“Καλά του έκαναν”...

“Καλά του έκαναν”...

1 Νοεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή

 

Αν από τον ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, δεν αφανιστούν Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, και δεν επανέλθει στην προτέρα κατάσταση πριν την μεταπολίτευση, όχι ταμπέλες, όχι κουδούνια θα δούμε, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δούμε και … κομμένα κεφάλια πανεπιστημιακών…

“Καλά του έκαναν”...

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτή η εικόνα με τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Μπουραντώνη, από κουκουλοφόρους ακροαριστερούς, έκανε τον γύρο του διαδικτύου πριν λίγες μέρες και προκάλεσε αντιδράσεις “οργής”, από πολιτικούς, πανεπιστημιακούς και μη.

Μέχρι και η πρόεδρος της δικτατορίας την σχολίασε, λέγοντας πως …”Η διαπόμπευση του πρύτανη είναι μορφή ολοκληρωτισμού”

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ… απ’ όλους…

Γιατί  η εικόνα, αυτή δεν θα έπρεπε να προκαλέσει καμία αντίδραση, εκτός από θλίψη για την κατάντια του πνευματικού κόσμου και φυσικά την κατάντια του πολιτικού κόσμου, αφού ΜΑΖΙ εξέθρεψαν το θηρίο της πνευματικής ισοπέδωσης.

Ο Πανεπιστημιακός χώρος, ΝΟΣΕΙ εδώ και δεκαετίες… από την μεταπολίτευση και μετά, παραδόθηκε στον ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ που είναι παρακλαδι της, και πιστεύουν στον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και στον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.

Έχοντας εμπειρία από τον Πανεπιστημιακό χώρο, έβλεπα από νωρίς την επερχόμενη ισοπέδωσή του.

Όταν από τους εκατοντάδες πανεπιστημιακούς που γνώρισα λόγω των αρμοδιοτήτων μου στο Υπουργείο Παιδείας, ξεχώρισα για το ήθος τους πρωτίστως και στην συνέχεια για την Πανεπιστημιακή τους κατάρτιση, μόνον πέντε έξι, γίνεται αντιληπτή η διάβρωση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, πρωτίστως από τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και ακολούθως από τους πανεπιστημιακούς της Τριτοβάθμιας.

Μετά την μεταπολίτευση, ένα κύμα επιβολής της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, κάλυψε το σύνολο της εκπαίδευσης.

Καθηγητές και Πρυτάνεις, ήταν τα … “καλά παιδιά” της εκάστοτε αριστερίζουσας – μκουμμουνιστίζουσας κυβέρνησης.

Η πολιτική διείσδυσε ορμητικά στον χώρο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, και την άλωσε με τον πλέον βίαιο τρόπο.

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, κτύπησε στην καρδιά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Από εκεί ξεκίνησε η ισοπέδωση και ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

Αντί να προσφέρουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ στην μαθητιώσα  και φοιτητιώσα νεολαία, προσέφεραν την αλλοίωση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

Διέρρηξαν τον πιο ευαίσθητο πυρήνα της Ελλάδος. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

Καθηγητές και πρυτάνεις γίνονταν οι αρεστοί των κυβερνήσεων ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΠΑΣΟΚ.

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ…

Θυμάμαι κάποιον Καθηγητή Πανεπιστημίου, που συζητώντας μαζί του σε κάποιο συνέδριο, είχε προείδει  την κατάντια που σήμερα εκφράζεται με την φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ και όχι μόνον.

Και θα αρκούσε μια βόλτα στα Πανεπιστήμια της χώρας, για να καταλάβει και ο πλέον αφελής, που οδηγείται η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Οι εικόνες, “σοκάρουν”…

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ…

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ…

Πανεπιστήμιο στην Μποτσουάνα…

Γνωρίζετε που βρίσκεται η Μποτσουάνα;;;

Στην Νότιο Αφρική… και ήταν μια από τις πιο φτωχές χώρες…

Η ΛΕΞΗ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…

Κι αυτό, το αποφάσισε Η ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ…!!!!!!!!!

Αντιλαμβάνεστε τι … πανεπιστημιακούς έχουμε στην συντριπτική πλειοψηφία;

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ .

Γιατί ποιός θέλει να εξαλείψει ΕΘΝΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ , την έννοια της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, την ΙΣΤΟΡΙΑ, τα ΗΘΗ, τα ΕΘΙΜΑ, τις ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ, αν όχι Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ;

Η μοναδική ιδεολογία που δεν θέλει τίποτα απολύτως, εκτός από τον ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.

Πως το είπε το κατερινιώ;;;

“Η διαπόμπευση του πρύτανη είναι μορφή ολοκληρωτισμού”

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, Κατερινιώ… ή μήπως ως θιασώτης της, δεν τον γνωρίζεις;;;

Γιατί και η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, παρακλάδι του κουμμουνισμού είναι…

 

Γι αυτό και ο τίτλος μου, είναι: ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.

Και δεν αναφέρομαι στο πρόσωπο του πρύτανη, αλλά στον πανεπιστημιακό θεσμό και χώρο.

Πού ήταν όλοι αυτοί που σήμερα σηκώνουν παντιέρα κατηγορητηρίου (από πανεπιστημιακούς μέχρι πολιτικούς, μέχρι την πρόεδρα της δικτατορίας) εδώ και εξήντα χρόνια περίπου;;;

Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ το 1974, άνοιξε τις πύλες της κολάσεως, για να εισβάλει η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ και να τα ισοπεδώσει όλα.

Κύριε πρύτανη, τι έκανες για να μην ισοπεδωθεί ο πανεπιστημιακός σου χώρος, όλες αυτές τις δεκαετίες;;;

Τι κάνατε όλοι εσείς, που σήμερα, χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για την ταμπέλα που φόρεσαν οι αναρχικοί του εθνομηδενιστικού αριστερού χώρου στον πρύτανη;;;

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΩΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.

ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ…. δηλαδή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

“Καλά του έκαναν”...

Αν από τον ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, δεν αφανιστεί Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ, Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ, και δεν επανέλθει στην προτέρα κατάσταση πριν την μεταπολίτευση, όχι ταμπέλες, όχι κουδούνια θα δούμε, αλλά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δούμε και … κομμένα κεφάλια πανεπιστημιακών…

Και μια καλή αρχή θα είναι να βρεθεί η κυβέρνηση εκείνη, που θα πετάξει από το ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

(Visited 637 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , , , ,
[addtoany]

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.