Κορυφαίος Επιστήμονας της Moderna: «Στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής. Είναι μία από τις πιο αδίστακτες πράξεις ιατρικής προδοσίας που έχει διαπραχθεί ποτέ κατά του ανθρώπινου είδους.»

Κορυφαίος Επιστήμονας της Moderna: «Στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής. Είναι μία από τις πιο αδίστακτες πράξεις ιατρικής προδοσίας που έχει διαπραχθεί ποτέ κατά του ανθρώπινου είδους.»

16 Μαρτίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:659
Μοίρασέ το

«Έχουμε δει αυτήν τη φαινομενική ψηφιακή επιστημονική επανάσταση και είμαι εδώ σήμερα για να σας πω ότι πράγματι παραβιάζουμε το λογισμικό της ζωής και ότι αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε την πρόληψη των ασθενειών και τη θεραπεία. “

Ζούμε πρωτοφανή γεγονότα σε διαστρεβλωμένες εποχές, με διεστραμμένους και παρανοϊκούς πολιτικούς, επιστήμονες και ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ.
Όποιοι επέλεξαν να εμβολιαστούν από τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ, να μείνουν μακρυά από την κοινωνία των ένλογων ανθρώπων.
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

Δρ. Ο Tal Zaks, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Moderna Inc., εξήγησε πώς υποτίθεται ότι το εμβόλιο mRNA της εταιρείας λειτουργεί σε μια συζήτηση TED του 2017.

Για τα τελευταία 30 χρόνια, είπε: «Έχουμε δει αυτήν τη φαινομενική ψηφιακή επιστημονική επανάσταση και είμαι εδώ σήμερα για να σας πω ότι πράγματι παραβιάζουμε το λογισμικό της ζωής και ότι αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε την πρόληψη των ασθενειών και τη θεραπεία. “

Συνέχισε να εξηγεί [δείτε το βίντεο παρακάτω] ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από όργανα και τα όργανα αποτελούνται από κύτταρα.

«Σε κάθε κύτταρο υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται messenger RNA, ή mRNA, που μεταφέρει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA στα γονίδια μας στην πρωτεΐνη που είναι πραγματικά από την οποία είμαστε όλοι κατασκευασμένοι.

Αυτό είναι το κρίσιμο κομμάτι πληροφοριών που καθορίζει τι θα κάνει το κελί. 

Το βλέπουμε λοιπόν ως λειτουργικό σύστημα.

Έτσι, αν μπορούσατε να το αλλάξετε αυτό, αν μπορούσατε να εισαγάγετε ή να αλλάξετε μια γραμμή κώδικα, αποδεικνύεται ότι έχει βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα, από τη γρίπη μέχρι τον καρκίνο.”

Ανέφερα στις 4 Φεβρουαρίου ότι η Moderna περιγράφει το νέο της εμβόλιο ως «λειτουργικό σύστημα υπολογιστή», αλλά δεν ήξερα τότε ότι ο Zaks το είχε πει πριν από τρία χρόνια και τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης που λένε ότι τα εμβόλια mRNA δεν έχουν αλλάξει γενετικό κώδικα, είχαν αποκαλυφθεί ψευδόμενα εντελώς.

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος όταν είπε «στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής».

Ο Zaks επεσήμανε ότι το 2017 η εταιρεία του δούλευε ένα εμβόλιο που δεν θα συμπεριφερόταν όπως οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο που είχε ποτέ αναπτυχθεί.

“Φανταστείτε, αντί να δώσουμε στον ασθενή την πρωτεΐνη από έναν ιό, τους δίνουμε οδηγίες για το πώς να φτιάξουν την πρωτεΐνη, πώς το σώμα μπορεί να κάνει το δικό του εμβόλιο”, είπε.

Ο Ζακ είπε ότι χρειάστηκαν δεκαετίες για την αλληλουχία του ανθρώπινου γονιδιώματος, το οποίο επιτεύχθηκε το 2003, “και τώρα μπορούμε να το κάνουμε σε μια εβδομάδα.”

Συνέχισε να αποκαλύπτει το 2017 τα σχέδια της εταιρείας του να δημιουργήσει προσαρμοσμένα εμβόλια καρκίνου προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ασθενή με καρκίνο, “επειδή κάθε καρκίνος είναι διαφορετικός.”

Είναι ενδιαφέρον ότι μια από τις δυνητικά πιο καταστροφικές παρενέργειες του εμβολίου mRNA είναι η αλληλεπίδρασή του με καρκινικά κύτταρα.

Σύμφωνα με μια μελέτη στο Sloan Kettering Cancer Center στη Νέα Υόρκη, το mRNA έχει την τάση να απενεργοποιεί τις πρωτεΐνες που καταστέλλουν τον όγκο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προάγει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

Και οι ενέσεις Moderna και Pfizer είναι πειραματικά εμβόλια mRNA. 

Το FDA έδωσε μόνο σε αυτές τις ενέσεις μια άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) και θα παραμείνουν σε δοκιμές μέχρι το 2023, ωστόσο προωθούνται από την κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και τις εταιρείες σαν να είναι εγγυημένα ότι είναι ασφαλή.

Αυτή η συστηματική εξαπάτηση, κατά τη γνώμη μου, θα καταλήξει να θεωρείται στον καθρέφτη της ιστορίας ως μία από τις πιο αδίστακτες πράξεις ιατρικής προδοσίας που έχει διαπραχθεί ποτέ κατά του ανθρώπινου είδους.

Εάν αυτό το λεγόμενο εμβόλιο προκαλεί στην πραγματικότητα περισσότερους ανθρώπους να αναπτύξουν καρκίνο, σκεφτείτε τις δυνατότητες από καθαρά επιχειρηματική σκοπιά.

Με βάση τις προβλέψεις του Δρ. Ο Zaks, ο οποίος επέβλεψε την ανάπτυξη του εμβολίου που τώρα χορηγείται σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι ίδιες μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που ενδεχομένως δίνουν καρκίνο σε άτομα με ένα εμβόλιο θα μπορούσαν αργότερα να βρουν ένα άλλο εμβόλιο που προσφέρει θεραπεία για τον καρκίνο. 

Εάν είστε ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας φαρμακευτικής μεγάλης εταιρείας που υπακούει στη Wall Street για κερδοσκοπικούς μετόχους, αυτή είναι μια λαμπρή στρατηγική!

Είναι όμως ηθικά δικαιολογημένο από ιατρική άποψη; Αυτή είναι μια ερώτηση που κανείς δεν θέτει.

Ενώ ήμουν ο Δρ. Ακροατής για τον Zaks να εξηγεί τα επιτεύγματα της εταιρείας του στην ανάπτυξη του εμβολίου mRNA, σκέφτομαι πόσο απίστευτα αλαζονικό ακούγεται.

Ότι οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να ξαναγράψουν τον γενετικό κώδικα [τα λόγια του, όχι τα δικά μου, για όλους εκείνους που εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια mRNA αλλάζουν τον γενετικό κώδικα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι «ελεγκτές γεγονότων» λένε ότι δεν κάνουν] πιστεύοντας ότι μπορούν να βελτιώσουν το γενετικό μακιγιάζ που έχει δώσει το Θεό ενός ατόμου είναι μια επικίνδυνη προσπάθεια. Ποιος λέει ότι δεν επιλύεται ένα πρόβλημα και γίνεται κάτι χειρότερο;

Ο Ζακ ολοκλήρωσε την ομιλία του για το 2017 με τα ακόλουθα λόγια: «Όταν σκέφτεστε τι προσπαθούμε να κάνουμε. Λάβαμε πληροφορίες και κατανοήσαμε αυτές τις πληροφορίες και πώς μεταφέρονται αυτές οι πληροφορίες σε ένα κελί και έχουμε κατανοήσει την ιατρική και τον τρόπο παρασκευής φαρμάκων και συγχωνεύουμε τα δύο. Αυτό το αποκαλούμε θεραπεία πληροφοριών”.

Θεραπεία πληροφοριών. Ακριβώς όπως ένας κωδικός λογισμικού υπολογιστή. Αυτοί οι επιστήμονες πιστεύουν πραγματικά ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μηχανή στην οποία μπορείτε να χακάρετε και να αναδιατάξετε σύμφωνα με τις οδηγίες του προγραμματιστή.

Είναι η ίδια πρωτοποριακή φύση αυτής της έρευνας που ενθουσιάζει μερικούς και που φοβίζουν άλλους.

Η γενετική σύνθεση ενός ατόμου είναι, όπως ο Δρ. Ο Ζακ είπε «το λογισμικό της ζωής».

Εάν αυτό ισχύει, τότε ποιος πρέπει να είναι η απόλυτη εξουσία επί του γενετικού κώδικα λογισμικού οποιουδήποτε ανθρώπου; 

Εάν ζούμε πραγματικά σε μια ελεύθερη κοινωνία, δεν θα σήμαινε ότι πρέπει να έχουμε μια έντονη συζήτηση για το πώς να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση; 

Δεν πρέπει να είναι το νούμερο ένα ζήτημα που συζητείται στο Κογκρέσο και στα μέσα ενημέρωσης; 

Αντ’ αυτού, κανείς δεν επιτρέπεται καν να υποβάλει αυτές τις ερωτήσεις χωρίς να απειλείται, λογοκρίνεται, επιπλήττεται, καταδικάζεται. Μέλη εταιρικών μέσων που τολμούν να θέσουν το ζήτημα θα απολυθούν.

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν ορισμένοι επιστήμονες, δεν είμαστε μηχανές. 

Είμαστε άνθρωποι με σώμα, ψυχή και ελεύθερη βούληση. 

Όποιος προσπαθεί να εξαναγκάσει την αποδοχή μιας πειραματικής θεραπείας τροποποίησης γονιδίων παραβιάζει τους Διεθνείς Κώδικες της Νυρεμβέργης, οι οποίοι απαιτούν συναίνεση μετά από ενημέρωση για οποιαδήποτε πειραματική θεραπεία.

Αγαπητοί αναγνώστες, Μην επιτρέπετε στον εργοδότη σας, στην κυβέρνηση, στην οικογένεια, στους φίλους σας ή σε οποιονδήποτε άλλον να σας εκφοβίσει ή να προσπαθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο να σας πείσει να αποδεχτείτε αυτήν την πειραματική μεταχείριση εάν δεν το θέλετε. Είστε η δική σας αρχή υγείας, τέλος.

Εάν ο εργοδότης σάς απειλεί να σας απολύσει λόγω άρνησης αυτής της ένεσης, επικοινωνήστε με έναν δικηγόρο.

Το Ινστιτούτο Rutherford, με επικεφαλής τον δικηγόρο αστικών δικαιωμάτων John Whitehead, είναι μια εξαιρετική επιλογή. 

Άλλοι περιλαμβάνουν το Mat Staver’s Liberty Counsel.

 

 

Πηγή

Προβολές : 659


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα