Θεαματική κωλοτούμπα του Π.Ο.Υ. Αναφέρει ίωση και συμβουλεύει για καθαριότητα στα χέρια...

Θεαματική κωλοτούμπα του Π.Ο.Υ. Αναφέρει ίωση και συμβουλεύει για καθαριότητα στα χέρια...

26 Οκτωβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:637
Μοίρασέ το

 

Τα περισσότερα άτομα που έχουν μολυνθεί με τον ιό COVID-19 θα εμφανίσουν ήπια έως μέτρια αναπνευστική νόσο και θα αναρρώσουν χωρίς να απαιτείται ειδική θεραπεία.

 

Και οι μάσκες, κύριοι;

Τόσες μάσκες μας επιβάλει η δικτατορία Μητσοτάκη…

Και οι καραντίνες, κύριοι;

Πάλι μέσα κλείδωσαν τον κόσμο, “οι πολιτικές – δημοσιογραφικές και ιατρικές συμμορίες”…

Και τις Χριστιανικές και Εθνικές Εορτές που μας στέρησαν;;;

ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ;;;

Και τα χρήματα που πήραν όλοι αυτοί από τις φαρμακοβιομηχανίες και όχι μόνο, για να τρομοκρατούν τον λαό,  θα τα επιστρέψουν πίσω;;;

Μήπως να κάνουμε έναν έρανο για να τους βοηθήσουμε τους… πτωχούς;;;

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;;;

Μάλλον έφτασε στα χέρια σας η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ…

ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Coronavirus disease (COVID-19) is an infectious disease caused by a newly discovered coronavirus.

Most people infected with the COVID-19 virus will experience mild to moderate respiratory illness and recover without requiring special treatment. Older people, and those with underlying medical problems like cardiovascular disease, diabetes, chronic respiratory disease, and cancer are more likely to develop serious illness.

The best way to prevent and slow down transmission is to be well informed about the COVID-19 virus, the disease it causes and how it spreads. Protect yourself and others from infection by washing your hands or using an alcohol based rub frequently and not touching your face.

The COVID-19 virus spreads primarily through droplets of saliva or discharge from the nose when an infected person coughs or sneezes, so it’s important that you also practice respiratory etiquette (for example, by coughing into a flexed elbow).

 

Πηγή

 

 

Μετάφραση από την google

 

Η νόσος του κοροναϊού (COVID-19) είναι μια μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από έναν πρόσφατα ανακαλυφθέντα κοροναϊό.

 

Τα περισσότερα άτομα που έχουν μολυνθεί με τον ιό COVID-19 θα εμφανίσουν ήπια έως μέτρια αναπνευστική νόσο και θα αναρρώσουν χωρίς να απαιτείται ειδική θεραπεία.

Οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με υποκείμενα ιατρικά προβλήματα όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτης, χρόνια αναπνευστική νόσος και καρκίνος είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια.

 

Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη και την επιβράδυνση της μετάδοσης είναι να είναι καλά ενημερωμένοι για τον ιό COVID-19, την ασθένεια που προκαλεί και πώς εξαπλώνεται.

Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους άλλους από τη μόλυνση πλένοντας τα χέρια σας ή χρησιμοποιώντας συχνά τρίψιμο με βάση το αλκοόλ και μην αγγίζετε το πρόσωπό σας.

 

Ο ιός COVID-19 εξαπλώνεται κυρίως μέσω σταγονιδίων σιέλου ή εκκένωσης από τη μύτη όταν ένα μολυσμένο άτομο βήχει ή φτερνίζεται, οπότε είναι σημαντικό να ασκείτε επίσης αναπνευστική εθιμοτυπία (για παράδειγμα, βήχοντας σε έναν αγκώνα).

 

 

 

Προβολές : 637


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα