ΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ: “Δεν είναι η πανδημία, δεν είναι η επιδημία, δεν είναι ο κορωνοϊός ο αόρατος εχθρός μας, αλλά οι βδέλλες που μας πίνουν το ανθρώπινο αίμα μας, μετατρέποντάς μας σε υποχείριά τους, δούλους και άπραγες υπηρέτες τους.”

ΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ: “Δεν είναι η πανδημία, δεν είναι η επιδημία, δεν είναι ο κορωνοϊός ο αόρατος εχθρός μας, αλλά οι βδέλλες που μας πίνουν το ανθρώπινο αίμα μας, μετατρέποντάς μας σε υποχείριά τους, δούλους και άπραγες υπηρέτες τους.”

30 Νοεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:613
Μοίρασέ το

 

“Αν δεν επαναστατήσουμε αυτή τη φορά, αυτό που κερδήθηκε με αίμα θα χαθεί για πάντα από την αδιαφορία μας και το φόβο του θανάτου.

Όμως, ελευθερία δεν υπάρχει χωρίς «θάνατο». Κάτι/κάποιος πρέπει να πεθάνει για να κερδηθεί το προσδοκώμενο.

Θα πρέπει κάποια στιγμή, κάποιοι με νομικές γνώσεις να διεκδικήσουν για όλους εμάς, τις μεγάλες αλήθειες που μας οφείλονται εδώ και διεθνώς”.

 

 

Την θηλιά που μας έβαλαν στον λαιμό, την βγάζουμε και την περνάμε στον δικό τους λαιμό.

Ή που θα γίνουμε ΛΥΚΟΙ και θα τους φάμε, ή που θα παραμείνουμε πρόβατα και θα μας φάνε.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετά την Επιδημία η Φτώχεια Φέρνει Γκρίνια ….

Άρχισαν τα όργανα ……

Τσακώνονται τώρα και μεταξύ τους, αλλά….

Έκαναν πράγματι ότι λέει η επιστήμη για τον έλεγχο μιας επιδημίας, και κατ’ επέκταση πανδημίας;

Αν το δούμε «συνομωσιολογικά», δηλαδή αν πράγματι όλα αυτά που μας συμβαίνουν είναι περισσότερο ένα σχέδιο για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (αλλαγή του κόσμου μας όπως τον ξέραμε), πράγματι έχουν κάνει πολύ περισσότερα από αυτά που θα μπορούσαν να κάνουν σε μια κοινωνία χωρίς μια επιδημία/πανδημία.

Αν το δούμε επιστημονικά, ή οι κτηνίατροι είναι καλύτεροι επιδημιολόγοι ή «ειδικοί» της κυβέρνησης ξέχασαν την επιστήμη τους προς χάριν της πολιτικής εντολής που πήραν ή παίρνουν.

Αν το θέμα το δούμε από την άποψη της «αγέλης», και αγέλη είναι μια ομάδα ζώων – η ομάδα ανθρώπων (κοινωνική ομάδα) μπορεί να θεωρηθεί για λόγους επιστημονικής εξήγησης των μέτρων, ως μια «αγέλη» – αφού ο άνθρωπος είναι σπονδυλωτό του Βασιλείου των ζώων (εκεί ανήκει ταξονομικά), άρα έχει και πάσχει από λοιμώξεις όμοιες ή παρόμοιες των ζώων, τότε απέτυχαν!

Απέτυχαν γιατί οι επιδημίες του ανθρώπου από λοιμώξεις πρέπει να αντιμετωπίζονται ομαδικά, και με τον ίδιο τόπο αυτών μιας κτηνοτροφικής μονάδας ή μιας αγοράς ζωικών ειδών (αν θυμηθείτε τι μας έλεγαν για την Κίνα!!).

Λοιμώξεις θεωρούνται τα νοσήματα που προκαλούνται από μικροοργανισμούς, κυρίως βακτηρίδια, αλλά και αυτές από ιούς, γνωστότερες ως ιώσεις.   

Επειδή είμαι κτηνίατρος με δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό, θα σας περιγράψω με ένα παράδειγμα και αντιπαραβολές για τον άνθρωπο, τι θα έκανε ο κτηνίατρος και οι κτηνιατρικές υπηρεσίες του ΥΑΑΤ σε μια ενδεχόμενη επιδημία/πανδημία, αφού πρώτα ορίσω τους όρους.

Επιδημία  είναι η εμφάνιση σε μεγάλα ποσοστά ενός θανατηφόρου/οικονομικά επιζήμιου νοσήματος σε μια μεγάλη ομάδα ζώων/(ανθρώπων) μιας μεγάλης γεωγραφικής περιοχής, συνήθως χώρας.

Πανδημία είναι όταν η επιδημία ξεφεύγει της ευρύτερης περιοχής και επεκτείνεται σε παρακείμενες χώρες ή στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη ή και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Επειδή οι απώλειες ζώων έχουν μεγάλο οικονομικό και επισιτιστικό κόστος, έχουν και μεγάλη πολιτική σημασία.

Άρα, οι επιδημίες και πανδημίες στην κτηνιατρική επιστήμη είναι όσο σημαντικές ή και σημαντικότερες αυτών του ανθρώπου με αποτέλεσμα να χρίζουν άμεσης και δραστικής αντιμετώπισης.

ΠΩΣ θα γίνει αυτή η αντιμετώπιση;

Ας πούμε ότι μαθαίνουν οι κτηνιατρικές υπηρεσίες πως σε διπλανή χώρα έχει ξεσπάσει μια επιδημία ενός σοβαρού λοιμώδους νοσήματος.

Αμέσως παίρνουν μέτρα προφύλαξης της εθνικής οικονομίας, που είναι ανάλογα με την περίπτωση και τον τύπο του νοσήματος (αίτιο και τρόπος μετάδοσης).

Αυτά θα περιλαμβάνουν από απαγόρευση μετακίνησης ζώων διασυνοριακά μέχρι και απαγόρευση για ένα χρονικό διάστημα εμπορικών συναλλαγών συγκεκριμένων προϊόντων.

Επειδή τα παθογόνα ανήκουν σε ευρύτερες ομάδες που λέγονται οικογένειες, πχ κορωνοϊός, ακόμη και αν έχουμε ένα μεταλλαγμένο στέλεχος, γνωρίζουν οι μικροβιολόγοι, ότι αυτό περίπου θα συμπεριφερθεί με γνωστό τρόπο.

Άρα, δεν είναι εντελώς άγνωστος ο τρόπος πρώτης αντιμετώπισης ακόμη και μιας ξαφνικής εμφάνισης ενός μεταλλαγμένου στελέχους, αρκεί να αναγνωριστεί έγκαιρα το παθογόνο.

Στην περίπτωση του κορωνοϊού στον άνθρωπο τίποτε δεν ήταν άγνωστο στους Έλληνες και άλλους, αφού υπήρχε το γεγονός στην Κίνα, αλλά και στη διπλανή Ιταλία.

Άρα, τα άμεσα μέτρα που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν και στον άνθρωπο ήταν ο καθολικός διασυνοριακός έλεγχος εισερχομένων (κλείσιμο συνόρων), αλλά δεν μπορούσε να εφαρμοστεί γιατί δεν ήμαστε πλέον ανεξάρτητη χώρα με δικά της σύνορα.

Επειδή, όμως, για περισσότερους από δύο μήνες βλέπαμε όσα γίνονταν στην Κίνα, υπήρχαν τρόποι να προετοιμαστούμε ακόμη και εθνικά, πόσο μάλλον πανευρωπαϊκά, για το είδος και την επάρκεια των διαγνωστικών μεθόδων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, ώστε να εφαρμοστεί το δεύτερο μέτρο, που είναι ο διασυνοριακός εργαστηριακός έλεγχος εισερχομένων.

Διότι αν δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα, θα έπρεπε οπωσδήποτε να ελέγξουμε τις μετακινήσεις ανθρώπων μέσω συνόρων, κάτι που πλέον μας απαγορεύεται, διότι ήμαστε επαρχία της υπερεθνικής οντότητας που λέγεται Ε.Ε.

Αυτή δίνει παχυλούς μισθούς σε επιλεγμένους «εξυπηρετητές» ειδικών συμφερόντων και αδιαφορεί πλήρως, όπως έχετε πολλάκις διαπιστώσει τα 10 τελευταία χρόνια, για «επαρχίες» της, όπως η Ελλάδα, που αξία για τους Ευρωπαίους έχει ο πλούτος της και όχι το παρελθόν και οι κάτοικοί της Έλληνες ή μη. 

Αν ήταν αλλιώς δεν θα μας γέμιζαν με λαθρομετανάστες, ενώ εμείς θα είχαμε ήδη φύγει από τη συνθήκη Σέγκεν, αν δεν είχαμε του αντιπροσώπους της Μέρκελ για κυβερνήτες μας.

Για αυτό δεν έγινε τίποτε στην περίπτωση του κορωνοϊού από τα αυτονόητα για να σωθούμε ως χώρα, αφού δεν ήμαστε χώρα και μας δουλεύουν όταν λένε ότι αγαπάνε την «πατρίδα».

Το λένε για να μας εκμεταλλεύονται.

Είναι εντελώς παράλογο να γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι τι γινόταν στην Κίνα και να μην ελέγξουν τι μετακινήσεις ή προετοιμαστούν για την πανδημία.

Γνώριζε η Ελλάδα ότι εκτός από την Κίνα πληττόταν (όπως μας έλεγαν) σφοδρά και η Ιταλία, αλλά τα καράβια και τα αεροπλάνα πηγαινοέρχονταν ανεξέλεγκτα, όπως και οι βάρκες από την Τουρκία, διότι η παγκοσμιοποίηση και η ΕΕ δεν μας επιτρέπουν να βάζουμε φρένο στα κέρδη τους!

Δεν μετράμε! Μετράει το παγκόσμιο εμπόριο και θα πρέπει να το αποδεχτούμε, αν θέλουμε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο.

Αφού οι συναλλαγές δεν μπορούν να σταματήσουν γιατί απωλέσθηκαν τα εθνικά σύνορα, στην κτηνιατρική προς όφελος των κτηνοτρόφων, αλλά και καταναλωτών, θα γινόταν συστηματικός διασυνοριακός εργαστηριακός έλεγχος εισαγωγών πιθανών φορέων και προϊόντων τους με αξιόπιστες εργαστηριακές μεθόδους!

Στην Ελλάδα, όμως, έμπαιναν οι λαθρομετανάστες και οι τουρίστες χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς καμία σκέψη για τις συνέπειες, όχι μόνο στα πρώτα στάδια, αλλά ακόμη και το καλοκαίρι, που είχε δοθεί χρόνος για ανασυγκρότηση της ΕΕ και βέβαια της Ελλάδας, αν είχε μια σοβαρή εθνική κυβέρνηση, μιας σοβαρής και συγκροτημένης πατριωτικής κοινωνίας που την εκλέγει.

Στην περίπτωση του κορωνοϊού στον άνθρωπο τίποτε δεν ήταν άγνωστο στους Έλληνες, αφού υπήρχε το γεγονός στην Κίνα.

Άρα, ή επεδίωκαν οι κεφαλές της κυβέρνησής μας, μυημένοι στα παγκόσμια συμφέροντα, να επεκταθούν αυτές οι συνέπειες που βιώνουμε, ή είναι ανίκανοι ως πολιτικοί και, ανάλογα με τη ρήση «όμοιος ομοίω αεί πελάζει», επέλεξαν και τους «ειδικούς» οδηγώντας τη χώρα στην πλήρη οικονομική καταστροφή!

Επειδή η γενίκευση περί ανικανότητας είναι κακή επιλογή, νομίζω ότι τελικά ισχύει το πρώτο έναντι του δεύτερου, δηλαδή όλα ήταν πράγματι ένα μεγάλο, παγκόσμιο σχέδιο.

Αυτό αυτόματα μας οδηγεί να σκεφτούμε ότι στην πραγματικότητα γίνεται εφαρμογή των όσων πρεσβεύουν τύποι ως ο Klaus Schwab, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και όλες αυτές «οι άρρωστες» λέσχες των ακόμη πιο άρρωστων οικονομικά ισχυρών του πλανήτη.

Το πιο άρρωστο εξ όλων δε είναι, ότι αυτοί όλοι εκμεταλλεύονται ανθρωπάκια-επιστήμονες, που στο όνομα της δόξας, αλλά και της οικονομικής ανταμοιβής (ψίχουλα στην ουσία), τα οποία βρίσκουν και αναδεικνύουν σε υπέρμαχους των σχεδίων τους, είναι έτοιμα να τους  υπηρετήσουν ως πιστά κατοικίδια!

Πάντα υποτίθεται ότι όλα συμβαίνουν για το «καλό του ανθρώπου» και βέβαια τώρα τελευταία και του πλανήτη, ο οποίος άνθρωπος αμέτοχος αποδέχεται τη γνώμη των «ειδικών» γιατί τον έμαθαν να μην τους αμφισβητεί!  Τον έμαθαν να τυφλώνεται από τα πτυχία που κατέχουμε και επιδεικνύουμε, ως να είναι τίτλοι ανθρωπιάς και κοινωνικής καλλιέργειας και ευθύνης. (https://attikanea.info/klaus-schwab/ https://www.researchgate.net/publication/323638914_The_Fourth_Industrial_Revolution_Opportunities_and_Challenges, https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

https://www.weforum.org/agenda/2020/10/the-great-reset-harnessing-the-fourth-industrial-revolution/

https://winteroak.org.uk/2020/10/05/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset/)

Ας πάμε όμως πίσω στο νόσημα προς έλεγχο.

Ας υποθέσουμε, τώρα, ότι το νόσημα πέρασε τα σύνορα  και έφτασε σε κάποια «αγέλη» (κτηνοτροφική μονάδα) ζώων ή στην περίπτωση του κορωνοϊού, στην ανθρώπινη κοινωνία (ανθρώπινη αγέλη), όπως έγινε με τις πρώτες εστίες, με γνωστότερη την Καστοριά.

Τι κάνω ως κτηνίατρος στην αγέλη μου, αν πράγματι με ενδιαφέρει η ευημερία του κτηνοτρόφου και η οικονομία της χώρας μου;

Άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση κάνω τρία – τέσσερα πράγματα:

ΑΠΟΜΟΝΩΝΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ Της ΟΜΑΔΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (αν δεν μπορώ να θανατώσω) ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΖΩΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ.

Το τελευταίο σημαίνει ότι ελέγχω με συστηματική εργαστηριακή διερεύνηση όλα τα ευπαθή είδη σε παρακείμενες περιοχές.

Απομόνωση της εστίας σημαίνει ότι τίποτε δεν βγαίνει από την ομάδα, ενώ εντός της ομάδας, ή θανατώνονται ή απομονώνονται σε θαλάμους θεραπείας όλα τα θετικά.

Ζώνη επιτήρησης σημαίνει ότι τίποτε δεν μπαίνει και δεν βγαίνει από την ζώνη επιτήρησης χωρίς εργαστηριακή επιβεβαίωση ότι δεν φέρει το νόσημα, ενώ κάνω τους διασυνοριακούς ελέγχους ακόμη αυστηρότερους για να μην περάσει το νόσημα σε καθαρές περιοχές.

Αν χρειαστεί σταματώ για ένα διάστημα κρίσιμες εμπορικές συναλλαγές με χώρες που έχουν το νόσημα.  

Έτσι, προστατεύω όλους τους υγιείς μέχρι να βρεθεί τρόπος να αντιμετωπιστεί οριστικά το νόσημα. Ένας τρόπος είναι η δημιουργία ενός αποτελεσματικού εμβολίου.

Βέβαια στον άνθρωπο είναι δυσκολότερα τα πράγματα, διότι δεν μπορούμε να τον «θανατώσουμε» προληπτικά, αλλά όλα τα άλλα από τα ανωτέρω μέτρα περιορίζουν το νόσημα, σώζουν την οικονομία μειώνοντας τους θανάτους από άλλα αίτια, σώζουν το σύστημα υγείας και μου επιτρέπουν εξοικονόμηση πόρων, ώστε να κερδίσω χρόνο μέχρι την εξεύρεση αποτελεσματικότερης και οικονομικότερης μεθόδου αντιμετώπισης του προβλήματος.

Απαιτούν, όμως, σύστημα και καλά οργανωμένες δομές πρόληψης και ελέγχου.

Όταν όλα είναι διαλυμένα, κυρίως η πρωτοβάθμια φροντίδα, μόνο την καταστροφή και τα ημίμετρα μένουν σε ακατάλληλους ανθρώπους να μας κυβερνήσουν!

Γιατί δεν εφαρμόστηκαν τέτοια αποτελεσματικά μέτρα στις πρώτες εστίες, όπως η Καστοριά, αλλά και η Πάτρα (πύλη εισόδου από Ιταλία);

Γιατί δεν έγιναν συστηματικοί έλεγχοι το καλοκαίρι;

Γιατί, αφού γνωρίζουν τις περισσότερο ευπαθείς ομάδες (ηλικία και υποκείμενα νοσήματα) , άρα όσους μάλλον θα επιβαρύνουν το σύστημα υγείας, αλλά  αποτελούν και τις εστίες υπερμετάδοσης δεν έκαναν και δεν κάνουν συστηματικό επιδημιολογικό έλεγχο και απομόνωση εστιασμένη;

Τα έλεγε όλα ο Καθηγητής Ιωαννίδης του Στάνφορντ και άλλοι ως αυτός από την πρώτη ημέρα, αλλά παγκοσμίως τους αγνόησαν.

Προφανώς αγνοήθηκαν γιατί η «εντολή» ήταν να γίνουν τα πράγματα όπως έγιναν για άλλους λόγους, που μας τους λένε ότι είναι συνομωσίες, γιατί η παραδοχή θα φέρει την επανάσταση και επανάσταση σημαίνει αναστολή των σχεδίων της «μεγάλης επανεκκίνησης»!

Σημαίνει αναστολή των μεγάλων εταιρικών κερδών γιγάντων όπως αυτοί με τα ηλεκτρονικά και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Όπως οι τράπεζες και οι αλυσίδες καταστημάτων, που θα γιγαντωθούν εις βάρος των κατεστραμμένων πλέον μικρομεσαίων επιχειρήσεων.  

Σημαίνει άκρατος φιλελευθερισμός ως αυτόν που πρεσβεύει ο κ. Πρωθυπουργός μας και τα συν αυτό εκτελεστικά του όργανα, που εξαργυρώνουν την πίστη με την ισχύ για αυτούς και τις οικογένειες στους.    

Στην κτηνιατρική επιτήρηση, δεν εφαρμόζεται μόνο η ταχύτητα, αλλά και η ακριβής εφαρμογή της υφιστάμενης επιστημονικής γνώσης.

Για να υπάρξει αποτέλεσμα οι μέθοδοι διάγνωσης πρέπει να είναι πλήρως αξιόπιστες, διότι αν ο κτηνοτρόφος μάθει ότι τον απομόνωσες με λάθη και παραλήψεις, άρα τον κατέστρεψες οικονομικά, δεν θα σε πάει στο δικαστήριο, θα βγάλει την καραμπίνα και θα σε «ντουφεκίσει» επί τόπου!

Πως, λοιπόν, πρέπει να γίνει αυτός ο αξιόπιστος εργαστηριακός έλεγχος για να είναι απόλυτα βέβαιο το αποτέλεσμα, ώστε να μην καταστραφούμε οικονομικά;

Στην κτηνιατρική για σημαντικά οικονομικά νοσήματα ή νοσήματα με σημασία στη δημόσια υγεία, δεν χρησιμοποιείται ποτέ μια μόνο μέθοδος διάγνωσης και σίγουρα δεν χρησιμοποιείται μια μέθοδος που δεν θεωρείται διαγνωστική, όπως είναι η PCR!

Η τελευταία θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν δεν υπάρχει καμία άλλη κλασική και αξιόπιστη μέθοδος και μέχρι να δημιουργηθεί!

Γνωρίζουμε ότι δουλεύουν πολλοί επιστήμονες για πολλές δεκαετίες με τους κορωνοϊούς στα ζώα και τον άνθρωπο.

Άρα, είναι  δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτοί οι επιστήμονες δεν ήταν άξιοι να αναλάβουν την πρωτοβουλία του αξιόπιστου εργαστηριακού ελέγχου ή ότι  στην Κίνα δεν είχαν και άλλες μεθόδους διάγνωσης εκτός της PCR ή δεν γνώριζαν την καλύτερη εφαρμογή της ή δεν έφτιαξαν στην πορεία καλύτερες μεθόδους αξιολόγησης της κατάστασης προς όφελος της οικονομίας τους.

Στην κτηνιατρική,  ανάλογα με την περίπτωση και το παθογόνο που εμπλέκεται, επιλέγονται πάντα τουλάχιστον δύο μέθοδοι αξιολόγησης των θετικών.

Η μια είναι υπερευαίσθητη, δηλαδή σου δίνει μεν πολλά ψευδή θετικά, αλλά σου περιορίζει τα ψευδή αρνητικά και η άλλη πολύ ειδική/εξειδικευμένη.

Έτσι, με την πρώτη δεν σου ξεφεύγουν τα θετικά ως αρνητικά, άρα δεν σου ξεφεύγει το νόσημα από την εστία και τη ζώνη επιτήρησης και με τη δεύτερη επιβεβαιώνονται τα θετικά ότι είναι πράγματι θετικά και εφαρμόζονται τα ανάλογα μέτρα.

Η διπλή διερεύνηση στη χώρα μας για τον κορωνοϊό εφαρμόζεται τώρα, αλλά αγνοήθηκε το καλοκαίρι που ήταν η κρίσιμη περίοδος μετακίνησης τουριστών.

Για να κερδίσει η χώρα λίγα, και οι πολιτικοί χρόνο στην καρέκλα τους, έχασε πολλά και δεν πρόκειται να ανορθωθεί ξανά, κοντά εκεί που τη γνωρίζαμε.

Φτωχύναμε οριστικά και πρέπει να το αποδεχτούμε μήπως και ενεργοποιηθούμε προς την κατεύθυνση που πρέπει!

Επίσης, για να είναι αξιόπιστες οι διαγνωστικές μέθοδοι, στην κτηνιατρική έχουν πρώτα περάσει από συστηματική εργαστηριακή επιβεβαίωση της αξιοπιστίας τους σε όλες τις συνθήκες και εκτελούνται μόνο από καθορισμένα εργαστήρια και ορθά εκπαιδευμένα άτομα.

Καμία μέθοδος, που στη χρήση έχει δείξει ότι αποκλίνει από αυτά που ο προμηθευτής των υλικών υποσχέθηκε δεν μένει χωρίς διόρθωση και προσαρμογή στις συνθήκες εφαρμογής της γιατί η ευημερία του κτηνοτρόφου και του τόπου ήταν πάντα ο σκοπός του κτηνιάτρου.

Δηλαδή, οι σοβαρές εθνικές υπηρεσίες κάνουν στην κτηνιατρική ότι έκαναν οι Πορτογάλοι με τον έλεγχο της μοριακής μεθόδου για την διάγνωση του κορωνοϊού.

Σε αυτόν τον έλεγχο βασίστηκε η απόφαση του Εφετείου της Λισαβόνας ως προς την αξιοπιστία της μεθόδου PCR.

Οι Πορτογάλοι, φαίνεται ξέφυγαν προς στιγμήν από τον έλεγχο των «αφεντικών μας», και απέδειξαν ότι η μοριακή μέθοδος δεν είναι υπό τις συνθήκες υπόδειξης του παρόχου και του ΠΟΥ, αξιόπιστη για την επιβεβαίωση των θετικών από κορωνοϊό.

Γιατί δεν γίνεται καμία εθνική ή διεθνής προσπάθεια ανάδειξης αυτού του προβλήματος (αν υφίσταται) στις χρησιμοποιούμενες για τον κορονοϊό μεθόδους;

Μήπως γιατί αυτή είναι η εντολή;

Δηλαδή η χρήση μη αξιόπιστης μεθόδου, ώστε να μπορούν να επηρεάζουν κατά το δοκούν το τελικό αποτέλεσμα;

Θα μου πείτε ότι αυτά είναι συνομωσίες που τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης!!!!

Γιατί αυτή η τιμωρία;

Δεν έχουν πλέον οι επιστήμονες το δικαίωμα έκφρασης ελεύθερης επιστημονικής γνώσης ή άποψης;

Μάλλον όχι, γιατί ο κόσμος πρέπει να αλλάξει βίαια προς τα εκεί που θέλουν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που συσκέπτονται κάθε χρόνο στο Νταβός!!

Μήπως, οι Κινέζοι που έχουν σχεδόν μηδενικά προβλήματα, αλλά και είναι η κοινωνία που έχει τη ελκυστική δομή που ονειρεύονται οι δυτικοί επιχειρηματίες, έχουν στην ουσία επαναπροσδιορίσει το τι είναι θετικό-αρνητικό, αλλά και την αξία του αποτελέσματος;

Δηλαδή, αν για παράδειγμα το αποτέλεσμα επηρεάζεται από σύμμεικτες λοιμώξεις, δηλαδή παρουσία στο δείγμα συγγενών παθογόνων, όπως συγγενών στελεχών του κορωνοϊού ως αυτά του απλού συναχιού;

Μήπως αλλιώς διαβάζουν τα αποτελέσματα ή αλλιώς προσάρμοσαν για δική τους χρήση τη μέθοδο;

Μήπως, αυτή η διασταυρούμενη, όπως λέγεται, αντίδραση είναι η κύρια αιτία τόσων πολλών «κρουσμάτων» με την έναρξη της εποχής των συναχιών και γριποειδών συνδρομών στο Δυτικό, «πολιτισμένο» κόσμο μας, και το αποσιωπούμε γιατί πρέπει πρώτα να γίνουμε όπως η «ελκυστική» κινέζικη κοινωνία;

Δυστυχώς, είτε εσκεμμένα είτε από ανικανότητα, το αποτέλεσμα είναι ίδιο και είναι η μεγάλη κοινωνική και οικονομική καταστροφή της χώρας μας.

Γιατί κανείς παγκοσμίως δεν λαμβάνει υπόψη του την μερίδα των επιστημόνων που διαμαρτύρονται;

Μήπως γιατί δεν είναι συνομωσιολογία όσα μια μερίδα του κόσμου σκέπτεται και φοβάται;

Διότι πως αλλιώς να εξηγήσει ακόμη και ο επιστήμονας κάποια δεδομένα που το ίδιο το κράτος μας παρέχει και φαίνεται να λένε άλλα από αυτά που επιβάλλουν τα εξοντωτικά περιοριστικά μέτρα;   

Κοίταζα τα δεδομένα το ΕΟΔΥ από την άνοιξη μέχρι τώρα, αλλά και αυτά των 14 ημερών που δίνει σε χάρτες.

Έψαξα επίσης ανακοινώσεις ημερήσιων ανακοινωμένων κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμό.

Επειδή οι ίδιοι τα λένε, ερωτώ:

Γιατί δεν διαφοροποιείτε το θετικό επαναληπτικό τέστ στο ίδιο άτομο, από το σύνολο των θετικών;

Κρούσμα είναι το άτομο, όχι το θετικό επαναληπτικό στο ίδιο άτομο!

Πόσα τέτοια θετικά επαναληπτικά αποτελέσματα έχετε στο σύνολο των θετικών ατόμων;

Κάνετε στο ίδιο θετικό αρχικά άτομο δύο και τρεις ελέγχους.

Αν όλοι οι θετικοί έλεγχοι στο ίδιο άτομο, ονομάζονται κρούσματα, τότε εσείς αυξάνοντας έτσι τα νούμερα που χρησιμοποιείτε για να μας κλείσετε μέσα και να κλείσετε τις επιχειρήσεις, να περιορίσετε την ελευθερία μας, να αυξήσετε τον φόβο μας, να μας υποτάξετε με εν μέρει ψευδή στοιχεία.   

Γιατί εφαρμόσατε καθολική αναστολή των πάντων σε περιοχές που ποτέ τα κρούσματα δεν ξεπέρασαν το 0,02%, όπως για παράδειγμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ακόμη και με τα επαναληπτικά θετικά ιδίου ατόμου;

Δεν μπορούσατε να εφαρμόσετε μέτρα ελέγχου εισόδων και διασποράς σε τέτοιες περιοχές σώζοντας τις τοπικές οικονομίες τους;

Η Πελοπόννησος είναι στην ουσία νησί, άρα με εισόδους-εξόδους στις οποίες εύκολα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν επιδημιολογικά πρωτόκολλα ελέγχου εισόδου.

Γιατί καταστρέψατε την οικονομία μιας σημαντικής για την οικονομία περιφέρειας; 

Μήπως επειδή έχει  επιλεχτεί να γίνει Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ), με μισθούς πείνας και χωρίς ασφαλιστικές εισφορές για τους εργοδότες, επειδή βολεύει τους Γερμανούς, λόγω του λιμένα της Πάτρας;

Βέβαια πως θα την κάνουμε ΕΟΖ αν δεν την καταστρέψουμε οικονομικά!

Και τι κάνει ο κ. Περιφερειάρχης;

Εξυπηρετεί τα κομματικά συμφέροντα, υποτελικά υπηρετώντας τις εντολές ακόμη και αν είναι καταστροφικές για την διοικητική περιοχή του!

Από την άλλη πλευρά είναι οι «κόκκινες» περιοχές, που θα έπρεπε όλους να μας προβληματίζουν, όσο κόκκινες μας λένε;

Όσο τα ευρήματα διευρύνονται και όσο περισσότερο συνειδητοποιούν ακόμη και οι μη ειδικοί, ότι οι κυβερνήσεις της ΕΕ επιδεικτικά αγνοούν το επιστημονικό ζητούμενο της επιβεβαίωσης της αξιοπιστίας των χρησιμοποιούμενων μεθόδων διάγνωσης και διαφοροποίησης αυτής της λοίμωξης από συνοσηρότητες, τόσο θα σας αμφισβητούν ακόμη και οι πιο αδαείς.

Είναι δηλαδή πράγματι τα αποτελέσματα οφειλόμενα στο παθογόνο ή ο τρόπος κατηγοριοποίησης τους είναι αυτός που αυξάνει το φαινόμενο «κοκκινίζοντας» το χάρτη και αυξάνοντας τους θανάτους;

Τώρα που πλέον η επιδημιολογική εικόνα είναι καθαρότερη από αυτήν της άνοιξης, γιατί δεν αλλάζει ο τρόπος ελέγχου, απομόνωσης και επιτήρησης;

Γιατί δεν αλλάζει ο τρόπος απόδειξης του πραγματικού αιτίου θανάτου σε υπερήλικες και σε αυτούς με υποκείμενα νοσήματα, που είναι πάνω από το 70%;

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι η διασπορά είναι μεγαλύτερη σε συγκεκριμένες ηλικίες (υπερήλικες) και κατηγορίες ατόμων (υφιστάμενα νοσήματα).

Γιατί σε αυτές τις ομάδες δεν γίνονται συστηματικοί εργαστηριακοί έλεγχοι με συνέπεια τις ακούσιες απομονώσεις, αλλά κυρίως την προληπτική αγωγή, ώστε να μειωθούν και οι νοσηλείες και οι θάνατοι, όπως γίνεται κάθε χειμώνα με τη γρίπη;

Μήπως τελικά το κυβερνητικό ενδιαφέρον για την υγεία των υπερήλικων και βαριά πασχόντων είναι καθαρά υποκριτικό;

Μάλλον πριν να συμβούν όλα αυτά που συμβαίνουν, γνώριζε ο κ. Τσακαλώτος τι θα συμβεί όταν έλεγε ότι σε 10 χρόνια με την μείωση του υπέργηρου πληθυσμού θα ισορροπήσει και το ασφαλιστικό σύστημα!!!

Κατάφεραν τελικά με τα επιδημιολογικά ημίμετρα  να περιορίσουν την χρήση των δομών υγείας εξοικονομώντας χρήματα, τα οποία μεταβιβάζουν ως επιδόματα σε αυτούς που τους έδιωξαν από τις δουλειές τους στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτές, που κατ’ ουσία δεν πρόκειται ποτέ να ανοίξουν ξανά, προς όφελος των γιγάντων! 

Τις επιχειρήσεις που κατέστρεψαν την δεκαετία της οικονομικής κρίσης και αποτελείωσαν όσες άντεξαν στην περίοδο της κορωνοεποχής!

 Όταν κάποια στιγμή όλα αυτά θα τελειώσουν και θα φανεί το αποτέλεσμα, αλλά και η πραγματική αιτία, τότε ένας κόσμος καταθλιπτικός σήμερα, θα είναι ένας κόσμος σε απόγνωση και αβοήθητος.

Θα είναι ένας κόσμος με λιγότερους υπερήλικες, καρκινοπαθείς, και άλλους, άρα με μικρότερο προσδόκιμο ζωής, που συνεχώς θα μειώνεται επειδή ο κόσμος δεν θα έχει δουλειά ή θα έχει δουλειές πείνας, ενώ το σύστημα υγείας θα είναι ένα είδος πρωτοβάθμιας φροντίδας για όσους δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν για κάτι καλύτερο.

Αυτό θέλατε κύριοι εξουσιαστές μας; 

Όλα όσα συμβαίνουν είναι σχεδιασμένη οπισθοδρόμηση, διότι όπως σας έδειξα με κτηνιατρικά παραδείγματα, αν πράγματι τους ενδιέφερε να ελέγξουν το νόσημα, υπήρχαν τρόποι χωρίς μεγάλες απώλειες και σε ζωές και κυρίως στις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην ευημερία του τόπου. 

Δεν είναι ανίκανοι, είναι ωμοί εκτελεστές εντολών έξωθεν και θα πρέπει να ξυπνήσουμε και να αγωνιστούμε ξανά για την ελευθερία μας τη σημαδιακή χρονιά που έρχεται.

Πέρασαν 200 χρόνια από τότε που υψώθηκε το λάβαρο της επανάστασης.

Αν δεν επαναστατήσουμε αυτή τη φορά, αυτό που κερδήθηκε με αίμα θα χαθεί για πάντα από την αδιαφορία μας και το φόβο του θανάτου.

Όμως, ελευθερία δεν υπάρχει χωρίς «θάνατο». Κάτι/κάποιος πρέπει να πεθάνει για να κερδηθεί το προσδοκώμενο.

Θα πρέπει κάποια στιγμή, κάποιοι με νομικές γνώσεις να διεκδικήσουν για όλους εμάς, τις μεγάλες αλήθειες που μας οφείλονται εδώ και διεθνώς, διότι αυτοί που μας κυβερνούν επί 200 χρόνια, μας πίνουν τον ιδρώτα μας σβήνοντας συγχρόνως σιγά αλλά σταθερά τη χώρα μας από το χάρτη. 

Δεν είναι η πανδημία, δεν είναι η επιδημία, δεν είναι ο κορωνοϊός ο αόρατος εχθρός μας, αλλά οι βδέλλες που μας πίνουν το ανθρώπινο αίμα μας, μετατρέποντάς μας σε υποχείριά τους, δούλους και άπραγες υπηρέτες τους.

Υπάρχει άνθρωπος χωρίς ελευθερία να σκέπτεται, να ενεργεί και να ονειρεύεται το μέλλον ως πνευματική και υλική πρόοδο;

ΟΧΙ δεν υπάρχει!!

Αυτοί που μας θέλουν υποταγμένους δεν μας βλέπουν ως ανθρώπους, αλλά ως όντα ταξινομώντας μας στο βασίλειο των ζώων.

Μας θέλουν ως άβουλα ζώα και όχι ως το μοναδικό έλλογο είδος σπονδυλωτών. 

Θα τους αφήσουμε να μας υποβιβάσουν νοητικά;

Ο Θεός μας έπλασε κατ’ εικόνα και ομοίωση.

Μας έπλασε να ανερχόμαστε όχι να κατερχόμαστε!!!

Η επιδημία και ο τρόπος που την αντιμετώπισαν και την αντιμετωπίζουν εις βάρος μας, όταν υπήρχαν άλλοι τρόποι να την ελέγξουν, δείχνει ότι σκοπός τους είναι ο ανθρώπινος υποβιβασμός.

Μας κάνουν υπανθρώπους δεν το βλέπετε; 

 

Scorpion    

 

 

Προβολές : 613


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα