Κυρία Εύη Κιαγιά, περιμένω την ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

Κυρία Εύη Κιαγιά και κύριε Γιώργο Παύλο, περιμένω την ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. (βίντεο)

6 Ιουνίου, 2021 41 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Κυρία Εύη Κιαγιά, περιμένω την ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

 

 

Πριν αναφερθείτε σ’ εμένα αποκαλώντας την δημοσιογραφία μου ως…  “συστημική”, θα έπρεπε να έχετε αφιερώσει έστω και λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, να ψάξετε για μένα, να ψάξετε για το είδος της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ που υπηρετώ.

Κυρία Εύη Κιαγιά, περιμένω την ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

“Έτσι μας αντιμετωπίζουν οι συστημικοί δημοσιογράφοι. Πολεμιόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο. Ο τρόπος είναι συστημικός.

Ποιά είναι; Ο Ευαγγελάτος;

Δεν είναι χριστιανικό.

Δεν κάνει καλό για την δημοσιογραφική της πορεία”

Το σχετικό βίντεο ακολουθεί και παρακαλώ δείτε το από το 3:32:00.

Η απάντηση της Εύης Καγιά, στο 3:36:00έως το 3:39:00.

 

Αντίσταση Ελλήνων επανάκτηση Ελλάδος, ενημέρωση κατά Δικτύου

 

Εύη Κιαγιά και Γιώργο Παύλο, σας οφείλω μια απάντηση.

Την απάντηση μιας δημοσιογράφου με είκοσι πέντε χρόνια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ εκείνης, που δεν κάνει συμβιβασμούς, που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αδιαφορώντας αν αρέσει σε κάποιους ή όχι.

Πριν αναφερθείτε σ’ εμένα Εύη Κιαγιά, αποκαλώντας την δημοσιογραφία μου  “συστημική” και διερωτώμενη “ποια είναι; Ο Ευαγγελάτος είναι;”, θα έπρεπε να έχετε αφιερώσει έστω και λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας, να ψάξετε για μένα, να ψάξετε για το είδος της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ που υπηρετώ. 

Αυτά που θα αναφέρω για την Εύη Κιαγιά, αφορούν και τον Γιώργο Παύλο, συντονιστή και διαχειριστή του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, απ’ όσο έχω αντιληφθεί… (αν κάνω λάθος, διορθώστε με).

Ανεύθυνη, επικίνδυνη και κατακριτέα εκ μέρους μου η συμπεριφορά και των δυο σας και η αναφορά σας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά όχι μόνον σ’ εμένα, αλλά και σε όσους με γνωρίζουν προσωπικά καθώς και σε όσους γνωρίζουν την δημοσιογραφία μου.

Πριν σας απαντήσω στα όσα είπατε στην εκπομπή της 2ας Ιουνίου 2021, θα σας κάνω μια μικρή παρουσίαση της Δημοσιογραφίας που υπηρετώ… έτσι, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, μια και ως δημοσιογράφος είμαι αυτό που λέει ο λαός “παλιά καραβάνα”… και δεν εμφανίστηκα ξαφνικά στα χρόνια του κορονοϊού, αλλά δίνω τους αγώνες μου πάνω από δυο δεκαετίες.

Γιατί αν δεν κάνω λάθος, και παρακαλώ διορθώστε με, εσείς ξεπεταχθήκατε στην δημοσιότητα εδώ και ένα χρόνο, με αφορμή τον κορονοϊό.

Τα μισά χρόνια της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ μου, Εύη Κιαγιά και Γιώργο Παύλο, τα έφαγα ως εκδότρια, ιδιοκτήτρια και δημοσιογράφος της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της Ανατολικής Αττικής, μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό μου,  καλύπτοντας 45 Δήμους και Κοινότητες.

Σ’ αυτά τα χρόνια, άσκησα σκληρή κριτική στις τοπικές εξουσίες και στα οικονομικά συμφέροντα, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να κυνηγηθώ ανελέητα από κάποιους από αυτούς.

Αν και δεν μου αρέσει να προβάλω τον εαυτό μου, δυστυχώς είμαι υποχρεωμένη κάποιες φορές, να απαντώ σε κακόβουλα σχόλια και κακόπιστες κριτικές σαν αυτή που κάνατε στην παραπάνω εκπομπή, Εύη Καγιά και  Γιώργο Παύλο, προκειμένου να υπερασπιστώ την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μου και το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ που υπηρετώ, με τεράστιο προσωπικό, οικογενειακό και οικονομικό κόστος.

Και παραθέτω στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό, μέσα από την ίδια μου την εφημερίδα.

Προσέξτε και τις ημερομηνίες, αλλά διαβάστε και το περιεχόμενο των τρομοκρατικών επιθέσεων σε βάρος μου.

Διαβάστε προσεκτικά τι γράφουν πολιτικά πρόσωπα για το είδος της δημοσιογραφίας που υπηρετώ και θα καταλάβετε γιατί δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου όταν με κρίνουν αβίαστα και χωρίς τεκμηρίωση και γνώση, πρόσωπα που ξαφνικά εμφανίστηκαν στα χρόνια του κορονοϊού, είτε για να εξυπηρετήσουν σκοτεινά σχέδια της μασσονίας είτε για να αυτοπροβληθούν και να πολιτευθούν, αλλά και να αποτελέσουν “μαντριά” και βαλβίδες εκτόνωσης του χιλιοπροδομένου λαού, είτε βγήκαν από την πολιτεία του Πλάτωνα, αλλά αγωνίζονται ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ και χωρίς να μπαίνουν σε ομάδες και ομαδούλες, που άλλους σκοπούς εξυπηρετούν .

Στην τρίτη περίπτωση, ανήκουν ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΓΕΤΗΣ.

Ειλικρινά, εύχομαι αμφότεροι να μην ανήκετε στους πρώτους, αλλά σ’ αυτούς που έχουν μέσα τους μια αγωνία για τον συνάνθρωπο που υποφέρει σ’ αυτή τη λαίλαπα που ενέσκυψε ξαφνικά παγκοσμίως και σε βάρος της Πατρίδας μας και δεν στοχεύουν στην άκρη του μυαλού τους ούτε στην αυτοπροβολή τους, ούτε σε … κάποιο πολιτικό μέλλον.  Και το γράφω αυτό, γιατί σας βλέπω σε διάφορες… ομάδες, Εύη Κιαγιά…

Δικαίωμά σας, αλλά να γνωρίζετε πως ως δημόσια πρόσωπα πλέον, οφείλετε να προσέχετε πως απευθύνεστε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε το παρελθόν και τους αγώνες τους, αλλά και να δέχεστε την κριτική από ανθρώπους που είναι στον αγώνα αφύπνισης, κάποιες δεκαετίες.

Σας απάντησε σε ότι με αφορά, ο γνωστός ψυχίατρος κ. Γιώργος Ευαγγελάτος, που τυγχάνει να με γνωρίζει. (από το 4:37:40 έως 4:41:20′)

Δεν σας είδα όμως αμφότερους στην συνέχεια να ζητάτε συγγνώμη, που με συγκρίνατε με τον ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ Α-δημοσιογράφο, Νίκο Ευαγγελάτο, ή με συστημική δημοσιογραφία.

Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τον Γιώργο Παύλο και τα όσα λέει για μένα.

Οφείλω λοιπόν να σας αποδείξω με στοιχεία, ένα μίνιμουμ της δημοσιογραφίας μου.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε και στο ιστολόγιό μου attikanea.info, ώστε να διαπιστώσετε τι είδους δημοσιογραφία ασκώ.

 

 

 

Γνωρίζετε πολλούς “συστημικούς δημοσιογράφους”, να διώκονται μ’ αυτόν τον τρόπο, Εύη Καγιά και Γιώργο Παύλο;;;

Όταν αναγκάστηκα να αναστείλω την λειτουργία της εφημερίδας μου, συνέχισα στον διαδικτυακό χώρο με το ιστολόγιό μου attikanea.blogspot.com, πάντα στο ίδιο Ανεξάρτητο και Ασυμβίβαστο τρόπο άσκησης της δημοσιογραφίας, πλειστάκις πλέον ως σχολιάστρια και σπανίως ως ερευνητική δημοσιογράφος.

Αυτός  ο Ανεξάρτητος και Ασυμβίβαστος τρόπος άσκησης της δημοσιογραφίας, μου στοίχισε το ρίξιμο του ιστολογίου μου από την google, στην οποία προσέφυγε ένα ΛΑΜΟΓΙΟ, από εκείνους τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, που παντελονιάζουν εκατομμύρια από την λαθροεισβολή.

Σχετικά με αυτό, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες αναρτήσεις σημαντικού ενδιαφέροντος και ένας αγώνας ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, δέκα χρόνων, με ότι σημαίνει αυτό.

Για την περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω πως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

Σας ενημερώνω επίσης,  για να μην υπάρξει παρερμηνεία, πως η ανωτέρω είναι ρήση του Τζώρτζ Όργουελ.

Ο ρόλος του δημοσιογράφου για μένα είναι Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και όχι οι … δημόσιες σχέσεις.

Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις στην δημοσιογραφική μου διαδρομή.

Αυτό έκανα, κυριά Κιαγιά και κύριε Γιώργο Παύλο.

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ. (εδώ)

Και αυτό σας το επεσήμανε στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη ο κ. Μπαρδάκης.

“ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ”, είπε ο κ. Μπαρδάκης, αποδεικνύοντας πως και η σχετική μου ανάρτηση με την τεχνική έκθεση που επισυνάπτεται στο σχετικό μου άρθρο, είναι απόλυτα αληθής.

Ψάξτε με, κυρία Κιαγιά και κύριε Παύλο, πριν με εντάξετε στους… συστημικούς δημοσιογράφους.

Προσωπικά, είμαι στον χώρο της δημοσιογραφίας και καθημερινά κρίνομαι είκοσι πέντε χρόνια, από τους αναγνώστες είτε της εφημερίδας μου, είτε του ιστολογίου μου.

Εσείς κυρία Κιαγιά, εμφανιστήκατε τον τελευταίο χρόνο, όπως σχεδόν και ο κ. Γιώργος Παύλος.

Και επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, είμαι επιφυλακτική με όλους τους “όψιμους σωτήρες”, ΓΕΝΙΚΑ.

Το ίδιο και το Δίκτυο Ελληνισμού, πρόσφατα πήρε δημοσιότητα… αν δεν κάνω λάθος, πριν από ένα χρόνο…

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "o χρήστης σιδερη γιωτ... Evi Kiagia Κύριε Ζουγανέλη. Η κατά μέτωπον επίθεση σε πρόσωπα που μόνο σεβασμό έδειξαν στο πρόσωπο σας, είναι αν μη τι άλλο, γνώρισμα μοχθηρού και ανάξιου ανθρώπου που δεν θα έπρεπε να εχει θέση στην επιστημονική κοινοτητα Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνετε πως πάνω από όλα o επιστήμονας οφείλει να σέβεται τον εαυτό του! Να μην κρινει και να μην ειναι υπερφίαλος Πρέπει να είναι ταπεινός και ισάξιος των πτυχίω... Δείτε περισσότερα Γράψτε ένα σχόλιο... GIF"

Σας αφιερώνω την δική σας ανωτέρω “συμβουλή” προς τον καθηγητή κ. Ζουγανέλη, κυρία Κιαγιά, προκειμένου να την εφαρμόσετε και η ίδια και να μην κατηγορείτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε το παρελθόν τους και τους αγώνες τους, όπως κάνατε τόσο ανεύθυνα μ’ εμένα εμένα.

Θα περιμένω την ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ, για την προσβολή σε βάρος μου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Όποτε χρειάστηκε να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη, γιατί ως άνθρωπος και ως δημοσιογράφος έκανα λάθος, ζήτησα δημοσίως συγγνώμη. (εδώ)

 

Υ.Γ.2. Αν αντιληφθώ πως παίζεται ΓΕΝΙΚΩΣ παιχνίδι και τα νήματα κινούν σκοτεινά μασσονικά κέντρα ή πρόσωπα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κρεμάσω στα μανταλάκια όποιον συμμετέχει σ’ αυτά τα βρώμικα παιχνίδια.

 

 

 

Προβολές : 2,031


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα