Κρατάει χρόνια η ... κολόνια των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ.

Κρατάει χρόνια η ... κολόνια των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ.

10 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
- 156 προβολές ( Μέτρηση έως 05:50:17 )

Όταν το ΕΛΙΑΜΕΠ έφερε τον Τούρκο ΥΠΕΞ Α.Νταβούτογλου για να κάνει διάλεξη στους Έλληνες για τα ελληνοτουρκικά!

Κρατάει χρόνια η ... κολόνια των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ.

Από την ημερομηνία ιδρύσεώς του επί Σημίτη του χαζαροδιάβολου, το ΕΛΙΑΜΕΠ υπήρξε Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ και Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, που έβαλε μέσα στην Ελλάδα την Τουρκία, ανοίγοντας αμέτρητες ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ.

Το επιχορηγούμενο από το ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, και ΣΟΡΟΣ, θα έπρεπε να έχει ΙΣΟΠΕΔΟΘΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΣΟΡΟΣ ΕΛΙΑΜΕΠ Screenshot 1

Μετά τις αποκαλύψεις του wikileaks που έφερε στην επιφάνεια το pronews.gr για τις συμβουλευτικές εκθέσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ για την Τουρκία που ο τότε Γενικός Διευθυντής του και νυν Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Κυριάκος Μητσοτάκης έστελνε στο γραφείο του Ερντογάν, θυμόμαστε άλλες στιγμές της εποχής 2010-2011 που το ΕΛΙΑΜΕΠ είχε έρθει πολύ «κοντά» με το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. 

2 Screenshot 1

Συγκεκριμένα στις 8 Μαρτίου του 2011 στον κολοφώνα αυτής της σχέσης, το ΕΛΙΑΜΕΠ σε μία πρωτοφανή κίνηση, έφερε τον ίδιο(!) τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου να κάνει «διάλεξη» στους Έλληνες πολίτες για τα ελληνοτουρκικά. 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΕΛΙΑΜΕΠ διαβάζουμε: «Το Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής οργάνωσε στις 8 Μαρτίου 2011 κλειστή συζήτηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο κ. Νταβούτογλου αναφέρθηκε στην ανάγκη ενός “νέου παραδείγματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις στο πλαίσιο του μεταβαλλόμενου στρατηγικού περιβάλλοντος”, υπογραμμίζοντας την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της σχέσης των δύο χωρών…».

Στη φωτό ο τότε Τούρκος ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου μαζί με τον νυν πρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκά Τσούκαλη.

Υπενθυμίζουμε πως η έκθεση που απέστειλε ο κ.Ντόκος στην Τουρκία το 2010 είναι αποθεωτική για τον Αχμέτ Νταβούτογλου και χαρακτηρίζει το νεο-οθωμανικό του δόγμα με το οποίο ήθελε να υποτάξει την Ελλάδα ως «φιλελεύθερο»!

Μάλιστα δεν ήταν η μόνη έκθεση του ΕΛΙΑΜΕΠ για τον Νταβούτογλου, καθώς έχει αναλύσει και το δόγμα του σε σχέση με την Αραβική Άνοιξη. Αναρωτιόμαστε αν στάλθηκε κι αυτή στην τουρκική πρεσβεία.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

ΓΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΗ Screenshot 1

Πηγή

(Visited 155 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.