Ισραηλινοί ερευνητές: μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια θανατηφόρα σχετίζεται με Pfizer!!

Ισραηλινοί ερευνητές: μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια θανατηφόρα σχετίζεται με Pfizer!!

29 Ιουνίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:268
Μοίρασέ το

“Οι επιπλοκές που προκύπτουν από αυτούς τους θρόμβους μπορεί να περιλαμβάνουν νευρολογικά προβλήματα (όπως αλλαγές προσωπικότητας, πονοκεφάλους, σύγχυση και ομιλία), πυρετό, μη φυσιολογική νεφρική λειτουργία, κοιλιακό άλγος και καρδιακά προβλήματα.”

 

 

Το περίεργο θα ήταν να μην προκαλέσουν αυτοάνοσα τα εμβόλια του Θανάτου.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ;;;

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… αλλά τα ΖΑ, πάνε σαν τραγιά και μπολιάζονται.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ισραηλινοί ερευνητές αυτή την εβδομάδα τόνισαν τη σχέση μεταξύ του εμβολίου Pfizer Covid-19 και μιας «σπάνιας αυτοάνοσης νόσου» αιματολογικής θανατηφόρας.

Οι ερευνητές, που συνεργάστηκαν με το Tμήμα Aιματολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Shamir, διαπίστωσαν αυξημένη συχνότητα εμφάνισης θρομβωτικής θρομβοκυτταροπενικής πορφύρας (aTTP) που αποκτήθηκε στο Ισραήλ για περίοδο ενός μήνα και σημείωσαν ότι οι περιπτώσεις εμφανίστηκαν σε εκείνους που είχαν λάβει το εμβόλιο Pfizer έως και ένα μήνα πριν.

Ο ερευνητής Dorit Blickstein είπε στο κανάλι 13 ότι το TTP είναι «μια ασθένεια που στην κλασική της μορφή είναι θανατηφόρα καθώς το 90% των ανθρώπων που ασθενούν θα πεθάνουν. Σήμερα, με τη βοήθεια νέων θεραπειών, οι οποίες […] πρέπει να χορηγούνται το συντομότερο δυνατό, οι περισσότεροι ασθενείς αναρρώνουν.

Είπε ότι οι ερευνητές διερεύνησαν μια πιθανή σύνδεση με το εμβόλιο αφού είδαν αύξηση στη συγκέντρωση περιπτώσεων ATTP στο Ισραήλ. Παρατήρησαν 4 περιπτώσεις σε ένα μήνα, ενώ συνήθως υπάρχουν 2-3 κρούσματα ετησίως.

«Στο Ισραήλ, υπάρχουν δύο ή τρία κρούσματα ετησίως σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Τον Μάρτιο, αρχίσαμε να δεχόμαστε πάρα πολλά κρούσματα και επομένως αναρωτηθήκαμε γιατί.

«Σ΄ένα μήνα πιάσαμε το ετήσιο όριο κι αυτό δεν είναι λογικό. Έτσι, αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τι κοινό είχαν όλοι αυτοί οι ασθενείς. Και αποδείχθηκε ότι όλοι είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο κορωναϊού που είναι αποδεκτό και υπάρχει στο Ισραήλ και παρουσίασαν συμπτώματα εντός 5-28 ημερών. ”

 

H ιατρική ομάδα του Ινστιτούτου Αιματολογίας του Ιατρικού κέντρου Shamir δήλωσε πως βρήκε χρονική διασύνδεση εμβολιασμού ασθενούς κι εμφάνισης συμπτωμάτων.

 

Κατά συνέπεια η ιατρική ομάδα με επικεφαλής την Dr Maya Koren-Michowitz, Διευθύντρια της Μονάδας Αιματολογίας και Αιματο-ογκολογίας, συστήνει στους ασθενείς με PTT να μην εμβολιάζονται παρά με ειδική εξουσιοδότηση του γιατρού τους.

“Μας έκανε να υποψιαζόμαστε ότι υπήρχε μια σχέση, κάποια σχέση, μεταξύ αυτής της σπάνιας ασθένειας και του εμβολίου.”

Σημείωσε ότι οι περισσότεροι από τους ασθενείς με τη νόσο είναι νέοι, και στη μελέτη τους, οι ηλικίες κυμαίνονταν από 28 έως 45 ετών. Οι μισοί ήταν άντρες, οι μισοί ήταν γυναίκες.

«Τέλος πάντων, κινεί την προσοχή, επειδή η συσσώρευση, η συγκέντρωση δεν ταιριάζει. Αυτό δεν ήταν αυτό που θα περιμέναμε να δούμε σε μια κανονική χρονιά.

Ο Blickstein πρόσθεσε ότι «με τη βοήθεια των ορολογικών εξετάσεων» οι ερευνητές γνώρισαν ότι «οι ασθενείς δεν ήταν ασθενείς του κορωναϊού, αλλά μάλλον μετεμβολιακοί ασθενείς».

“Ήταν μια προειδοποίηση για εμάς.”

 

Είπε ότι πρέπει να υπάρχει μια κόκκινη σημαία για “υγιείς ανθρώπους που έχουν λάβει το εμβόλιο και αρχίζουν να αναπτύσσουν φαινόμενα όπως μια τάση για εσωτερική αιμορραγία ή, πονοκεφάλους, ζάλη, απώλεια λέξεων, πίεση στο στήθος ή στομαχικές διαταραχές” σε τέτοια περίπτωση πρέπει να “ζητήσουν αμέσως ιατρική βοήθεια”.

«Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να μην είναι συνηθισμένες παρενέργειες εμβολίου, αλλά μια έκφραση μιας σπάνιας νόσου».

Ο Blickstein σημείωσε τελικά ότι ο αντίκτυπος «δεν είναι μόνο στο Ισραήλ. Υπάρχει, προς το παρόν, μια αναφορά για την ίδια αντίδραση στο ίδιο εμβόλιο στο Βέλγιο και την Ιταλία. “

 

Η Αμερικανική Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής ορίζει το PTT ως «μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί θρόμβους αίματος (θρόμβους) σε μικρά αιμοφόρα αγγεία σε όλο το σώμα.

Αυτοί οι θρόμβοι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά ιατρικά προβλήματα εάν μπλοκάρουν τα αγγεία και περιορίσουν τη ροή του αίματος σε όργανα όπως ο εγκέφαλος, τα νεφρά και η καρδιά. “

“Οι επιπλοκές που προκύπτουν από αυτούς τους θρόμβους μπορεί να περιλαμβάνουν νευρολογικά προβλήματα (όπως αλλαγές προσωπικότητας, πονοκεφάλους, σύγχυση και ομιλία), πυρετό, μη φυσιολογική νεφρική λειτουργία, κοιλιακό άλγος και καρδιακά προβλήματα.”

Μια έκθεση που κυκλοφόρησε από το Υπουργείο Υγείας στις αρχές Ιουνίου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκατοντάδες περιπτώσεις φλεγμονής του καρδιακού μυός (μυοκαρδίτιδα) πιθανότατα προκλήθηκαν από το εμβόλιο κοροναϊού που χορηγήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού του Ισραήλ.

Η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων έχει αναφερθεί σε νεαρούς άνδρες και εφήβους.

Οι περισσότερες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί σε άντρες ηλικίας 16 έως 30 ετών, με το υψηλότερο ποσοστό να παρατηρείται σε εφήβους άνδρες ηλικίας 16 έως 19 ετών. 90% όλων των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας που σχετίζονται με εμβόλιο έχουν αναφερθεί σε άνδρες.Το μόνο αισιόδοξο είναι ότι η έγκαιρη διάγνωση (σσ όταν υπάρξει) και οι σύγχρονες θεραπείες αύξησαν το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών με ΤΤΡ από 10% στο παρελθόν σε 80% σήμερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

 

Προβολές : 268


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα