Κλινικές δοκιμές Υδροξυχλωροκίνης, όλες γίναν με τοξικές δοσολογίες. Πως με κλινικές δοκιμές μπορείς να κάψεις ενα φάρμακο. Σχεδιάστηκαν για να Σκοτώσουν Ασθενείς COVID ; – Πόσοι Δολοφονήθηκαν;

Κλινικές δοκιμές Υδροξυχλωροκίνης, όλες γίναν με τοξικές δοσολογίες. Πως με κλινικές δοκιμές μπορείς να κάψεις ενα φάρμακο. Σχεδιάστηκαν για να Σκοτώσουν Ασθενείς COVID ; – Πόσοι Δολοφονήθηκαν;

1 Ιουλίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:331
Μοίρασέ το
 
Ποιός και γιατί είναι διατεθειμένος να εξοντώσει και να σκοτώσει ασθενείς για να κάψει τη χρήση της υδροξυχλωροκίνης στην Covid-19;

Με αυτόν τον τρόπο, αυτές οι υπηρεσίες και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν συνωμοτήσει για να αυξήσουν τον αριθμό των θανάτων σε αυτές τις κλινικές δοκιμές.

Με αυτόν τον τρόπο, συνωμότησαν για να στερήσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους από το ενδεχόμενο να επωφεληθούν από ένα ασφαλές και φθηνό φάρμακο κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης πανδημίας.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε παράταση της πανδημίας και σε πολλές αυξημένες περιπτώσεις και θανάτους.

 
 
 
Κάποιοι νοσηροί νόες, εγκληματούν σε βάρος των λαών…
 
Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται στο άρθρο, είναι συγκλονιστικά.
 
Το ποιοί βρίσκονται πίσω από όλη αυτή τη συνωμοσία, δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθούμε…
 
Χρέος μας, να προστατεύσουμε την υγεία μας, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 

Η Covid-19 έχει μετατρέψει τη δημόσια υγεία σε μια θανατηφόρα πειραματική προσπάθεια που σκοτώνει τους ασθενείς

H Δρ Meryl Nass Ανακαλύπτει Κλινικές δοκιμές Υδροξυχλωροκίνης. Σχεδιάστηκαν για να Σκοτώσουν Ασθενείς COVID ; – Πόσοι Δολοφονήθηκαν;

Meryl Nass, MD

H Δρ Meryl Nass έχει αποκαλύψει μια φωλιά από πειραματισμούς, κλινικές δοκιμές, Hydroxychloroquine που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση και έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώσουν σοβαρά άρρωστους, νοσηλευμένους ασθενείς απο Covid-19.

Στις 14 Ιουνίου, η Δρ Nass εντόπισε για πρώτη φορά δύο κλινικές δοκιμές Covid-19 στις οποίες δόθηκαν τεράστιες, υψηλές τοξικές δόσεις – τέσσερις φορές υψηλότερες από τις ασφαλείς δοσολογίες υδροξυχλωροκίνης σε ασθενείς με νοσοκομειακή περίθαλψη σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, η Δρ Nass αποκάλυψε μια τρίτη κλινική δοκιμή υδροξυχλωροκίνης »ακόμη χειρότερη» . Η κλινική δοκιμή REMAP στοχεύει σε ασθενείς που βρίσκονται σε αναπνευστήρα ή σε σοκ – δηλαδή, κοντά στο θάνατο.

Τέτοιοι ασθενείς δεν είναι ικανοί να δώσουν τη συγκατάθεσή τους. Αντί να προσπαθούν να σώσουν τη ζωή τους, χρησιμοποιούνται πολλές δόσεις υδροξυχλωροκίνης και άλλων φαρμάκων των οποίων ο συνδυασμός αντενδείκνυται.

Σημείωση: Όλα τα διαδικτυακά πρωτόκολλα έχουν τη σφραγίδα «Όχι για υποβολή στο IRB (Institutional Review Board)».

Πρόκειται για μια συνεχή ιατρική βιαιότητα που διαπράττεται από ιατρούς σε 200 τοποθεσίες σε 14 χώρες: περιλαμβάνει: Αυστραλία, Βέλγιο, Καναδάς, Κροατία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής. Ευτυχώς η Ελλάδα σεν συμμετείχε, ίσως για αυτό δεν είχαμε και πολλά θύματα.

Paracelsus

Δεδομένου ότι όλα τα φάρμακα είναι πιθανά δηλητήρια σε υψηλές δόσεις, αναρωτιέται κανείς γιατί , οι ακαδημαϊκοί γιατροί και οι διεθνείς οργανισμοί δημόσιας υγείας σχεδιάζουν και διεξάγουν πειράματα που εκθέτουν εξαιρετικά ευάλωτους ασθενείς σε δηλητηριώδη δοσολογίες του φαρμάκου Hydroxychloroquine;

Όπως αναγνωρίζεται από τον Ελβετό γιατρό Paracelsus, «ο Ιπποκράτης της Αναγέννησης»:

»Τι υπάρχει που να μην είναι δηλητήριο; Όλα τα πράγματα είναι δηλητήριο και τίποτα δεν είναι δηλητήριο. Μόνο η δόση καθορίζει εαν ένα πράγμα είναι δηλητήριο. «

Η αντίληψή του είναι τόσο σημαντική σήμερα όσο ήταν στον 16ο αιώνα.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020
Ακόμη χειρότερη από την «Ανάκτηση», ενδεχομένως θανατηφόρα κλινική μελέτη υδροξυχλωροκίνης σε ασθενείς κοντά στο θάνατο

Τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο από τη χορήγηση πιθανώς θανατηφόρων δόσεων υδροξυχλωροκίνης σε νοσοκομειακούς ασθενείς Covid-19;

Η κλινική μελέτη REMAP-Covid χρησιμοποιεί την ίδια δόση HCQ με τη κλινική δοκιμή Ανάκτησης για 6 ημέρες. Αλλά είναι ακόμη χειρότερη για τους ακόλουθους λόγους:

1.Θα πρέπει να είστε κοντά στο θάνατο, είτε σε αναπνευστήρα είτε σε κατάσταση σοκ, σε φάρμακα πίεσης, για να συμπεριληφθείτε στη δοκιμή, σύμφωνα με τα έγγραφα της κλινική δοκιμής.
Ωστόσο, σε μια ομιλία του καθηγητή Anthony Gordon, HFNO, CPAP και NIV λέγεται επίσης ότι υπάρχουν και άλλα κριτήρια ένταξης.

2.Μπορεί να λάβετε μόνο HCQ ή HCQ σε συνδυασμό με 2 ακόμη φάρμακα, το lopinavir / ritonavir. Ωστόσο, η λοπιναβίρη / ριτοναβίρη προδιαθέτει την παράταση του QT, όπως και η HCQ, και η ετικέτα του φαρμάκου αναφέρει,«Αποφύγετε τη χρήση σε συνδυασμό με φάρμακα που παρατείνουν το διάστημα QTc ή PR»

3.Οι ασθενείς που είναι σε κατάσταση σοκ ή σε αναπνευστήρα μπορεί να μην είναι σε θέση να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για εγγραφή σε κλινική δοκιμή. Ωστόσο, οι ερευνητές της κλινική δοκιμής θεώρησαν ότι ενδέχεται να μην απαιτείται συγκατάθεση: »Για ασθενείς που δεν είναι αρμόδιοι να συναινέσουν, μπορεί να εφαρμοστεί ενδεχόμενη συμφωνία ή είσοδος μέσω παραίτησης από τη συγκατάθεση ή κάποια μορφή αναβαλλόμενης συγκατάθεσης, όπως απαιτείται από έναν κατάλληλο φορέα δεοντολογικού ελέγχου. «

4.Για ασθενείς που είναι πολύ άρρωστοι για να καταπιούν ένα χάπι, το φάρμακο θα χορηγείται μέσω ενός σωλήνα σίτισης. Αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται μια επιπλέον διαδικασία για τους ασθενείς.

Από το πρωτόκολλο Covid σελίδα 23

»Η δοσολογία θα είναι υδροξυχλωροκίνη που χορηγείται από την εντερική οδό. Η δόση φόρτωσης είναι σημαντική λόγω του μεγάλου όγκου κατανομής. Η δόση φόρτωσης θα είναι 800 mg, χορηγούμενη 6 ώρες ανά ώρα, έως ότου χορηγηθούν 2 δόσεις. Στη συνέχεια, ξεκινώντας 12 ώρες μετά την πρώτη δόση φόρτωσης, η δόση θα είναι 400 mg χορηγούμενη 12-ωρη για 12 δόσεις. Η προτιμώμενη μέθοδος χορήγησης είναι τα δισκία που καταπίνονται ολόκληρα, αλλά, εάν ένας ασθενής δεν είναι σε θέση να καταπιεί, θρυμματισμένα δισκία διασκορπισμένα σε νερό μπορούν να χορηγηθούν μέσω ενός εντερικού σωλήνα (προτιμάται ένας γαστρικός σωλήνας με μεγάλη οπή).
Δεν απαιτείται προσαρμογή της δόσης όταν χορηγείται υδροξυχλωροκίνη μέσω ενός γαστρικού σωλήνα.
Δεν απαιτείται προσαρμογή της δόσης για νεφρική δυσλειτουργία ή ταυτόχρονη χρήση θεραπείας αντικατάστασης νεφρού.
Οι κλινικοί γιατροί πρέπει να εξετάσουν μια προσαρμογή της δόσης παρουσία ηπατικής ανεπάρκειας, ωστόσο δεν απαιτείται προσαρμογή της δόσης για μη φυσιολογικές εξετάσεις ηπατικής λειτουργίας ελλείψει ηπατικής ανεπάρκειας.»

Αυτή είναι 2400 mg υδροξυχλωροκίνης κατά τις πρώτες 24 ώρες, πάνω από 1,86 g της «βάσης», στη συνέχεια 800 mg / ημέρα για 5 ακόμη ημέρες ή μέχρι να βγεί ο ασθενής από τη ΜΕΘ, ή 6,4 g συνολικά. Η δοσολογία δεν λαμβάνει υπόψη το βάρος, τη νεφρική και την ηπατική λειτουργία.

Οι ανίδεοι γιατροί που δικαιολόγησαν τοξικές δόσεις επικαλούμενο τον »όγκο διανομής» (που είναι 40.000 λίτρα) δεν κατάφεραν να παρατηρήσουν ότι ο υψηλός »όγκος διανομής» είναι ένα τεχνούργημα που σχετίζεται με το φάρμακο που συσσωρεύεται στους ιστούς σε αντίθεση με το πλάσμα. Τα επίπεδα φαρμάκων στους πνεύμονες είναι 200-700 φορές υψηλότερα από ό, τι στο πλάσμα. Επί πλέον, »Η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια οδηγεί σε υψηλότερες συγκεντρώσεις στο πλάσμα για μια δεδομένη ημερήσια δόση και αυξάνει τον κίνδυνο τοξικότητας.»

Ο σύμβουλος του ΠΟΥ Weniger ανέφερε το 1979 ότι μια εφάπαξ δόση 1,5-2 g »βάσης» χλωροκίνης » μπορεί να είναι θανατηφόρα». Μια λεπτομερής συζήτηση για θεραπευτικές και τοξικές δόσεις χλωροκίνης και υδροξυχλωροκίνης μπορεί να βρεθεί στο άρθρο μου της 14ης Ιουνίου.
Αναγνωρίζω ότι η υδροξυχλωροκίνη είναι λίγο λιγότερο τοξική από τη χλωροκίνη. Αλλά αυτή η κλινική δοκιμή μελετά τα πιο εύθραυστα ανθρώπινα όντα, και εάν οι ερευνητές της κλινικής δοκιμής δεν ήταν σίγουροι για τη σωστή δόση, θα έπρεπε να είχαν αρχίσει ‘‘χαμηλή και αργά», όπως συνιστάται από τους κλινικούς γιατρούς.

Το πρωτόκολλο μελέτης REMAP αναγνωρίζει ότι ο συνδυασμός λοπιναβίρης / ριτοναβίρης και υδροξυχλωροκίνης αυξάνει τον κίνδυνο κοιλιακής αρρυθμίας, αλλά δηλώνει ότι ο κίνδυνος μετριάζεται επειδή οι ασθενείς που πάσχουν από αυτή την ασθένεια θα βρίσκονται σε καρδιακές οθόνες, με παρακολούθηση QTc.
Ωστόσο, δεν μπορεί να πει ότι η πιο πιθανή αρρυθμία σε αυτό το περιβάλλον είναι το torsade de points, το οποίο είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Οι ασθενείς που είναι ήδη σοβαρά άρρωστοι είναι απίθανο να επιβιώσουν εάν συμβεί. Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιήσετε μια τόσο υπερβολική δόση υδροξυχλωροκίνης σε αυτούς ή σε άλλους ασθενείς και να το διακινδυνεύσετε; Αυτό δεν εξηγείται.

Η κλινική δοκιμή REMAP βρίσκεται σε εξέλιξη σε 200 τοποθεσίες σε 14 χώρες. Περιλαμβάνουν: Αυστραλία, Βέλγιο, Καναδά, Κροατία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ.

Όλα τα διαδικτυακά τους πρωτόκολλα έχουν τη σφραγίδα ‘‘Όχι για υποβολή στο IRB (Institutional Review Board)», κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι τι θα αλλάξει όταν τα δοκιμαστικά όπλα τεθούν ενώπιον των IRB για έγκριση.

Πέντε επικεφαλής ιατρικοί υπάλληλοι του Ηνωμένου Βασιλείου έγραψαν μια επιστολή »Αγαπητέ συνάδελφε», παρακαλώντας τους γιατρούς να εγγράψουν τους Covid ασθενείς τους σε κλινικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των »Recovery» και REMAP, και αποθαρρύνοντας τις »εκτός ενδείξεων» θεραπείες για το Covid εκτός των κλινικώνδοκιμών.

Γνώριζαν ότι ζητούσαν από τους θεράποντες ιατρούς να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου για τους ασθενείς τους;

Γνωρίζουν ότι από σήμερα, 19 Ιουνίου, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε περισσότερους θανάτους από το Covid-19 από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο εκτός των ΗΠΑ και της Βραζιλίας, με 5 και 3 φορές τον πληθυσμό του Ηνωμένου Βασιλείου, αντίστοιχα.

Γιατί η δημόσια υγεία χτυπάει το κεφάλι της; Αυτή είναι η τρίτη μεγάλη, πολυκεντρική κλινική δοκιμή υδροξυχλωροκίνης που εξετάζει τοξικές δόσεις σε ασθενείς με Covid.

Οι κλινικές δοκιμές Ανάκτησης και Αλληλεγγύης (με σχεδόν πανομοιότυπες τοξικές δόσεις HCQ όπως η REMAP) τερμάτισαν απότομα τις μελέτες υδροξυχλωροκίνης τις τελευταίες δύο εβδομάδες, συμπτωματικά καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να παρατηρούν τις υπερβολικές δόσεις, ειδικά στο Twitter.

 

Ποιός και γιατί είναι διατεθειμένος να εξοντώσει και να σκοτώσει ασθενείς για να κάψει τη χρήση της υδροξυχλωροκίνης στην Covid-19;

 

Οι κλινικές Δοκιμές του ΠΟΥ και του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιούν δυνητικά θανατηφόρα δόση υδροξυχλωροκίνης – σύμφωνα με τον σύμβουλο του ΠΟΥ, που δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2020

Η κλινική δοκιμή Αλληλεγγύης είναι μια συγκέντρωση πολλών εθνικών δοκιμών θεραπείας για τη Covid-19 με επικεφαλής τον ΠΟΥ.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ: Από τις 3 Ιουνίου 2020, περισσότεροι από 3500 ασθενείς προσλήφθηκαν σε 35 χώρες, με πάνω από 400 νοσοκομεία να προσλαμβάνουν ενεργά ασθενείς. Συνολικά, περισσότερες από 100 χώρες συμμετείχαν ή εξέφρασαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στη δοκιμή και ο ΠΟΥ υποστηρίζει ενεργά 60 από αυτές…

Ο βραχίονας υδροξυχλωροκίνης των δοκιμών Αλληλεγγύης ξεκίνησε ξανά τους εγγεγραμμένους ασθενείς στις 3 Ιουνίου, αφού σταμάτησε στις 25 Μαΐου από τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ, Δρ. Tedros Ghebreyesus  και την Εκτελεστική Ομάδα της κλινικής δοκιμής Αλληλεγγύης. (Η ομάδα υδροξυχλωροκίνης (HCQ) των κλινικών δοκιμών σταμάτησε μετά τη δημοσίευση της μελέτης Lancet Surgisphere, η οποία ισχυρίστηκε 35% υψηλότερα ποσοστά θανάτου σε ασθενείς που έλαβαν υδροξυχλωροκίνη, αλλά η μελέτη ανακλήθηκε όταν κανείς δεν μπορούσε να επαληθεύσει ότι υπήρχε η βάση δεδομένων Surgisphere).

Ακολουθούν τα φάρμακα που δοκιμάζονται στην κλινική δοκιμή Αλληλεγγύη:

Remdesivir
Hydroxychloroquine
Lopinavir με Ritonavir
Το Lopinavir με το Ritonavir συν το Interferon beta-1a.
Ωστόσο, οι δόσεις δεν καθορίστηκαν στον κατάλογο των φαρμάκων του ΠΟΥ για την κλινική δοκιμή, ούτε προσδιορίστηκαν οι πραγματικές δόσεις, εκπληκτικά, κατά τη διαβούλευση του ΠΟΥ για τη δοσολογία χλωροκίνης (CQ), με ημερομηνία 8 Απριλίου. Αντ ‘αυτού, η εισαγωγή της έκθεσης αυτής της συνάντησης σημειώσεις,

»Το πρόγραμμα χλωροκίνης ή υδροξυχλωροκίνης που επιλέχθηκε για τη κλινική δοκιμή περιλαμβάνει δύο δόσεις από του στόματος φόρτωσης (250 mg ανά δισκίο CQ ή 200 mg ανά δισκίο HCQ), και στη συνέχεια δόσεις συντήρησης από του στόματος δύο φορές την ημέρα για δέκα ημέρες. Αυτή η συνάντηση συγκλήθηκε για να συζητήσει την καταλληλότητα των επιλεγμένων δόσεων για τη δοκιμή. «

Την περασμένη εβδομάδα, ειδοποιήθηκα για το γεγονός ότι το ICMR της Ινδίας, ο επίσημος ιατρικός του οργανισμός έρευνας, είχε γράψει στον ΠΟΥ, λέγοντας του, ότι οι δόσεις υδροξυχλωροκίνης που χρησιμοποιούνται στη κλινική δοκιμή Αλληλεγγύης ήταν 4 φορές υψηλότερες από τις δόσεις που χρησιμοποιούνται στην Ινδία. Τότε έμαθα ότι η Σιγκαπούρη δίστασε να συμμετάσχει στη δοκιμή του ΠΟΥ, λόγω της υψηλής δόσης υδροξυχλωροκίνης.

Η κλινική δοκιμή ‘‘Ανάκτηση» στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ένα μέρος του διεθνούς ομίλου Αλληλεγγύης των κλινικών δοκιμών. Η κλινική δοκιμή τερμάτισε το σκέλος της στην HCQ στις 4 Ιουνίου, αναφέροντας κανένα όφελος. Η θνησιμότητα στο νοσοκομείο των 1542 ασθενών που έλαβαν υδροξυχλωροκίνη ήταν 25,7% ή 396 άτομα.

Το Πρωτόκολλο κλινικής δοκιμής Ανάκτησης σημειώνει ότι χρηματοδοτείται εν μέρει από το Wellcome Trust, Glaxo Smith Kline και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, καθώς και από κυβερνητικές υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Το πρωτόκολλο παρέχει τις δόσεις υδροξυχλωροκίνης που χρησιμοποιήθηκαν, στη σελίδα 22. Οι χρήστες του Twitter άρχισαν να παρατηρούν ένα πρόβλημα δοσολογίας, με το hashtag #Recoverygate.

Το απόσπασμα από την έκθεση του ΠΟΥ για τη δοσολογία, πριν από 4 παραγράφους, φαίνεται να είναι σκόπιμα ασαφές ή ακόμη και παραπλανητικό, καθώς η πραγματική δόση που χρησιμοποιήθηκε στις δοκιμές Αλληλεγγύης και Ανάκτησης είναι 12 δισκία τις πρώτες 24 ώρες (800mg αρχική δόση, 800 mg έξι ώρες αργότερα, 400 mg 6 ώρες αργότερα, 400 mg 6 ώρες αργότερα), στη συνέχεια 400 mg κάθε 12 ώρες για 9 ακόμη ημέρες. Αυτό είναι 2.400 mg κατά τη διάρκεια των πρώτων 24 ωρών και μια αθροιστική δόση 9,2 γραμμαρίων για 10 ημέρες.

Ενώ δεν μπόρεσα να βρω τη δοσολογία της HCQ του WHO στον ιστότοπο του WHO, συν-κύριοι ερευνητές της κλινικής δοκιμής ανάκαμψης, ο Drs. Peter Horby και ο Martin Landray, ισχυρίστηκαν ότι ακολούθησαν τη δοσολογία του ΠΟΥ.

Ο Landray είπε επίσης στο περιοδικό Paris Soir ότι χρησιμοποιούσε την ίδια δόση υδροξυχλωροκίνης που χρησιμοποιήθηκε για την αμοιβάδωση. Ωστόσο, η αποδεκτή χρήση για την HCQ στην αμοιβάδωση είναι μόνο για ένα απόστημα του ήπατος και μόνο τότε κατά την εγκυμοσύνη, όταν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλα φάρμακα.
Αυτή η δόση είναι 600 mg ανά ημέρα για 2 ημέρες, στη συνέχεια 300 mg ανά ημέρα, λιγότερο από τη μισή δόση της κλινικής δοκιμήςς Ανάκτησης. Ο καθηγητής Horby είπε ότι το Paris Soir παρερμήνευσε τα σχόλια του Landray, αλλά το Paris Soir είπε ότι ο Landray επιβεβαίωσε αυτά που τους είπε σε ένα email.

Γνωρίζουμε επίσης, από ένα επίσημο βελγικό έγγραφο που εκδόθηκε στις 8 Ιουνίου, ότι οι υψηλές δόσεις χρησιμοποιήθηκαν όχι μόνο από τηνκλινική δοκιμή Ανάκαμψης στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και από τη δοκιμή Discovery στην ΕΕ και από τον ΠΟΥ.

Γνωρίζουμε επίσης ότι στη Βραζιλία δοκιμάστηκαν τόσο υψηλή όσο και χαμηλή δόση, και έως τις 17 Απριλίου ο βραχίονας υψηλής δόσης σταμάτησε πρόωρα λόγω υπερβολικών θανάτων. Η δοκιμή χαμηλής δόσης συνεχίζεται στη Βραζιλία.

Eπίσης μία κλινική μελέτη του πανεπιστημίου University of Washington με συνεργάτες το ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Υδροξυχλωροκίνη για COVID-19 Προφύλαξη μετά την έκθεση (PEP)

Στην μελέτη χρησιμοποίησαν σαν πλασέμπο την βιταμίνη C,ενώ είναι γνωστό, απο την πρόσφατη μελέτη στην Κίνα, ότι την βιταμίνη Cτην χρησιμοποίησαν για θεραπεία της COVID-19.

Πώς χρησιμοποιείται συνήθως το φάρμακο υδροξυχλωροκίνη;

Για χρόνια καθημερινή χρήση σε συστηματικό ερυθηματώδη λύκο ή ρευματοειδή αρθρίτιδα, οι ασθενείς συνήθως λαμβάνουν μεταξύ 200 και 400 mg ημερησίως. Στον οξύ πυρετό Q, 600 mg ημερησίως μπορεί να χορηγούνται κατά την έναρξη της θεραπείας.

Γνωρίζουμε επίσης από την άτυπη διαβούλευση του ΠΟΥ στις 13 Μαρτίου σχετικά με τον πιθανό ρόλο της χλωροκίνης ότι το Ίδρυμα Gates μελετούσε τη φαρμακοκινητική του φαρμάκου και από τους 25 συμμετέχοντες σε αυτήν τη συνάντηση, 5 ήταν από το Ίδρυμα Gates.

Η μόνη δόση θεραπείας που αναφέρεται στην αναφορά τους ήταν σε μια παράγραφο σχετικά με τις προληπτικές δόσεις. Αναφέρει,’‘Υψηλότερες δόσεις θα λαμβάνονται υπόψη για θεραπεία, δηλαδή 10 mg / kg βάσης, ακολουθούμενες από 5 mg / kg δύο φορές την ημέρα για επτά ημέρες.»

Τι είναι η »βάση»;

Μια δόση 200 mg χλωροκίνης ή υδροξυχλωροκίνη περιέχει 155 mg φαρμάκου »βάσης».

Για ενα κανονικό άτομο των 70 kg θα λάβει, εάν είχε ακολουθηθεί αυτή η πρόταση, 700 mg βάσης, ή 900 mg υδροξυχλωροκίνης, ως δόση φόρτωσης.
Γενικά, μια δόση φόρτωσης αναφέρεται μόνο σε μια πρώτη δόση, όχι σε αρκετές επιπλέον δόσεις εντός 24 ωρών, αλλά μπορεί δυνητικά να αναφέρεται σε περισσότερες.

Τι είναι η τοξική δόση; Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν.
»… Η χλωροκίνη έχει ένα μικρό τοξικό για το θεραπευτικό περιθώριο», σύμφωνα με τις Τοξικολογικές Έκτακτες Ανάγκες της Goldfrank.
Είναι πολύ ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σωστά στους σωστούς ασθενείς, αλλά λίγο περισσότερο μπορεί να σκοτώσει. Ο καθηγητής Nicholas White, ο οποίος παρακολούθησε και τις δύο διαβουλεύσεις του ΠΟΥ για τις χλωροκίνες, το ανέφερε.

Ο ΠΟΥ προσέλαβε έναν σύμβουλο για να διερευνήσει την τοξικότητα της υδροξυχλωροκίνης το 1979.
Ο σύμβουλος, H. Weniger, εξέτασε 335 επεισόδια δηλητηρίασης ενηλίκων από φάρμακα χλωροκίνης. Ο Weniger στη σελίδα 5 σημειώνει ότι μια εφάπαξ δόση 1,5-2 γραμμάρια βάσης υδροξυχλωροκίνης «μπορεί να είναι θανατηφόρα».

(Την οποία σελίδα, όπως γίνεται τελευταία Ο ιδιωτικός Παγκόσμιος Οργανισμός που φροντρίζει την υγεία 194 κρατών, σαν κοινος….. την έχει κατεβάσει)

Ηκλινική δοκιμή Ανάκτησης χρησιμοποίησε 1,860 γραμμάρια βάσης υδροξυχλωροκίνης (ίση με 2400 mg υδροξυχλωροκίνης) τις πρώτες 24 ώρες για τη θεραπεία ήδη ασθενών, νοσοκομειακών ασθενών Covid-19, μια πιθανώς θανατηφόρα δόση.

Η δόση που χρησιμοποιείται στην κλινική δοκιμή Ανάκτησης δεν συνιστάται για θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης, την οποία επιβεβαίωσα με το εγχειρίδιο Goodman and Gilman’s Pharmacology, την ετικέτα του φαρμάκου και την online ιατρική εγκυκλοπαίδεια UptoDate.

Αυτή η υπερβολική δόση εξακολουθεί προφανώς να χρησιμοποιείται σε κλινικές δοκιμές Αλληλεγγύης του ΠΟΥ σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Φαίνεται ότι οι δοκιμές Αλληλεγγύης δεν εξετάζουν τα οφέλη της HCQ στην Covid-19, αλλά εξετάζουν αν οι ασθενείς ανέχονται τοξικές, μη θεραπευτικές δόσεις.

Οι κλινικές δοκιμές Αλληλεγγύης του ΠΟΥ, προκειμένου να εγγράψουν γρήγορα ασθενείς και να μειώσουν τα πολλά χαρτιά στους εφεδρικούς ιατρούς, συλλέγουν περιορισμένες μόνο πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες.
Δεν έχουν δοθεί ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις αιτίες θανάτου στον ολοκληρωμένο βραχίονα υδροξυχλωροκίνης της κλινικής δοκιμής Ανάκτησης, στην οποία 396 ασθενείς πέθαναν.

Ο σχεδιασμός της κλινικής δοκιμής Αλληλεγγύης που χρησιμοποιείται από τον ΠΟΥ μπορεί να βοηθήσει να ξεκαθαριστεί εάν η θνησιμότητα οφείλεται στην τοξικότητα των φαρμάκων (σε αυτήν την περίπτωση, θα περίμενε κανείς ότι οι αιτίες θανάτου θα ήταν αρρυθμίες, όπως σημεία στρέψης, νευροψυχιατρικά αποτελέσματα ή υπογλυκαιμία) ή η θνησιμότητα ήταν απο την Covid-19.

Η έκθεση του ΠΟΥ στη συνάντησή του σχετικά με τις δόσεις χλωροκίνης,

»Παρόλο που η υπεροχή της γνώμης έστρεψε ένα προφίλ κινδύνου εύλογου οφέλους για την παρέμβαση, υπήρχε κάποιος σκεπτικισμός σχετικά με το τι θεωρήθηκε »μινιμαλιστική συλλογή δεδομένων ασφαλείας» που περιλαμβάνεται επί του παρόντος στο πρωτόκολλο.»

Το σχήμα υψηλής δόσης που χρησιμοποιείται στις δοκιμές Αλληλεγγύης δεν έχει ιατρική αιτιολόγηση. Ο σχεδιασμός της κλινικής δοκιμής, με την περιορισμένη συλλογή δεδομένων ασφαλείας, μπορεί να δυσκολέψει τον εντοπισμό των τοξικών φαρμάκων σε σύγκριση με τις τυπικές δοκιμές φαρμάκων. Αυτό είναι εντελώς ανήθικο.

Η υπερβολική δόση καθιστά αδύνατη την αξιολόγηση του θεραπευτικού οφέλους, εάν υπάρχει, της HCQ.

Η χορήγηση του φαρμάκου μόνο σε νοσοκομειακούς ασθενείς σημαίνει ότι έχει περάσει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η HCQ αναμένεται να προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος, όταν αυξάνονται τα ιικά φορτία.

Εν κατακλείδι:

1.Η HCQ χορηγείται σε μη θεραπευτική, τοξική δόση
2.Η HCQ χορηγείται πολύ αργά στην πορεία της νόσου για να προσδιοριστεί η αξία της έναντι του SAR-CoV-2
3.Περιορισμένα δεδομένα ασφάλειας στις δοκιμές Αλληλεγγύης χρησιμεύουν για την προστασία των ερευνητών και των χορηγών της δοκιμής από την αποκάλυψη δυσμενών επιπτώσεων απο τα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου
4.Υποψιάζομαι ότι ο ΠΟΥ ήταν σκόπιμα παραπλανητικός σχετικά με τις επιλεγμένες δόσεις.
5.Τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν είναι τρομακτικά:

6.α) Ο ΠΟΥ και άλλοι εθνικοί οργανισμοί υγείας, και φιλανθρωπικά ιδρύματα, έχουν σχεδιάσει τεράστιες κλινικές δοκιμές για να διασφαλίσουν ότι η υδροξυχλωροκίνη θα αποτύχει να δείξει όφελος, πιθανώς να ωφελήσει τους πολύ ακριβότερους ανταγωνιστές της και την ανάπτυξη των εμβολίων.

β) Με αυτόν τον τρόπο, αυτές οι υπηρεσίες και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν συνωμοτήσει για να αυξήσουν τον αριθμό των θανάτων σε αυτές τις κλινικές δοκιμές.

γ) Με αυτόν τον τρόπο, συνωμότησαν για να στερήσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους από το ενδεχόμενο να επωφεληθούν από ένα ασφαλές και φθηνό φάρμακο κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης πανδημίας. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε παράταση της πανδημίας και σε πολλές αυξημένες περιπτώσεις και θανάτους.

REDEMSIVIR Ο Μπίλ Γκέιτς και ο Τζώρτζ Σόρος συνεργάζονται με την Κίνα για το φάρμακο και το εμβόλιο για τον κορωνοιό.

Η πρότασή μου είναι ο ΠΟΥ να σταματήσει αμέσως τη χρήση αυτού του προγράμματος δοσολογίας, να δώσει σε άτομα δοκιμαστικά κλινικά κατάλληλες δόσεις και να συλλέξει πιο ολοκληρωμένα δεδομένα ασφάλειας.
Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον ΠΟΥ ότι εάν στα έντυπα συγκατάθεσης δεν ενημερώσουν τους ασθενείς ότι η δόση της HCQ που μπορούν να λάβουν είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι για οποιαδήποτε άλλη ένδειξη, ότι ο ΠΟΥ μπορεί να υποβληθεί σε νομική δίωξη για τραυματισμούς που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της κλινικής δοκιμής

Η Δρ Meryl Nass είναι γιατρός που ασκεί εξατομικευμένη ιατρική στο Maine, σύμφωνα με τον Ιπποκρατικό Όρκο. Είναι επί μακρόν μέλος του συμβουλίου της Συμμαχίας για την Προστασία της Ανθρώπινης Έρευνας.

ΠΗΓΗ

Covid-19 Has Turned Public Health Into a Lethal, Patient-Killing Experimental Endeavor

 

Πηγή

Προβολές : 331


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα