ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ εργασιακά μπλόκα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. Η Ελλάδα προστέθηκε στον Άξονα… ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ εργασιακά μπλόκα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ. Η Ελλάδα προστέθηκε στον Άξονα… ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ

21 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:382
Μοίρασέ το

 

ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ- κατά υγειονομικών, εργαζομένων. Εργασιακού τύπου εκτελέσεις προς παραδειγματισμό. Τιμωρητικές επιχειρήσεις κατά μερίδας λαού.

Μας γυρίζουν σε εποχές Μεσαίωνα και Ιεράς Εξέτασης.

Θ’ αντέξουμε ή θα πάρουμε τα βουνά;

Μήπως αντί για τα βουνά, πρέπει να πάρουμε “κάτι άλλο”;;;

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ…

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ εργασιακά μπλόκα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ – ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ- κατά υγειονομικών, εργαζομένων. Εργασιακού τύπου εκτελέσεις προς παραδειγματισμό.

Τιμωρητικές επιχειρήσεις κατά μερίδας λαού.

Η Ελλάδα προστέθηκε στον Άξονα…

Το 90% των υγειονομικών εμβολιάστηκαν.. Και το 70% σύρθηκαν υπό καθεστώς εκβιασμού καταναγκασμού….

Η τακτική είναι αυτή περικυκλώνουν όσους αντιστέκονται αφού προσεταιριστούν με εκβιασμό την πλειοψηφία.

Μετά τους ελάχιστους που απομένουν τους απομονώνουν και αρχίζει η διαπραγμάτευση να τους σπάσουν με τελεσίγραφα απειλές εφαρμογή αντιποίνων βασανιστήρια ψυχολογικά και άσκηση σωματικής βίας όπως είναι η στέρηση βιοπορισμού και στέγης ασιτία….

Ακολουθούν την τακτική τη τζιχαντιστικής τρομοκρατίας.

Προχωρούν σε διοικητικού κι εργασιακού τύπου εκτελέσεις λίγων προς τον παραδειγματισμό των πολλών.. έτσι καταλαμβάνουν μεγάλα τμήματα πληθυσμού και επιβάλλονται δια τρομοκρατίας κατατρομοκράτησης…

H Ελλάδα προστέθηκε στον Άξονα του Φύρερ Μακρόν μαζί με την Ιταλία….και στο κλαμπ των τριτοκοσμικών χωρών που είναι και οι μόνες που επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό Σ. Αραβία, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, νησιά Φίτζι!!!!

Η άδικη μεταχείριση των υγειονομικών και λοιπών εργαζομένων που δεν δέχθηκαν να γίνουν πειραματόζωα της Pfizer αποδεικνύεται κι από το ότι Ολλανδοί Ιολόγοι: “η παραλλαγή Delta μεταδίδεται ομοίως μέσω των εμβολιασμένων”! Μεγάλη αύξηση του % πλήρως εμβολιασμένων υγειονομικών που μολύνθηκαν.Σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το 85% των υγειονομικών που ήταν θετικοί ήταν πλήρως εμβολιασμένοι!!!

Που σημαίνει εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δυνητικά μεταδίδουν τον ιό οπότε ψευδεπίγραφο το εκβιαστικό δίλημμα..

Καταρρίπτεται επίσης ότι εμβολιασμένοι δεν νοσούν σοβαρά στην πραγματικότητα ως και πεθαίνουν.

Μελέτη Ισραηλινών: επί πλήρως εμβολιασμένων που νοσηλεύτηκαν με covid το (25%) διασωληνώθηκαν και το (22%) πέθαναν.Μόνο 6% δεν διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο.

Διπλά ψευδεπίγραφο το εκβιαστικό δίλημμα.

Philippe Ségur, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου: οι υγειονομικές αρχές ενέκριναν ένα εμβολιακό πειραματισμό μεγάλης κλίμακας άνευ προηγουμένου στην ιστορία της ιατρικής!! ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Πως επομένως καλούνται γιατροί, υγειονομικοί να γίνουν συνεργάτες και συνεργοί σ΄έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;;;;

Kαι πως η Βουλή αυτή θα νομιμοποιήσει την υποχρεωτικότητα κάτι που είναι ιστορικά, ιατρικά, νομικά και Συνταγματικά απαράδεκτο για ψευδεπίγραφα εμβόλια εξ ορισμού που διανύουν την τρίτη φάση κλινικών δοκιμών οπότε είναι πειραματικά ;;

Οφείλουν να γνωρίζουν ότι το θέμα είναι διεθνές και παγκόσμιο εξόχως πολιτικό και δεν εξαντλείται στους 3 με 5 κομματικούς δοτούς Συνταγματολόγους  που θα τους δώσουν εκ προοιμίου συγχωροχάρτι.

Όταν ανατραπεί στο διεθνές σκηνικό θα λογοδοτήσουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για εγκλήματα πολέμου σε διεθνές δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης..

Άλλωστε το Τρίτο Ράιχ πραγματοποίησε πειράματα μεγάλης κλίμακας σε απελαθέντες Εβραίους.

Στο Άουσβιτς, στο Buchenwald, Dachau, Natzwzeiler, οι Ναζί γιατροί χρησιμοποίησαν ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια που είχαν εμβολιαστεί με παθογόνα όπως ο τύφος, ο κίτρινος πυρετός, η ευλογιά, η τυφοειδής, η χολέρα και η διφθερίτιδα για να αναζητήσουν εμβόλια ή να αναπτύξουν θεραπείες για την ανοσία..

Οι ειδήμονες κάθισαν στο σκαμνί οι γιατροί συνεργάτες στο εδώλιο!!!

Πισώπλατες μαχαιριές σε ήρωες πρώτης γραμμής από στυγνούς γραφειοκράτες!!!!

Πειραματικά εμβόλια αντί τροφής….

Ανθρωπιστές!!!

 

 

Πηγή

Προβολές : 382


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα