Και το “Χαμόγελο του Παιδιού” συμμετέχει σ΄αυτά ?

Και το “Χαμόγελο του Παιδιού” συμμετέχει σ΄αυτά ?

12 Μαΐου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:555
Μοίρασέ το
Οσονούπω, με την “άδεια” έκτακτης ανάγκης και για παιδιά άνω των 12 ετών, μήπως θα κάνουνε πειραματόζωα και το παιδάκια στο Χαμόγελο ?

ΕΦΙΑΛΤΗΣ, σε παιδικά χαμόγελα…
ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
Θεέ μου, μην τους αφήσεις να σκοτώσουν παιδιά.
Καλλιόπη Σουφλή

Διαβάζουμε εδώ ότι το “Χαμόγελο του παιδιού” θα συμμετάσχει στους εμβολιασμούς που θα γίνουνε στα νησιά….

Μητσοτάκης: Καθολικός εμβολιασμός των ενήλικων κατοίκων σε 19 νησιά με Johnson & Johnson – ΤΑ ΝΕΑ (tanea.gr)

Οσονούπω, με την “άδεια” έκτακτης ανάγκης και για παιδιά άνω των 12 ετών, μήπως θα κάνουνε πειραματόζωα και το παιδάκια στο Χαμόγελο ?

Όταν οι ίδιοι οι αρμόδιοι ομολογούνε στα επίσημα έγγραφά τους ότι αγνοούνε πολλά πράγματα

π.χ. μόνο στο κάτωθι έγγραφο διαβάζουμε για :

επίδραση στη γονιμότητα, βλεπε παρ. 5.3

ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα, βλέπε παρ. 4

egxeiridio-emvoliasmou.pdf (newsbomb.gr)

ή δηλώνουνε άγνοια για μακροχρόνιες συνέπειες (π.χ. αυτοάνοσα, εγκάρσια μυελίτιδα, αρθρίτιδες ) και λένε ότι θα τις παρακολουθούνε  (!!!) 

Ναι, όταν θα χουνε εμβολιάσει ήδη μαζικώς εκατοντάδες εκαττομύρια ανθρώπους αν όχι δισεκατομμύρια (!!!)

Η κάτωθι φωτό είναι από επίσημη παρουσίαση FDA τέλη Οκτωβρίου 2020

Ομολογούνε ακόμη ότι οι δοκιμές ολοκληρώνονται το 2023 (!!!)

Στα κανάλια βέβαια λένε άλλα και δεν επεμβαίνει ούτε Εισαγγελέας ούτε Ιατρικός Σύλλογος…

Στο στόχαστρο λοιπόν και τα παιδιά, που κινδυνεύουνε ελάχιστα, μεταδίδουνε λίγο κι άλλωστε οι ενήλικες στο περιβάλλον τους θα έχουνε – σύμφωνα με το προμοτάρισμα του πειραματικού εμβολίου – 95% προστασία και το υπόλοιπο 5% θα νοσήσει ήπια….

Και τί εννοεί για καθολικούς εμβολιασμούς στα νησιά ?

Φανταζόμαστε όχι υποχρεωτικούς (προς το παρόν) αλλά οι αρνητές θα είναι πολίτες Γ΄κατηγορίας….

Πώς είναι δυνατόν “άδεια” έκτακτης ανάγκης να χρησιμοποιείται για ΜΑΖΙΚΟΥΣ εμβολιασμούς, με παράλληλη ψευδή πληροφόρηση, καθώς και με εκβιαστικές – φασιστικές μεθόδους σε όσους αρνούνται να γίνουνε εθελοντές του πειράματος ?

Eδώ ένας εθελοντής 17χρονος και δεν ξεχνάμε και τον Έλληνα φοιτητή Ιατρικής στη Βουλγαρία, όπως και άλλους, για τους οποίους δεν θα μάθετε απ΄τα μεγάλα κανάλια….

Υγιής Αθλητής Λυκείου στη Γιούτα, ΗΠΑ, Αναπτύσσει Θρόμβους Αίματος στον Εγκέφαλό του Μετά από το Εμβόλιο COVID. | Scripta Manent : (scripta—manent.blogspot.com)

 

Πηγή

Προβολές : 555


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα