Ιδού πως εκβιάζουν,πως απειλούν και πως τα παίρνουν κυριε Πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ, κύριε Εισαγγελέα! Ουαί Φαρισσαίοι με τον Καραϊβάζ!..

Ιδού πως εκβιάζουν,πως απειλούν και πως τα παίρνουν κυριε Πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ, κύριε Εισαγγελέα! Ουαί Φαρισσαίοι με τον Καραϊβάζ!..

20 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:724
Μοίρασέ το

 

Έχουμε πολλούς λόγους να πιστεύουμε ότι είναι ζήτημα χρόνου οι ραγδαίες εξελίξεις με συλλήψεις.

Ο τελευταίος εκ των λόγων είναι ότι ξεφωνίζουν την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ως χώρα μπανανία με συνεχείς δολοφονίες δημοσιογράφων.

Τελευταία ξεφωνητό απο την εκπρόσωπο της διεθνούς Ενωσης Δημοσιογράφων…

 

 

 

Λυπάμαι, αλλά έχω διαφορετική άποψη από τον δημοσιογράφο Γιάννη Ντάσκα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΜΠΟΧΑ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΟΣΗ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ, ΚΑΤΙ Θ’ ΑΛΛΑΞΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Δεν έχουν τελειώσει οι δικαστικές έρευνες που θα αποδείξουν αν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ ήταν με το μέρος της νομιμότητας  και ήταν “πηγές” του τα κυκλώματα ή με το μέρος των παρανόμων κυκλωμάτων και δεν ήταν πηγές του.

Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί αφού η σχετική δικογραφία με βάση τις κασέτες της ΕΥΠ εδώ και αρκετά…χρόνια είναι στα χέρια της και ερευνά.

Ο Καραϊβάζ αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε σχέση με την παρανομία,αλλά ευχήθηκε και δημόσια με κείμενό του σε δολοφονηθέντα να είναι ελαφρύ το χώμα.Προφανώς πίστευε στην νομιμότητα του.

Καθήκον των αρχών είναι η τήρηση του νόμου και απο πολιτικούς και υπουργούς και επιχειρηματίες και δημοσιογράφους και νυχτόβιους και ημερόβιους.

Και όταν βλέπουν ή υποψιάζονται παραβιάσεις να σπεύδουν ταχέως και όχι βραδέως.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν αρχίζει και πάλι να χτυπάει κόκκινο η υποκρισία και ο Φαρισαϊσμός.

“Μα δεν είχε απειληθεί και γιαυτό δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο για τον Καραϊβάζ” λένε από όλες τις πλευρές.

Ουδέν ψευδέστερον…

Και αποδεικνύεται δια χειρός Καραϊβάζ.

Το έγραψε δημόσια και είναι βέβαιο ότι το διάβασαν και τα “κυκλώματα” της νομιμότητας και τα κυκλώματα της παρανομίας.

Ιδού τι,μεταξύ άλλων, είχε γράψει:

“…Επιδίωξα και πέτυχα συνάντηση με την καρδιά της κοιτίδας, άτομο από το οποίο πολύ πρόσφατα είχα δεχτεί τηλεφωνικά έμμεσες προειδοποιήσεις απειλητικού περιεχόμενου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τη διαπλοκή του Π. με όλο το επιφανές συνονθύλευμα για το οποίο πολλάκις έχουμε γράψει. Ανοίγουμε παρένθεση για να διευκρινίσω πως στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία, τον είχα ενημερώσει και για τη διεύθυνση της κατοικίας μου, προκειμένου να μην χάσουν χρόνο, αλλά κυρίως, για να μην… κουράζονται»…

Αυτό δεν μπορεί να μην το διάβασαν οι …νομιμες αρχές.

Και έπρεπε να πάρουν μέτρα. Η τουλάχιστον να…παρακολουθούν τον παράνομο Καραϊβάζ, αν τον είχαν κρίνει έτσι.

Και στην παρακολούθηση να τον σώσουν απο την επίθεση ή να πιάσουν αμέσως τους επιτιθέμενους.

Έτσι κάνουν τα κράτη νομιμότητας και του δικαίου.

Είναι υποκρισία ότι δεν γνωρίζουν και δεν ξέρουν και δεν υποψιάστηκαν και έχουν παρελθόν,παρόν και μέλλον αυτές οι παράνομες δραστηριότητες.

Για να αναλογισθεί κανείς το μέγεθος της υποκρισίας σημειώνουμε…αυτοβιογραφικά:

1.πριν μερικά χρόνια οι αρχές παρακολουθούσαν κυκλώματα της νύχτας με διακίνηση ανθρώπων, ναρκωτικών κλπ. Ένας δικαστικός λειτουργός είχε καταγραφεί.

ΜΕΣΑ στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μας ζήτησε να του δώσουμε δέκα(10)εκατομμύρια να σταματήσει να μας κυνηγάει για τις αποκαλύψεις.Δικαστικός λειτουργός!!!Το κύκλωμα ειχε και αστυνομικούς και πολίτες.

Ο εκβιασμός συνεχίστηκε και ΜΕΣΑ στον Αρειο Πάγο αυτή τη φορά με μικρότερα ποσά και με πιο εύσχημα τρόπο.

Ουαί λοιπόν…

2.αστυνομικός εν ενεργεία πήρε περιουσία μισού δις από ερωτική του σύντροφο γιατί την είχε ,λέει,δανείσει 38 χιλιάδες ευρώ και δεν τα επέστρεψε.Τα πήρε ,λένε οι δικαστικές αποφάσεις νόμιμα.Ηθικα;

Ακόμα να μας απαντήσουν από το υπουργείο δυο χρόνια τώρα αν του έδωσαν βραβείο για τη μεγάλη του οικονομιή επιτυχία!!!

3. Αρπαξαν αυτοκίνητο πολίτη με χαλκευμένη κατηγορία. Αποδείχθηκε η χαλκευμένη κατηγορία και το αυτοκίνητο δεν το επέτρεψαν ποτε,ούτε τον αποζημίωσαν!

Και αλλού γίνονται παρανομίες. Και στη Μέκκα του καπιταλισμού.

Ο επικεφαλής του περίφημου “Νάζντακ” του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης Μέϊντοφ πέθανε προχθές στα 82 του χρόνια.

Αλλά πέθανε στη…φυλακή.

Καταδικάστηκε σε 150 χρόνια κάθειρξη εκ των οποίων εκτιτέα τα…120!

Και ας ήταν συνδαιτημόνες προέδρων, υπουργών, κροίσων. Δεν βγήκε.

Ο Ακης κόβει βόλτες στα πολυετελή προάστεια.Ο Γιάννος τώρα θα πάει να δικαστεί, οι τραπεζικοί και ο αρχιμασόνος αν και διώκονται  επι 20χρόνια ακόμα δεν δικάστηκαν σε πρώτο βαθμό.

Θα τροποποιηθεί και ο νόμος όπως και όποτε ξαναχρειαστεί(και ας λέει ο Κοντονής για τον Μυτιληναίο και το Νέζη…) και όλα καλά…

Θα αγοράσει,λέει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,(πάνω) και την κερδοφόρα ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μια εταιρεία με δανεικά και έδρα σε….βουλκανιζατέρ.

Ύστερα μπορεί να τη δούμε να αγοράζεται από κάποιον …Ελληνα επιχειρηματία μπιρ παρά…

Είναι όλα;

Για μια καθαρίστρια όχι.

Διαβάστε το ρεπορτάζ,όχι απο μας τους…προκατειλημμένους,αλλά από εφημερίδα της Λάρισας:

“Συζητήθηκε χθες στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας με το δικαστήριο να παύει οριστικά την ποινική της δίωξη για απάτη, εναντίον της καθαρίστριας λόγω παραγραφής.

Το δικαστήριο θεώρησε ότι το αδίκημα είχε τελεστεί άπαξ και όχι κατ’ εξακολούθηση, όπως ήταν και η απόφαση επί της αίτησης αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, που είχε επιστρέψει την υπόθεση στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας.

Οπότε με την παρέλευση της 20ετίας από την τέλεσή του, το αδίκημα παραγράφεται.

Το πιστοποιητικό του απολυτηρίου που είχε κάνει χρήση η τέως καθαρίστρια, ήταν στις 13 Μαΐου του 1996, προκειμένου να προσληφθεί στον Γ’ Κρατικό Παιδικό Σταθμό Ν. Ιωνίας. Στην χθεσινή διαδικασία τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου εκπροσώπησε η δικηγόρος κ. Αικατερίνη Γεράκα.

Η 55χρονη είχε κριθεί ένοχη, σε πρώτο αλλά και σε δεύτερο βαθμό, για πλαστογραφία απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας της είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 10 ετών και μάλιστα είχε οδηγηθεί στη φυλακή.

Από τον Άρειο Πάγο είχε κριθεί ότι η απάτη είχε προκληθεί άπαξ, η ποινική δίωξη έχει παύσει λόγω παραγραφής και το δικαστήριο εσφαλμένα είχε ερμηνεύσει και εφαρμόσει τις ποινικές διατάξεις.

Ο αληθής χρόνος τέλεσης του αδικήματος, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, ήταν το 1996, που είχε προσκομίσει νοθευμένα πιστοποιητικά, με αποτέλεσμα την παραπλάνηση της αρμόδιας επιτροπής.

Η απατηλή της συμπεριφορά ήταν άπαξ και όχι εξακολουθητικά, όσο λάμβανε τις μηνιαίες αποδοχές της. Δεν υπήρχε υποχρέωση να ανακοινώνει κάθε μήνα την απάτη, αφού δεν μπορούσε να αυτοενοχοποιηθεί.

Η 55χρονη, που είχε μείνει 23 ημέρες στη φυλακή, είχε δηλώσει ότι είχε παραποιήσει το απολυτήριο Δημοτικού, γιατί είχε μεγάλη ανάγκη, είχε δύο παιδιά να μεγαλώσει κι έπρεπε να τα μεγαλώσει με αξιοπρέπεια. Είχε αναγνωρίσει το λάθος της.

Η περιπέτεια της τέως καθαρίστριας του Δήμου Βόλου είχε αρχίσει από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας το 2016, όπου και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη, αλλά παρέμεινε ελεύθερη, καθώς το δικαστήριο έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, που άσκησε.

Στις 5 Νοεμβρίου όμως του 2018 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας την καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και οδηγήθηκε στη φυλακή. Στις 28 Νοεμβρίου του ιδίου έτους και μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας έκανε δεκτή, για λόγους υγείας, την αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής, μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αναίρεσης, που ασκήθηκε στον Άρειο Πάγο. Από εκείνη την ημέρα η τέως καθαρίστρια είναι ελεύθερη.

(e-thessalia.gr)

Οπως βλέπετε το κράτος εκεί που θέλει είναι σκληρό και άτεγκτο.

Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε τι έγινε με τους επώνυμους με τα πλαστά πτυχία.

Και με τις καταγγελίες των 400 του Αρσακείου για φρικτά κακουργήματα εκεί.

 

Ο Γ.Μπαμπινιώτης είπε πάντως ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το πως βρέθηκε μια ανώνυμη καταγγελία για έργα και ημέρες και επιθέσεις του Λιγνάδη στο Αρσάκειο στο σπίτι του… Λιγνάδη!..

Σκευωρία θάναι…Αφού το Αρσάκειο έχει και δικαστικούς ως εταίρους…Αρα;

Εν κατακλείδι: τα ήξεραν και τα ξέρουν με το νι και με το σίγμα για όλους.

Και για τον Καραϊβάζ και τις απειλές και τα κείμενα.

Έχουμε πολλούς λόγους να πιστεύουμε ότι είναι ζήτημα χρόνου οι ραγδαίες εξελίξεις με συλλήψεις.

Ο τελευταίος εκ των λόγων είναι ότι ξεφωνίζουν την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ως χώρα μπανανία με συνεχείς δολοφονίες δημοσιογράφων.

Τελευταία ξεφωνητό απο την εκπρόσωπο της διεθνούς Ενωσης Δημοσιογράφων…

 

Πηγή

Προβολές : 724


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα