Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Καπηλείες της αταλάντευτης και ανόθευτης στάσης μου υπέρ της αλήθειας είναι απαράδεκτες.”

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Καπηλείες της αταλάντευτης και ανόθευτης στάσης μου υπέρ της αλήθειας είναι απαράδεκτες.”

25 Μαΐου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:770
Μοίρασέ το

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Δεν επιτρέπω, όμως, σε κανέναν να παίζει παιχνίδια με το όνομά μου και να διαδίδει ότι ανήκω κάπου, ότι συνεργάζομαι με κάποιους, ότι βρίσκομαι πίσω από μηνύσεις κ.λπ.”

Δεν θα περίμενα διαφορετική απάντηση από τον κ. Κωνσταντίνο Βαθιώτη και το απαράμιλλο ΗΘΟΣ, την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ που τον χαρακτηρίζουν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στο αναρτώμενο κείμενο αναφέρεται ότι:
«Στο δίκτυο ελληνισμού, για όσους δεν ξέρουν, υπάρχουν και αγωνίζονται προσωπικότη[τ]ες όπως ο συνταγματολόγος καθηγητής Γεώργιος Κασσιμάτης, ο επίσης σ υ ν τ α γ μ α τ ο λ ό γ ο ς καθηγητής του Δημοκριτείου που τους τα βρόντηξε και παραιτήθηκε Κων/νος Β α θ ι ώ τ η ς, ο καθηγητής φιλοσοφίας και φυσικής του Δημοκριτείου Γεώργιος Παύλος που συντονίζει την όλη προσπάθεια και πολλοί άλλοι αξιόλογοι συμπατριώτες μας».
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων:
Δεν είμαι συνταγματολόγος αλλά ποινικολόγος που οφείλει να υπερασπίζεται τεκμηριωμένα το βαθιά τραυματισμένο ελληνικό Σύνταγμα.
Υπάρχω και αγωνίζομαι μόνο για την α λ ή θ ε ι α και για κανένα άλλο δίκτυο, φορέα ή κόμμα.
Από τις 17 Μαρτίου 2020 αφιερώθηκα ψυχή τε και σώματι στην έρευνα για τις πραγματικές διαστάσεις του φαινομένου που βιώνουμε.
Το τίμημα βαρύ: Εγκατέλειψα για λόγους αρχών και προσωπικής συνείδησης ένα ιερό λειτούργημα που ήταν χαραγμένο πάνω στην καρδιά μου και απώλεσα φίλους επιστήθιους που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι ακριβώς αιματηρό αγώνα επέλεξα να δώσω για χάρη της Πατρίδας μου αλλά και της Ορθοδοξίας.
Δήλωσα δημοσίως από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα συνθηκολογήσω, ακόμη κι αν απέναντι μου παραταχθούν όλα τα νεοταξίτικα τέρατα που αποτελούν βραχίονες της υγειονομικής δικτατορίας και προσηλυτίζουν τους καλόπιστους Έλληνες στον ναό της νέας θρησκείας: της Ιατρικής.
Χάρη στην επιστημονική μου ενασχόληση με ειδικά ζητήματα Ποινικού Δικαίου (δόλο, απάτη-εκβίαση, πατερναλισμό, τραγικά διλήμματα στην εποχή του πολέμου κατά της τρομοκρατίας κ.λπ.) γνωρίζω πολύ καλά τι παιχνίδια παίζονται αυτήν την στιγμή.
Δεν επιτρέπω, όμως, σε κανέναν να παίζει παιχνίδια με το όνομά μου και να διαδίδει ότι ανήκω κάπου, ότι συνεργάζομαι με κάποιους, ότι βρίσκομαι πίσω από μηνύσεις κ.λπ.
Μέχρι στιγμής ενεργώ ως μοναχικός λύκος. Οι όποιες εμφανίσεις μου σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από δίκτυα, φορείς, ομάδες κ.λπ. γίνονται με αποκλειστικό σκοπό να διαδώσω την αλήθεια και όχι να ενταχθώ κάπου.
Για τις ευκαιρίες συμμετοχής που μου δίνουν οφείλω θερμές ευχαριστίες. Αλλά έως εκεί.
Καπηλείες της αταλάντευτης και ανόθευτης στάσης μου υπέρ της αλήθειας είναι απαράδεκτες.
ΥΓ: Αδυνατώ να κατανοήσω για ποιον λόγο απαιτούνται 200.000 υπογραφές για να υποβληθεί μήνυση.

Το λινκ της ανάρτησης στην οποία αναφέρεται ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 770


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα