ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΕΝΔΩΝΗ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΕΝΔΩΝΗ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!

11 Αυγούστου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΕΝΔΩΝΗ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!

 

Εκεί όπου στο ιερό άλσος οι  αθλητές συναγωνίζονταν  στον δρόμο, το άλμα και τη δισκοβολία γράφοντας την Ιστορία του Ελληνισμού, ο ιερός χώρος καταλύεται από την εμπορευματοποίηση, την αλλοίωση, τις ακτινοβολίες και  τα δισεκατομμύρια των πολυεθνικών του Γκέιτς και των άλλων αφεντικών του Κούλη…

 

 

 

 

Αρκεί Ο ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ, να περάσει έμμεσα στον σατανιστή νεοταξίτη Μπιλ Γκέιτς, που ονειρεύεται την μείωση της ανθρωπότητας.

Αρκεί να τσεπώσει το χαλδαίο ερπετό της κ@λο-οικογένειας, εκατομμύρια.

ΚΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σιγά μην έλειπε η οβριά που τσιμέντωσε την Ακρόπολη…

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ…

ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΕΝΔΩΝΗ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!

Το έγκλημα που έχει συντελεστεί στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με την τσιμεντοποίησή του είναι ήδη γνωστό και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς έχουν σημειωθεί και πάρα πολλές καταγγελίες. Μάλιστα οι καταγγελίες αυτές έχουν «συνδέσει» το τσιμέντωμα όχι με καμιά προοπτική καλύτερης αισθητικής του χώρου αλλά με την πασαρέλα, με τη μορφή φωτογράφισης των μοντέλων του, που θα κάνει στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ο οίκος Christian Dior με την μεσολάβηση -με το …αζημίωτο;- της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα όμως συντελείται ένα μεγάλο έγκλημα και στο άλλο «σήμα κατατεθέν» της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς,σ την Αρχαία Ολυμπία.

Ένα τεράστιο έγκλημα με πολύ μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που φτάνουν μέχρι τον (γνωστό…) Μπλι Γκέις και δεν θα γινόταν φυσικά να μην έχουν την προσωπική σφραγίδα του Κούλη Μητσοτάκη.

Γίνεται μπίζνα στην Ελλάδα χωρίς την ανάμειξη τη δική του και της Μαρέβας; Όχι βέβαια.

Όμως, ενώ η περιοχή βράζει κυριολεκτικά τις τελευταίες ημέρες  το έγκλημα αυτό παραμένει μέχρι τώρα «θαμμένο» από τα …πετσωμένα και καλοταϊσμένα από τον «Μωϋσή» μέσα ενημέρωσης.

microsoft

Με λίγα λόγια αυτό που καταγγέλλεται και αποκαλύπτεται είναι ότι ο Κούλης ουσιαστικά χάρισε -με την έννοια ότι τον εκχώρησε-  το χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας στον αμερικανικό κολοσσό που ίδρυσε ο -πολυπράγμων τώρα με την πανδημία και τη διεθνή φάμπρικα των εμβολιασμών- Μπιλ Γκέιτς γιανα την εκμεταλλευτεί εμπορικά και οικονομικά.

Πρόκειται για ένα διπλό ανοσιούργημα.

Από τη μία είναι το οικονομικό σκάνδαλο και από την άλλη το πολύ χειρότερο, η ξεδιάντροπη εμπορευματοποίηση του ιερού χώρου και των αξιών που εκφράζει.

Το πρόβλημα  άρχισε να αναδεικνύεται όταν εδώ και μερικές ημέρες ξεφύτρωσαν ξαφνικά τέσσερις κεραίες πολυεθνικής ανάμεσα στα αρχαία μνημεία, μέσα στο Στάδιο, στην είσοδο και σε ένα φυλάκιο.

Σε έναν από τους ιερότερους χώρους παγκοσμίως εκεί όπου οι αρχαίοι μας πρόγονοι σύστηναν στην ανθρωπότητα την ευγενή άμιλλα, τον αλτρουισμό, τα ολυμπιακά ιδεώδη αντί της υλικής διαμάχης και του εφήμερου κέρδους.

Η πρώτη και ανεπίσημη δικαιολογία που διακινήθηκε ήταν ότι αυτό έγινε για καλύτερο… virtual reality του παγκόσμιου μνημείου.

Μόλις οι αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο -και ευρύτερα στην περιοχή- άρχισαν να φουντώνουν, με εντολή του υπουργείου Πολιτισμού και της Λ. Μενδώνη -που ήδη βαρύνεται με όλα τα άλλα εγκλήματα-  από την τοπική εφορεία αρχαιοτήτων είπαν στους διαμαρτυρόμενους ότι «οι κεραίες αυτές είναι μόνο για γρήγορο ιντερνετ και για τίποτα άλλο».

Μάλιστα για να το …δικαιολογήσουν πρόσθεταν ότι οι άδειες εκκρεμούσαν από το 2016 και τώρα το ΚΑΣ έβγαλε την απόφαση και ότι «είναι μία μικρή παρέμβαση και είναι απαραίτητη…».

Εδώ όμως υπάρχει η παγίδα  στην οποία όπως προκύπτει δεν πέφτουν οι φορείς και κάτοικοι της περιοχής που γνωρίζουν καλά την πραγματικότητα. Πίσω από αυτή τη δικαιολογία για το «πιο γρήγορο ίντερνετ» τι υπάρχει; Το μεγάλο πρότζεκτ που πήρε η Microsoft  κατόπιν προσωπικής συμφωνίας του Κούλη Μητσοτάκη  με τον σημερινό της πρόεδρο.

Πριν γίνει πρωθυπουργός -κάτι που ήταν πια δεδομένο λόγω της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ- ο Κούλης  είχε συναντηθεί στο Νταβός με τον πρόεδρο της Microsoft Μπραντ Σμιθ  με τον οποίο έκαναν, εν όψει της ανόδου της ΝΔ στην εξουσία-  την αρχική συμφωνία «συνεργασίας στον τομέα του πολιτισμού, της τεχνολογίας και των ψηφιακών δυνατοτήτων». Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Σμιθ, αφού επισκέφθηκε την Αρχαία Ολυμπία,  συναντήθηκε στην Αθήνα πάλι με τον Κούλη, αυτή τη φορά ως πρωθυπουργό. Εκεί έκλεισαν τη δουλειά που εκτός των άλλων πτυχών σημαίνει και πολύ, παρά πολύ χρήμα.

Δισεκατομμύρια αν υπολογίσει κανείς και τη διαφήμιση και την υπεραξία που θα προκύψει.

Το πρότζεκτ προβλέπει τη «δυνατότητα θέασης τρισδιάστατων παραστάσεων των μνημείων»  για τον επισκέπτη του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας και του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας μέσα από το κινητό του αλλά και από οπουδήποτε άλλου βρίσκεται.

αρχαιαολυμπια (1)


Κατόπιν προσωπικής εντολής του Μητσοτάκη, μέσω της Μενδώνη, όπως έγινε και και το σκάνδαλο της «επένδυσης στο Ελληνικό» πριν από περίπου ένα χρόνο το πρότζεκτ, με τη …χαριτωμένη μορφή της «πολιτιστική χορηγίας της Microsoft»  εγκρίθηκε  από το ΚΑΣ  και μπήκε μπροστά η εφαρμογή του.

Το υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε τότε, με την …επίβλεψη της Άννα Παναγιωταρέα,  δελτίο Τύπου πανηγυρίζοντας «για την ομόφωνη γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου σχετικά με την αποδοχή της πρότασης της Microsoft για πολιτιστική χορηγία στην Αρχαία Ολυμπία». 

Η αρχική  συμφωνία μάλιστα ήταν αυτό να ξεκινήσει με την αφή της ολυμπιακής φλόγας και να λανσαριστεί επίσημα κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο κορονοϊός χάλασε λίγο τα σχέδια.

—————————————

Τώρα λοιπόν που …ξανατελειώνουμε με την πανδημία, συνεχίζουν εκεί που σταμάτησαν.

Γι αυτό τοποθετήθηκαν σε πρώτη φάση οι ειδικές αυτές κεραίες.

Η τοποθέτησή τους είναι αναγκαία στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Microsoft  με σκοπό  όχι τόσο την βελτίωση της ποιότητας σήματος κινητής τηλεφωνίας, που χρησιμοποιούν ως δικαιολογία, διότι αυτό θα γίνεται …παρεμπιπτόντως.

Αλλά για την δημιουργία συνθηκών δημιουργίας εικονικής πραγματικότητας που θα επιτρέπουν το απομακρυσμένο ψηφιακό βίωμα του χώρου με την χρήση σχετικού app του πολυεθνικού κολοσσού.  

Με πρόσχημα το «άνοιγμα» της ιερής γης της Ολυμπίας στην «εικονική πραγματικότητα», ξεκινάει ένα πολλαπλός βιασμός με εικόνες που είναι από μόνες τους ανατριχιαστικές.  

Εκεί όπου στο ιερό άλσος οι  αθλητές συναγωνίζονταν  στον δρόμο, το άλμα και τη δισκοβολία γράφοντας την Ιστορία του Ελληνισμού, ο ιερός χώρος καταλύεται από την εμπορευματοποίηση, την αλλοίωση, τις ακτινοβολίες και  τα δισεκατομμύρια των πολυεθνικών του Γκέιτς και των άλλων αφεντικών του Κούλη…

Mαυρογιαλούρος- Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

 

Πηγή

Προβολές : 652


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα