηλεία, και 38 περιπτώσεις κατέληξαν σε θάνατο.

Κατά τη στιγμή της έκθεσης, η οποία βασίστηκε σε δεδομένα που υποβλήθηκαν έως το τέλος Φεβρουαρίου 2021, εκτός από τις 38 περιπτώσεις που ήταν γνωστό ότι είχαν οδηγήσει σε θάνατο κατά τη στιγμή εκείνη, μόλις άλλες 26 περιπτώσεις είχαν καταγραφεί ως επιλυθείσες, ενώ 65 δεν είχαν επιλυθεί, 1 δεν είχε επιλυθεί με επακόλουθα και 8 με άγνωστη έκβαση.

Η Pfizer συνεχίζει να αναφέρει στο εμπιστευτικό έγγραφο ότι –

Η Pfizer καταλήγει στο έγγραφό της ότι.

αυτό φαίνεται να είναι μια παραδοχή από την Pfizer ότι το εμβόλιό της δεν είναι πολύ καλό στην προστασία των ληπτών των πειραματικών της ενέσεων. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτές οι ενέσεις δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, υποτίθεται ότι προστατεύουν μόνο από τη νοσηλεία και το θάνατο. Επομένως, με 75 από τα 101 επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 να είναι σοβαρά (69%), αυτό φαίνεται να αποτελεί παραδοχή από την Pfizer ότι το εμβόλιό της δεν είναι πολύ καλό στο να το κάνει αυτό.

Η Pfizer καταλήγει δηλώνοντας ότι –

Εδώ έχουμε την Pfizer να παραδέχεται ότι η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένας θεωρητικός κίνδυνος που σχετίζεται με την πειραματική γονιδιακή θεραπεία Covid-19, η οποία έχει εγχυθεί στα χέρια εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο αρκετές φορές από τον Δεκέμβριο του 2020.

Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποδώσουν πόσο απίστευτα ανόητη και επικίνδυνη ήταν και παραμένει η απόφαση να χορηγηθεί αυτή η ένεση σε εκατομμύρια ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τώρα η Pfizer, είναι ότι τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου από διάφορα ιδρύματα Δημόσιας Υγείας σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι ο κίνδυνος ενισχυμένης νόσου που σχετίζεται με τον εμβολιασμό δεν είναι πλέον θεωρητικός, αλλά εμφανίζεται μαζικά τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2021.

Ένα παράδειγμα αυτού είναι τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας, τα οποία δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν έως και 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 σε σχέση με τους ανεμβολίαστους, γεγονός που υποδηλώνει ότι ευθύνεται η Vaccine-Associated Enhanced Disease.

Το ακόλουθο γράφημα δείχνει τα ηλικιακά τυποποιημένα ποσοστά θανάτου από Covid-19 ανά 100.000 άτομα ανά κατάσταση εμβολιασμού στη Σκωτία. Τα δεδομένα έχουν εξαχθεί από τον πίνακα 15, που βρίσκεται στη σελίδα 50 της στατιστικής έκθεσης PHS Covid-19 που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 22.

https://publichealthscotland.scot/publications/covid-19-statistical-report/covid-19-statistical-report-26-january-2022/

Το υψηλότερο ποσοστό θανάτου τον τελευταίο μήνα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων καταγράφηκε ως 14,05 ανά 100.000 άτομα την εβδομάδα που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου 22.

Την ίδια στιγμή όμως το ποσοστό ανά 100.000 ανεμβολίαστα άτομα καταγράφηκε ως 10,4. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν στατιστικά 1,4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.

Ωστόσο, τα πιο ανησυχητικά στοιχεία προέκυψαν την εβδομάδα που ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου 21. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών ο δείκτης θανάτου ανά 100.000 καταγράφηκε ως 6,55 στους πλήρως εμβολιασμένους, αλλά μόλις 1,69 στους ανεμβολίαστους. Επομένως, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν στατιστικά 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους.

Ο μέσος όρος των 4 εβδομάδων με βάση την ηλικία των 100.000 ατόμων αντιστοιχεί σε 6,2 μεταξύ των μη εμβολιασμένων, αλλά σε 10 μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, πράγμα που σημαίνει ότι κατά μέσο όρο οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν 1,6 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από ό,τι οι μη εμβολιασμένοι μεταξύ 18 Δεκεμβρίου 21 και 14 Ιανουαρίου 22.

Εάν η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με τον εμβολιασμό και οδηγεί σε ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα δεν ευθύνεται για αυτά τα ποσοστά, τότε μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι ευθύνεται;

——————

Δικτυογραφία :

Confidential Pfizer Documents state ‘Covid-19 Vaccine-Associated Enhanced Disease is a real possibility’; & now real-world data proves it’s already occurring – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/03/04/pfizer-confidential-documents-covid-vaccines-cause-ade/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 3,407


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα