Κράτος/Εκκλησία/Μασονία: Το τρίπτυχο της δυστυχίας μας!

Κράτος/Εκκλησία/Μασονία: Το τρίπτυχο της δυστυχίας μας!

2 Αυγούστου, 2021 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:759
Μοίρασέ το

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο σε όλους, ποια είναι η επίσημη εκκλησία του κράτους μας και πως έχει ταυτιστεί πλήρως με το μασονικό δόγμα και τις επιταγές των Εβραίων.

Το δεύτερο που γίνεται ξεκάθαρο σε όλους, είναι το ποιοι είναι όλοι αυτοί που τόσα χρόνια με το μανδύα του «πατριώτη» υπερασπίζονται την εκκλησία, ακριβώς διότι είναι κι αυτοί δούλοι των Εβραίων!

 

Το παρακάτω άρθρο, δεν απέχει πολύ από την αλήθεια, έστω και αν ο αρθρογράφος, έχει κάποια ουσιώδη λάθη.

Λάθος πρώτο: Άλλο Εκκλησία του Χριστού, και άλλο τα ρασοφόρα υποκείμενα που την διοικούν και τα ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ (ο σιωνισμός υπήρχε από τότε), τα οποία από την αρχή του Χριστιανισμού, εισέβαλαν και αλλοίωσαν πολλά από την ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Δεύτερο λάθος είναι η υπογραφή για τέμενος – τζαμί.

Την ίδρυση τεμένους την υπέγραψε λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ο Χριστόδουλος… ο μεγάλος Προδότης του Χριστιανισμού.

Αυτά τα δυο, προς αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Κατά τα λοιπά, το άρθρο είναι εξαιρετικό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Όσοι δεν είχαν καταλάβει τόσα χρόνια ποιοι είναι αυτοί που τον καταδυναστεύουν στ’ αλήθεια, ποιοι είναι οι πραγματικοί του δήμιοι, ποιοι είναι αυτοί που του περνούν καθημερινά τις αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια, τώρα μπορούν πλέον να το δουν ξεκάθαρα.

Τα τελευταία χρόνια μας δίδαξαν πολλά, μα κυρίως ποιοι δρουν αντεθνικά.

Ποιοι είναι οι πυλώνες εκείνοι του συστήματος που σπεύδουν να φιμώσουν κάθε ελληνική ακηδεμόνευτη φωνή και στη συνέχεια να καταδώσουν, να κυνηγήσουν και να καταδικάσουν εν τέλει στα κάτεργα της «δημοκρατίας» τους.

Η 3η Ελληνική Δημοκρατία εκπροσωπείται πρώτα και κύρια απ’ τους προδότες πολιτικούς και τα ΜΜΕ.

Υπάρχουν τα εγκεκριμένα «δημοκρατικά» κόμματα, αλλά και οι βαλβίδες εκτόνωσης.

Οι ελεγχόμενες ομάδες ατόμων για λαϊκό ξεκαύλωμα.

Απ’ τη μια οι «αναρχικοί», απ’ την άλλοι οι «ακροδεξιοί».

Όλοι μαζί λειτουργούν αρμονικά στην χειραγώγηση της μάζας που δεν μπορεί να αντιληφθεί, όντας εκ γενετής θεατής σ’ ένα θέατρο σκιών, τι πραγματικά συμβαίνει πίσω απ το πανί.

Το σύστημα στηρίζεται για την επιβολή του στο λαό, αλλά και για την διατήρηση του στην εξουσία, στο ξενοκίνητο νατοϊκό «ελληνικό» στρατό και την αστυνομία.

Κι όποτε κάτι πάει στραβά, επικαλείται την δικαιοσύνη, οπού με μια τυφλή βεβαιότητα δικάζει πάντα προς όφελος τους.

Πάνω απ’ όλους και όλα, όμως, στο ελλαδικό κράτος υπάρχει η Εκκλησία.

Στους συστημικούς παπάδες ορκίζονται οι πολιτικοί και αυτοί με τη σειρά τους, σπρώχνουν το λαό στην αγκαλιά τους.

Η Εκκλησία εξουσιάζει τα πάντα στην Ελλάδα γι΄αυτό και είναι ο σπουδαιότερος εχθρός του Έθνους μας! 

Η πολιτική και οι πολιτικοί, μαζί με τις ιδεολογίες που εκφράζουν, είναι εφήμεροι, γι’ αυτό και πάνω απ’ όλα είναι η θρησκευτική πίστη, η Εκκλησία!

Ο φορέας αυτός που στην περίπτωση μας εκπροσωπεί, θεωρητικά τουλάχιστον, το 95% του πληθυσμού!

Η Εκκλησία προϋπήρχε των κομμάτων και θα υπάρχει και μετά από αυτά.

Δεν παίρνει ψήφους, δεν λογοδοτεί πουθενά.

Ληστεύει το λαό και τον χειραγωγεί, καθησυχάζοντας τον, λέγοντάς του να είναι συνετός και υπάκουος, να είναι ανεκτικός προς τους ξένους και να πληρώνει τους φόρους του.

Γιατί αν δεν τους πληρώσει, δεν θα πληρωθεί και η Εκκλησία…

Όλα, λοιπόν, είναι αλληλένδετα. 

Κράτος και Εκκλησία είναι το ίδιο και το αυτό!

Είναι γεγονός αναντίρρητο, επίσης, ότι η εκκλησία έχει διαβρωθεί πλήρως από την Μασονία. Όσοι πιστεύουν ότι αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας ας δουν απλώς τα στοιχεία.

Πίνακας του Κεμάλ στο σπίτι του Βαρθολομαίου!

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο σε όλους, ποια είναι η επίσημη εκκλησία του κράτους μας και πως έχει ταυτιστεί πλήρως με το μασονικό δόγμα και τις επιταγές των Εβραίων.

Το δεύτερο που γίνεται ξεκάθαρο σε όλους, είναι το ποιοι είναι όλοι αυτοί που τόσα χρόνια με το μανδύα του «πατριώτη» υπερασπίζονται την εκκλησία, ακριβώς διότι είναι κι αυτοί δούλοι των Εβραίων!

Το θέατρο Σκιών της 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας αποκαλύπτεται περίτρανα μπροστά μας.

Η επιβολή της εβραϊκής πολυπολιτισμικής δυστοπίας, μέσα από κάθε κρατική, θρησκευτική και κοινωνικοπολιτική δομή αποκαλύπτεται. Όποιος αντιδρά διώκεται, όποιος τους ενοχλεί καταζητείται. 

Η τελευταία γραμμή αμύνης, η έσχατη γραμμή αναχαιτίσεως, όλοι εμείς.

Οι τελευταίοι ζωντανοί της Ράτσας, σε ένα κόσμο χωρίς αξίες κ’ ιδανικά και μ’ ένα λαό υπνωτισμένο απ’ τη βιομηχανία του θεάματος και την βάσανο της καθημερινής δουλείας για να βγάλει τα προς το ζην.

Όλα είναι αριστοτεχνικά μελετημένα και σχεδιασμένα.

Μονάχα μην ξεπηδήσει κανείς μέσα απ’ το πλήθος και φωνάξει την αλήθεια, τότε αυτός θα πρέπει να βγει τρελός κι αν συνεχίσει, τότε η δίωξη είναι βέβαιη.

Όπως, λοιπόν, γι’ αυτούς οι διώξεις είναι αυτοσκοπός, έτσι για μας η Δράση είναι μονόδρομος!

Αμετανόητοι μέχρι τέλους: Πιστοί στις αρχέγονες αξίες και ιδανικά του ελληνισμού.

Ανένδοτοι στον αγώνα: Τα λόγια δεν είναι τίποτα αν δεν συνοδεύονται από πράξεις!

Ελευθερία ή Θάνατος!

Αλέξανδρος Τζούλιος

 

Πηγή

Προβολές : 759


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα