Κυριάκο Γκίκα, μετά από είκοσι χρόνια αγώνα, κατάλαβα πως έχω να κάνω με ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΤΕΡΑΤΑ και σταμάτησα ν’ αγωνίζομαι.

20 Ιουνίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:705
Μοίρασέ το

 

Panama Papers-Offshores – ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ “Offshores”

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ?

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ?

Μας εκβιάζουν πως θα χάσουν τα Χρήματα και ΠΡΕΠΕΙ να τα επιστρέψουν πίσω στις Βρυξέλλες.. ..

Να πάνε να βρούνε τι γίνεται με τις Υπεράκτιες Εταιρείες και ποιοι είναι Νόμιμοι και ποιοι ΟΧΙ και να τα αναζητήσουν από ‘κει τα χρήματα αυτά….. Να ψάξουν στο Παναμά και όπου αλλού θέλουνε..

Μήπως Τελικά Κοροϊδευόμαστε Μεταξύ Μας απροκάλυπτα ?

 

 

Κι επειδή Κυριάκο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, πρέπει ν’ ακούσεις και κάποιες σκληρές αλήθειες, γιατί τελικά, ο αγώνας σου, ο αγώνας μου, ο αγώνας όσων δώσαμε μάχες για να μην γίνει αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, πήγε χαμένος, διάβασε προσεκτικά όσα σου γράφω;

1. Ο λαός του Μαραθώνα, είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ για το Περιβάλλον και αδυνατεί να αντιληφθεί ποιό θα είναι το μέλλον του μέσα από ένα τόσο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.

2. Ο λαός του Μαραθώνα, δεν μπορεί να αντιληφθεί πως ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

3. Ο λαός του Μαραθώνα, αν και είχε διαβάσει τα εκατοντάδες δημοσιεύματά μου στην εφημερίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, της οποίας ήμουν εκδότρια και ιδιοκτήτρια, αναρωτιέται γιατί κανείς δεν τον ενημέρωσε ποτέ …

4. Ανάμεσα στον λαό του Μαραθώνα, είναι και κάποια ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.

5. Ανάμεσα στον λαό του Μαραθώνα, το 80% ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ… το 18% ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ… και το 2% ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ.

6. Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ….

7. Κάποιοι φίλοι και συναγωνιστές, όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.

8. Εσύ, αγωνίζεσαι ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ… πέτυχες πολλά… αλλά δεν πέτυχες να σταματήσεις το ΕΓΚΛΗΜΑ.

9. Όσοι δώσαμε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΩΝΑ, δεν κάναμε από την πρώτη στιγμή, το αυτονόητο…

ΤΟ ΜΠΑΜ… καταλαβαίνεις τι εννοώ…

Αν μετά από αυτά που σου έγραψα, δεν έχεις αντιληφθεί πως ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, τότε… λυπάμαι…

Προσωπικά, μετά από είκοσι χρόνια αγώνα, κατάλαβα πως έχω να κάνω με ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΤΕΡΑΤΑ και σταμάτησα ν’ αγωνίζομαι… και ξέρεις γιατί;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ… “ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ”… ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ” ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ……. !!

Ο “ΧΥΤΑ” – “ΧΥΤΥ” – “ΧΥΤ” – “ΧΟΥΤ” – “ΧΑΤ – ΜΟΥ – ΣΟΥ ΤΟΥ” – ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ – ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΕΜΑ…

ΕΦΤΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ TO ΟΛΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.. …. … ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝIΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ… 

ΑΛΛΑΞΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ – ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 4ή ΦΟΡΑ… ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ KAI ΣΥΝΕΧΕΙΑ….. KAI NA HTAN MONO AYTO ??

ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ 33.340.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ… ( ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ…. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ UPDATE ) ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ …. …

ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΛΛΑ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ… ..ΔΗΛΑΔΗ, ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ Α.Σ.Α. ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ .. ….ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ, ΧΥΤΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΙΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ – ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ……… ..ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ…….  ΔΗΛΑΔΗ, ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ = ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ…….. ……

ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ, ΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ – ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ  ΧΑΒΑΛΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ? – ΘΑ ΤΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΩΣ ΧΥΤΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ..

ΟΣΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΛΟΙΔΟΡΗΘΗΚΑΝ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ..

ΟΣΟΙ ΕΓΛΥΨΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…….

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ…

ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ κο. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ή ΚΑΙ “ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ¨ ΠΙΣΩ ΑΠΟ off shores ΕΤΑΙΡΕΙΣ ..??

ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ?? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ? ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ??

Είναι γνωστό ότι έχω στην κατοχή μου ακίνητα που αποκτήθηκαν 100% νόμιμα, με καθαρά και όχι μαύρα χρήματα. Που τα δηλώνω και φορoλογούμαι γι’ αυτά μέχρι και το τελευταίο ευρώ και δεν τα κρύβω στο εξωτερικό πίσω από off shore και αχυρανθρώπους. https://www.protothema.gr/politics/article/1016641/papadimoulis-ola-ta-esoda-apo-ta-15-akinita-pou-noikiazo-se-mko-tha-ta-diatheto-se-ftohous-ellines-kai-metanastes/?fbclid=IwAR2Ihij1KC_JuQrDAscJFIMzLeXKfpBfN-TDoD_3lLlCrn469uBSKuyjNo0 (Αναφέρει ο κος Παπαδημούλης στην Εφημερίδα Πρώτο Θέμα)…
«Ο Παπαδημούλης δεν χρωστάει στην εφορία, δεν έκλεψε, δεν ξέπλυνε χρήματα σε offshore, δεν βρίσκεται το όνομά του σε τίποτα Panama Papers, δεν τα απέκρυψε τα εισοδήματα, τα βρίσκει το 2019, τα χάνει το 2020», συνέχισε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής. http://marketnews.gr/article/2508935/sthriksi-dourou-se-papadimouli-den-xrwstaei-sthn-eforia-den-eklepse-den-kseplyne-xrhmata ( Δηλώνει η κα Ρένα Δούρου)…

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ κο. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, ούτε και με την κα. ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ,  αλλά………..

Ευλογο το ερώτημα είναι 4 χρόνια στην εξουσία ο ΖΥΡΙΖΑ τι έκανε για το θέμα αυτό ??? 

Με τις “offshores” ….. Μπορούσαν να κάνουν κάτι ??

Επαναπάτρισαν “ζεστό χρήμα” πίσω στην Πατρίδα ?? 

Έπρεπε ή δεν έπρεπε ??

Ίσως να επιτρέπονται οι offshores στα πολιτικά πρόσωπα ?  Ναι ή όχι ?

Εμείς από την άλλη ενημερωνόμαστε από site με έδρα τη Δανία και από καθόλου τυχαίο Αξιότιμο Κύριο… . πρώην πράκτορα της ΕΥΠ………για τα κακώς κείμενα στη Πατρίδα μας..


……. Και γίνομαι καθημερινά παραλήπτης,  αλληλογραφίας που αναφέρονται…..οικονομικά σκάνδαλα στην Ελλάδα.. .. Αχ, Πατρίδα Μου…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ?

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ?

Μας εκβιάζουν πως θα χάσουν τα Χρήματα και ΠΡΕΠΕΙ να τα επιστρέψουν πίσω στις Βρυξέλλες.. ..

Να πάνε να βρούνε τι γίνεται με τις Υπεράκτιες Εταιρείες και ποιοι είναι Νόμιμοι και ποιοι ΟΧΙ και να τα αναζητήσουν από ‘κει τα χρήματα αυτά….. Να ψάξουν στο Παναμά και όπου αλλού θέλουνε..

Μήπως Τελικά Κοροϊδευόμαστε Μεταξύ Μας απροκάλυπτα ?

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ

 

 

 

 

Εμείς από την άλλη ενημερωνόμαστε από site με έδρα τη Δανία για τα κακώς κείμενα στην Πατρίδα μας.. Και γινόμαστε καθημερινά παραλήπτες αλληλογραφίας που αναφέρονται για οικονομική διαφθορά στην Ελλάδα…..

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΦΡΙΤΤΩ .. ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ/ΤΗΣ ???????? ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ – ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Γ. Τράγκας: Η λάσπη της διαφθοράς άρχισε να βγαίνει από τις χαραμάδες του Μαξίμου

κος Γιώργος Τράγκας, Ραδιόφωνο. 

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ. 

Η εισήγηση της Περιφέρειας Αττικής στην επόμενη οικονομική επιτροπή την επόμενη Τρίτη 23/6 για 6μηνη παράταση του έργου για την ολοκλήρωση και δοκιμαστική λειτουργία στον ΟΕΔΑ Γραμματικού!

Ένδειξη αδυναμίας αλλά και επιμονής – μέχρι τώρα φοβήθηκαν να συνεχίσουν το έργο ξέροντας ότι οι κάτοικοι είναι σε ετοιμότητα να δώσουν μάχη.

Από την άλλη ζητάνε παράταση και θέλουν μέσα στους 3 επόμενους μήνες να το τελειώσουν και να κάνουν τους άλλους 3 μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου δοκιμαστική λειτουργία δηλαδή απόθεση απορριμμάτων.

Άρα τώρα είναι ακόμα πιο επιτακτικό να γίνει πλατιά ενημέρωση στους κατοίκους στην περιοχή και να γίνει πιο εντατική η ετοιμότητα προετοιμασία για περιφρούρηση και με έτοιμο σχέδιο για το επιχειρήσουν να συνεχίσουν το έργο.

 

https://www.902.gr/eidisi/topiki-dioikisi/149069/erotisi-gia-panakrivo-kai-provlimatiko-ergo-toy-hyta-grammatikoy

 

https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/jun/16/pandemic-greece-public-finances-covid-19

 

Πηγή

Προβολές : 705


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα