Θα σας προτείνω χωρίς καμία επιφύλαξη, να ακούσετε αυτό το βίντεο. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ

Θα σας προτείνω χωρίς καμία επιφύλαξη, να ακούσετε αυτό το βίντεο. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ

2 Δεκεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,597
Μοίρασέ το

 

Οι αναγνώστες του ιστολογίου μου, γνωρίζουν πως έχω αποκηρύξει εδώ και δεκαετίες ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Οφείλω όμως ότι κρίνω σωστό και υπέρ του ελληνικού λαού, να σας το παρουσιάζω κι εσείς να εξάγετε τα συμπεράσματά σας.

Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσετε τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, κ. Χρήστο Τσιάρτα, να εξηγεί όχι μόνον τους λογους για τους οποίους το Κίνημα ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, αλλά και πολλές άλλες σημαντικές αποκαλύψεις στο θέμα του κορονοϊού και όχι μόνον.

Διευκρινίζω για να μην παρερμηνευθεί η επισήμανσή μου ν’ ακούσετε αυτό το βίντεο:

Δεν κάνω πολιτικό promotion σε κανέναν.

Οφείλω όμως ότι βρίσκω σωστό, με την πολιτική πείρα που διαθέτω πλέον μετά από είκοσι και πλέον χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας, να σας επισημαίνω τα σημαντικά.

Τα στοιχεία που κατά καιρούς έχει αποκαλύψει ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, για την Τράπεζα της Ελλάδος, τις Ανεξάρτητες Αρχές και πλήθος άλλων πολιτικών και κοινωνικών θεμάτων, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, πολύ σημαντικά για να διευρύνουμε όχι μόνον τις γνώσεις μας, αλλά κυρίως να γίνουμε σωστοί και ενημερωμένοι πολίτες.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Προβολές : 1,597


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα