Ιερός Λόχος 2012 & κόμματα. Προλαβαίνοντας τους λασπολόγους!

Ιερός Λόχος 2012 & κόμματα. Προλαβαίνοντας τους λασπολόγους!

9 Ιουνίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:317

 

Ο Ιερός Λόχος 2012 ανήκει μόνο στον Χριστό και στην Ελλάδα!

Κι έτσι να παραμείνετε.
Τα κόμματα κάνουν την δουλειά τους, καταστρέφοντας την Ελλάδα και τον λαό, κι εσείς την δική σας, υπερασπιζόμενοι την Πατρίδα μας.
 
Καλλιόπη Σουφλή

 
 
Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του Συλλόγου μας (το 2012), δηλώσαμε την ακομμάτιστη μας ταυτότητα, θέση που ουδέποτε απεμπολήσαμε.
Αποστολή μας είναι ο αγώνας για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία
 
Είναι εύλογο ως πρόσωπα, να τυχαίνει να εκφράζει ο καθένας μας περιστασιακά σκέψεις και συναισθήματα που αναπόφευκτα μπορεί να αφορούν και πολιτικές κινήσεις ή πρόσωπα. 
Άλλωστε εμείς σεβόμαστε τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός αρκεί ιδεολογικά να εκφράζουν τον Εθνικισμό και την Έλληνορθοδοξία.
Ως Σύλλογος όμως ουδέποτε εκδώσαμε κάποια ανακοίνωση στήριξης σε οποιοδήποτε κόμμα και ουδέποτε θα το κάνουμε. 
 
Τα κόμματα θεσμικά, αποσκοπούν στο να κυβερνήσουν ή να ασκήσουν το έργο τους μέσα από το κοινοβούλιο.
 
Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχουν κόμματα τα οποία να πρεσβεύουν τις Αξίες του Έθνους μας.
 
Οι σύλλογοι όμως πρέπει να είναι ακομμάτιστοι και αυτό πράττουμε ως Ιερός Λόχος 2012 εξ αρχής.
 
Εμείς, αισθανόμενοι την αποστολή μας και την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας στο δρόμο.
 
Η πατρίδα μας γέμισε λαθρομετανάστες, τα παιδιά μας στα σχολεία υφίστανται ανθελληνική πλύση εγκεφάλου, έχει υποθηκευθεί η πατρίδα μας σε ξένα συμφέροντα, η ηγεσία της εκκλησίας μας έχει σκύψει το κεφάλι, οφείλουμε λοιπόν να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα.
 
Τα μέλη του Ιερού Λόχου 2012, είναι συναγωνιστές στον κοινό αγώνα. 
Χρόνια τώρα αφήνουμε έξω από τα γραφεία μας τις όποιες προτιμήσεις μπορεί να έχει προσωπικά ο καθένας μας προς το ένα ή το άλλο πολιτικό πρόσωπο και συστρατευόμαστε με απόλυτη σύμπνοια στον κοινό μας σκοπό.
Ο Ιερός Λόχος 2012 ανήκει μόνο στον Χριστό και στην Ελλάδα!
 

Το παραπάνω εγκρίθηκε ομόφωνα
από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας Ιερός Λόχος 2012
 

 

Πηγή

Προβολές : 317

Ετικέτες:

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.