κι εμείς, χαμένοι στο πουθενά... (3 βίντεο και μια ταινία)

κι εμείς, χαμένοι στο πουθενά... (3 βίντεο και μια ταινία)

2 Απριλίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:210
Μοίρασέ το

 

Βάρυνε η ψυχή μας αυτές τις μέρες… δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο η ανάσα…

Πόσα ν’ αντέξει κι αυτή με όλα τα σκοτάδια που απλώθηκαν σαν μαύρο πέπλο πάνω σε μια κοινωνία ήδη χαμένη από χρόνια στο “εγώ της”… φάρος με τα φώτα κλειστά… τσακισμένα καράβια οι ψυχές…

Στέρεψαν οι λέξεις… στέρεψαν και τα συναισθήματα… κι η ζωή μας στον αυτόματο πιλότο, αρνείται να βρει ακόμα την ουσία της…

Περιχαρακωθήκαμε από τη θλίψη, αλλά ακόμα να κοιτάξουμε μέσα μας για να βρούμε τις αιτίες…

Σπάσαμε όλους τους καθρέπτες για να μην αντικρύσουμε τον εαυτό μας και τρομάξουμε…

Σπασμένο και το κοντέρ της πυξίδας… κι εμείς, χαμένοι στο πουθενά…

καλησπέρα… ας βάλουμε ένα χαλάκι στο κατώφλι της ψυχής, κι ας σκουπίσουμε τα πόδια μας πριν μπούμε μέσα σ’ αυτήν κι ας την κοιτάξουμε κατάματα… και μετά, ας ξεκινήσουμε έναν διάλογο μαζί της… κάτι όμορφο μπορεί να βγει απ’ αυτό…

 

Καλλιόπη

 

μουσικά χαλάκια… εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

 

Προβολές : 210


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα