Κινεζοποιούν την Αστυνομία και στην Ελλάδα. Κάμερες στις στολές των αστυνομικών από σήμερα (βίντεο)

Κινεζοποιούν την Αστυνομία και στην Ελλάδα. Κάμερες στις στολές των αστυνομικών από σήμερα (βίντεο)

23 Μαρτίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:376
Μοίρασέ το
Κινεζοποιούν την Αστυνομία και στην Ελλάδα. Κάμερες στις στολές των αστυνομικών από σήμερα (βίντεο)
Οι αρχές σε Ελλάδα και Ευρώπη θέτουν σε στενή παρακολούθηση τους πολίτες προκειμένου να εξασφαλίσουν την τήρηση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας με αφορμή τον κορωνοϊό.

Συγχρόνως καταγράφουν τα προσωπικά τους δεδομένα και εισβάλουν στην ιδιωτικότητα της ζωής τους.

Δεν χρειάστηκε παρά μια παγκόσμια απάτη με το όνομα “κοροϊδοϊός”, για να χεστούν πάνω τους οι λαοί με πρώτους τους … νεοελληνόφωνους ραγιάδες, που παρά τα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και σημερα τρέχουν σαν ΜΑΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.
Για τόση ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ μιλάμε…
Και φυσικά οι σιωνιστές που ελέγχουν την Ε.Ε. και την ψωροκώσταινα, θα επιβάλουν τα πιο ακραία μέτρα καταστρατήγησης των ελευθεριών μας, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΡΟΜΠΟΤ.
ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.
Για ποιά ιδιωτικότητα, μιλάμε;
Δεν μας ανήκει…
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, όταν συμπεριφερόμαστε σαν τρομαγμένες κότες και όχι ως λαός που ήταν γνωστός για την δύναμη της ψυχής του και για το θάρρος του.
Ούτε και την λευτεριά για την οποία πολέμησαν πριν διακόσια χρόνια οι πρόγονοί μας, αξίζουμε.
Ξέρετε τι αξίζουμε;
ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΑ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ…
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΥΣΣΙΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.
Αη σιχτίρ, ΖΩΑ.
Δεν αξίζετε μόνον την Κινεζοποίηση, αλλά και την ζωοποίηση.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Φυσικά αναφέρομαι στους ΚΑΡΑΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, και όχι στους λίγους  ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΟΝΤΕΣ)
Κινεζοποιούν την Αστυνομία και στην Ελλάδα. Κάμερες στις στολές των αστυνομικών από σήμερα (βίντεο)
Η εμφάνιση του Covid αυξάνει την παρακολούθηση με κάμερες σε όλη την Ευρώπη…

Οι αρχές σε Ελλάδα και Ευρώπη θέτουν σε στενή παρακολούθηση τους πολίτες προκειμένου να εξασφαλίσουν την τήρηση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας με αφορμή τον κορωνοϊό. Συγχρόνως καταγράφουν τα προσωπικά τους δεδομένα και εισβάλουν στην ιδιωτικότητα της ζωής τους. 

Ειδικότερα, με την βοήθεια της τεχνολογικής προόδου, τα μέτρα για τον COVID-19 χρησιμοποιούνται για την αναβάθμιση της επιτήρησης-παρακολούθησης σε ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες μέχρι τώρα λάτρευαν την ελευθερία, όπως για πράδειγμα η Γαλλία, το Βέλγιο και από σήμερα και η χώρα μας.

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνουν οι κάμερες στις στολές των αστυνομικών των ομάδων ΔΡΑΣΗ και ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής.

Η σύνταξη μιας τεχνικής μελέτης για τα προσωπικά δεδομένα από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο (ΕΣΚΕΔΙΚ) ολοκληρώθηκε και όπως διευκρίνισε στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η ενεργοποίηση και πιλοτική χρήση τους ξεκινά.

Μάλιστα, έως αργά χθες γινόταν προσπάθεια να ρυθμιστούν τεχνικές λεπτομέρειες.

Ο αριθμός τους είναι ακόμα περιορισμένος και δεν ξεπερνά τις 20.

Θα είναι προσαρμοσμένες στις στολές των αστυνομικών (body cameras) και σε περίπτωση επεισοδίων ή αστυνομικών επιχειρήσεων θα ενεργοποιούνται μεταφέροντας εικόνα στο ΕΣΚΕΔΙΚ.

Ακόμα 20 κάμερες έχουν διατεθεί στα ΜΑΤ.

Πρόκειται για διαφορετικού τύπου κάμερες καθώς στηρίζονται σε ειδικό κοντάρι που κρατάει ένα μέλος της διμοιρίας. Ενεργοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη διάρκεια διαδηλώσεων την 6η Δεκεμβρίου 2020 ενώ πρόσφατα χρησιμοποιήθηκαν στην επιχείρηση εκκένωσης της κατειλημμένης Πρυτανείας του ΑΠΘ, όπου πάντως διαπιστώθηκαν τεχνικά προβλήματα.

Στην πρόσφατη συζήτηση για την αστυνομία στη Βουλή ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη χρήση καμερών από όλους ανεξαιρέτως τους αστυνομικούς των υπηρεσιών πρώτης γραμμής ως απάντηση στις καταγγελίες για αστυνομική βία και αυθαιρεσία.

Έγινε λοιπόν η αρχή! Υπενθυμίζεται, επί παραδείγματι, πως στην Κίνα, η μη συμμόρφωση με τους κανόνες κυκλοφορίας παρακολουθείται από εικόνες CCTV που χρησιμοποιούν αναγνώριση προσώπου εδώ και αρκετά χρόνια.

Για παράδειγμα, η μη χρήση της διάβασης πεζών (jaywalking) για την διάσχιση ενός δρόμου από έναν πολίτη, μπορεί να οδηγήσει στην αυτόματη επιβολή προστίμου και στην πληρωμή του σε πραγματικό χρόνο από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

 

το λινκ του βίντεο εδώ

το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 376


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα