Κοιμήσου Έλληνα με τα εμβόλια! Το σύμβολο του ΣΚΟΤΟΥΣ πάνω από την Κύπρο, το πιο δουλικό κράτος του Σατανά!!!

Κοιμήσου Έλληνα με τα εμβόλια! Το σύμβολο του ΣΚΟΤΟΥΣ πάνω από την Κύπρο, το πιο δουλικό κράτος του Σατανά!!!

20 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Κοιμήσου Έλληνα με τα εμβόλια! Το σύμβολο του ΣΚΟΤΟΥΣ πάνω από την Κύπρο, το πιο δουλικό κράτος του Σατανά!!!

 

Σόου από τουρκικά μαχητικά F-16 τα οποία σχημάτισαν την τουρκική σημαία στον ουρανό της Λευκωσίας με την ημισέληνο και την πεντάλφα του σκότους!!!

Κοιμήσου Έλληνα με τα εμβόλια! Το σύμβολο του ΣΚΟΤΟΥΣ πάνω από την Κύπρο, το πιο δουλικό κράτος του Σατανά!!!

Θέλετε μεγαλύτερη απόδειξη πως Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ “ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;;;

Τα παγκόσμια ερπετά, θεωρούν την Κύπρο δική τους… όπως ακριβώς και την Κρήτη, και την Μακεδονία, και την Θράκη και το Αιγαίο.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να θυμίσω την απόρρητη έκθεση της ΜΟΣΑΝΤ, το 1983, που έλεγε πως:”Στις αρχές του 21ου αιώνα, το Ισραήλ, πρέπει ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΘΑ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ”!!!!!!!!!

Κατάλαβες τώρα συνέλληνα, γιατί μας επέβαλαν τα μνημόνια;

Κατάλαβες γιατί ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ;

Κατάλαβες τι σηματοδοτεί Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΔΑΙΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΙΟΥΔΑΪΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ;;;

Μαγάρισαν τον ουρανό της Λευκωσίας, ο τούρκος πρόεδρος κάνει ό,τι θέλει!!! Προδοτική η στάση Αθήνας-Λευκωσίας να επιβάλλουν μέτρα διαχωρισμού των Ελλήνων αυτή την ώρα…

Εν μέσω απειλών κατά του Ελληνισμού, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μαζί με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ ανακοίνωσαν πως ανοίγει η Αμμόχωστος στο 3,5%ανήμερα της μαύρης επετείου του Αττίλα.

Όπως ανακοίνωσαν, η περιοχή θα χαρακτηριστεί αποστρατιωτικοποιημένη και θα επιστραφούν οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους μέσω της Επιτροπής που έχουν συστήσει στην Κύπρο, καλώντας ουσιαστικά τους Έλληνες κατοίκους να πάρουν πίσω τα σπίτια τους, εφόσον εκείνοι αποδεχθούν την παράνομη τουρκική διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ ανακοίνωσε ότι ακολουθεί η άρση του στρατιωτικού καθεστώτος ενός τμήματος της πόλης. Ο ίδιος ανέφερε ένα ποσοστό της τάξης του 3,5%. Την ανακοίνωση αυτή χαιρέτισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τα πανηγύρια διαδέχθηκε σόου από τουρκικά μαχητικά F-16 τα οποία σχημάτισαν την τουρκική σημαία στον ουρανό της Λευκωσίας με την ημισέληνο και την πεντάλφα του σκότους!!!

 

 

 

 

Παράλληλα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε σε δηλώσεις του μετά την πρωινή προσευχή σε τζαμί της κατεχόμενης Λευκωσίας: «Πλέον δεν θέλουμε να λέμε «Βορράς – Νότος», πλέον λέμε ‘Τουρκοκυπριακό’ (κράτος). Έτσι πλέον το βλέπουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε από εδώ και στο εξής».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας αναγνώρισης του ψευδοκράτους από το Αζερμπαϊτζάν.

«Δεν υπάρχει κανένας δισταγμός επ’ αυτού. Το συζητάμε συνεχώς με τον αδερφό μου Ιλχάμ Αλίγεφ (σ.σ. πρόεδρος Αζερμπαϊτζάν)», ανέφερε, ενώ προανήγγειλε μία σειρά εγκαινίων σήμερα στα Κατεχόμενα.

Παράλληλα, ο Τ/Κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, επανέλαβε ότι «Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν-ΤΔΒΚ συνιστούν ένα έθνος, τρία κράτη».

 

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Η Αμμόχωστος έχει χαρακτηριστεί πόλη-φάντασμα, αφού από τις 14 Αυγούστου του 1974 οι Έλληνες κάτοικοί της έχουν εκδιωχθεί, και από τότε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης παραμένει κλειστό και ερημωμένο.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές της κατεχόμενης Κύπρου, η Αμμόχωστος δεν εποικίστηκε ποτέ, μιας και η κατάληψή του δεν ήταν ποτέ στα σχέδια του τουρκικού στρατού. Έμεινε ακατοίκητο, σαν λάφυρο σε ανταλλαγή σε μια ενδεχόμενης λύση του Κυπριακού που θα βολεύει την Άγκυρα, όπως και συμβαίνει, ενώ οι Έλληνες απασχολούνται με μέτρα περιορισμού και εμβόλια!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Τώρα οι Τούρκοι καλούν πίσω Έλληνες κατοίκους, εφόσον εκείνοι αποδεχθούν ΤΗΝ παράνομη τουρκική διοίκηση.

Η πόλη της Αμμοχώστου πριν από την τουρκική εισβολή αριθμούσε περίπου 40.000 κατοίκους και ήταν η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού. Μέχρι την αποφράδα ημέρα της 14ης Αυγούστου του 1974, το λιμάνι της Αμμοχώστου ήταν το κύριο λιμάνι της Κύπρου και ο τουρισμός ο τομέας στον οποίο η πόλη ξεχώριζε. Είναι ενδεικτικό ότι από τα περίπου 100 ξενοδοχεία που λειτουργούσαν σε ολόκληρο το νησί, τα 45 ήταν στην Αμμόχωστο.

Η τουριστική και γενικότερα η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη της πόλης είχαν ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί η Αμμόχωστος και στη σημαντικότερη πόλη όσον αφορά την πολιτιστική ανάπτυξη, αφού αποτελούσε τον κεντρικό πολιτιστικό πόλο του νησιού, με πλείστα φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Η Αμμόχωστος μπήκε στο στόχαστρο των Τούρκων κατά τη δεύτερη φάση της εισβολής. Η πρώτη φάση σημειώθηκε στις 20 Ιουλίου 1974, όταν περισσότεροι από 40.000 Τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού, αποβιβάστηκαν στις βόρειες ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 579


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα