Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Για μένα, η ζωή έχει νόημα, μόνον όταν λές αυτά που πιστεύεις, την Ελλάδα και την Ορθοδοξία” (βίντεο)

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Για μένα, η ζωή έχει νόημα, μόνον όταν λές αυτά που πιστεύεις, την Ελλάδα και την Ορθοδοξία” (βίντεο)

17 Φεβρουαρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:437
Μοίρασέ το
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Στην εποχή της “νέας [κατ’ ευφημισμόν] κανονικότητας”, μας έκοψαν τα “πάρτι”, ενώ προσπαθούν λυσσαλέα να μας κόψουν το θάρρος και την αλήθεια.
ΑΤΥΧΗΣΑΝ: Σε όσους έχουν θάρρος, τέτοιες προσπάθειες ρίχνουν απλώς λάδι στην φωτιά, η δε αλήθεια εξ ορισμού δεν κόβεται. Αντιθέτως, όσο την σκεπάζεις τόσο πιο θεαματικά θα σε ξεσκεπάσει.”

Μοναδικός στην Φιλαλήθειά του, σπάνια προσωπικότητα Ήθους και Άνθρωπος που δεν διστάζει να ασκήσει και την αυτοκριτική του, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης (ακόμα κι αν κατέθεσε την παραίτησή του, στην συνείδηση όσων σέβονται τον εαυτό τους, παραμένει Καθηγητής και ένας από τους ελάχιστους Ανθρώπους του Πνεύματος).
Στην συνέντευξη που ακολουθεί, με τον ψυχίατρο Γιάννη Αυγουστάτο, αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για την απάτη του κορονοϊού και την παραίτησή του, δίνοντας παράλληλα και νέα μηνύματα αντίστασης.
Καλλιόπη Σουφλή
Στην εποχή της “παλιάς κανονικότητας”, όταν ακόμη υπήρχε ένα είδος διασκέδασης που λεγόταν “πάρτι”, παίζαμε ένα παιχνίδι που λεγόταν “θάρρος ή αλήθεια”.
Στην εποχή της “νέας [κατ’ ευφημισμόν] κανονικότητας”, μας έκοψαν τα “πάρτι”, ενώ προσπαθούν λυσσαλέα να μας κόψουν το θάρρος και την αλήθεια.
ΑΤΥΧΗΣΑΝ: Σε όσους έχουν θάρρος, τέτοιες προσπάθειες ρίχνουν απλώς λάδι στην φωτιά, η δε αλήθεια εξ ορισμού δεν κόβεται. Αντιθέτως, όσο την σκεπάζεις τόσο πιο θεαματικά θα σε ξεσκεπάσει.

Ας παίξουμε λοιπόν σήμερα “θάρρος ή αλήθεια” με τον

Ιωάννης Αυγουστάτος, κι όποιος αντέξει…

ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΤΗΤΑΣ -“Ανοιχτό Μικρόφωνο” με τον Γ. Αυγουστάτο & τον Κ. Βαθιώτη 17.02.21

 

Πηγή

Προβολές : 437


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα