θυμάσαι;;; (3 βίντεο και μια ταινία)

θυμάσαι;;; (3 βίντεο και μια ταινία)

20 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 98 προβολές ( Μέτρηση έως 16:23:41 )

 

Λένε πως η μοναξιά και το ταξείδι μέσα μας, είναι πηγές δημιουργίας….

θυμάσαι;;; (3 βίντεο και μια ταινία)

Λένε πως στα κρυφά μυστικά της σιωπής, πλαταίνει η ψυχή κι η σιωπή παίρνει χαρτί και μολύβι και γράφει τις δικές της νότες..  τους δικούς της στίχους….

Λένε πως όταν η ζωή ορμά με δύναμη στις καρδιές μας, έχει κάποιο λόγο… είναι για να τις πλάσει… για να τις λειάνει… για να τις διαμορφώσει… για να πετάξει κάθε περιττό, κάθε τι που κόβει… για να τις κάνει απαλές.. για να ‘ναι το άγγιγμα απαλό… στοργικό..

Λένε πως πρέπει να μάθεις ν’ αφουγκράζεσαι τη σιωπή….

Λένε πως.. εμείς οι άνθρωποι, κάνουμε ένα μεγάλο λάθος… προκειμένου να δείχνουμε δυνατοί, κρύβουμε ότι είναι μέσα μας εύθραυστο…

Λένε…

Κι απάντησες… “Δικιο δεν εχουν… αυτοι που λενε….”

Θυμάσαι;

Καλησπέρα… όταν τα λόγια απ’ τις πράξεις απέχουν όσο η γη με τον ουρανό… τότε συνεχίζεις σε λάθος δρόμους τη ζωή σου…

 

Καλλιόπη

 

μουσικές στιγμές… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

(Visited 97 times, 1 visits today)

Ετικέτες:

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το