Καταπέλτης ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Ντροπή σου, απατεώνα, μέγιστε τύραννε τούτου του αιώνα!”

Καταπέλτης ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Ντροπή σου, απατεώνα, μέγιστε τύραννε τούτου του αιώνα!”

1 Μαρτίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,187
Μοίρασέ το
Καταπέλτης ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Ντροπή σου, απατεώνα, μέγιστε τύραννε τούτου του αιώνα!”

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Αλλά ντροπή και για όσους Έλληνες είναι πρόθυμοι να υπνωτιστούν με τα λόγια που τραυλίζεις ιδρωμένος έχοντας ως φόντο τον βόρβορο της παιδεραστίας.

Δείξε μου τον πρωθυπουργό σου να σου πω ποιος είναι ο λαός σου.
Πολίτες σε νηπιακή ηλικία αποχαυνωμένοι μπροστά σε μια τηλεόραση ή δαιμονισμένοι με το κυνήγι του χρήματος.
Φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που εθελοτυφλούν, γιατί δεν αντέχουν το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας.
Αν δεν υπάρξει κάτι πολύ δυνατό να μας ενώσει, ο εμφύλιος πόλεμος είναι προ των πυλών.”

Καταπέλτης ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: “Ντροπή σου, απατεώνα, μέγιστε τύραννε τούτου του αιώνα!”
Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το λιαν καταγγελτικό άρθρο του Καθηγητή Κυρίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη, ως  “ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ και του Δίκαιου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ”… των αρχαίων Φιλοσόφων μας.
Των προγόνων των Ελλήνων, που ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, υπερτερούσε της ίδιας τους της ζωής.
Στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, συναντώνται ΤΟ ΗΘΟΣ, Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΤΟΛΜΗ και ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, του ΣΩΚΡΑΤΗ και του Δίκαιου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ μαζί.
Οι χαρακτηρισμοί που αποδίδει ο Καθηγητής Κος Κωνσταντίνος Βαθιώτης στο ΤΥΡΑΝΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΟΣΤΑΚΗ, δεν υστερούν ούτε στο ελάχιστο, στους χαρακτηρισμούς τους απέδιδαν ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ και ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, στους τότε τυράννους της αρχαίας Αθήνας.
Και θα δανειστώ μια πρόταση από τα πολλά σχόλια που έγιναν κάτω από το άρθρο του Κωνσταντίνου Βαθιώτη, μέσα σε λίγη ώρα από την ανάρτησή του: “Αν ήταν όλοι σαν κι εσάς δεν θα βούλιαζε αυτή η πατρίδα!”
Έτσι ακριβώς είναι,όπως το λέει η σχολιάστρια…
Και είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ, που τόλμησε να δείξει στο καταγγελτικό του άρθρο, τον… “αόρατο μαριονετίστα”, πίσω από όλα αυτά που ζούμε ως έθνος αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα… για όσους φυσικά το κατάλαβαν.
Καλλιόπη Σουφλή
Σημερινός Κυριάκος Μητσοτάκης:
«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλη κούραση. Όμως πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα, ειδικά αυτές τις δύο εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας της οικονομίας αλλά και της εκπαίδευσης. Θα το σχεδιάσουμε, εφόσον το αποφασίσουμε, με έξυπνες λύσεις και με μία νέα αμοιβαία συμφωνία εμπιστοσύνης με τους πολίτες: η οικονομία να επαναλειτουργήσει σταδιακά και όλοι μας να πειθαρχήσουμε στους κανόνες ώστε αυτή να παραμείνει ανοιχτή.
Με άλλα λόγια η έξοδος από την κρίση είναι πια ορατή, αλλά το πόσο γρήγορα θα φτάσουμε εκεί, εξαρτάται από τα προσεκτικά βήματα τα οποία θα κάνουμε στην τελική ευθεία, γιατί έχουμε μπει πια στην τελική ευθεία»
Αυτά τόλμησε να δηλώσει σήμερα ο αισχρός ψεύτης!
Ο πιο ανάλγητος και επικίνδυνος πρωθυπουργός που βρέθηκε ποτέ στο πηδάλιο της κατατυραννισμένης Ελλάδας μας!
Ο βασανιστής των Ελλήνων!
Ο άνθρωπος [;] που μας δουλεύει ψιλό γαζί εδώ και έναν χρόνο!
Αυτός που λέει και ξελέει ανάλογα με τις εντολές από το Ισραήλ και το διευθυντήριο της παγκόσμιας ελίτ!
Αίφνης ζητά για πολλοστή φορά μία ακόμη προσπάθεια!
Επιμηκύνοντας τον Γολγοθά μας παντελώς ατεκμηρίωτα για δύο εβδομάδες.
Γιατί δύο και όχι τρεις και όχι τέσσερεις, βιαστή και αρχιληστή των ψυχών και των σωμάτων ημών;
Τι ακριβώς ξέρεις ότι θα συμβεί μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες;
Πώς το προγνωρίζεις; Ποια στοιχεία έχεις στην διάθεσή σου;
Μήπως ενεργείς ως “τζάμπα μάγκας” εμφανιζόμενος με δήθεν φιλολαϊκό πρόσωπο, γιατί γνωρίζεις ότι θα μεσολαβήσει ένα τρομερό γεγονός που θα μας καθηλώσει πάλι στα ιδιωτικά μας μπουντρούμια και θα σου επιτρέψει να αποσύρεις εκ του ασφαλούς την σημερινή εξαγγελία σου;
Ή πολύ απλά θα παίξεις πάλι με τον “ανελκυστήρα των αριθμών” που θα χτυπήσουν κόκκινο, όπως όταν τα καλοκαίρια φυσά ξαφνικά ο “στρατηγός άνεμος” με υψηλές θερμοκρασίες;
Την κούρασή μας δεν μπορείς να την γνωρίζεις ούτε καν να την φανταστείς.
Γιατί είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Γιατί είσαι κλεισμένος στην κάψουλα της ατομικής σου χλιδής, πηγαίνοντας όπου γουστάρεις, γράφοντας στα παλιά σου τα παπούτσια τα μέτρα, για να μας ζητάς μετά υποκριτικές συγγνώμες.
Γιατί είσαι ανίκανος να κατεβείς στο επίπεδο του απλού πολίτη που πονάει από την συστηματική κακομεταχείρισή του.
Στο σώμα του μπήγεις εδώ και έναν χρόνο τα γαμψά σου νύχια κραδαίνοντας μαστίγιο και ρίχνοντάς του την ευθύνη για την αύξηση των κρουσμάτων!
Έχεις καταπατήσει κατ’ επανάληψιν το κοινωνικό συμβόλαιο που έχεις υπογράψει με τον λαό.
Γι’ αυτό τώρα ζητάς «νέα αμοιβαία συμφωνία εμπιστοσύνης με τους πολίτες».
Μάθε, όμως, ερασιτέχνη υπερόπτη, ότι η εμπιστοσύνη δεν χαρίζεται από τον λαό, αλλά εδραιώνεται με βάση την συνέπεια των λόγων και των έργων!
Εσύ δεν ήσουν που στις 28 Απριλίου 2020 έκανες μια βαρύγδουπη δήλωση με την οποία προανήγγειλες τον οριστικό ενταφιασμό της παλιάς μας ζωής;
Να σου φρεσκάρω λίγο την άθλια μνήμη σου; Ιδού τι μας έλεγες:
«Ακούμε τις συμβουλές των ειδικών για την προστατευτική μάσκα.
Η χρήση της ίσως θα καλύπτει κάποια χαρακτηριστικά μας.
Θα σηματοδοτεί όμως το σοβαρό πρόσωπο της ευθύνης μας.
Όλα αυτά πρέπει να μας γίνουν δεύτερη φύση, γιατί δ ε ν υπάρχει ε π ι σ τ ρ ο φ ή στην προ κορωνοϊού πραγματικότητα. Ζούμε ΗΔΗ αλλιώς».
Με ποια λογική λοιπόν ευαγγελίζεσαι σήμερα «κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας της οικονομίας αλλά και της εκπαίδευσης»;
Πάλι ζητάς να «πειθαρχήσουμε στους κανόνες».
Φαίνεται ότι η πειθαρχία είναι πλέον το φετίχ σου!
Γίναμε το σκυλάκι του κυρίου Μητσοτάκη!
ΟΧΙ! Φτάνει πια!
Ρώτα τα παιδιά σου αν θα άντεχαν να τα έχεις κλειδωμένα στο δωμάτιό τους επί τόσους μήνες και να τα εξαναγκάζεις να έχουν μια πάνα στο στόμα τους και μια βελόνα στο μπράτσο τους.
Αν ενεργούσες έτσι απέναντι στα βιολογικά παιδιά σου, τότε ξέρεις πώς θα σε φώναζαν;
Τύραννο!
Τώρα λοιπόν που κάνεις τα ίδια στα παιδιά του λαού σου, είσαι αυτό ακριβώς:
Τύραννος!
Αλλά δεν είσαι μόνο τύραννος.
Είσαι και ελεεινός ψεύτης!
Από πού κι ώς πού έγινε ξαφνικά «η έξοδος από την κρίση πιο ορατή»;
Αγνάντεψες ψηλά στον νεφοσκεπή ουρανό και ερμήνευσες το πέταγμα των πουλιών;
Ντροπή σου, απατεώνα, μέγιστε τύραννε τούτου του αιώνα!
Αλλά ντροπή και για όσους Έλληνες είναι πρόθυμοι να υπνωτιστούν με τα λόγια που τραυλίζεις ιδρωμένος έχοντας ως φόντο τον βόρβορο της παιδεραστίας.
Δείξε μου τον πρωθυπουργό σου να σου πω ποιος είναι ο λαός σου.
Πολίτες σε νηπιακή ηλικία αποχαυνωμένοι μπροστά σε μια τηλεόραση ή δαιμονισμένοι με το κυνήγι του χρήματος.
Φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που εθελοτυφλούν, γιατί δεν αντέχουν το εκτυφλωτικό φως της αλήθειας.
Αν δεν υπάρξει κάτι πολύ δυνατό να μας ενώσει, ο εμφύλιος πόλεμος είναι προ των πυλών.
Μενουμεσπιτάκηδες εναντίον ελεύθερων πολιορκημένων…

Δείτε εδώ και  εδώ

 

 

Σημαντικά σχόλια

Όσοι υποστηρίζετε αυτό το έκτρωμα είστε συνεργοί στην καταστροφη της πατρίδος κι εάν δεν μετανοησετε θα φάτε μεγάλη κόλαση. Δεν είστε χριστιανοι, ούτε άνθρωποι. Φιλοτομαριστες είστε κι ο Θεός έχει οργισθεί μαζί σας

 

Το φετίχ του “δυο βδομάδες ακόμη σκληρών μέτρων…, για να επανέλθουμε μετά στην κανονικότητα”, κ δυο δυο κλείσαμε ένα χρόνο με παλινωδίες κ ψεύδη αλλά κ τρομακτικές ανεπανόρθωτες συνέπειες..!!
Να δεχτώ ότι ο κόσμος ξεγελάστηκε κάπως στον πρώτο εγκλεισμό, αλλά απ’τον Οκτώβριο κ μετά δεν έχει καμιά δικαιολογία να μην μπορεί να “δει” το φιάσκο..,με την υποταγή του είναι κ ο ίδιος συνένοχος στο έγκλημα κ υπόλογος στις επόμενες γενιές, αίσχος..!!!
Εξαιρετικός για άλλη μια φορά κύριε Βαθιώτη..!!

 

Στη δίκη του Λουντέμη ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης ήταν και ο Βάρναλης. Μόλις πληροφορήθηκε για τη δίκη ο δάσκαλος, έβαλε τα γιορτινά του και πήγε. Δε λογάριασε ούτε το φόβο ούτε το κρύο ούτε και τα γηρατειά. Διέσχισε το πλήθος των πραιτοριανών και μπήκε με θάρρος στην αίθουσα.
-Κωνσταντίνος Βάρναλης, φώναξε ο Κλητήρας. Δάσκαλε εσένα φωνάζουν, του είπε ο Νίκος Παππάς.
-Περάστε κ. Βάρναλη, είπε ο Εισαγγελέας.
«Είναι ένοχος ο κατηγορούμενος; Τον ρωτά ο πρόεδρος.
Ένοχος; Όχι! Απαντά με έμφαση ο Βάρναλης. Για να είναι ένοχος ένας συγγραφέας πρέπει να δίνει αρνητικές απαντήσεις στις τρεις παρακάτω ερωτήσεις:
Πρώτον: Ζώντας σε μια κοινωνία αδικίας με ποιους θα πάει; Με τους αδικητές ή τους αδικημένους;
Δεύτερο: Αν ο λαός πέσει στα δεσμά της τυραννίας με ποιους θα συνταχθεί; Με τον τυραννισμένο ή με τον τύραννο;
Και τρίτο και τελευταίο: Αν η πατρίδα πάει σε εθνική σκλαβιά ποιους θα βοηθήσει; Τους κατακτητές ή τους κατακτημένους; Με τους κιοτήδες θα πάει ή με τα παλικάρια;
Γνωρίζω τον κατηγορούμενο από έφηβο. Τον γνωρίζω σαν συγγραφέα και σαν Έλληνα. Και σας δηλώνω κατηγορηματικά ότι και στις τρεις ερωτήσεις ο κατηγορούμενος έδωσε αυτές τις απαντήσεις. Δεν είναι ένοχος».
Η μαρτυρία του Βάρναλη είναι και σήμερα επίκαιρη. Σήμερα που δικάζονται που η αδικία μπαίνει στα ρούχα του νόμου. Του νόμου ολετήρα, που εν μέσω πανδημίας κόβει το ρεύμα στο φτωχό μαθητή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τηλεκπαίδευση, την ίδια ώρα που χαρίζει 120 εκ. ευρώ σε ζάπλουτο επιχειρηματία….!!!
Ο πολιτικός της χώρας καλείται τώρα να απαντήσει, αν είναι με τους αδικητές ή τους αδικημένους; Αν είναι με τους καταπιεστές ή με τους καταπιεσμένους, αν είναι με το λαό ή με αυτούς που ρήμαξαν το βιός του.
“Χρειάστηκαν να περάσουν εκατομμύρια χρόνια για να γίνουν τα τέσσερα πόδια δύο. Δεν θα τα κάνω πάλι τέσσερα εγώ», ήταν η απάντηση του Λουντέμη στους δικαστές…
Τελικά οι δικαστες έστειλαν τον Λουντέμη εξορία…..

 

 

Είστε από τους λίγους που τα λέτε έτσι όπως είναι, για αυτό κ ξεχωρίζετε κ θα είστε σε εκείνους που στα επόμενα χρόνια θα αναδείξουν τις νέες αξίες. Παντού υπήκοοι που τον γλύφουν, σε κάθε επάγγελμα κ θέση σκυλιά με την γλώσσα τους έξω περιμένουν ο αφέντης τους να τους πετάξει ένα ξεροκομματο. Γεμίσαμε σαλλιαρηδες!
Εύγε κ είναι κ λίγο!
Κ Α Τ Α Π Ε Λ Τ Η Σ κ.Καθηγητά!!!!!!!!!!!!!
Τον ξετίναξες τον άτιμο!!!!!
Γέλασα πολύ για ορισμένα και ευχαριστήθηκα για την ΤΡΟΜΕΡΗ περιγραφή όσων του καταμαρτυρείς του          Τ Υ Ρ Α Ν Ν Ο Υ !!!!!
Ηταν σαν να τα λέγαμε οι πληττόμενοι αφυπνισμένοι Ελληνες όλοι μαζί!!!!!

 

κουρασανε!!! ΤΕΛΟΣ η “πειθαρχια” σας..δεν υπακουμε σε αλλους εξευτελιστικους κανονες…..δε θα μας κουνατε αλλο το δαχτυλο!!! Τελος τα φιμωτρα σας !!!Τελος !! ολοι μαζι πλεον θα σας πεταξουμε απο πανω μας!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Μπραβο κυριε Βαθιωτη!!!

 

Alexandra Gianno

Συγνώμη , αλλά αντιδρά κάπως ως πολίτης για τα δικαιώματά του ; Γιατί βλέπω να βγαίνουμε μπροστά άνθρωποι που πληττόμαστε λιγότερο, τουλάχιστο σε οικονομικό επίπεδο. Κι ο κος Βαθιώτης μπορούσε να κάνει την κορόιδα , αλλά πλήρωσε το κόστος με την ηρωική του στάση !

Κύριε καθηγητά, χαίρομαι από τη μια που τα αναφέρετε έτσι, ακριβώς όπως μπορεί να τα δει ένας σωστά σκεπτόμενος νους—το οποίο είναι εξαιρετικά σπάνιο πλέον, δυστυχώς—και λυπάμαι, βαθύτατα, που άνθρωποι σαν εσάς, του τεράστιου δυναμικού, δεν αποφασίζουν, σχεδιάζουν, και δεν είναι εκείνοι που θα έπαιρναν αποφάσεις για να κάνουν καλύτερες τις ζωές μας..κρίμα, κρίμα, και πάλι κρίμα

 

Απο εβδομάδα σε εβδομάδα φτάσαμε στον χρόνο. Ένας χρόνος που θα γράψει ιστορία για την τραγικότητα του! Ένας χρόνος που ο Ελληνικός λαός γονάτισε, ταπεινώθηκε και δεν τόλμησε να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια του, την ελευθερία του..!! Η “ύπνωση” μας θα μας κοστίσει ακριβά , αλλά θέλω να ελπίζω πως μέσα απ τις στάχτες θα ξαναγεννηθούμε….
Καλή αφύπνιση και καλή λευτεριά !!

 

Κι άλλο ένα ξέρω παραμύθι,
τα μαύρα χρόνια ο δύσμοιρος Ρωμιός,
πως εγελάσθη αμέτρητες φορές
κι ωσότου να του λείψει το φαΐ εκοιμάτω.
Νικόλας Άσιμος
Πριν από τη συμφορά που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, για πολλά χρόνια, στηλίτευα τα κακώς κείμενα…Έλεγα και ξανάλεγα, και τσακωνόμουν με κάθε λογής ανόητο, αλλά… Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…
Πολλά χαϊβάνια έχουν ακόμα φαγητό στο τραπέζι τους, ζεστασιά στο σπίτι τους, και μια υποτυπώδη ασφάλεια. Όλα τα παραπάνω δεν τους αφήνουν να αντικρύσουν την πραγματικότητα…
Σήμερα το μεσημέρι σ’ ένα “σύγχρονο” παντοπωλείο, μια γυναίκα είχε γεμίσει δυο καρότσια μέχρι πάνω και τα ξεφόρτωνε στο αυτοκίνητό της…
Κατέληξα στο εξής: Aν αυτός ο συρφετός δεν πονέσει και δεν υποφέρει πραγματικά, δεν πρόκειται να έρθει στα συγκαλά του…

 

Κύριε καθηγητά, το κείμενό σας ακριβές και πλήρως στοχευμένο στη δυστοπική κατάσταση που βιώνουμε, με παρέπεμψε στην Πολιτεία του Πλάτωνα : “…ἡ τυραννία δὲν ἔχει τὴν ἀφετηρία της σὲ κανένα ἄλλο πολίτευμα παρὰ στὴ δημοκρατία: ἀπὸ τὴν πιὸ ἀχαλίνωτη, θαρρῶ, ἐλευθερία, στὴν πιὸ μεγάλη καὶ πιὸ ἄγρια δουλεία.”
….
“..Μιὰ πόλη ποὺ διατελεῖ ὑπὸ τυραννικὸ καθεστὼς θὰ τὴν χαρακτήριζες ἐλεύθερη ἤ ὑπόδουλη;
Ὑπόδουλη, εἶπε, ὅσο δὲν πάει ἄλλο.
Καὶ βέβαια στὴν πόλη αὐτὴ βλέπεις νὰ ὑπάρχουν καὶ δυνάστες καὶ ἐλεύθεροι.
Βλέπω, εἶπε· ἐλεύθερους βέβαια κάτι λίγους· σχεδὸν τὸ σύνολο ὅμως σ’ αὐτήν, καὶ μάλιστα τὸ ἐκλεκτότερο τμῆμα της, βρίσκεται σὲ κατάσταση ἐξευτελιστικῆς καὶ ἄθλιας δουλείας…”
Τα σέβη μου. Τιμάτε τον εκπαιδευτικό και νομικό κόσμο της πονεμένης μας πατρίδας. Η Παναγιά να σας σκέπει.

 

Αν ήταν όλοι σαν κι εσάς δεν θα βούλιαζε αυτή η πατρίδα! Συγχαρητήρια για την γενναιότητα σας και πάλι να λέτε αλήθειες.

 

Πηγή

Προβολές : 1,187


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα