«Κυριες και κύριοι έφτασε η ώρα μηδέν…»

«Κυριες και κύριοι έφτασε η ώρα μηδέν…»

11 Σεπτεμβρίου, 2020 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:784
Μοίρασέ το

Καταιγίδα Τράγκα για Μητσοτάκη, Άδωνι, Χρυσοχοϊδη και Σία.

Είναι εκπληκτικό το ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και ο τουρκικός λαός ετοιμάζονται για επιχειρήσεις και πιέζουν για ταπεινωτική διαπραγμάτευση και το δικό μας Υπουργικό Συμβούλιο επιτίθενται εναντίον του λαού και όλων εκείνων που αρνούνται να φορέσουν μάσκα!

Έχουμε πρωθυπουργό ο οποίος, αντί να εμψυχώνει τους Έλληνες, αντί να ανυψώνει το φρόνημα, αντί να φυτεύει θάρρος και κουράγιο στις καρδιές και ψυχές των Ελλήνων, εμφανίζεται ζαρωμένος και βρεγμένος σαν θαλασσοπούλι μπροστά στις κάμερες».

 

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΒΡΑΙΟΣ ΩΝ, ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ”…

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ Θ’ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΤΕ…

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ…

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Άρθρο του Γ.Τράγκα

 

Καταιγιστικός, ο Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ellada 94,3, προειδοποίησε τους φίλους του ακροατές για όλα όσα πρόκειται να συμβούν, περικλείοντας όλη την ανησυχία του για τη χώρα σε μία φράση: «Η ώρα μηδέν πλησιάζει»!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος πάντοτε υπήρξε ιδιαίτερα διορατικός, είπε:

«Οι Τούρκοι, ενωμένοι, βρίσκονται σε εθνικιστικό παραλήρημα και στηρίζουν τις επεκτατικές ενέργειες του Ερντογάν, που επιθυμεί να ανασυστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία!

Η ελληνική κυβέρνηση ουσιαστικά λαμβάνει ως στήριξη από την Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο δηλώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Η Γερμανία, αιώνια σύμμαχος της Άγκυρας και εχθρός των Ελλήνων, εμποδίζει -ως ηγέτιδα δύναμη- το να υπάρξει ουσιαστική βοήθεια προς την πολιορκούμενη Ελλάδα, ενώ προτρέπει το Παρίσι να τηρήσει και αυτό ίσες αποστάσεις.

Σπρώχνει τον γερμανόφιλο Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα τραπέζι διαπραγμάτευσης, από το οποίο θα σηκωθούμε έχοντας χάσει εθνικά εδάφη και εθνικά και κυριαρχικά δικαιώματα».

«Ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Ελλάδα. Οι Τούρκοι, χωρίς μάσκες, κρατώντας κόκκινες σημαίες με την ημισέληνο, πραγματοποιούν παρελάσεις, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου και της προσάρτησης των νησιών από την Τουρκία.

Είναι ανόητοι και μοιραίοι όσοι πιστεύουν ότι οι ορέξεις του Ερντογάν και της γειτονικής χώρας περιορίζονται στο Καστελόριζο.

Ο Ταγίπ θέλει να μείνει στην Ιστορία και θα χτυπήσει σε όλα τα σημεία του τον Ελληνισμό. Ετοιμάζεται για την ώρα μηδέν, ενώ βιάζει και παραβιάζει από τις 9 Αυγούστου τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», πρόσθεσε.

Εδώ καράβια χάνονται…

Άφησε αιχμές για την πολιτική που ασκείται, λέγοντας:

«Ο Μητσοτάκης και η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζονται ελλιποβαρείς, παρακολουθούντες αμήχανα όσα συμβαίνουν στον χώρο του Αιγαίου και κατά μήκος των συνόρων.

Είναι εκπληκτικό το ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και ο τουρκικός λαός ετοιμάζονται για επιχειρήσεις και πιέζουν για ταπεινωτική διαπραγμάτευση και το δικό μας Υπουργικό Συμβούλιο επιτίθενται εναντίον του λαού και όλων εκείνων που αρνούνται να φορέσουν μάσκα!

Έχουμε πρωθυπουργό ο οποίος, αντί να εμψυχώνει τους Έλληνες, αντί να ανυψώνει το φρόνημα, αντί να φυτεύει θάρρος και κουράγιο στις καρδιές και ψυχές των Ελλήνων, εμφανίζεται ζαρωμένος και βρεγμένος σαν θαλασσοπούλι μπροστά στις κάμερες».

 

Για τα γεγονότα στη Μόρια

Ο Γιώργος Τράγκας εξέφρασε τις δικές του απόψεις για τα γεγονότα στη Μυτιλήνη:

«Θέλω τώρα να ανοίξετε τα ραδιοφωνάκια σας, να σας πω τις δικές μου απόψεις για την πυρκαγιά στη Μόρια, που κατέστρεψε ολοσχερώς τη δομή φιλοξενίας και έβγαλε στους δρόμους 13.000 μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους δεκάδες ή εκατοντάδες πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι υπάρχουν δύο εκδοχές για τον εμπρησμό και την ολοσχερή καταστροφή στη Μόρια:

Η πρώτη αφορά στην προετοιμασία επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας.

Τούρκοι πράκτορες με οδηγίες του αρχηγείου της ΜΙΤ έβαλαν φωτιά σε εγκαταστάσεις για να προκαλέσουν τεταμένο πρόβλημα τόσο στο νησί όσο και στην Εθνική Άμυνα.

Άλλωστε, η κατάσταση στα ακριτικά νησιά είναι δραματική.

Η δεύτερη εκδοχή είναι κάποια αστεράκια συμφερόντων να έβαλαν φωτιά στη Μόρια για να χτιστούν πάλι νέες δομές και να εισπράξουν 200 εκατομμύρια.

Τρεις μεγαλοεργολάβοι που είχαν έρθει σε επαφή και τα είχαν βρει με τον κύριο Μητσοτάκη.

Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι αυτή η κυβέρνηση έστειλε διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να κατασταλεί η αντίδραση των νησιωτών για τις νέες εγκαταστάσεις καλύτερης φιλοξενίας που έπρεπε να δημιουργηθούν.

Σας υπενθυμίζω τα δακρυγόνα που έπεσαν και την αντίδραση των κατοίκων της Λέσβου, της Χίου και άλλων νησιών.

Όπως όλοι θυμάστε, οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησαν, επιβιβάστηκαν στα πλοία και επέστρεψαν στην Αθήνα.

Οι τρεις μεγαλοεργολάβοι που είχαν συμφωνήσει με τον Μητσοτάκη να φτιάξουν τις εγκαταστάσεις έχασαν τα 200 εκατομμύρια.

Ο σημερινός υπουργός Μετανάστευσης, όπως γνωρίζω, έχει εξομολογηθεί σε κατ’ ιδίαν συνομιλία του ότι τη συμφωνία για τα 200 εκατομμύρια έκανε απευθείας το Μαξίμου με τους τρεις εργολάβους.

Επ’ αυτού θα σας πω περισσότερα -και όχι μόνο με πληροφορίες- σε άλλη εκπομπή.

Γεγονός είναι ότι η πρώτη εκδοχή της δράσης Τούρκων πρακτόρων είναι η επικρατέστερη.

Φυσικά, οι χιλιάδες των μεταναστών της Μόριας θα πρέπει να μεταφερθούν σε άλλες δομές φιλοξενίας.

Επομένως, δεν αποκλείω να ακούσουμε το επόμενο διάστημα ότι ανέλαβαν την ανέγερση νέων εγκαταστάσεων οι τρεις εργολάβοι που θα έφτιαχναν τις νέες δομές φιλοξενίας στα ακριτικά νησιά μας.

Η υπόθεση του Μεταναστευτικού, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μεγάλη μπίζνα τόσο για ξένους -βλέπε ΜΚΟ- όσο και για Έλληνες».

 

Γιατί έφτασε η ώρα μηδέν;

 

«Κύριες και κύριοι, πλησιάζει η ώρα μηδέν.

Το μνημόνιο, η οικονομική ισοπέδωση μας φέρνουν πιο κοντά στον εθνικό ακρωτηριασμό.

Φραστικά, οι μόνοι Ευρωπαίοι που μας στηρίζουν είναι οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Αυστριακοί και οι Ισπανοί.

Οι ΗΠΑ εκφράζουν τη βαθιά ανησυχία τους.

Η Γερμανία γέρνει εμφανώς υπέρ των Τούρκων, σπρώχνοντας σε απευθείας συνομιλίες, και κοντά μας έχουμε αυτήν την ώρα το Ισραήλ και την Αίγυπτο.

Οι Άραβες ανησυχούν, δικαιολογημένα, για όλα τα στρατιωτικά προπύργια που στήνει ο Ερντογάν στον αραβικό κόσμο. Η Γαλλία φοβάται τη διείσδυση των Τούρκων στη Λιβύη. Ας είμεθα ρεαλιστές.

Ουδείς θα σταθεί στο πλευρό μας όταν θα πέσουν οι πρώτες αλλά και οι δεύτερες ντουφεκιές.

Οι μεγάλοι θα κοιτάξουν να κερδίσουν τα περισσότερα.

Αν κάτσουμε σε τραπέζι διαπραγμάτευσης υπό την πίεση μιας πολεμικής ήττας, θα υποστούμε τη μεγαλύτερη εθνική ταπείνωση των τελευταίων 100 ετών!

Ο Μητσοτάκης τείνει να είναι ο μοιραίος πρωθυπουργός στην ελληνική Ιστορία.

Δεν είναι μόνο γερμανόφιλος.

Είναι και κατώτερος των περιστάσεων.

Είναι γιγαντιαίο ιστορικό και πολιτικό λάθος η μη εμψύχωση του ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα χρειάζεται στιβαρό ηγέτη και όχι κάποιον που, όταν μιλάει, σφίγγει τα χέρια του από αμηχανία και συσπάται νευρικά το πρόσωπό του.

Οι περιστάσεις απαιτούν ηγέτη που είναι φίλος του λαού και όχι υπάλληλος και υπηρέτης του Βερολίνου»!

 

Ο πραγματικός ηγέτης

 

«Αυτήν τη στιγμή η πολιορκούμενη Ελλάς θέλει πρωθυπουργό άνδρα, θαρραλέο, ψύχραιμο και πατριώτη και όχι ένα τρεμάμενο πτηνό που καλεί τους Έλληνες μόνο να κλειστούν στα σπίτια και να φορέσουν μάσκες.

Μπροστά στην απώλεια εθνικών εδαφών και συρρίκνωσης του έθνους, η δημόσια υγεία και τα μέτρα προστασίας απέναντι σε μια γρίπη φαντάζουν σαν διάλογοι οπερέτας και φαρσοκωμωδίας.

Κάποιος πρέπει να πει στον κύριο Μητσοτάκη ότι προέχουν η εθνική ακεραιότητα, τα νησιά μας και ο ακριτικός πληθυσμός μας.

Η εμφάνιση του πρωθυπουργού κάνει τους Τούρκους να χτυπάνε δυνατότερα τα τύμπανα του πολέμου και να ετοιμάζονται να χτυπήσουν παντού.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος τις κρίσιμες αυτές ώρες εμφανίζεται μοιραίος.

Θα έπρεπε να κινείται ο ίδιος κατά μήκος των συνόρων και όχι να αφήνει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πηγαίνει στο ηρωικό Καστελόριζο.

Η παρακμή του μνημονίου, του απόσταγμα της οικονομικής κατοχής, η αντιλαϊκή πολιτική της τελευταίας δεκαετίας οδηγούν πλέον στον εθνικό ακρωτηριασμό.

Ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ. του μητσοτακισμού δεν έχουν καμία σχέση με εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και του Κώστα Καραμανλή.

Ο σημερινός πρωθυπουργός εκφράζεται και λειτουργεί με μηδενικό πατριωτισμό.

Άλλος στη θέση του θα ασχολείτο με την εμψύχωση, ενδυνάμωση και τόνωση του εθνικού φρονήματος και όχι με το πώς θα παραδώσουμε μέσω διαπραγμάτευσης γη και ύδωρ στους Τούρκους.

Θα έπρεπε να βλέπουμε το πρόσωπό του καθαρό, άνευ μάσκας, να μιλά για την πατρίδα για τον λαό της, και όχι να πληρώνει κανάλια και να προαναγγέλλει νέες καμπάνιες και νέα lockdown.

Με κάποια ικανοποίηση άκουσα χθες τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να λέει στο δελτίο του Alpha ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει καμία σχέση με τα σχολεία και το άνοιγμά τους την προσεχή Δευτέρα.

Επίσης, άκουσα από τον Άδωνη Γεωργιάδη μια ουσιαστική φράση: Είπε ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον covid-19».

 

Πηγή

Προβολές : 784


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα