ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής:oι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 για ψυχιατρικά προβλήματα αυξήθηκαν 80% λόγω διαχείρισης covid19!

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής:oι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 για ψυχιατρικά προβλήματα αυξήθηκαν 80% λόγω διαχείρισης covid19!

25 Μαρτίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 251 προβολές ( Μέτρηση έως 05:29:44 )

2,5 φορές πάνω οι αυτοκτονικές τάσεις, 4 η ανορεξία, 3 το άγχος.

Είναι η πρώτη κοινωνία στην ιστορία που ρίχνει στον Καιάδα τα υγιή της παιδιά όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως.

Τα ρίχνει στον Καιάδα για να τα ανασύρει ψυχικά ανάπηρα!!

Τα ρίχνει στο Ψυχικό Καιάδα για να τα ”σώσει”..

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής:oι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 για ψυχιατρικά προβλήματα αυξήθηκαν 80% λόγω διαχείρισης covid19!

 

Οδηγείτε τα παιδιά σας στον ΘΑΝΑΤΟ και στην ΥΠΟΤΑΓΗ.

Αυτόν τον κόσμο τους παραδίδετε.

ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Οι νοσηλείες παιδιών ηλικίας κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικά προβλήματα αυξήθηκαν κατά 80% λόγω της υγειονομικοπολιτικής διαχείρισης του covid19 σύμφωνα με την καθηγήτρια της Παιδοψυχιατρικής Sylvie Tordjman, επικεφαλή του παιδικού και εφηβικού ψυχιατρικού κέντρου στο Πανεπιστήμιο της Rennes

1. O αριθμός των ανηλίκων που έχουν αυτοκτονικές τάσεις και ιδέες εκτινάχθηκε τους τελευταίους μήνες αναφέρει στο (France Inter) και που; στη Γαλλία που ως επί το πλείστον έχει ανοικτά σχολεία.

Η Καθηγήτρια τονίζει 2,5 φορές πάνω οι αυτοκτονικές τάσεις, 4πλασιάστηκε η ανορεξία, 3πλασιάστηκε το άγχος στα παιδιά.

Βασική Αιτία: το lockdown και τα συνεπαγόμενά του.

Ο βιολογικός αποσυγχρονισμός της τηλεργασίας οδηγεί ως και σε σχιζοφρένεια.

Η μάσκα δεν βοηθάει! Στη Γαλλία συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα υπάρχει αντίστοιχη μελέτη;;

Είναι η θυσιασμένη γενιά όπως αυτο-αποκαλούν εαυτούς οι Γάλλοι φοιτητές στις διαμαρτυρίες τους.

Από τις 31 Οκτώβρη 2020 οι αυτοκτονικές κρίσεις στους νέους πολλαπλασιάστηκαν κατά 2,5 φορές. Υπερδιπλασιάστηκαν.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια της Παιδοψυχιατρικής Sylvie Tordjman, επικεφαλή του παιδικού και εφηβικού ψυχιατρικού κέντρου στο Πανεπιστήμιο της Rennes 1, οι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικούς λόγους έχουν αυξηθεί κατά 80%.

“Από τις 31 Οκτώβρη παρακολουθήσαμε έναν αριθμό αυτοκτονικών κρίσεων να πολλαπλασιάζεται κατά 2,5 φορές”, υπογράμμισε στις 22 Μαρτίου στο franceinfo η Sylvie Tordjman, καθώς οι νοσηλείες παιδιών κάτω των 15 ετών για ψυχιατρικούς λόγους αυξήθηκε κατά 80% και μια σύσκεψη διυπουργική στη ψυχική υγεία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί.

Πρόκειται για μια πραγματική επιδείνωση στη ψυχική υγεία των πιο μικρών τόνισε η Sylvie Tordjman.

Έχουμε μια κινητή ομάδα παιδοψυχιατρικής που βασίζεται στα παιδιατρικά επείγοντα, επομένως βλέπουμε όλους αυτούς τους νέους να περνούν..

Για τον αυτοκτονικό ιδεασμό, είχαμε περίπου πέντε νέους με αυτοκτονικό ιδεασμό την εβδομάδα και σήμερα είναι πάνω από δέκα.

Αυτό ισχύει για κρίσεις αυτοκτονίας, ισχύει επίσης για διαταραχές άγχους, με προβλήματα σωματοποίησης, σχολική απουσία που τριπλασιάστηκαν.

Και αυτό ισχύει επίσης για τα προβλήματα της ανορεξίας που έχουν τετραπλασιαστεί με επίσκεψη σε παιδιατρικά επείγοντα και τα οποία παρακολουθήθηκαν οι ομάδες μας.

Αναφερόμενη στις αιτίες είπε ότι αιφνιδιάστηκαν γιατί τα άτομα αυτά δεν ήταν εκτός σχολείου αφού στη Γαλλία δεν διακόπηκε η φοίτηση λειτουργούν κανονικά ως και τώρα μόνο τα λύκεια ορίστηκε να λειτουργούν με 50% φυσική παρουσία. ( φανταστείτε ποιες είναι οι ψυχολογικές επιπτώσεις στην υγεία των μαθητών στην Ελλάδα με κλειστά σχολεία σχεδόν 1 χρόνο, παιδοκτονία)

Η καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής σημειώνει ότι στις αιτίες, συγκαταλέγονται το από τις 31 Οκτωβρίου lockdown, η μείωση των κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Η χρήση μάσκας που δεν βοηθά/συμβάλει.

Η μείωση όλων των εξωσχολικών δραστηριοτήτων, όπως φυσικές αθλητικές δραστηριότητες. Κι αυτό είναι ένα σημαντικό διακύβευμα για τα παιδιά για την ευφορία τους ή μη, τονίζει.

Το ότι ξαναβρισκόμαστε αντιμέτωποι με νέο lockdown αυτό επιτείνει ένα επαναλαμβανόμενο στρες που είναι χρόνιο σε ένα πλαίσιο αβεβαιότητας και κοινωνικής ανασφάλειας.

Όλα αυτά τροφοδοτούν ανησυχίες μεταξύ αυτών των νέων που μοιάζουν με σφουγγάρια που απορροφούν όλα αυτά.

Δεύτερο σημείο είναι σύμφωνα με την Καθηγήτρια οι συνέπειες ήδη από το πρώτο lockdown.

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας έδειξε ότι υπήρξε αύξηση στην κατανάλωση οθονών που ήταν εξαιρετικά σημαντική σε θέματα εθισμού….

Τέλος, ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα είναι ότι πολλοί γονείς εξακολουθούν να εργάζονται σε τηλεργασία ( ψηφιακό Νταχάου).

Ξαφνικά, είχαν σημειώσει μια σημαντική αλλαγή στα χρονικά τους πλαίσια, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να πάνε στη δουλειά.

Και παρακολουθούμε αποσυγχρονισμό του βιολογικού ρολογιού που μπορούν να βλάψουν.

Και εδώ είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους γονείς να μπορούν να σέβονται τους την κανονική ώρα ύπνου -ξυπνήματος.

Το κλειδί για όλα αυτά είναι αυτός ο συγχρονισμός των βιολογικών ρολογιών με ρυθμούς ύπνου-ξυπνήματος που είναι πολύ αλλοιωμένοι.

Η πρόληψη μπορεί εύκολα να γίνει με σεβασμό στις ώρες ύπνου-ξυπνήματος, φαγητού, κοινωνικές, σχολικές και σωματικές δραστηριότητες.

Γνωρίζοντας ότι όταν υπάρχει αποσυγχρονισμός βιολογικών ρολογιών, είναι ένα έδαφος ευπάθειας σε διαταραχές άγχους, καταθλιπτικές διαταραχές, αλλά και στην εμφάνιση ψυχιατρικών διαταραχών τύπου ψύχωσης που οδηγούν σε σχιζοφρένεια.

Είναι πράγματι εξαιρετικά σημαντικό οι γονείς να μπορούν να σέβονται τον εαυτό τους, αλλά και για τα παιδιά τους, αυτές τις προϋποθέσεις. Είμαστε επί της πρόληψης.

francetvinfo 22/3/21

Είναι η πρώτη κοινωνία στην ιστορία που ρίχνει στον Καιάδα τα υγιή της παιδιά όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως.

Τα ρίχνει στον Καιάδα για να τα ανασύρει ψυχικά ανάπηρα!!

Τα ρίχνει στο Ψυχικό Καιάδα για να τα ”σώσει”..

Αυτά τα κρούσματα της Δημόσιας Ψυχικής υγείας, θύματα μιας παράλογης μεσαιωνικού τύπου υγειονομικοπολιτικής διαχείρισης με στρατόπεδα συγκέντρωσης πληθυσμού ακούσιο γενικευμένου εγκλεισμού, απαγόρευση κυκλοφορίας, καραντίνα κλειστά τα πάντα από σχολεία ως κι αγορά, καταναγκαστικά έργα σε ψηφιακά Νταχάου με ανεπίστροφες συνέπειες δεν τα παρουσιάζουν ως κρούσματα.

Είναι τα ορφανά κρούσματα της καταστροφής της Δημόσιας Ψυχικής Υγείας…

 

 

Πηγή

(Visited 250 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΓΑΛΛΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, Κορυφαίο, ΜΑΣΚΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το