Ιάπωνες Ερευνητές Παγκοσμίου Κύρους, τινάζουν στον αέρα το αφήγημα της ασφάλειας των εμβολίων .

Ιάπωνες Ερευνητές Παγκοσμίου Κύρους, τινάζουν στον αέρα το αφήγημα της ασφάλειας των εμβολίων και ενισχύουν την μεταδοτικότητα του ιού στους ανεμβολίαστους..

29 Μαΐου, 2021 38 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:9,168
Μοίρασέ το
Ιάπωνες Ερευνητές Παγκοσμίου Κύρους, τινάζουν στον αέρα το αφήγημα της ασφάλειας των εμβολίων .

 

 

Οι εμβολιασμένοι που παράγουν αντισώματα κατά της ακίδας του SARS-CoV-2, ενδεχομένως μολύνονται ευκολότερα από τον ιό από τους μη εμβολισμένους και πιθανόν θα νοσήσουν πιο βαριά από την νόσο του COVID-19, συνεπώς και θα μολύνουν ευκολότερα άλλους εμβολιασμένους και μη, οι οποίοι έχουν και αυτοί τα ενισχυτικά αντισώματα στον οργανισμό τους.

 

Ιάπωνες Ερευνητές Παγκοσμίου Κύρους, τινάζουν στον αέρα το αφήγημα της ασφάλειας των εμβολίων .

 

 

Όταν λίγες μέρες πριν αναρτούσα το θέμα με τίτλο: “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-COV-2! S.OS. και από την ερευνητική ομάδα του Καθηγητή Ιατρικής κ. Ι. Κουντουρά”, αν και πλησίασε τις 11.000 θεάσεις, λίγοι αντιλήφθηκαν την σημαντικότητα της έρευνας Αμερικανών ιατρών ερευνητών, αλλά και την σπουδαία έρευνα του ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ και της ομάδας του.

Ίσως γιατί συνηθίσαμε σε μια “ιατρική – ντήλερ των φαρμακοβιομηχανιών”, και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και ήταν τιμή που επιλέχθηκαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για να αναδείξουν και την αποκαλυπτική έρευνα των Αμερικανών Ιατρών και την έρευνα του Καθηγητή Ιατρικής κ. Ιωάννη Κουντουρά και της ομάδας του.

Η νέα αποκάλυψη που ανατρέπει και ακυρώνει τελείως τους λάτρεις και τους ντήλερ πολιτικούς και “ιατρούς” των εμβολίων, είναι η παρακάτω είδηση, που και φιλοξενείται στο παρόν ιστολόγιό μου και αποτελεί τιμή για τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, η επιλογή της δημοσίευσης.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για Ιατρική Ερευνητική Ομάδα ΙΑΠΩΝΩΝ επιστημόνων, η οποία όχι μόνον γκρεμίζει το αφήγημα της “ασφάλειας” των εμβολίων, αλλά ταυτόχρονα ενδυναμώνει τον εφιάλτη της μεταδοτικότητας του ιού από τους εμβολιασμένους στους ανεμβολίαστους.

Παραθέτω την σημαντικότατη αυτή είδηση, η οποία έφτασε στα χέρια μου από ερευνητή μοριακό μικροβιολόγο και κατά την προσωπική μου άποψη, θα πρέπει να φτάσει στα χέρια κάθε ιατρού στην Ελληνική Επικράτεια, προκειμένου να γνωρίζουν άπαντες πως συστήνοντας στους πελάτους τους τα εμβόλια του covid-19, τους ανοίγουν την πόρτα προς τον θάνατο. Παρακαλώ όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου μου και όλους τους φίλους των σελίδων μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να γίνουν αγγελιοφόροι της παρούσας ανάρτησης και σωτήρες ζωής των συμπατριωτών μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η Ιαπωνία, είναι η πλέον ανεμβολίαστη χώρα παγκοσμίως.

ΤΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ SARS-COV-2 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ COVID-19.

ΜΕΛΕΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΙΑΠΩΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Αντικείμενο : Liu, Y., Soh, W.T., Kishikawa, J.-i., Hirose, M., Nakayama, E.E., Li, S., Sasai, M., Suzuki, T., Tada, A., Arakawa, A., Matsuoka, S., Akamatsu, K., Matsuda, M., Ono, C., Torii,S., Kishida, K., Jin, H., Nakai, W., Arase, N., Nakagawa, A., Matsumoto, M., Nakazaki, Y., Shindo,Y., Kohyama, M., Tomii, K., Ohmura, K., Ohshima, S., Okamoto, T., Yamamoto, M., Nakagami, H.,Matsuura, Y., Nakagawa, A., Kato, T., Okada, M., Standley, D.M., Shioda, T., Arase, H.,

An infectivity enhancingsite on the SARS-CoV-2 spike protein targeted by antibodies, Cell (2021), 

doi: https://doi.org/10.1016/j.cell.2021.05.032

Πρόκειται ίσως για την πιο σημαντική μελέτη μέχρι σήμερα για την νόσο του COVID 19 και κατ’ επέκταση για την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των μέχρι τώρα εμβολίων που δοκιμάζονται στην πειραματική φάση ΙΙΙ στον γενικό παγκόσμιο πληθυσμό.

Η μελέτη των Ιαπώνων ερευνητών δημοσιεύτηκε μόλις τώρα, δηλαδή στις 24 Μαΐου του 2021 στο σημαντικότερο επιστημονικό περιοδικό των επιστημών υγείας και ιατρικής Cell. 

Η μελέτη είναι πολυκεντρική αφορά τα πιο σπουδαία επιστημονικά κέντρα της Ιαπωνίας που ειδικεύονται στο COVID-19 και οι επιστήμονες που συμμετέχουν είναι από τους κορυφαίους ανά την υφήλιο. 

Τα σημαντικότερα της κλινικής αυτής μελέτης είναι :

 • Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπάρχει μια κατηγορία εξουδετερωτικών αντισωμάτων – neutralizing antibodies που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός κατά της πρωτεΐνης ακίδας – Spike protein του ιού SARS CoV-2 για να εξουδετερώση τον ιό και να καταπολεμήση την νόσο του COVID-19.  
 • Η μελέτη αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχει και ακόμα μια κατηγορία πάλι  εξουδετερωτικών αντισωμάτων κατά της ακίδας πρωτεΐνης του SARS CoV-2 σε διαφορετικό επίτοπο (αντιγονική περιοχή) της ακίδας που όχι μόνον δεν προφυλάσσει από τον ιό αλλά διευκολύνει και προάγει την μόλυνση του ιού στον ανθρώπινο οργανισμό – κύτταρο, βλέπετε την περίληψη – γράφημα στην αρχή του άρθρου.
 • Μάλιστα η κατηγορία των εξουδετερωτικών αντισωμάτων αυτών ανιχνεύεται και περισσότερο στους βαρέως πάσχοντες με  COVID-19.
 • Τα αντισώματα αυτά που ονομάζονται στην μελέτη ως infectivity enhancing antibodies –  ενισχύουν την μολυσματικότητα του SARS-CoV-2- που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός ,προσδένονται σε ένα ειδικό σημείο του ιού που ονομάζεται N terminal domain, και σημειώνουν την λειτουργία της ευκολότερης πρόσδεσης του ιού στον υποδοχέα της αγγειοτενσίνης, με αποτέλεσμα την ευκολότερη διείσδυση του SARS-CoV-2 στο ανθρωπινό κύτταρο και την εγκαθίδρυση της μόλυνσης – λοίμωξης από τον ιό.  
 • Η ποσότητα των αντισωμάτων αυτών ενισχύεται με το επίπεδο της σοβαρότητας της νόσου COVID-19.
 • Επίσης τα αντισώματα αυτά ανιχνεύονται και σε ανθρώπους που δεν έχουν μολυνθεί καν από τον ιό SARS CoV 2.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ

 

 • Η ύπαρξη ενισχυτικών αντισωμάτων αποτελεί πολύ σημαντικό εύρημα που καθιστά λίαν επικίνδυνα ΟΛΑ τα εμβόλια που έχουν ως στόχο την παραγωγή εξουδετερωτικών αντισωμάτων κατά της πρωτεΐνης ακίδας, διότι συνεργάζονται με τα αντισώματα που παράγονται από τον άνθρωπο κατά της ακίδας, που παράγονται και από τα εμβόλια, καθιστώντας επικίνδυνη την χρήση τους, καθώς ο οργανισμός του εμβολιασμένου θα παράξει και τα ενισχυτικά αντισώματα που διευκολύνουν την λοίμωξη για τον SARS-CoV-2.
 • Οι εμβολιασμένοι που παράγουν αντισώματα κατά της ακίδας του SARS-CoV-2, ενδεχομένως μολύνονται ευκολότερα από τον ιό από τους μη εμβολισμένους και πιθανόν θα νοσήσουν πιο βαριά από την νόσο του COVID-19, συνεπώς και θα μολύνουν ευκολότερα άλλους εμβολιασμένους και μη, οι οποίοι έχουν και αυτοί τα ενισχυτικά αντισώματα στον οργανισμό τους.
 • Το αποτέλεσμα είναι η διαιώνιση της νόσου με πιο βαριάς μορφής  κλινική παθολογία.
 • Συμπερασματικά συνιστάται η αποφυγή όλων των ειδών εμβολίων κατά του COVID-19 που παράγουν αντισώματα κατά της πρωτεΐνης ακίδας και η ενδελεχής μελέτη όλων των κατηγοριών εξουδετερωτικών αντισωμάτων που παράγονται από τα υπάρχοντα εμβόλια, μέχρις ότου να αποσαφηνιστεί η ανοσολογική απόκριση των εμβολιασμένων.

 

ΤΑ «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» είχαν δημοσιεύσει (εδώ) την μελέτη της επιστημονικής ομάδας του Καθηγητού Ιατρικής κ. Ιωάννου Κουντουρά με τίτλο : «Εγγυάται ο εμβολιασμός τη θεμελιώδη αρχή του Ιπποκράτη περί “ωφελέειν ή μη βλάπτειν”;» η οποία δημοσιεύθηκε στις 9 Μαρτίου 2021 στο επιστημονικό περιοδικό medicina.

Υπενθυμίζουμε μία προφητική παράγραφο από την μελέτη αυτή:

«The mutative potential of CoV-SARS-2, as an RNA virus, combined with the wild-typebased emergent vaccine development, incubate the risks of inferior real-life results of massive vaccination and survival of neutralization resistant variants, thus necessitating further management. Further well-designed and mutation-based studies are necessary to recognize epitopes with low heterogeneity to yield optimal and long term vaccination results».     

«Η δυναμική των μεταλλάξεων του SARS-CoV-2, ως RNA ιού, σε συνδυασμό με την κατεπείγουσα διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων βασιζόμενων στο πρωταρχικό στέλεχος (wild-type), ενέχει τον κίνδυνο επίτευξης υποδεέστερων των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων μαζικού εμβολιασμού και επιβίωσης ανθεκτικών στελεχών.

Κατά συνέπεια, επιπλέον επαρκώς σχεδιασμένες μελέτες, λαμβάνοντας υπόψη τις μεταλλάξεις του ιού, είναι απαραίτητες για την ταυτοποίηση επιτόπων μικρότερης ετερογένειας για την παραγωγή εμβολίων με δυνητικά βέλτιστα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα».

Doulberis M, Papaefthymiou A, Kotronis G, Gialamprinou D, Soteriades ES, Kyriakopoulos A, Chatzimichael E, Kafafyllidou K, Liatsos C, Chatzistefanou I, Anagnostis P, Semenin V, Ntona S, Gkolia I, Papazoglou DD, Tsinonis N, Papamichos S, Kirbas H, Zikos P, Niafas D, Kountouras J. Does COVID-19 Vaccination Warrant the Classical Principle “ofelein i mi vlaptin”? Medicina (Kaunas). 2021 Mar 9;57(3):253. doi: 10.3390/medicina57030253. PMID: 33803295; PMCID: PMC7999356. 

 

 

 

Προβολές : 9,168


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα