Θάνατοι: ούτε “με” ούτε “από” το 1ο δίμηνο 2021. Το έκτακτο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτει την απάτη.

Θάνατοι: ούτε “με” ούτε “από” το 1ο δίμηνο 2021. Το έκτακτο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτει την απάτη.

18 Απριλίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Θάνατοι: ούτε “με” ούτε “από” το 1ο δίμηνο 2021. Το έκτακτο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτει την απάτη.

 

Μήπως να μας το εξηγήσει κάποιος “ειδικός”;;;

Θάνατοι: ούτε “με” ούτε “από” το 1ο δίμηνο 2021. Το έκτακτο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτει την απάτη.

Δεν χρειάζεται ειδικός να μας το εξηγήσει.

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μιλούν και ουρλιάζουν. για την ΑΠΑΤΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στις 9/4/2021 η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), με έκτακτο δελτίο τύπου, ανακοίνωσε προσωρινά στατιστικά στοιχεία για την εβδομαδιαία εξέλιξη των θανάτων από την 1η έως την 8η εβδομάδα του 2021. Τα στοιχεία αναφέρονται στους θανάτους που έλαβαν χώρα στην Ελληνική επικράτεια, κατά την εν λόγω περίοδο, οι οποίοι προκλήθηκαν από διάφορες αιτίες περιλαμβανομένων των θανάτων λόγω της πανδημίας Covid-19. Οι 8 πρώτες εβδομάδες, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ημερομηνιών ISO8601, για το 2020 αφορούν το διάστημα 30/12/2019 έως και 23/2/2020, ενώ για το 2021 αφορούν το διάστημα 4/1/2021 έως και 28/2/2021.

Είναι σαφές πως στο διάστημα που αφορά τις 8 εβδομάδες του 2020 ΔΕΝ υπήρχε ακόμα η πανδημία, συνεπώς ΔΕΝ υπήρχαν θάνατοι “με” κορονοϊό.

 

Για τις 8 εβδομάδες του 2021, σύμφωνα με τις Ημερήσιες Εκθέσεις Επιδημιολογικής Επιτήρησης του ΕΟΔΥ, μέχρι και 3/1/2021 είχαν αναφερθεί συνολικά 4.957 θάνατοι, ενώ μέχρι και 28/2/2021 οι συνολικοί θάνατοι ήταν 6.504. Η διαφορά 6.504-4.957=) είναι 1.547 θάνατοι, που κατά την κυβέρνηση/ΕΟΔΥ αποδίδονται στον κορονοϊό.

Ωστόσο το έκτακτο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ λέει πως αυτοί οι 1.547 θάνατοι είναι “πέτσινοι”! Όχι πως δεν συνέβησαν, οι θάνατοι προφανώς συνέβησαν. Σύμφωνα όμως με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις 8 πρώτες εβδομάδες του 2021 …ανήλθαν σε 20.538 (10.537 άνδρες και 10.001 γυναίκες), ενώ κατά τις αντίστοιχες 8 εβδομάδες του 2020 είχαν ανέλθει σε 22.402 (11.192 άνδρες και 11.210 γυναίκες).

Συνεπώς, οι θάνατοι το 2021 σημείωσαν μείωση 8,32%! Θάνατοι θα συνέβαιναν ούτως ή άλλως, εκτός κι αν ο “Μωυσής” στις προεκλογικές του υποσχέσεις είχε συμπεριλάβει και την αθανασία. Κι αν είχε τηρήσει και τις υποσχέσεις, πράγμα εντελώς απίθανο.

Το ακόμα χειρότερο για την τρομοκρατική καθημερινή προπαγάνδα των κυβερνητικών ανακοινώσεων, (που επισήμως χαρακτηρίζει τους 1.547 θανάτους “με”, αλλά με τα βοθροκάναλα και τα λοιπά ξεπουλημένα Μέσα τους μετατρέπει σε “από” κορονοϊό), είναι πως το 2021 εμφάνισε απ’ τους πιο χαμηλούς θανάτους την τελευταία 7ετία! Παρά την ύπαρξη της πανδημίας!

Το έκτακτο δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτει πανηγυρικά την απάτη στη διαχείριση της πανδημίας.

Μόνο η Περιφέρεια Θεσσαλίας εμφάνισε αύξηση θανάτων στο συγκρίσιμο διάστημα του 2021 ως προς το αντίστοιχο του2020, σε ποσοστό 4,53%. Όλες οι υπόλοιπες Περιφέρειες είχαν μείωση, με το μεγαλύτερο ποσοστό να παρατηρείται στα Ιόνια νησιά (-21,90%) και το μικρότερο στην Κεντρική Μακεδονία (-0,97%), όπου οι θάνατοι ανδρών αυξήθηκαν 4,59%, ενώ των γυναικών μειώθηκαν 6,40%. Πιο κοντά στο μέσο όρο της χώρας ήταν η Δυτική Μακεδονία, με μείωση 8,85%.

Στους μειωμένους θανάτους του 2021 ασφαλώς συνέβαλε η εξαφάνιση της γρίπης. Στις 8/4/2021 ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα την Εβδομαδιαία Έκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης της Γρίπης (Εβδομάδα 13/2021, 29 Μαρτίου – 04 Απριλίου 2021), απ’ όπου το πιο πάνω γράφημα. Στην εξαφάνιση της γρίπης πιθανά συνέβαλαν οι μάσκες, οι κοινωνικές αποστάσεις, το πλύσιμο των χεριών, τα μέτρα ατομικής προφύλαξης, τα κλειστά σχολεία, η κλειστή εστίαση, η αποκοινωνικοποίηση που επέβαλε η κυβέρνηση.

Ωστόσο είναι τουλάχιστον περίεργο τα μέτρα να λειτουργούν για τη γρίπη, αλλά όχι για τον κορονοϊό. Μήπως να μας το εξηγήσει κάποιος “ειδικός”;;;

 

 

Πηγή: greeklignite.blogspot.gr 

 

Πηγή

Προβολές : 617


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα