“Θεός” στην θέση του ΘΕΟΥ, ο Π.Ο.Υ. Ανακοίνωσε ότι ξεκινά έρευνες στα ανθρώπινα γονίδια, με σκοπό την αλλαγή του DNA!

“Θεός” στην θέση του ΘΕΟΥ, ο Π.Ο.Υ. Ανακοίνωσε ότι ξεκινά έρευνες στα ανθρώπινα γονίδια, με σκοπό την αλλαγή του DNA!

30 Ιουλίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:759
Μοίρασέ το

Τι εννοεί τροποποιεί τα χαρακτηριστικά των απογόνων τους;

Τι ακριβώς απόγονοι θα γεννηθούν και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά τους;

Κάτι ερωτήσεις που κάνετε…

Καλέ, θέλουν να αλλάξουν το DNA της ανθρωπότητας, να γίνουμε όλοι… σαν κι αυτούς.

Αυτό σημαίνει… “THE GREAT RESET”

Το χακάρισμα του software της ζωής.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA. Τα έχει αποκαλύψει από το 2014 ο ANTONY PATCH. (εδώ)

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο ΠΟΥ έδωσε νέες κατευθυντήριες οδηγίες που αφορούν όλα τα μέλη του σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με τις οποίες ινστιτούτα και ερευνητικά κέντρα πρέπει να αυξήσουν τις προσπάθειές τους για να επεμβαίνουν στα ανθρώπινα γονίδια, με πρόφαση στην εξάλειψη ασθενειών.

Όπως αναφέρει ο ΠΟΥ η επέμβαση στο ανθρώπινο DNA είναι και «ασφαλής» και «ηθική»  και πρέπει να γενικευθεί ως ένα εργαλείο «δημόσιας υγείας» συστήνοντας παράλληλα οι επιστήμονες να δράσουν με γνώμονα –υποτίθεται- την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την… ηθική.

Πρόκειται για την πρώτη πρωτοβουλία του ΠΟΥ σε παγκόσμιο επίπεδο αναφορικά με την επέμβαση στο ανθρώπινο DNA προκειμένου να καταπολεμηθούν οι ασθένειες.

«Η επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδίου έχει την δυνατότητα να διευρύνει προς τα εμπρός στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση και τη θεραπεία των ασθενειών. Το πλήρες όμως αντίκτυπο αυτής της πρωτοβουλίας θα το αντιληφθούμε όταν συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει προς όφελος όλου του κόσμου  αντί να τροφοδοτούμε περισσότερη ανισότητα υγείας ανάμεσα στις χώρες», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΠΟΥ Tedros Adhanom.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΠΟΥ η επέμβαση στο ανθρώπινο DNA έχει μια σειρά πλεονεκτημάτων όπως η ταχύτερη και ακριβέστερη διάγνωση, περισσότερο στοχευμένες θεραπείες  και το σημαντικότερο «πρόληψη γενετικών ανωμαλιών.»

Δηλαδή θα επεμβαίνουν γενετικά στα έμβρυα προκειμένου αυτά να μην γεννιούνται με γενετικές ανωμαλίες.

Μάλιστα ο ΟΟΥ μιλά ευθαρσώς για «τροποποίηση του DNA ενός ασθενούς προκειμένου να θεραπευτεί από μια ασθένεια».

Παρ΄ όλα αυτά, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο ΠΟΥ

“Yπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι, για παράδειγμα, με τη βλαστική γραμμή και την κληρονομική επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος, η οποία αλλάζει το γονιδίωμα των ανθρώπινων εμβρύων και θα μπορούσε να μεταδοθεί στις επόμενες γενιές, τροποποιώντας τα χαρακτηριστικά των απογόνων τους”!

Αλλά, συνεχίζει ο ΠΟΥ όλα αυτά πρέπει να γίνουν με «ασφάλεια»!

Τι εννοεί τροποποιεί τα χαρακτηριστικά των απογόνων τους; Τι ακριβώς απόγονοι θα γεννηθούν και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά τους;

«Αυτές οι νέες αναφορές από τον ΠΟΥ και την ειδική επιτροπή του αντιπροσωπεύουν ένα βήμα προς τα εμπρός στην περιοχή αυτή της επιστήμης που εξελίσσεται ραγδαία. Μια παγκόσμια (σ.σ. δώστε βάση στο παγκόσμια) έρευνα η οποία θα εμβαθύνει περισσότερο στο ανθρώπινο γονιδίωμα θα προσφέρει καλύτερη υγεία για όλους», σημείωσε η Soumya Swaminathan επικεφαλής επιστημονικός συνεργα΄της του ΠΟΥ για να προσθέσει:

«Πρέπει βέβαια να μειώσουμε τους κινδύνους».

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΟΥ αυτοαναγορεύεται σε κύριο μοχλό της ΝΤΠ του ενός κόσμου και της επανεκκίνησης μικρής ή μεγάλης.

Στις 18 Απριλίου του 2020 είχε οργανώσει μια εκδήλωση με θέμα τη μάχη κατά του κορωνοϊού λέγοντας:

«Ο ΠΟΥ και ο “παγκόσμιος πολίτης” ανακοινώνουν: Ένας κόσμος. Μαζί στο σπίτι μια παγκόσμια εκδήλωση στον αέρα για να υποστηρίξουμε το ιατρικό προσωπικό και τη μάχη κατά της πανδημίας του COVID-19».

Πηγή

Προβολές : 759


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα