Κορυφαίο πολιτικό λάθος του Μητσοτάκη, ή ή μία ενσυνείδητη ενέργεια που έχει να κάνει με την άκρατη νεοφιλελεύθερη αντίληψή του και τα συμφέροντα των φίλων του;

25 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:391
Μοίρασέ το

 

H κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας στην προθήκη της τον κο Τσιόδρα και τον κο Χαρδαλιά, ως αρχαγγέλους – προστάτες της υγείας του λαού, λέει καθημερινά ψέματα. 

 

 

Απορώ γιατί εκπλήσσεται και ο Τράγκας και ο λαός…

Το ποιός ήταν και είναι ο Μητσοτάκης, το ποιό είναι το ποιόν της οικογένειας Μητσοτάκη, ήταν και είναι γνωστό.

Όπως ήταν και είναι γνωστό, ότι δεσμεύτηκε προεκλογικά στο εβραιοσιωνιστικό συνέδριο, να … ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Αν τα γεγονότα και οι καταστάσεις το φέρουν και τα σκαλιά του Κοινοβουλίου, τα ανέβουν ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ…. και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ… ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

Τα όσα εφιαλτικά ήδη ζούμε και τα πολύ χειρότερα που έρχονται, ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ: ΘΑΝΑΤΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όσο για τον Τσιόδρα και την “ιατρική παρέα” των επιχορηγούμενων από τις παγκόσμιες φαρμακοβιομηχανίες, λοιμοξιολόγων, σ’ αυτούς, πρέπει να επιβληθεί άλλου είδους ποινή…

 

 

Ο Γιώργος Τράγκας τοποθετήθηκε στην εκπομπή του για τις αντιδράσεις της επιστημονικής κοινότητας απέναντι στον Σωτήρη Τσιόδρα και την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία στοχεύει να κάνει τους πολίτες να αποδεχθούν αδιαμαρτύρητα την οικονομική τους καταστροφή.

 

«Διακεκριμένοι καθηγητές, εξέχοντα μέλη της επιστημονικής κοινότητας στρέφονται πλέον εναντίον του κου Τσιόδρα και τον κατηγορούν ότι «επινόησε» θανάτους λόγω covid-19, για να πάρει η κυβέρνηση αυτά τα μέτρα που προκάλεσαν «ολοκαύτωμα» στην ελληνική οικονομία.

 

Καθηγητές της φαρμακολογίας, της επιδημιολογίας και της ιατρικής καταγγέλλουν ευθέως τον καθηγητή Τσιόδρα, ότι «κατέγραφε» και ανακοίνωνε ως  θανάτους από κορωνοϊό, ακόμα και ανθρώπους που πέθαναν από άσχετες αιτίες, όπως εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιοπάθειες.

 

Ο καθηγητής και διευθυντής του εργαστηρίου κλινικής φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο κος Δημήτρης Κούβελας, κατήγγειλε τον κο Τσιόδρα, ότι δίνει ψευδή εικόνα θνητότητας του κορωνοϊού, προκειμένου να δικαιολογήσει τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

 

Όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, είναι επιβεβλημένο πλέον, να εξηγήσει ο πρωθυπουργός ή οι αρμόδιοι της κυβέρνησης, αν πήραν μόνοι τους τα μέτρα που οδήγησαν σε πλήρη απορρύθμιση της αγοράς και αποτέφρωση της οικονομίας ή τα εισηγήθηκαν και επέβαλαν ο Τσιόδρας και η ομάδα των λοιμωξιολόγων.

 

Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξουν διευκρινίσεις της κυβέρνησης, για το αν η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας την οδήγησε μονοδρομικά και την εγκλώβισε σε αυτά τα μέτρα ή της έδωσε εναλλακτικά σενάρια- λύσεις και ο κος Μητσοτάκης αποφάσισε το χειρότερο, όπως αποδείχθηκε, δηλαδή το lockdown.

 

Ένα μέρος της επιστημονικής κοινότητας κατηγορεί ευθέως τον κο Τσιόδρα, ότι ουσιαστικά καλύπτει την κυβέρνηση, προκειμένου να αποσείσει τις εγκληματικές ευθύνες του κου Μητσοτάκη για τη βαθύτατη ύφεση στην οποία εισήλθε η ελληνική κοινωνία.

Ο  καθηγητής κος Κούβελας, ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ότι ο κος Τσιόδρας, όπως κάθε επιστήμονας, θα έπρεπε να ακολουθήσει την κανονική επιστημονική μέθοδο και να μην ακολουθεί μία «επινόηση».


« Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό» είπε ο κος Κούβελας, γιατί «υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που πέθαναν και χαρακτηρίστηκαν από covid-19».

 

Ουσιαστικά, επισήμανε ο κος Κούβελας «ο κος Τσιόδρας δίνει μία ψευδή εικόνα της θνητότητας, κάτι που πολλοί προσπάθησαν να το κάνουν από την αρχή, για να δικαιολογήσουν τα σκληρά μέτρα».

 

Ο ΕΟΔΥ, είπε ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, έχει ανακοινώσει και τους θανάτους από κοινή εποχική γρίπη και θα δείτε – όπως είπε -ότι είναι πάνω από 100, δηλαδή σε τάξη μεγέθους δεν διαφέρει το ένα από το άλλο.

 

Άρα, «πώς δικαιολογεί κάποιος αυτά τα σκληρά μέτρα με την αναγκαία οικονομική επίπτωση», σημείωσε ο καθηγητής. Και πρόσθεσε, πως ο ίδιος δεν είναι κατά των σκληρών μέτρων αλλά «όπου χρειάζεται, είπε, θα έπαιρνα σκληρά μέτρα, αλλά όχι για τόσο μεγάλο διάστημα».

 

Ένα από τα φωτεινότερα μυαλά του κόσμου, ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης του πανεπιστημίου  Στάντφορντ δέχθηκε αμφισβήτηση από τα κυβερνητικά και δημοσιογραφικά εξαπτέρυγα.

 

Όπως είπε ο καθηγητής Κούβελας, «πρόκειται για Αϊνστάιν της επιδημιολογίας που θα έπρεπε να σέβεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

 

Ανέφερε μάλιστα ότι ο Ιωαννίδης είχε γίνει καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και πάντα του συμπεριφέρονταν έτσι, γιατί είχε κάποιες θέσεις που φαίνονταν ακραίες, αλλά δεν είναι.

Ο κος Κούβελας τόνισε, ότι «εκατομμύρια Έλληνες έχουν καταστραφεί οικονομικά, χωρίς να ξέρουμε πραγματικά πόσοι πέθαναν από κορωνοϊό».

 

Επίσης, η διακεκριμένη καθηγήτρια επιδημιολογίας κα Αθηνά Λινού, με πολύ κομψό τρόπο ανέφερε χθες, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, πώς γίνεται η σύνταξη ενός πιστοποιητικού θανάτου. Έχω την αίσθηση, ότι η ευφυέστατη κα Λινού, διασκέδασε και κέντησε όλα αυτά τα εκπληκτικά που συμβαίνουν την εποχή του κορωνοϊού.

 

Είπε μεταξύ άλλων ότι: « κάποιος που πεθαίνει από ανακοπή της καρδιάς, στο πιστοποιητικό θανάτου κανονικά, πρέπει να γράφεται ότι έπασχε από μακροχρόνια καρδιαγγειακή πάθηση».

 

Δηλαδή δεν μπορεί ένας άνθρωπος να έχει χρόνια καρκίνο ή καρδιοπάθεια και να τον χρεώνουν στον covid-19, τον οποίο μπορεί να κόλλησε μέσα στο νοσοκομείο. Π.χ. χθες 11 από τα κρούσματα ήταν μέσα σε στρατιωτική δομή. Δηλαδή γεννήθηκαν και διαδόθηκαν μέσα σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

 

Εκατομμύρια Έλληνες οδηγούνται κάτω από τα όρια της φτώχειας, σε απόλυτη ένδεια, σε πείνα.

 

Η εφαρμογή του lockdown από τον κο Μητσοτάκη οδήγησε την ελληνική αγορά, το σύνολο της οικονομίας σε πλήρη απορρύθμιση.

 

Το «καυτό» ερώτημα είναι, επαναλαμβάνω μονότονα, αν η απόφαση του κου Μητσοτάκη ήταν ένα κορυφαίο πολιτικό και ιστορικό λάθος ή μία ενσυνείδητη ενέργεια που έχει να κάνει με την άκρατη νεοφιλελεύθερη αντίληψή του και τα συμφέροντα των φίλων του.

 

Ουδείς πιστεύει, ότι ο κος Μητσοτάκης προέκρινε την προστασία ενός άγνωστου αριθμού ανθρωπίνων ζωών από τον covid-19, έναντι της βέβαιης εθνικής καταστροφής με απώλειες χιλιάδων ανθρώπων από πλημμελή σίτιση, μολυσματικές ασθένειες και μείωση του βιοτικού επιπέδου.

 

Οι περισσότεροι πλέον εκτιμούν,  ότι ο κος Μητσοτάκης, απόφοιτος του Χάρβαρντ, επέλεξε την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς και τα αστυνομικά μέτρα, που οδηγούν στον περιορισμό της δημοκρατικής λειτουργίας και των ανθρωπίνων ελευθεριών, με το πλαστό επιχείρημα της προστασίας της δημόσιας υγείας.

 

Επέλεξε τα χειρότερα μέτρα για την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να εμφανιστεί ως ένας ευαίσθητος πολιτικός, προστάτης της ανθρώπινης ζωής, ενώ στην πραγματικότητα προτίμησε να δημιουργηθεί ένα οικονομικό τοπίο πάνω στο οποίο θα μπορούσε να ασκήσει ευκολότερα πολιτικό και οικονομικό έλεγχο.

 

Το επιχείρημα ότι και οι γειτονικές χώρες πήραν αυστηρά μέτρα, δεν απαλλάσσει τις ευθύνες του πρωθυπουργού για το lockdown.

 

Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι παρασύρθηκε από τις εισηγήσεις των καθηγητών Τσιόδρα, Σύψα και άλλων. Ήξερε που θα οδηγήσουν αυτά τα μέτρα. Γνώριζε ότι σε παρόμοιες γρίπες του πρόσφατου παρελθόντος, ουδέποτε λήφθηκαν οριζόντια μέτρα καύσης της ελληνικής οικονομίας.

 

Η όλη συμπεριφορά της κυβέρνησης, με τη χρηματοδότηση ημετέρων, τηλεοπτικών καναλιών και επιχειρηματιών που κάνουν μπίζνες με μάσκες, φάρμακα και την αγωνία ενός ολόκληρου λαού, αποδεικνύει πολιτική, κομματική και οικονομική ιδιοτέλεια.

 

Τεράστια ποσά κινήθηκαν προς διάφορες κατευθύνσεις, σε διάφορα ημέτερα χέρια, προκειμένου να υπάρξει η κατάλληλη πλύση εγκεφάλου.

 

Δηλαδή, υπήρξε ένα σοκ προς όλους τους πολίτες, προκειμένου να κλειστούν στα σπίτια τους. Να πειθαρχήσουν και να αποδεχθούν ότι χάνουν τις δουλειές τους, τα μαγαζιά τους και τις επιχειρήσεις τους, λόγω κορωνοϊού.

 

Δηλαδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχείρησε και προσπαθεί να περάσει το μήνυμα, ότι «αφού σώθηκες από τον covid-19, μπορείς να ζήσεις με λιγότερα – με πολύ λιγότερα- και να είσαι ευτυχισμένος!».

 

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν,  ακόμη και με τούρκικα σήριαλ γυρισμένα σε νοσοκομεία, είναι «ζήσε και μη σκέφτεσαι πόσα έχασες ή θα χάσεις, αφού είσαι ζωντανός».

 

Η κυβερνητική πλύση εγκεφάλου σου λέει: Προέχει η ζωή, έστω και χωρίς ποιότητα. Κράτα αποστάσεις από τον διπλανό σου. Δούλευε από το σπίτι σου. Μην επικοινωνείς από κοντά, γιατί θα μολυνθείς. Μην συμμετέχεις σε εκδηλώσεις. Κινδυνεύεις να αρρωστήσεις αν πάρεις μέρος σε διαδηλώσεις.

 

Μην εναντιώνεσαι στα μέτρα που σου προστάζει η κυβέρνηση. Μην κάνεις όνειρα για διακοπές. Αρκέσου σε αυτά που έμειναν.

 

Ο Κυριάκος σε φροντίζει. Ο Τσιόδρας λέει αλήθειες. Ο Χαρδαλιάς φροντίζει να μην αρρωστήσεις. Απαγορεύεται να συγκεντρώνονται νέοι άνθρωποι. Δεν έχει σημασία, αν ο ιός στοχεύει την τρίτη ηλικία.

 

Οι νέοι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν πάρτι, να ανταλλάσσουν απόψεις, γιατί ξαφνικά … μπορεί να κάνουν διαδηλώσεις!

 

Εμείς θα σας πούμε, πότε μπορείτε να πάτε στη θάλασσα. Εμείς θα σας πούμε, πότε θα γλεντάτε, πόσο θα γλεντάτε και πόσοι μπορείτε να γλεντήσετε.

 

Κουβέντα για τους λοιμωξιολόγους και τις σχέσεις τους με τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες των εμβολίων και των αντιιικών. Ούτε ένα σχόλιο, για το γεγονός ότι μιλάμε όλη την ημέρα για τον covid-19, σε μία χώρα που ο κορωνοϊός στατιστικά είναι ανύπαρκτος.

 

Έκαναν ένα τεστ σε 1200 και δεν βγήκε ούτε ένα θετικό. Από το πρωί μέχρι το βράδυ καίγονται λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, στα φιλικά τηλεοπτικά δίκτυα,  για να καταλάβουμε καλύτερα ότι πρέπει να μείνουμε ασφαλείς.

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα καθοδηγούμενα και καλοπληρωμένα κανάλια πιστεύουν ότι οι Έλληνες δεν έχουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

 

Δεν έχουν το ένστικτο της επιβίωσης. Αυτό, πρέπει να το λέει καθημερινά, το «τρίο» στις 6 το απόγευμα και οι δημοσιογράφοι που από τα χαράματα μέχρι το βράδυ μιλάνε για μάσκες και για παραβάτες του covid-19.

 

Ελάχιστοι ψιθυρίζουν για την ελληνική οικονομία που καταστράφηκε. Μετρημένοι στα δάχτυλα μιλάνε για το πώς θα ζήσουν εκατομμύρια Έλληνες εργαζόμενοι.

 

Το 50% των ξενοδοχείων θα παραμείνουν κλειστά. Μία εταιρία – κόσμημα για την Ελλάδα, η AEGEAN περιμένει να ακούσει τα μέτρα της κυβέρνησης και πότε θα αρχίσουν πάλι οι πτήσεις.

 

Οι μισοί Έλληνες ξενοδόχοι είναι αποφασισμένοι να μην ανοίξουν τα ξενοδοχεία τους, γιατί αυτό είναι ασύμφορο οικονομικά. Υπάρχει ενδεχόμενο το 65% των ξενοδοχείων της χώρας, να βγουν στο σφυρί.

 

Χιλιάδες Έλληνες που δούλευαν με την AIRBNB και νοίκιαζαν τα σπίτια τους για να μπορέσουν να ζήσουν, φέτος δεν θα έχουν κανένα έσοδο.

 

H κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας στην προθήκη της τον κο Τσιόδρα και τον κο Χαρδαλιά, ως αρχαγγέλους – προστάτες της υγείας του λαού, λέει καθημερινά ψέματα.

 

Και διαψεύδεται από την ίδια την Κομισιόν. Όπως διαβάζω, οι ευρωπαίοι εταίροι δεν συμμερίζονται τις εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών όσο αναφορά το βάθος της ύφεσης στην Ελλάδα. Οι ευρωπαίοι εκτιμούν ότι θα φτάσει στο 9,7%. Θα αγγίζει δηλαδή το 10%. Για το 2021, οι ευρωπαίοι προβλέπουν ανάκαμψη αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο.

 

Όπως λένε οι Βρυξέλλες, η ελληνική οικονομία θα πληγωθεί καίρια, λόγω της μεγάλης σημασίας του τουρισμού στο ΑΕΠ αλλά και της πληθώρας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που είναι ιδιαιτέρως ευάλωτες.

 

Ειδικά όσον αφορά στον τουρισμό, το γεγονός ότι το 70% των εισπράξεων σημειώνεται τους καλοκαιρινούς μήνες, παίζει καταλυτικό ρόλο στο μέγεθος των επιπτώσεων και των οικονομικών βλαβών.

 

Σκεφτείτε ότι πριν από την πανδημία – εδώ στην πατρίδα μας – 47,8% των νοικοκυριών δεν μπορούσε να καλύψει έκτακτες ανάγκες. Τώρα, τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα. Το ποσοστό των οικογενειών που θα αδυνατούν να ζήσουν, θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πώς σκοπεύει να τους βοηθήσει;

 

Με τις ασπιρίνες και τα αντίδωρα που μοιράζει αυτή την εποχή;

 

Με το ανύπαρκτο λίπος που διαθέτει η οικονομία μας;

 

Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε – σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό – είναι αντιφατικά και ανεφάρμοστα.

 

Χιλιάδες εστιάτορες, ιδιοκτήτες ταβερνών και καφέ, ζουν και πεθαίνουν κάθε μέρα, ακούγοντας ότι πρέπει να αναμένουν, πότε ο Τσιόδρας και οι χορτάτοι και πολύ-χορηγούμενοι Καθηγητές θα αποφασίσουν να ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Υπάρχει μία βουβή οργή σε όλη τη χώρα, που διογκώνεται μέρα με την ημέρα.

 

Σε όλη την Υφήλιο υπάρχει ένα κίνημα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που στρέφονται εναντίον των περιοριστικών μέτρων και ζητάνε πίσω τις δουλειές τους.

 

Η πείνα, η ανάγκη για επιβίωση, προηγείται των διαφόρων επιστημονικών απόψεων, που σε τελική ανάλυση προκαλούν ίλιγγο στα εκατομμύρια των απλών πολιτών.

 

Υγεία χωρίς ψωμί στο σπίτι δεν υπάρχει.

 

Υγεία με άδειο το ψυγείο δεν υπάρχει.

 

Υγεία χωρίς ελευθερίες δεν υπάρχει.

 

Είναι άρρωστοι όσοι πιστεύουν ότι θα τοποθετήσουν μία λευκή μάσκα όχι στο πρόσωπο αλλά στο μυαλό κάθε πολίτη, για να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.

 

Ήδη, η καραντίνα, η πλύση εγκεφάλου, η θέα Τσιόδρα – Χαρδαλιά – Κοντοζαμάνη, η κλεισούρα και το σοκ αβεβαιότητας και ανασφάλειας, προκάλεσαν έκρηξη της ενδοοικογενειακής βίας.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας, οι κλήσεις για περιστατικά βίας, τον Απρίλιο, έφθασαν τις 1.070, ενώ οι αντίστοιχες κλήσεις, τον Μάρτιο, ήταν 325.

 

Εξίσου ανησυχητική είναι η αύξηση των τηλεφωνημάτων για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, τον Απρίλιο, με 648 αναφορές.

 

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σχεδόν τετραπλασιάστηκαν το μήνα της «καραντίνας» σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, τον Μάρτιο, που καταγράφηκαν ΜΟΝΟ  166 κλήσεις για παρόμοια περιστατικά.

 

Τα μέτρα του κου Τσιόδρα και της περίφημης επιτροπής δημόσιας υγείας, έφεραν χιλιάδες ψυχικές ασθένειες. Επιθετική συμπεριφορά και διαζύγια».

 

Πηγή

Προβολές : 391


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα