Κατέστρεψαν τις ζωές των εφήβων. ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ! Πολλά κορίτσια καταγγέλουν ότι δεν έχουν πια περίοδο μετά το εμβόλιο!!!!

Κατέστρεψαν τις ζωές των εφήβων. ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ! Πολλά κορίτσια καταγγέλουν ότι δεν έχουν πια περίοδο μετά το εμβόλιο!!!!

29 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:884
Μοίρασέ το

 

Στο Βέλγιο γονείς προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη απαιτώντας γονική συναίνεση για εμβολιασμό 16-17 ετών παιδιών καθώς δεν προβλέπεται!!!

 

 

 

 

Κατέστρεψαν τις ζωές χιλιάδων κοριτσιών.

ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ… και ποιός ξέρει και πόσες ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  στα επόμενα χρόνια…

Και ποιός ξέρει πόσες ψυχολογικές καταστάσεις και δράματα.

ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΦΗΒΟΙ, ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

Και τα αγόρια;;;

Τι θα μάθουμε για τα νέα αγόρια που εμβολιάστηκαν;;;

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΝΕ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ.

ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η κόρη μου 16 ετών μου λέει όλη την ώρα ότι πολλά κορίτσια καταγγέλουν στο RS (των νέων) ότι δεν έχουν πια περίοδο μετά το ψευδεπίγραφο εμβόλιο, γονιδιακή θεραπεία επιβαλόμενη σε υγιείς.

Στείρωση στα στρατόπεδο συγκέντρωσης υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού των σύγχρονων Μένγκελε, ή προσωρινή διαταραχή κύκλου;;

Πολυάριθμες μελέτες και καθηγητές αποφαίνονται ότι η τοξική πρωτεΐνη spike φθάνει και δεσμεύεται ως τις ωοθήκες…

Κι ενώ καταγγέλονται αποβολές και διακοπή του κύκλου από πολλές πλευρές και επιστήμονες οι νοσταλγοί της θηριωδίας των ναζιστών επέβαλαν σε προσωπικό και φοιτητές του συστήματος κρατικών πανεπιστημίων της Καλιφόρνιας εμβολιασμό..

Στη Γαλλία ετοιμάζουν εμβολιακά κέντρα μέσα στα σχολεία και κοντά σε αυτά στο Βέλγιο οι γονείς προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και ζητούν να είναι προαπαιτούμενο η γονική συναίνεση και για τα παιδιά τ΄ανήλικα 16-17 ετών για τον εμβολιασμό…

Μια δεκάδα wallonnes οικογενειών εκπροσωπούμενες από τον δικηγόρο Arnaud Jansen (Jansen Legal) προσέφυγε στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο στην πόλη Namur, για να υποχρεωθούν οι αρχές να θεσπίσουν γονική συναίνεση για εμβολιασμό στα ηλικίας 16-17 ετών παιδιά όπως προβλέπεται και για τις ηλικίες 12-15 (lecho)

Οι γονείς φοβούνται ότι με εκμαυλισμό συνειδήσεων όπως με τ΄αντίστοιχα150αρια και λοιπά bonus θα παρασύρουν τα παιδιά τους να προβούν σε παρακινδυνευμένη ιατρική πράξη χωρίς να συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι επικινδυνότητας για τα παιδιά στην οποία οι ίδιοι δεν συγκατατίθενται..

Παράλληλα είμαστε στο φράγμα των 20.000 επίσημα καταγεγραμμένων θανάτων μετά από εμβολιασμό στην ΕΕ σύμφωνα με ΕΜΑ συγκεκριμένα 19.790

vw tiw 24/7/21

Εικόνα

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 884


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα