Κορυφαίος κλιματολόγος επικρίνει το τρομακτικό σχέδιο του Bill Gates.

Κορυφαίος κλιματολόγος επικρίνει το τρομακτικό σχέδιο του Bill Gates.

25 Μαρτίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:469
Μοίρασέ το

 

Σύμφωνα με τον Pasztor, το σχέδιο κινδυνεύει να προκαλέσει χάος  σε όλο τον κόσμο.

Το SCoPEx, ωστόσο, βρίσκεται σε αναμονή, εν μέσω φόβων ότι θα μπορούσε να προκαλέσει μια καταστροφική σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων, δημιουργώντας κλιματική καταστροφή με τη μορφή σοβαρών ξηρασιών και τυφώνων, και θα προκαλέσει θάνατο σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

Μήπως αυτό είναι και το ζητούμενο των σατανικών μυαλών που έχουν κυκλώσει την ανθρωπότητα;

Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Είναι τοσο αδίστακτοι όλοι τους… και ο ψυχανώμαλος Γκέιτς, είναι ο μπροστάρης τους.

Γιατί πίσω από την κουρτίνα, είναι ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κορυφαίος κλιματολόγος επικρίνει το τρομακτικό σχέδιο του Bill Gates για ψεκασμό χημικών στην στρατόσφαιρα για να σκοτεινιάσει τον ήλιο.Σύμφωνα με τον Gates και επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, περισσότερα από 800 γιγαντιαία αεροπλάνα θα ανυψώνουν εκατομμύρια τόνους “ανθρακικού ασβεστίου” σε υψόμετρο 19 χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της γης και στη συνέχεια θα ψεκάζουν τις χημικές ουσίες στη στρατόσφαιρα.

 

Ο κορυφαίος κλιματολόγος Janos Pasztor, ο οποίος έχει συμβουλεύσει τα Ηνωμένα Έθνη και τώρα εργάζεται για την πρωτοβουλία Carnegie Climate Governance Initiative της Νέας Υόρκης, πιστεύει ότι το “τρομακτικό” είναι λίγο…

Σύμφωνα με τον Pasztor, το σχέδιο κινδυνεύει να προκαλέσει χάος  σε όλο τον κόσμο.

“Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την τεχνολογία  χωρίς έλεγχο, μπορεί να προκύψουν διαφορετικοί τύποι παγκόσμιων κινδύνων, οι οποίοι μπορούν να αντιπροσωπεύουν τις ίδιες, αν όχι ακόμη μεγαλύτερες, προκλήσεις για την παγκόσμια κοινωνία από την κλιματική αλλαγή.”

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα DailyMail : Οι κλιματολόγοι ανησυχούν επίσης ότι ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να διαταράξει ακούσια την κυκλοφορία των ωκεανών που ρυθμίζουν τον καιρό μας.

Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να προκαλέσει ένα παγκόσμιο ξέσπασμα ακραίων κλιματολογικών γεγονότων που θα μπορούσαν να καταστρέψουν γεωργικές εκτάσεις, να εξαλείψουν ολόκληρα είδη και να προωθήσουν επιδημίες ασθενειών.

Το δυναμικό καταστροφής δεν τελειώνει καν εδώ.

Θα μπορούσε να εξασθενίσει ο ήλιος για να σωθεί η Γη;

Ο Bill Gates θέλει να ψεκάσει εκατομμύρια τόνους σκόνης στη στρατόσφαιρα για να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη … αλλά οι επικριτές φοβούνται ότι θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή

 

Το σχέδιο ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία – αλλά θα μπορούσε να είναι γεγονός μέσα σε μια δεκαετία.

Κάθε μέρα περισσότερα από 800 γιγαντιαία αεροσκάφη θα ανυψώνουν εκατομμύρια τόνους σκόνης κιμωλίας σε ύψος 12 μιλίων πάνω από την επιφάνεια της Γης και στη συνέχεια θα την ψεκάζουν πολύ ψηλά γύρω από τη στρατόσφαιρα.

 

Αυτή η αρχική δοκιμή 3 εκατομμυρίων δολαρίων, γνωστή ως Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx) θα χρησιμοποιούσε ένα high-altitude scientific balloon, για να συγκεντρώσει περίπου 2 κιλά σκόνη ανθρακικού ασβεστίου – το μέγεθος μιας σακούλας αλεύρου – στην ατμόσφαιρα 12 μίλια πάνω από το έρημος του Νέου Μεξικού. αυτό θα δημιουργούσε ένα σωληνοειδές τεχνητό σύννεφο μήκους μισού μιλίου….

Το SCoPEx, ωστόσο, βρίσκεται σε αναμονή, εν μέσω φόβων ότι θα μπορούσε να προκαλέσει μια καταστροφική σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων, δημιουργώντας κλιματική καταστροφή με τη μορφή σοβαρών ξηρασιών και τυφώνων, και θα προκαλέσει θάνατο σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Ένας φόβος είναι ότι η εξάπλωση σκόνης στη στρατόσφαιρα μπορεί να βλάψει το στρώμα του όζοντος που μας προστατεύει από την επικίνδυνη υπεριώδη ακτινοβολία, που μπορεί να βλάψει το ανθρώπινο DNA και να προκαλέσει καρκίνους.

Δείτε κάποιες σχετικές διεθνείς ειδήσεις με το θέμα: [1] , [2] , [3] , [4]

 

Πηγή

Προβολές : 469


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα