Κλείστε τα όλα και ακούστε αυτό το βίντεο. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ.

Κλείστε τα όλα και ακούστε αυτό το βίντεο. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ.

10 Μαρτίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,046
Μοίρασέ το

 

Στο βίντεο αναφέρονται στοιχεία που αφορούν όσα μέλει γεννέσθαι το αμέσως προσεχές διάστημα για Πολιτικό σύστημα, Δικαστικό Σώμα, Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και άλλα πρόσωπα του Δημοσίου Βίου.

Σαφής προειδοποίηση προς τον Πρωθυπουργό και το πολιτικό σύστημα

Δεν πάει άλλο!

Τα όσα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, γι αυτά που έρχονται και γι αυτά που έχουν δει την επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, είναι πέραν πάσης φαντασίας.

Ένα γαϊτανάκι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ, που έχει όχι μόνον συγκεκριμένο στόχο, αλλά και συγκεκριμένη προέλευση και που σύντομα θα αποκαλυφθούν νέα και παλαιά σκάνδαλα μεγατόνων.

Μπροστά μας, Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και στο παρασκήνιο, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ και η … ΕΥΠ.

ΕΥΠ: ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΠΟΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, που κινεί τα νήματα όλων αυτών των γεγονότων και των καταστάσεων που ζούμε όχι μόνον τον τελευταίο χρόνο, αλλά από την μεταπολίτευση και εντεύθεν.

Στην ουσία, όλη η Ελλάδα είναι παραμάγαζο πολλών μυστικών υπηρεσιών, από την Μοσάντ του Ισραήλ, μέχρι την CIA,  και τις Μυστικές Υπηρεσίες της Γερμανίας.

Σε πολύ λίγους είναι γνωστά τα όσα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος.

Η γνώση των αποκαλύψεών του, και η διάδοση του βίντεο, ίσως μας σώσει από τα τραγικά επερχόμενα, που υλοποιεί και θα ολοκληρώσει, η πιο κτηνώδης πολιτική φυσιογνωμία που πέρασε ποτέ  από την Ελλάδα…

Το μέλος της Ε@ΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Γιατί τα δεινά που θα προκύψουν από την νέα ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ.

 

Προβολές : 2,046


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα