Θεέ μου, τι ΝΤΡΟΠΗ και πόση ΚΑΤΑΝΤΙΑ για μια Πατρίδα που ήταν το ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ!!! Όταν δύο Ολυμπιονίκες λένε ότι δεν έχουν να φάνε, υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα. 

Θεέ μου, τι ΝΤΡΟΠΗ και πόση ΚΑΤΑΝΤΙΑ για μια Πατρίδα που ήταν το ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ!!! Όταν δύο Ολυμπιονίκες λένε ότι δεν έχουν να φάνε, υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα. 

31 Ιουλίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:627
Μοίρασέ το

 

Διεθνές θέμα μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων η φτώχεια & η εξαθλίωση της Ελλάδας: Αθλητές δηλώνουν ότι δεν έχουν να φάνε!

Μόνο ΝΤΡΟΠΗ και ΟΡΓΗ μπορείς να νοιώσεις, διαβάζοντας για την συμπεριφορά της Κυβέρνησης του ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ, που εγκατέλειψαν στην τύχη τους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.

Μα πιο μεγάλη ΟΡΓΗ θα νοιώσεις, για αυτά τα ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΚΤΗΝΗ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

Και είναι να κλαις ακούγοντας τον αρσιβαρίστα ΘΟΔΩΡΗ ΙΑΚΩΒΙΔΗ, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα γιατί Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Για τον ΝΙΓΗΡΙΑΝΟ (ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ), έχουν να διαθέσουν 6,5 εκατομμύρια για να γυρίσουν τη ζωή του σε ταινία.

Για τους ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ μας όμως… 250 ευρώ και πολλά τους είναι.

Για την Σάκκαρη της γνωστής γονιδιακής καταγωγής καθότι και γκόμενα του γιού του ανώμαλου, που ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, λεφτά, υπάρχουν.

Υ.Γ.2. Αυτό το “πολιτικό ρεμάλι” υπεύθυνο για τον αθλητισμό εσείς οι Κρητικοί, γιατί τον ψηφίσατε ΡΕ;;;

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΚ ΧΑΛΔΑΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΡΕ;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ;

ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΩΡΑΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΝΗΣΙ; ΠΟΣΗ;

ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ;

ΠΟΣΗ;;;

Τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη, θα είναι οι ΕΡΙΝΥΕΣ ΜΑΣ.

Θλίψη προκαλεί η παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Τόκιο, όχι από πλευράς αποτελεσμάτων αλλά από την εικόνα εξαθλίωσης και φτώχειας που εκπέμπει η χώρα διεθνώς μέσω των αθλητών της, οι οποίοι λένε κυριολεκτικά στην κάμερα μετά τους αγώνες τους πως πεινάνε! 

Συγκεκριμένα τόσο ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης όσο και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος, μετά το τέλος των προσπαθειών τους δήλωσαν ουσιαστικά πως αποσύρονται από τα αθλήματά τους γιατί αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αφού η πολιτεία δεν τους στηρίζει!  

Μάλιστα ο Ιακωβίδης ξέσπασε σε λυγμούς λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης την οποία αντιμετωπίζει, αφού δεν είχε να πληρώσει ούτε τον φυσικοθεραπευτή!  

Οι εικόνες αυτές έχουν μεταδοθεί παγκοσμίως κι έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα αλλά και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ούτε αθλητές χωρών της Αφρικής δεν βγαίναν να δηλώσουν ότι είναι οικονομικά εξαθλιωμένοι και πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας!

Η χώρα φαίνεται ότι έχει γυρίσει στα πρώτα μεταπολιτικά χρόνια μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που οι άνθρωποι πεινούσαν, γιατί όταν δύο ολυμπιονίκες λένε ότι δεν έχουν να φάνε, υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα. 

Οι κυβερνόντες θα έπρεπε να ντρέπονται που στέλνουν αθλητές στους Ολυμπιακούς σε τέτοια κατάσταση.

Μάλιστα η Ελλάδα εκτός από εικόνα κατεστραμμένης χώρας δίνει και την εικόνα «μπανανίας» αφού την ώρα που οι ολυμπιονίκες πένονται ο υφυπουργός Αθλητισμού δίνει 20.000 ευρώ κρατικό χρήμα για να βιντεοσκοπηθεί το τουρ του στην Ιαπωνία!

Ας καταλάβουν κάποιοι ότι αθλητισμός δεν είναι ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη που λόγω του ταλέντου τους θησαυρίζουν από τα έπαθλα και τους χορηγούς και δεν φοράνε το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς γιατί δεν θέλει η εταιρία ένδυσης που τους χορηγεί! 

Ειδικά για τον Τσιτσιπά που επιμένει να μην φορά το εθνόσημο, οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να το φορά, καθώς στο Τόκυο βρίσκεται με λεφτά του ελληνικού λαού για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. 

Από την άλλη δύο παιδιά που υπερήφανα φορούν το εθνόσημο (μάλιστα ο Ιακωβίδης το 2014 είχε βροντοφωνάξει «Λευτεριά στην Κύπρο»), δηλώνουν εγκαταλελειμμένα και ότι δεν έχουν να φάνε και δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται. 

Αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η χώρα βρίσκεται οικονομικά στο χείλος του γκρεμού συμπεριλαμβανομένου και των ενόπλων δυνάμεων, όπου η κατάσταση είναι δραματική όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την ωραιοποιήσουν.

Την ευθύνη για την οικονομική αποσύνθεση της χώρας, τη φέρουν όλοι ανεξαιρέτως οι κυβερνώντες από το 2009, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος «τελείωσε» την οικονομία μέσα σε 9 μήνες με το συνεχές lockdown. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 627


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα