Κι όμως αυτή η είδηση, δείχνει πολλά... Twitter: Χάκαραν τους λογαριασμούς διάσημων προσώπων και εταιρειών

Κι όμως αυτή η είδηση, δείχνει πολλά... Twitter: Χάκαραν τους λογαριασμούς διάσημων προσώπων και εταιρειών

17 Ιουλίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:354
Μοίρασέ το

 

Ανάμεσά τους ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζο Μπάιντεν και ο Μπιλ Γκέιτς – «Χάθηκαν» 55.000 δολάρια σε bitcoin

 

 

Αυτή η είδηση, εμένα μου λέει πολλά…

Ότι τα σαϊνια που κατέφεραν να χακάρουν τουιτεράδικους λογαριασμούς τέτοιων υψηλών προσώπων, αποδεικνύουν, πως οι ελίτ, δεν είναι και τόσο… ασφαλείς, καθώς μέσα στα τουίτ τους, υπάρχουν και επικοινωνίες κρυφές…

Θα αναμένω και την συνέχεια… και είμαι βέβαιη πως θα είναι συναρπαστική…

Μην με ρωτήσετε για την προέλευση των χακεράδων… βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εκτός από τα σατανικά προσώπατα της ελίτ, χάκαραν μόνον εταιρείες ή και… υπηρεσίες;;;

Γιατί κάτι τέτοιο άκουσε το αυτάκι μου…

twitter

Ανάμεσά τους ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζο Μπάιντεν και ο Μπιλ Γκέιτς – «Χάθηκαν» 55.000 δολάρια σε bitcoin

 

Παγκόσμιο… μπλοκ στο ποστάρισμα αναρτήσεων επέβαλε για λίγες ώρες το Twitter την Τετάρτη, μετά την εισβολή χάκερ σε λογαριασμούς διάσημων προσώπων και εταιρειών.

Θύματα των χάκερ, εκτός από τα δισεκατομμύρια των χρηστών που δεν μπορούσαν να ανεβάσουν μηνύματα, ήταν ο Μπιλ Γκέιτς, ο Έλον Μασκ, ο υποψήφιος για των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία, Τζο Μπάιντεν, ο Γουόρεν Μπάφετ, ο Κάνιε Γουέστ, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο Τζεφ Μπέζος, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, η Apple και η Uber.

 

Μέσω του μηνύματος που έστελναν οι κυβερνοπειρατές από τους παραπάνω λογαριασμών, υπόσχονταν διπλασιαμό των χρημάτων για αγορά bitcoins.

Το θέμα εντοπίστηκε και αντιμετωπίστηκε, πριν επιτραπεί εκ νέου στους χρήστες να κάνουν νέες αναρτήσεις, ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, ένας αριθμός χρηστών «τσίμπησε», με αποτέλεσμα να δαπανηθούν τουλάχιστον 55.000 δολάρια για αγορά bitcoin.

 

Πηγή

Προβολές : 354


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα