Κορονοϊός και Εμβόλιο, με μια διαφορετική ματιά... εκτός ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Αυτό το ερωτηματολόγιο, ΚΑΙΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΣΙΟΔΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ.

30 Ιουνίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:509
Μοίρασέ το

 

 

Το άρθρο που ακολουθεί, είναι γραμμένο από ιατρό ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ… δηλαδή, ΕΚΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ… και αυτό, μου αρκεί.

Και είναι τιμή για τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, η φιλοξενία ιατρού, που τιμά το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ του και τον όρκο του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

Γι αυτό και όσα διαβάσετε, είναι ερωτήματα και απαντήσεις χωρίς… την κουρτίνα της παραπληροφόρησης.

Τα ερωτήματα που θέτει, καίνε Κυβέρνηση – Τσιόδρα – Επιτροπή Λοιμωξιολόγων… και μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στον αγώνα που δίνει ο έγκριτος δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή*

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

 

Αυτό το είχα γράψει κατά κάποιον τρόπο από την αρχή της επιδημίας, κυρίως για προσωπική εκτόνωση, διότι λόγω επαγγελματικής ιδιότητας δεν πίστευα με βεβαιότητα σε όσα άκουγα. 

Διαβάζοντας το άρθρο «Γερμανοί ερευνητές καταρρίπτουν τον μύθο του ποσοστού θνησιμότητας του Κορωνοϊού που είναι χαμηλότερο της Γρίπης» πήρα το θάρρος να το θέσω στην διάθεση της κ. Σουφλή.

Λόγω του κλείσιμό μας στο σπίτι είχαμε όλοι το χρόνο να διαβάζουμε ή ακούμε διάφορες απόψεις, λόγω του φόβου για την υγεία και τη ζωή μας. 

Προσωπικά για πρώτη φορά στη ζωή μου, πήρα το θάρρος να συμμετέχω με σχόλια επί θεμάτων που διάβασα. 

Το έκανα κυρίως γιατί διαπίστωσα ότι κάποια πράγματα  φοβίζουν ή παρεξηγούνται από άγνοια, κυρίως πάνω στον πανικό ή το φόβο. 

Επειδή, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και ο φόβος γίνεται όπλο του χειριστικού ανθρώπου και φαίνεται ότι ήταν πολλοί οι χειριστικοί άνθρωποι στην περίπτωση της covid-19, θεώρησα ότι θα βοηθούσε θετικά μια λίγη γνώση στη μικροβιολογία αρχίζοντας από σήμερα. 

Για να μην πανικοβάλουμε, αλλά ούτε να εξαπατήσουμε πρέπει να συμφωνήσουμε αρχικά ότι πρώτον ο ιός SARS-cov2 που προκαλεί τη νόσο covid-19 (σύμπλεγμα επιπλοκών, άρα σύνδρομο) υπάρχει. 

Δεν είναι φαντασία και απάτη! 

Δεύτερον, το ότι υπάρχει δεν σημαίνει ότι είναι θανατηφόρος τόσο, όσο μας λένε για την ώρα (προσέχω τις λέξεις μου). 

Μετά τη μπόρα, όταν τα σύννεφα της καταιγίδας αραιώσουν, να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν έντιμοι, ηθικοί επιστήμονες να επιζητήσουν (όπως διαφαίνεται ήδη να γίνεται)τα συγκεντρωτικά καταγραμμένα στοιχεία της «λεγόμενης πανδημίας» (τους όρους θα σας τους εξηγήσω άλλη φορά). 

Τι θα ζητήσουν αυτοί οι επιστήμονες να μάθουν; 

Αυτά που ζητάει πχ ο κ. Ιωαννίδης, Καθηγητής του Στάνφορντ (γνωστότατο ίδρυμα των ΗΠΑ) ή πρέπει να ζητήσουμε εμείς μέσω του φόρουμ από τον κ. Πρωθυπουργού, παρακαλώντας τον να μας απαντήσει στα παρακάτω : 

 

 1. Γιατί δεν εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα τα επιδημιολογικά πρωτόκολλα περιορισμού ταχέως μεταδιδόμενου παθογόνου στο σημείο πρώτης εισόδου του στη χώρα και άφησαν οι διεθνιστές φίλοι και σύμβουλοί του να διασκορπιστεί κάτι που φαινόταν από τα μέτρα στην Κίνα ως πολύ παθογόνο, αλλά δεν μίλαγε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ); 

Δεν γνώριζαν, ότι αν αναγκαζόντουσαν να εφαρμόσουν μέτρα καθολικής καραντίνας, όπως στην Κίνα, θα κατάστρεφαν οικονομικά τους πάντες, άρα θα προκαλούσαν το θάνατο από πολύ σοβαρότερες επερχόμενες επιδημίες λόγω της φτώχιας και ανέχειας; 

Φυσικά και γνώριζαν, αφού υπήρξε η Κίνα!!!

Τι είναι αυτά τα πρωτόκολλα; 

Όταν πληροφορείσαι ότι υπάρχει μια «φοβερή», όπως μας την εμφάνισαν, επιδημία σε χώρα με την οποία έχεις εμπορικές συναλλαγές πχ Κίνα ή Ιταλία, αρχίζεις άμεσα τον συστηματικό έλεγχο εισερχομένων (προϊόντων/ατόμων), με σκοπό την εντόπιση θετικού και τον άμεσο περιορισμό του (καραντίνα θετικού μέχρι αποθεραπείας). 

Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεις την καθολική διασπορά. 

Γιατί δεν έγινε; 

Η δικαιολογία τους θα ήταν,αν απαντούσαν με ειλικρίνεια, ότι δεν έχουμε εθνικά σύνορα και εθνική πολιτική, όπως όλες οι χώρες της Ε.Ε. και αποφασίζουν άλλοι για εμάς. 

Φοβούνται δε να το πουν στη χώρα μας, όπως και στους λαούς της Ευρώπης, γιατί θα πάψουν να είναι οι ήρωες που μας έσωσαν! 

Άρα,φοβούνται και ότι πρώτον δεν θα τους ψηφίσουμε και δεύτερον ίσως να τους πάμε και στα διεθνή δικαστήρια (μπορούμε αν βρεθεί ομάδα με ικανούς δικηγόρους)! 

Όταν έγιναν γνωστά τα πρώτα θετικά στην ΕΕ, και κυρίως στην Ιταλία, έπρεπε άμεσα να κλείσουν οι επαφές μας με την Ιταλία. 

Δεν έγινε άμεσα. 

Γιατί; 

Διότι υπάρχει η συνθήκη Σέγκεν που απαγορεύει τέτοιες ενέργειες μεταξύ μελών της Ε.Ε! 

Έπεσε στην αντίληψή μου ότι το πρώτο θετικό βρέθηκε, αν θυμάμαι καλά, στις 26 – 2, και διερωτώμαι, τι έγινε με αυτό; 

Γιατί τα μέτρα πάρθηκαν στις 11 Μαρτίου; 

Μα γιατί την απόφαση χαρακτηρισμού της ίωσης ως πανδημίας την εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στις 10 Μαρτίου!! 

Έπρεπε να περιμένουν μέχρι τότε όλοι για το κλείσιμο των χωρών τους; 

ΟΧΙ! 

Γιατί περίμεναν; 

Πολλοί οι λόγοι, άλλοι είναι πραγματικοί και άλλοι ίσως συνομωσιολογικοί (με ένα βαθμό αλήθειας)! 

Σημασία έχει ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα ως χώρα χωρίς την καθολική καταστρεπτική καραντίνα, αν ελέγχαμε τα σύνορά μας, την εθνική μας κυριαρχία κτλ, διότι έχουμε άριστους επιστήμονες, που έχουν εθνική συνείδηση για  την παραγωγή, οικονομία, ευημερία! 

Που είναι αυτοί; 

Ή είναι εξαφανισμένοι από τα συμφέροντα που αρνούνται να υπηρετήσουν ή είναι διωγμένοι στο εξωτερικό σε χώρες που τουλάχιστον αμείβονται πλουσιοπάροχα για τις γνώσεις τους, όπως ο κος Ιωαννίδης (είναι και αυτό κάτι), αφού η χώρας τους είναι ούτως ή άλλως μια γειτονιά της παγκόσμιας κοινότητας. 

 

 1. Γιατί στη χώρα μας διαρκώς «εκφοβιζόμαστε» χωρίς, όμως, να μας δίνονται συγχρόνως τα ποσοστά θανάτων από άλλα λοιμώδη νοσήματα του καρδιοπνευμονικού συστήματος, τώρα και παρελθόντων ετών για σύγκριση; 

Μήπως γιατί με αυτό θα καταλάβαινε και ο πιο αδαής την πραγματική σοβαρότητα (παθογένεια) της νέας μόλυνσης και ίσως δεν θα υπάκουε τυφλά μέρες που είναι;

ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια για τις οικονομικές επιπτώσεις τα χρόνια που έρχονται. 

Βέβαια, τότε τα στοιχεία για να μας θα είναι λίγο σαν «ιστορικά γεγονότα», διότι η ζημιά έγινε και έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. 

Μακάρι μεταξύ αυτών των αποτελεσμάτων να είναι και οι ενέργειες κάποιων θαρραλέων αμερικανών ή βρετανών (ιδιώτες γιατί τα κράτη τους είναι συνένοχοι) και πάνε με αυτά τα στοιχεία πχ τον ΠΟΥ και άλλους στα διεθνή δικαστήρια! 

Μάλλον όνειρο απατηλό!! 

 

 1. Γιατί, αφού μας λένε ότι το 80-90% όσων πεθαίνουν από covid-19 έχουν υποκείμενο νόσημα, δεν μας λένε και πόσοι εξ αυτών είχαν συγχρόνως π.χ γρίπη ή και άλλες λοιμώξεις όπως από ενδονοσοκομειακά μικρόβια πολυανθεκτικά στα αντιβιοτικά λόγω παραμονής τους στη ΜΕΘ ή πόσοι πέθαιναν το ίδιο διάστημα σε ΜΕΘ χωρίς τον ιό; 

Μήπως, γιατί έτσι και ο πιο αμαθής θα καταλάβαινε ότι έχει άλλη επιδημιολογική σημασία να πεθαίνεις μεκορωνοϊό και άλλη από κορωνοϊό

Έτσι είναι!! 

Το να πεθαίνεις με κορωνοϊό σημαίνει επιπλοκή προϋφιστάμενης πάθησης. 

Παρόμοιες θανατηφόρες επιπλοκές επιφέρουν πληθώρα άλλων παθογόνων γιατί όχι και ο κορωνοϊός. 

Όμως, το να πεθαίνεις από τον κορωνοϊό χρειάζεται απόδειξη ότι το παθογόνο είναι ικανό από μόνο του να προκαλέσει το θάνατο σε πλήρως υγιή άτομα, όπως πχ κάνει ο ιός της γρίπης (είναι η 3η αρχή του Κοχ/άλλη φορά για αυτές). 

Ακόμη και οι λίγοι που λένε ότι ήταν πλήρως υγιείς, αν τους γινόταν εξονυχιστική παθολογοαντομική διερεύνηση ίσως φαινόταν ότι δεν ήταν πλήρως υγιείς! 

Έχουν πράγματι απαγορευτεί οι νεκροτομές; 

Να μας το απαντήσουν οι παθολογοανατόμοι!!!  

 Αν έχουν αποδεχτεί τέτοια απαγόρευση πρέπει να ντρέπονται ως ιατρική ειδικότητα! 

  

 1. Γιατί δεν μας λένε, ποιος θα ήταν ο αναμενόμενος αριθμός νοσηλειών σε εντατική ή αυξημένη φροντίδα με βάση τα δεδομένα προηγούμενων ετών (τα γνωρίζουν στατιστικά) και ποια είναι η φετινή πραγματική συνολική αύξηση, ώστε να συγκρίνουμε τους αριθμούς και να μην τους υποψιαζόμαστε για παραπλάνηση; 

Τις απαντήσεις εμμέσως πλην σαφώς σας τις έδωσα παραπάνω και τις δίνουν και οι  ξένοι!!!

 

 1. Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν για την πανάκια των εμβολίων, όταν γνωρίζουν ότι λόγω της φύσεως τέτοιων ιών, δεν υπάρχει ικανοποιητική προστασία, άρα τέτοια εμβόλια μπορεί να γίνουν και επικίνδυνα, λόγω του εσφαλμένου αισθήματος ασφάλειας που παρέχουν, επιτρέποντας στον εμβολιασμένο να παραβλέπει άλλους τρόπους προφύλαξης του; 

 

Ένα παράδειγμα είναι το εμβόλιο της γρίπης! (αν μου επιτραπεί θα σας αναπτύξω αργότερα με απλά λόγια τι είναι τα εμβόλια και πως παράγονται) 

 

 1. Γιατί αφήνουν να αιωρείται η εντύπωση ότι υφιστάμενες φαρμακευτικές ουσίες έχουν τρομερές παρενέργειες, όταν γνωρίζουν ότι αυτές που θα φτιάξουν θα έχουν τις ίδιες ή και χειρότερες; 

Τα κουβεντιάζετε στα άρθρα!! 

Τα λεφτά είναι πολλά για όσες φαρμακευτικές ουσίες είναι σε πατέντες. 

Επίσης, όσα φάρμακα είναι εκτός πατέντας επιτρέπεται να παράγονται από εθνικές φαρμακοβιομηχανίες. 

Στην Ελλάδα βγαίνουν νόμοι με σκοπό τον περιορισμό αυτής της βιομηχανίας (κάποτε άνθιζε γιατί πουλούσε σε όλο τον κόσμο φάρμακα), νομίζετε θα τις αφήσουν να πλουτίσουν από εκτός πατέντας φάρμακα;  

 Για ψάξετε το θέμα λίγο!!! 

 

 1. Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν ότι ένα σκεύασμα που «φαίνεται» να είναι αποτελεσματικό στο 60-70% των περιπτώσεων θα σώζει, ενώ αποτελεσματικότερα υπάρχοντα δεν τους κάνουν (μήπως είναι εκτός πατέντας;); 

Προσωπικά δεν θα συνταγογραφούσα κάτι με 60-70% κάλυψη, αν υπήρχε επιτρεπτή, πιο αποτελεσματική και φτηνότερη λύση! 

Είμαι, όμως, κτηνίατρος, μικροβιολόγος-λοιμωξιολόγος, του οποίου την πόρτα δεν κτυπούν εύκολα οι εταιρίες γιατί τα φάρμακα τα πληρώνει ο πελάτης μου και όχι το σύστημα υγείας!  

 Άρα, τα συμπεράσματα δικά σας!!

 

 1. Γιατί, επέτρεψε ο κ. Πρωθυπουργός να δυσφημείται λόγω παρενεργειών το «φτηνιάρικο» φάρμακο (χλωροκίνη), αν και το παίρνουν δισεκατομμύρια φτωχοί άνθρωποι κάθε χρόνο για πρόληψη ή θεραπεία από το θανατηφόρο πλασμώδιο (ελονοσία); 

Οι φτωχοί του κόσμου δεν είναι άνθρωποι; 

Τι είναι υπάνθρωποι ή πειραματόζωα του δυτικού κόσμου; 

Μέχρι και η «δικιά μας» η κα Ρίτα Wilson, μας είπε πόσο υπέφερε η καημένη από τη χλωροκίνη, πατρονάροντας έτσι, πλαγίως, τις βιομηχανίες της κονόμας του δυτικού «δήθεν» πολιτισμένου κόσμου!! 

Γιατί; 

Μα γιατί οι φτωχοί δεν έχουν στην πλειοψηφία τους δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη, να δίνουν οι κυβερνήσεις τους τα χρήματά τους σε κάθε γνωστή εταιρία χωρίς να τους υπολογίζει, όπως γίνεται με εμάς τους «πλούσιους» (γιατί νομίζετε έρχονται οι λαθρομετανάστες στη δύση; Για τις παροχές!). 

Όμως, ο ΠΟΥ θα τους δώσει εμβόλια με χορηγίες δυτικών!! 

Μήπως και για αυτό αντέδρασε ο κ. Τράμπ; 

Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν με 400-500 εκτ δολάρια τον ΠΟΥ για την διαφύλαξη της υγείας των πληθυσμών της γης. 

Τον οργανισμό χάκαραν για «ίδιον» συμφέρον υψηλόβαθμοι υπάλληλοι ή ερευνητές, άρα τον πούλησαν στους ιδιώτες παραγωγούς εμβολίων, τεχνολογίας κτλ. 

Οι παραγωγοί εμβολίων θα υπερκοστολογίσουν το προϊόν τους στο δυτικό κόσμο και ο ΠΟΥ θα σώσει, υποτίθεται την υφήλιο, γιατί ο κάθε δισεκατομμυριούχος χορηγός του ΠΟΥ θέλει να εμφανίζεται ως φιλάνθρωπος (στην ουσία χρηματοδοτούμε την ματαιοδοξία του για εξουσία επί του συνόλου των ανθρώπων). 

Τέτοιοι έχουν προς εφαρμογή των σκοπών του πολλούς καλοθελητές (με το αζημίωτο βέβαια) να τους βοηθήσουν. 

Είναι αυτοί που χρηματοδοτούνται για έρευνα «συνδεδεμένη με την παραγωγική διαδικασία» (δέστε νόμο για ΑΕΙ)! 

Όποιος θέλει να κάνει έρευνα προς όφελος της γνώσης, όποια και αν είναι, δεν βρίσκει χρήματα! 

Όλα δίνονται για έρευνα συνδεδεμένη με την «παραγωγή» (μας δίνει εργασία, έτσι δεν είναι;). 

Άρα, όσοι επιστήμονες αρνούνται να γίνουν υποχείρια της έρευνας συμφερόντων είναι άχρηστοι. 

Αυτούς δεν θα τους δείτε σε κανένα κανάλι ή ακόμη και συνέδριο του τύπου που πάνε οι «μεγάλοι επιστήμονες» (διεθνή), διότι οι εργασίες τους δεν θα είναι ωφέλειες για την bigpharma, όπως λένε οι αμερικανοί!

Μην ξεχνάτε σε ποιους έδινε χρήματα για συνέδρια η Novartis!

 

Ευχαριστώ για την υπομονή σας 

 

Ρ.Α.Μ

* Το εξαιρετικό αυτό άρθρο, είχε αναρτηθεί στα κατηργημένα από την google (κατόπιν καταγγελίας ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ) ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Ευτυχώς έχω σώσει πολλά εξαιρετικά άρθρα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ και σταδιακά θα τα επαναφέρω στο παρόν νέο μου ιστολόγιο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα