Θέλω να ενημερώσω για ένα “περίεργο” γεγονός…

Θέλω να ενημερώσω για ένα “περίεργο” γεγονός…

6 Αυγούστου, 2021 41 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Θέλω να ενημερώσω για ένα “περίεργο” γεγονός…

 

 

Αν και τώρα δεν τους συλλάβουμε να τους τιμωρήσουμε, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

Ας περάσουμε στην επίθεση για να σωθούμε και να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας!

Θέλω να ενημερώσω για ένα “περίεργο” γεγονός…

Επειδή τα γεγονότα τρέχουν με τρομακτική ταχύτητα, σε βάρος μας και σε βάρος της Πατρίδας μας, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΤΟΜΙΚΑ Ή ΟΜΑΔΙΚΑ (προτιμώ την ομαδική αντίσταση, γιατί φέρνει καλλίτερα αποτελέσματα) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Ο/Η Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Kα Σουφλή,

Θέλω να ενημερώσω για ένα “περίεργο” γεγονός…

Σήμερα αργά το απόγευμα φίλος (στην Κέρκυρα) έλαβε το εξής μήνυμα στο κινητό του:

”Πάρα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τις επόμενες ημέρες.

Αποφεύγουμε οποιαδήποτε εργασία που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε δάση και άλση.

Αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις.

Ειδοποιούμε αμέσως την πυροσβεστική στο 199 αν εντοπίσουμε εστία πυρκαγιάς”

Το μήνυμα αυτό στάλθηκε στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Το περίεργο (για μένα) είναι ότι αυτό το μήνυμα στάλθηκε στην Κέρκυρα που δεν έχει καμία πυρκαγιά και μάλιστα τώρα που αρχίζει και η πτώση της θερμοκρασίας!

Επίσης, υπάρχει μία πληροφορία (επειδή δεν μπορώ να τη διασταυρώσω τη μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη) ότι ενώ υπήρχε κλήση για κάποια εστία (στην Κέρκυρα) δεν δινόταν η εντολή στους πυροσβέστες να επέμβουν και ξεκίνησαν μόνοι τους και έτσι πρόλαβαν και την έσβησαν!!!

Ίσως φανεί χρήσιμη αυτή η πληροφορία αν διασταυρωθεί με αντίστοιχα γεγονότα καθώς από ό,τι φαίνεται παντού υπάρχουν καταγγελίες για μη έγκαιρη επέμβαση…

Επίσης χθες άκουγα την εκπομπή του κου Κυρανάκη (προχθεσινή) που έλεγε ότι κάποιοι όμιλοι στη Βαρυμπόμπη είχαν ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ για φωτιά και τους είχε ειπωθεί να ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ το πρωτόκολλο…

Μάλιστα έλεγε ότι υπάρχουν αποδείξεις!!!

Το δεύτερο περίεργο με αυτό το μήνυμα είναι ότι τις προηγούμενες μέρες που οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλότερες κανένα αντίστοιχο μήνυμα δεν εστάλη.

Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (που θα το έκανε πιο περίεργο) και αν είναι το σχέδιο τους να μην αφήσουν τίποτα όρθιο…

Επίσης κάτι άλλο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι το σύστημα του Κούλη να καίγονται τεράστιες ημιαστικές περιοχές και η όλη δουλειά να είναι η εκκένωση των περιοχών από τους κατοίκους τους με το αλλοπρόσαλλο μήνυμα “κατευθυνθείτε προς τα εκεί…”

Χωρίς καμία λογική ζητάνε από τον κόσμο να πάει που;

Εννοώ τι θα πει φύγετε από το Κρυονέρι π.χ. και πηγαίνετε προς Αθήνα;

Και αν δεν μπορεί να μετακινηθεί;

Αν δεν έχει ούτε χρήματα γιατί έφυγε τρέχοντας να γλιτώσει;

Αν δεν έχει όχημα ή είναι ηλικιωμένος;

Και ωραία ξεκινάει για Αθήνα…

Να πάει πού;

Στο Σύνταγμα;

Από ότι είδα δεν υπάρχει καν κάποια λογική του στυλ κατευθυνθείτε στο χ-ψ ξενοδοχείο η χώρο που έχει οργανωθεί για να υποδεχτεί πυρόπληκτους…

Νομίζετε ότι είναι απλά ανοργανωσιά;

Και αν είναι τόσο άσχετοι δεν είναι εξίσου επικίνδυνοι;

Νομίζω ότι κινούνται βάσει σχεδίου κανονικότατα και ελπίζω να μη δούμε φωτιές σε όλη την Ελλάδα όπου πιθανά στάλθηκε ένα αντίστοιχο προειδοποιητικό μήνυμα…

Επίσης αυτό το “εγκαταλείψτε αμέσως τις εστίες σας” υποκρύπτει δύο κακά: Να μην είναι κανείς μάρτυρας του τι γίνεται και να μη μπορεί σε συνεργασία με τους λιγοστούς πυροσβέστες να σώσει ό,τι μπορεί και να συνηθίζει στην ιδέα της υπακοής στις διαταγές εκκένωσης για την προώθηση του σχεδίου της “ατζέντας 21” και του “Great Reset”.

Σε κάποιο από τα δύο (ίσως και στα δύο) προβλέπεται αυτό όπως και η δημιουργία “Νο Ηuman Zones”!!!

Βέβαια καλόπιστα (που λειτουργεί και ως κάλυψη;) θα μπορούσε να πει κάποιος ότι γίνεται επειδή νοιάζονται για τις ανθρώπινες ζωές!

Αυτές που θα τους πάρουν το σπίτι με τον πτωχευτικό νόμο, που θα οδηγήσουν στην αυτοκτονία λόγω εξαθλίωσης ή που ίσως και να σκοτώσουν με τα επικίνδυνα δηλητήρια!!!

Προσέξτε τι ειπώθηκε από την πρώτη στιγμή… Φταίει η “κλιματική αλλαγή”!

Το ότι καίγονται δεκάδες σπίτια ( ή αφήνονται να καούν ΣΚΟΠΙΜΑ) έχει να κάνει και με το δόγμα του ΣΟΚ αλλά και με τα μελλοντικά σχέδια “ανάπτυξης” κατά το δόγμα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ…

Αν και τώρα δεν τους συλλάβουμε να τους τιμωρήσουμε, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

Θα πρότεινα λοιπόν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ως πυρόπληκτοι και σε αλληλεγγύη με αυτούς που καταστρέφονται αλλά και για να προλάβουμε τα επόμενα κακά που μας ετοιμάζει η συμμορία θα πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε την επίθεση σε κάθε μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που σφετερίστηκε την εξουσία αλλά και στις υπόλοιπες εγκληματικές οργανώσεις που συμμετέχουν σε όλο αυτό που έχει στηθεί… και όταν λέω σε κάθε μέλος εννοώ σε ΚΑΘΕ έναν που συμμετέχει ως μέρος του κομματικού μηχανισμού σε κάθε επίπεδο.

Έτσι είναι και πιο εύκολο να πάρουν το μήνυμα αφού σε όλη την επικράτεια υπάρχουν αυτά τα ρεμάλια.

Ας περάσουμε στην επίθεση για να σωθούμε και να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας!

 

Υγ. Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση που ό,που και να πιάσει φωτιά δεν έχει καεί σπίτι πολιτικού;

 

Yγ2. Αυτά τα μηνύματα που στέλνονται και στα αγγλικά δεν επηρεάζουν τον τουρισμό και το όποιο μικρό εισόδημα των κατοίκων;

Μήπως παίζουν και αυτό το ρόλο ώστε να οδηγηθεί ο κόσμος σε απελπισία;

Είπαμε χωρίς καταστροφή της οικονομίας “great reset” ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Χωρίς αποπληθυσμό επίσης…

Χωρίς φόβο με τίποτα…

 

 

Πηγή

Προβολές : 3,252


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα