Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ο κ. Κασιμάτης είναι ίσως ο μόνος Έλλην Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ο οποίος αυτήν την στιγμή υπηρετεί την Αλήθεια και αντιστέκεται στην επέλαση της παγκόσμιας “επιστημονικής δικτατορίας”. (βίντεο)

26 Ιανουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:740
Μοίρασέ το

 

Αναφερόμενος στους διαφορετικούς δρόμους που επέλεξαν δυο από τους μεγαλύτερους συνταγματολόγους, ο Γιώργος Κασιμάτης και ο Νίκος Αλεβιζάτος, ο Καθηγητής του Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, επισημαίνει τα σημαντικότερα στοιχεία της συνέντευξης του κ. Γιώργου Κασιμάτη, όχι μόνον για την αγελοποίηση της κοινωνίας που επιδιώκουν οι αόρατοι μαριονετίστες και εκτελούν οι πολιτικές εξουσίες με την αρωγή της δημοσιογραφικής προπαγάνδας, με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, αλλά κυρίως για τον αφανισμό των παιδιών, της μεσαίας τάξης και την καταρράκωση της εθνικής οικονομίας.

Πάντα στόχος της σατανικής ελίτ ήταν τα παιδιά.

Απ’ αυτά όπως πλέον γνωρίζουμε, αντλούν δύναμη και νεότητα… ο τρόπος, είναι γνωστός… 

Στο βίντεο που ακολουθεί, διάρκειας τεσσάρων λεπτών και το οποίο αξίζει να το παρακολουθήσετε, ο κορυφαίος εν ζωή συνταγματολόγος, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και καλεί την κοινωνία να ενώσει τις δυνάμεις της και να εξεγερθεί.

Το τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου για το παιδί, πενήντα χρόνια μετά, φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ… (εδώ)

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και μια παρατήρηση στα όσα αναφέρει ο κ. Βαθιώτης στην σύγκριση των δυο συναταγματολόγων κ.κ. Κασιμάτη και Αλεβιζάτου;

Ο πρώτος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. 

Ο δεύτερος, ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.

Και έτερον σχόλιον, ουδέν.

 

 
Το 1987, στο Α΄ Έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, στο κλιμάκιο Α-Κ (αίθουσα Παπαρρηγοπούλου / Σβώλου), δίδασκαν Συνταγματικό Δίκαιο ο κ. Γεώργιος  Κ α σ ι μ ά τ η ς  και ο κ. Νικόλαος 
Α λ ι β ι ζ ά τ ο ς.
 
Ο πρώτος διατρανώνει σήμερα την πίστη του στον Άνθρωπο και στις αξίες του, ο δεύτερος λοξοδρόμησε προς την Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία έχει ως στόχο την εξαφάνιση της ατομικότητας, της ελεύθερης βούλησης και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη για χάρη μιας μικρής κάστας, μιας παγκόσμιας ελίτ που έχει βαλθεί να αλλάξει εν μιά νυκτί τον κόσμο, χρησιμοποιώντας ως “μαριονέτες” της τις εθνικές κυβερνήσεις.
 
Ο κ. Κασιμάτης είναι ίσως ο μόνος Έλλην Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ο οποίος αυτήν την στιγμή υπηρετεί την Αλήθεια και αντιστέκεται στην επέλαση της παγκόσμιας “επιστημονικής δικτατορίας”.
 
Εκπληκτική η επισήμανσή του προς το τέλος του αναρτώμενου βίντεο:
«Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος σκότωνε ανθρώπους αλλά έμενε η κοινωνία, έμεναν τα παιδιά.
 
Ο σημερινός “πόλεμος”  σ κ ο τ ώ ν ε ι  την  θ έ λ η σ η του ανθρώπου και τον κάνει  α γ έ λ η»!
 
Είναι άραγε τυχαίο ότι από τα μικρά αλλά υπέροχα Κύθηρα εκπέμπουν Φως ένας  σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ό ς
και ένας  θ ρ η σ κ ε υ τ ι κ ό ς  (Μητροπολίτης π. Σεραφείμ)  φ ά ρ ο ς;
 

Η “αγελοποίηση” του κόσμου επιδιώκεται με την τρομοκράτηση για τον κορωνοϊό που γίνεται από τα ΜΜΕ.

Πηγή

Προβολές : 740


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα