Κυβερνητικός Ιστότοπος του Ηνωμένου Βασιλείου Ομολογεί την Εκτεταμένη Απάτη των «κρουσμάτων COVID19»

Κυβερνητικός Ιστότοπος του Ηνωμένου Βασιλείου Ομολογεί την Εκτεταμένη Απάτη των «κρουσμάτων COVID19»

9 Νοεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:831
Μοίρασέ το
Κυβερνητικός Ιστότοπος του Ηνωμένου Βασιλείου Ομολογεί την Εκτεταμένη Απάτη των «κρουσμάτων COVID19»

Οι υπουργοί της κυβέρνησης φοβούνται πλέον οργισμένες δημόσιες αντιδράσεις  μετά την τρομερή αυτή ΟΜΟΛΟΓΙΑ της συνεχιζόμενης ΑΠΑΤΗΣ.

Απάτης του τεστ που χρησιμοποιείται για τη διάδοση ψευδών γεγονότων και παραπληροφόρησης σχετικά με τη μολυσματικότητα ενός «ιού» που μοιάζει με την γρίπη και μπορεί να είναι σοβαρό για έναν μικρό αριθμό περιπτώσεων (ακριβώς όπως και η γρίπη).

Κυβερνητικός Ιστότοπος του Ηνωμένου Βασιλείου Ομολογεί την Εκτεταμένη Απάτη των «κρουσμάτων COVID19»

Κατόπιν αυτών των αποκαλύψεων, καθίσταται σαφές, πως Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (εγκεφαλικά, καρδιοπάθειες, αυτοκτονίες κλπ), η οποία θα ολοκληρωθεί με το θανατηφόρο τοξικό εμβόλιο.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ  ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Και σ’ αυτήν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, δεν είναι μόνον οι πολιτικοί και τα κόμματα της αντιπολίτευσης σ’ ολόκληρο τον κόσμο, σχεδόν…

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

“Η μέθοδος RT-PCR ανιχνεύει την παρουσία ιϊκού γενετικού υλικού σε ένα δείγμα, αλλά δεν είναι σε θέση να διακρίνει εάν υπάρχει μολυσματικός ιός.” (RT-PCR detects presence of viral genetic material in a sample but is not able to distinguish whether infectious virus is present. )

 

Στο παρακάτω απόσπασμα του άρθρου του Ντέιβιντ Λίντεν, επισημαίνεται και συνοψίζεται το επίμαχο θέμα που τυφλώνει κρίσεις ειδικών.

Το τεστ ανίχνευσης για το οποίο , από την πρώτη στιγμή, αλλά και στη συνέχεια της κορωνικής περιόδου, πολλοί επιστήμονες, αναδεικνύουν ενστάσεις.

Το σκάρτο εργαλείο του μοριακού τεστ, που δημιουργεί την πανδημία, ομολογείται με κάθε έμμεση επισημότητα από κυβερνητική ιατρική οδηγία της Αγγλίας.

Αλλά παρόλα αυτά, το επίσημο αφήγημα συνεχίζει εκεί να αγνοεί κάθε λογική φωνή και τα συνολικά στοιχεία.

Συνεχίζει να στοχοποιεί την ζωή και την εργασία σε όλο και περισσότερους ανθρώπους που οδηγούνται στην απόχη της κυβερνητικής εξάρτησης και της μελλοντικής φτωχοχοποίησης και δουλοποίησης.

Τόσο που εκεί ξεκινούν σύντομα να κάνουν μαζικά υποχρεωτικά τεστ με στρατό στους δρόμους στο Λίβερπουλ, προϊδεάζοντας για την συνέχεια της δυστοπικής κοινωνίας μέσω στρατιωτικού νόμου στο άμεσο μέλλον των καιρών μας .

 

 Έκθεση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε ότι το περίφημο τεστ «PCR»  είναι άχρηστο για την ανίχνευση ενεργούς μόλυνσης.*

Δείτε το θέμα εδώ

Cycle threshold (Ct) in SARS-CoV-2 RT-PCR

Οι υπουργοί της κυβέρνησης φοβούνται πλέον οργισμένες δημόσιες αντιδράσεις  μετά την τρομερή αυτή ΟΜΟΛΟΓΙΑ της συνεχιζόμενης ΑΠΑΤΗΣ.

Απάτης του τεστ που χρησιμοποιείται για τη διάδοση ψευδών γεγονότων και παραπληροφόρησης σχετικά με τη μολυσματικότητα ενός «ιού» που μοιάζει με την γρίπη και μπορεί να είναι σοβαρό για έναν μικρό αριθμό περιπτώσεων (ακριβώς όπως και η γρίπη).

Στην ουσία αυτό που έχει συμβεί είναι το εξής:

Η δοκιμή «PCR» πραγματοποιήθηκε και πραγματοποιείται σε μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό ατόμων.

Αυτό έχει αναπόφευκτα παράξει και συνεχίζει να παράγει έναν μεγάλο και αυξανόμενο αριθμό «θετικών κρουσμάτων».

Το τεστ με την μέθοδο  «PCR» πάσχει από μια σειρά ατελειών και είναι άκρως επιρρεπές σε σφάλματα (σημ.: εκτός του γεγονότος ότι η μέθοδος PCR είναι «βιομηχανική» και ΟΧΙ διαγνωστική, ΔΕΝ επινοήθηκε και κατασκευάσθηκε για την ..ανίχνευση ιών!!!) πολλοί επιστήμονες έχουν δριμύτατα επικρίνει την ανεύθυνη χρήση του ως δήθεν απόδειξης της «εξάπλωσης» οποιασδήποτε ασθένειας.

Ωστόσο, θα μπορούσε να επιβεβαιώσει (σημ.:  υπό αρκετές προυποθέσεις) εάν μπορεί να ανιχνεύσει την παρουσία ελαχίστων ποσοτήτων των υπολειμμάτων γενετικού υλικού από διάφορους ιούς, του ιού COVID19 ανάμεσά τους.

(σημ.: η μέθοδος PCR ΔΕΝ ανιχνεύει γενετικό υλικό, αλλά παράγει πλήθος αντιγράφων θραυσμάτων γενετικού υλικού του οποίου η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ είναι εκ των προτέρων ΓΝΩΣΤΗ, δηλαδή λειτουργεί όπως ακριβώς και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα)

Η ανίχνευση της παρουσίας αυτών των θραυσμάτων γενετικού υλικού ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ κατ’ ανάγκη ότι το άτομο έχει μολυνθεί με …έναν «ενεργό ιό».

Μπορεί να δείξει, για παράδειγμα, ότι το άτομο θα μπορούσε στο παρελθόν να είχε μολυνθεί σε κάποιο, σε άγνωστο, βαθμό (και συχνά τόσο ήπια, σχεδόν απαρατήρητα) αφού μέρος του «ιϊκού» υλικού από την προηγούμενη λοίμωξη δεν έχει ακόμη απομακρυνθεί από τον οργανισμό του

(σημ.: βέβαια θα μπορούσαν να δοθούν ακόμα περισσότερες λογικές και βάσιμες ερμηνείες, εκτός από αυτήν της «ιϊκής θεωρίας» της Big Pharma).

Στη συνέχεια, η δοκιμή PCR επιβεβαιώνει αυτά τα υπολείμματα και παράγει ένα «θετικό κρούσμα»

(σημ.: το οποίο βεβαίως μόνον «κρούσμα» δεν είναι, δηλαδή ενεργή λοίμωξις).

 Αυτά τα «θετικά» στη συνέχεια η κυβέρνηση τα βαφτίζει, ΔΟΛΙΩΣ, «κρούσματα».

Δεν είναι γνωστό σε αυτό το στάδιο το ποσοστό των «κρουσμάτων» που ΔΕΝ ήταν στην πραγματικότητα κρούσματα, αλλά θεωρείται, δεδομένης της αναξιοπιστίας του τεστ με τη μέθοδο PCR και την ανικανότητα του να ανιχνεύσει «ενεργούς ιούς», ότι είναι υψηλό.

Αυτό επέτρεψε στη συνέχεια στους υπουργούς να κινδυνολογούν ασύστολα σχετικά με τον «αριθμό των κρουσμάτων» που εμφανίζονται, και έτσι να δικαιολογούν τις διαταγές τους στους ανθρώπους για αυτοαπομόνωση, να δίνουν εντολές σε όσους έχουν έλθει σε επαφή με αυτά τα «κρούσματα» να τίθενται σε καραντίνα, να «κλειδώνουν», να εκδίδουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ (lockdown) σε ολόκληρες πόλεις, να δηλώνουν ψευδώς ότι η «ασθένεια εξαπλώνεται εκτός ελέγχου» και να επιβάλλουν σωρεία μέτρων που επιφέρουν κοινωνικό και οικονομικό χάος προκαλώντας έτσι δυστυχία στον πληθυσμό.

Απαιτείται η άμεση διεξαγωγή έρευνας για το κατά πόσον οι δόλιες αναφορές «κρουσμάτων» έχουν επίσης αυξήσει ψευδώς τα στατιστικά στοιχεία «θανάτων COVID19».

 

Λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί στον ιστότοπο της κυβέρνησης, είναι προφανές ότι οι υπουργοί γνώριζαν από την αρχή ότι ο δηλωμένος αριθμός «κρουσμάτων» ήταν δόλιος και ψευδής.

Ωστόσο, παρά την ομολογία του γεγονότος ότι το τεστ με την μέθοδο PCR είναι άχρηστο για την διάγνωση της COVID19, η κυβέρνηση εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τα «αποτελέσματα» του για να δικαιολογεί την λήψη περαιτέρω ζημιογόνων μέτρων και την καταστροφή χιλιάδων επιχειρήσεων που ευελπιστούσαν στις χριστουγεννιάτικες πωλήσεις.

Η σοβαρότητα αυτών των αποκαλύψεων μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή στο πλαίσιο των δηλώσεων του Αρχιάτρου (Chief Medical Officer) του Ηνωμένου Βασιλείου από το Μάιο ότι ηCOVID 19 μπορεί να είναι επικίνδυνη μόνο για ένα πολύ μικρό αριθμό περιπτώσεων. [ 4 ] 

Αυτά τα δύο γεγονότα εγείρουν μεγάλα ερωτηματικά ως προς τον πραγματικό ρόλο της κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες.

Μια πηγή δήλωσε στον αρθρογράφο:

«Η ανόητη εκστρατεία της κυβέρνησης και η προφανής αποφασιστικότητά της να χρησιμοποιήσει αυτήν την παραπληροφόρηση για να γκρεμίσει τη χώρα εγείρουν ερωτήματα που πρέπει να θέτει κάθε πολίτης, συγκεκριμένα ποια είναι η πραγματική ατζέντα της κυβέρνησης».

 

Πηγή

https://ukreloaded.com/government-website-reveals-extensive-covid-cases-fraud/

 

Προβολές : 831


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα