Θα τρελλαθούμε ρεεεεεεεεεεε... Το ζαβό της Ντόρας λέει πως... “Οι ζαρντινιέρες είναι σχεδιασμένες να αντέξουν ακόμα και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου”

Θα τρελλαθούμε ρεεεεεεεεεεε... Το ζαβό της Ντόρας λέει πως... “Οι ζαρντινιέρες είναι σχεδιασμένες να αντέξουν ακόμα και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου”

1 Ιουλίου, 2020 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:668
Μοίρασέ το
 
Τον φτυνουν και λεει ψιχαλιζει…
Γνησιος Μητσοτακης…
Να τον χαιρεστε οσοι τον ψηφισατε ηλίθιοι !

 
 
 
 
Οικογένεια για … ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ… ή μάλλον κατ’ ευθείαν για εκτέλεση, από ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
 
Ο κόσμος πεινάει, παιδιά λιποθυμούν και το ζαφό έκτρωμα της Ντόρας, σκέπτεται τις ζαρντινιέρες που θ’ αντέξουν σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, όταν ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ…
 
Προτείνει και πρόγραμμα… υιοθεσίας ζαρντινιερών…!!!!!!!!!!!!!!!!
Κάλλιο το ‘χω να υιοθετήσω έναν πάνθηρα, παρά τις κωλοζαρντινιέρες του ζαβού…
 
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΟ… ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Πάω να μαζέψω καμιά μελιτζάνα, καμιά πιπεριά, καμιά τομάτα απ’ το μποστάνι μου, γιατί θα μου στρίψει με το μ@λ@κιασμένο…

Απάντηση στα δυσμενή σχόλια για το κόστος των ζαρντινιερών που πλαισιώνουν τον Μεγάλο Περίπατο επιχείρησε εκ νέου να δώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τονίζοντας ότι είναι σχεδιασμένες να αντέξουν «ακόμα και σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.»

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο δήμαρχος Αθηναίων προσπάθησε να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του κόστους των 550 ευρώ για κάθε ζαρντινιέρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου «θα επιβιώσουν μόνο οι κατσαρίδες και οι ζαρντινιέρες του Δήμου.»

Ο κ. Μπακογιάννης αποκάλυψε επίσης ότι οι ζαρντινιέρες είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την εταιρεία Tesla του Elon Musk, και βασίζονται στα σχέδια του ‘άφθαρτου’ ημιφορτηγού που παρουσίασε πριν από λίγο καιρό στις ΗΠΑ ο Αμερικανός επιχειρηματίας.

Πρόγραμμα «υιοθεσίας» ανακοινώνει ο Δήμος

Παράλληλα, ο δήμαρχος προανήγγειλε και ένα νέο πρόγραμμα «υιοθεσίας» των ζαρντινιερών από τους πολίτες, μέσω του οποίου θα μπορούν να γίνουν ανάδοχοι μιας ζαρντινιέρας σε 48 δόσεις και ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι, λόγω του μεγάλου βάρους τους, οι νέες ζαρντινιέρες έχουν θορυβήσει την αντιεξουσιαστική κοινότητα, όπου ήδη φέρεται να έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα άρσης βαρών αποτελούμενη από ιδιαίτερα εύσωμους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι προπονούνται καθημερινά προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη νέα πρόκληση.

Πηγή

Προβολές : 668


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα