Κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, τηρούν τον ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Σημαντική μελέτη Ελλήνων Ιατρών, για τον Κορονοϊό. “Ανεπιτυχώς υπάρχει μια κάθετη εμβολιαστική προσέγγιση προς όλους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ίδια η ανοσία που προσφέρει η φύσις.” 

Κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, τηρούν τον ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Σημαντική μελέτη Ελλήνων Ιατρών, για τον Κορονοϊό. “Ανεπιτυχώς υπάρχει μια κάθετη εμβολιαστική προσέγγιση προς όλους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ίδια η ανοσία που προσφέρει η φύσις.” 

28 Μαΐου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:484
Μοίρασέ το

Η διαγνωστική αντιμετώπιση του ποιος πρέπει να εμβολιαστεί η όχι, δυστυχώς δεν γίνεται ούτε με PCR test αλλά ούτε με ανίχνευση αντισωμάτων τα οποία είναι αναληθή κατά την πολύ σημαντική βιβλιογραφία που συμπεριλήφθηκε στην μελέτη και οδήγησε στο πείραμα και την επιστημονική απόδειξη.

Παράκληση προς όλους τους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ:

Παρακαλώ προωθείστε την έρευνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ιατρών, σε όλους τους γιατρούς που  γνωρίζετε.

Κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, σέβονται ακόμα τον ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αγαπητοί, 

στα πλαισια της επιτυχούς νέας ερευνητικής δημοσίευσης της επιστημονικής ομάδας που με ακολούθησε,  σας μεταβιβάζω την έρευνα μας. 

 

https://athenaeumpub.com/wp-content/uploads/Immuno-epidemiology-and-Transmission-Characteristics-of-SARS-CoV-2-A-Perspective-Investigation.pdf

 

Κατόρθωσα να δημοσιευθεί σε ένα μικρό αλλά πολλά υποσχόμενο επιστημονικό περιοδικό της Ταϊλάνδης λόγω μεροληπτικής στάσης πολλών επιστημονικών περιοδικών που ως σημαία τους φαίνεται πως έχουν την εμπορική προώθηση των “εμβολίων του Covid-19”.  

 

Τα κυριότερα σημεία του άρθρου.

 

  1. Λόγω εγγενούς ανοσίας του πληθυσμού, ο οποίος σε ποσοστό έως και 80 %  είναι ανοσοποιημένος από τους προηγούμενους κορονοϊούς, SARS-COV-1 αλλά και του περιβάλλοντος παρουσιάζει διαφορετική μεταδοτικότητα σε ηλικιακές ομάδες. 0-20, 20 – 60 και 60 -90 χρονών.

 

  1. Η κυτταρική ανοσία λοιπόν είναι αυτή που καθορίζει και την μεταδοτικότητα του SARS-COV-2,  οπότε λίαν ανεπιτυχώς υπάρχει μια κάθετη εμβολιαστική προσέγγιση προς όλους χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ίδια η ανοσία που προσφέρει η φύσις. 

 

  1. Λόγω της διαφορετικής μεταδοτικότητας του SARS-CV-2 σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες θα πρέπει να λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα εμπόδισης της μετάδοσης του ιού, και όχι κάθετα για όλο τον πληθυσμό με αποτέλεσμα της διαιώνισης της πανδημίας αλλά και της αν-επιτυχούς αντιμετώπισης του επιδημιολογικά μέτρα του τύπου Non Pharmaceutical Interventions – Μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις. 

Για παράδειγμα η έρευνα αποδεικνύει ότι η ηλικιακή ομάδα των 0-20 χρονών είναι ικανοί ΟΛΟΙ να μεταδώσουν τον ιό στους άλλους (Figure 2) ενώ η ηλικιακή ομάδα των 20-60 χρονών ο ένας από τους δύο μπορεί να κολλήσει τον άλλον.  

 

Τι σημαίνει αυτό, είναι εύλογο να κατανοηθεί ότι τα επιδημιολογικά μέτρα που έχουν ληφθεί έως τώρα  με το άνοιγμα κλείσιμο των σχολείων κλπ και τον εγκλεισμό τόσων ανθρώπων στα σπίτια με ανακατεμένες ηλικίες οδηγούν στην λάθος κατεύθυνση.

 

  1. Με την απρόσκοπτη χρήση των εμβολίων  περιπτώσεις ισχυρής αντίδρασης που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο είναι λόγω της εγγενούς κυτταρικής ανοσίας που έχει ήδη ο πληθυσμός και προσκρούει στην λαθεμένη εμβολιαστική προσπάθεια ανοσοποίησης του συγκεκριμένου ατόμου. Η διαγνωστική αντιμετώπιση του ποιος πρέπει να εμβολιαστεί η όχι δυστυχώς δεν γίνεται ούτε με PCR test αλλά ούτε με .ανίχνευση αντισωμάτων τα οποία είναι αναληθή κατά την πολύ σημαντική βιβλιογραφία που συμπεριλήφθηκε στην μελέτη και οδήγησε στο πείραμα και την επιστημονική απόδειξη. Χρειάζεται λοιπόν ειδική εξέταση της κυτταρικής ανοσίας και την αντιδραστικότητας της με συγκεκριμένες τεχνικές που περιγράφονται σαφώς σε όλες αυτές τις σημαντικές μελέτες της βιβλιογραφίας που χρησιμοποιήθηκε από τα επιστημονικά περιοδικά Nature, Cell και πολλά άλλα.. 

 

Είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση απορία. 

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ευγενική σας συμμετοχή στην προώθηση της μελέτης σε συναδέλφους για την γρήγορη γνωστοποίηση της.  

 

Με εκτίμηση

 

Δρ Αντώνης Μ. Κυριακόπουλος BSc(Hons), Dip.LSHTM, MSc, MD/PhD. FIBMS 

 

Προβολές : 484


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα