(ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ) LOCKDOWN στα πάντα! Μειώνουν χειρουργεία ΚΑΙ σε ιδιωτικές κλινικές! Κλείνουν πτέρυγες (βίντεο)

(ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ) LOCKDOWN στα πάντα! Μειώνουν χειρουργεία ΚΑΙ σε ιδιωτικές κλινικές! Κλείνουν πτέρυγες (βίντεο)

13 Νοεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:290
Μοίρασέ το

Σύμφωνα με πληροφορίες, πράγματι, στις ιδιωτικές κλινικές θα ισχύσει η αναβολή μη επειγόντων χειρουργείων και γενικότερα θα επιτρέπονται μόνο χημειοθεραπείες, βαριές λοιμώξεις και πολυτραυματίες.

Ήδη ιδιωτικές κλινικές έχουν κλείσει τις χειρουργικές πτέρυγες.

Όλες έχουν λάβει την ίδια γραμμή! Δεν αποκλείεται μάλιστα να τεθούν σε αναστολή νοσηλευτές.

 

 
xeiroyrgeia
Γιατροί σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ, σε αναστολή κινδυνεύουν να τεθούν νοσηλευτές… Όλα αυτά λόγω… κορωνοϊού

Μετά την μείωση στα χειρουργεία στο ΕΣΥ που πλέον κουρεύτηκαν κατά 80% με αιτιολόγηση να μην υπάρχει… διασπορά του ιού, στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και ο ιδιωτικός τομέας!!!

Όπως διαβάζουμε στο HealthReport.gr ήδη οι περισσότεροι μεγάλοι όμιλοι με ιδιωτικές κλινικές, έχουν ενημερώσει εγγράφως το ιατρικό προσωπικό τους ώστε να μειώσει τον αριθμό των χειρουργικών επεμβάσεων και να εστιάσει μόνο στα επείγοντα περιστατικά!!!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του el.gr, πράγματι, στις ιδιωτικές κλινικές θα ισχύσει η αναβολή μη επειγόντων χειρουργείων και γενικότερα θα επιτρέπονται μόνο χημειοθεραπείες, βαριές λοιμώξεις και πολυτραυματίες. Ήδη ιδιωτικές κλινικές έχουν κλείσει τις χειρουργικές πτέρυγες. Όλες έχουν λάβει την ίδια γραμμή! Δεν αποκλείεται μάλιστα να τεθούν σε αναστολή νοσηλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι στα δημόσια Νοσοκομεία τα τακτικά χειρουργεία μειώθηκαν κατά 80%.

«Η προσωρινή μείωση λειτουργιών των νοσοκομείων για την αντιμετώπιση της COVID-19, είναι τακτική που ακολουθείται από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες – επισημαίνεται δε ότι υπάρχουν χώρες οι οποίες δεν έχουν επιστρέψει σε κανονική λειτουργία νοσοκομείων από την Άνοιξη.

Συγκεκριμένα, η προσωρινή μείωση των προγραμματισμένων τακτικών χειρουργείων, εφαρμόζεται αυτή την στιγμή σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ως μέτρο αύξησης της ανθεκτικότητας του συστήματος» έχει αναφέρει το υπουργείο Υγείας.

Γιατροί διαμαρτύρονται:

 

 

Πηγή

Προβολές : 290


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα