Κατάρρευση του θεσμού της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Κατάρρευση του θεσμού της Προεδρίας της Δημοκρατίας

23 Νοεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:445
Μοίρασέ το

Σε μία κοινωνία που έχει εξαπατηθεί επανειλημμένα από την πολιτική εξουσία, ουδείς θεσμός δύναται να συγκαλύψει την ανεπάρκεια του προσώπου που τον υπηρετεί.

Ομολογώ πως δεν θα έκανα αυτή την ανάρτηση, μόνον και μόνον για το γεγονός ότι ο συντάκτης της πηγής, εκθειάζει τον Παυλόπουλο, με εμετικό τρόπο… θεωρώντας πως ο … Πάκης, δεν εξαπάτησε τον λαό…  Ποιός ο Παυλόπουλος, που υπέγραψε την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΦΡΑΝΓΚΕΣΤΑΪΝ ΕΜΒΟΛΙΑ…

Επιπλέον, η πηγή της ανάρτησης, είναι από τις “χαρτζιλικωμένες γερά” από τον Μητσοτάκη για να μας υποδεικνύει πως.. πρέπει να υποταχθούμε σε μενουμεσπιτάκηδες και εμβολιάκηδες…

Κάποια τέτοια ιστολόγια, πρέπει να τα βγάζεις στην σέντρα και να τα κράζεις δημοσίως.

Όφειλα επιπλέον να δημοσιεύσω το καταβαράθρωμα της Σακελλαροπούλου και την δυσμενέστατη άποψη που έχει ο ελληνικός λαός για την μούρη της, και καλώς αλλά και να υπενθυμίσω τι πολιτικό “κάθαρμα” ήταν  ο Παυλόπουλος.

ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΘΩΩΣΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ.

Το βέβαιο είναι πως στην ΚΟΛΑΣΗ, θα “καλοπεράσουν” αμφότεροι, αν δεν ευλογήσει ο Θεός, να τους στήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η Δημοσκόπηση της Kappa Research για το Ιδρυμα Φρήντριχ Νάουμαν αποκαλύπτει την κατάρρευση του θεσμού της Προεδρίας της Δημοκρατίας επί των ημερών της κ. Σακελλαροπούλου. 

 

Μία κατάρρευση η οποία φυσικά αποδεικνύει το ένστικτο του ελληνικού λαού, που πίσω από τον οποιονδήποτε θεσμό κρίνει πλέον τα πρόσωπα.

Παρά την αγωνιώδη προώθηση της κυρίας Σακελλαρόπουλου από τα συστημικά ΜΜΕ, γεγονός που δεν συνέβαινε με τον προκάτοχό της, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος επίσης είχε παραλάβει τον θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας απαξιωμένο και είχε καταφέρει λόγω της προσωπικότητας του και όχι κάποιας επικοινωνιακής εκστρατείας, να τον αναβαθμίσει στα επίπεδα που είχε επί Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Φυσικά η κυρία Σακελλαρόπουλου ήταν επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη με μία σαφή πρόθεση.

Να βάλει στην συγκεκριμένη θέση ένα πρόσωπο που θα μπορεί να το ελέγχει πλήρως, όπως αποδείχτηκε μετά τα απαράδεκτα γεγονότα στο περιθώριο της επετείου του Πολυτεχνείου.

 

Που φτάσαμε στο σημείο ο Έλληνας πρωθυπουργός αγνοώντας πλήρως την δομή του ίδιου του πολιτεύματος, να δίνει εντολές στην ΠτΔ, ωσάν να πρόκειται για μετακλητό του Μεγάρου Μαξίμου.

Με την Πρόεδρο φυσικά να μην αντιδρά.

Δημοσκόπηση: Καταρρέει η εμπιστοσύνη στους πυλώνες της Δημοκρατίας, ισχυρή ψήφος στο Στρατό

Ο Προκόπης Παυλόπουλος αντίθετα δεν έχει διστάσει ακόμα και να έρθει σε ρήξη με την κυβέρνηση που τον είχε προτείνει για την προεδρία, ενώ η πληθωρική διεθνής του παρουσία και ο πραγματικός αγώνας του για τα εθνικά θέματα, είχε οδηγήσει στην αύξηση αποδοχής του θεσμού από τους Έλληνες πολίτες.

Δεν είναι τυχαίο ότι 5 Δεκεμβρίου 2019, η MRB είχε καταγράψει μόλις 17% αρνητικές απόψεις για τον θεσμό, σε σύγκριση με το ιλιγγιώδες 52% έναν χρόνο μετά.

Αυτό αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται παιχνίδια με τους θεσμούς, όπως επίσης ότι κρίνει τον θεσμό μαζί με το πρόσωπο που τον υπηρετεί.

Η περίπτωση της Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και του Προκόπη Παυλόπουλου δείχνει ότι ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας και η προσωπικότητα του, κρίνει τον ίδιο τον θεσμό.

Και σε μία κοινωνία που έχει εξαπατηθεί επανειλημμένα από την πολιτική εξουσία, ουδείς θεσμός δύναται να συγκαλύψει την ανεπάρκεια του προσώπου που τον υπηρετεί.

Πηγή: newsbreak.gr

 

Πηγή

Προβολές : 445


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα